Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1x: legyártottam egy csomó pz II hadosztályt amíg a közepes tankokat fejlesztettem. ezek a könnyûpáncélosok jó harcedzettek lesznek 41-re mire az oroszok ellen kell bevetni õket csak éppen a technika lesz kevés az orosz tankok ellen.
2x: párhuzamosan kell fejlesztebni akkor a könnyû és közepes tankokat is hogy a könnyûek is valameddig legalább fejlettek legyenek.
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Repülõknél van tech, ami növeli a teherbírást, és van egy tech, ami az ejtõernyõsök súlyát csökkenti (asszem annak csak egy szintje van).
De amúgy productionba húzni kell IC-t Reinforcementsre. És, akkor visszatöltõdnek az egységek katonával.(Tehát újoncokat kapnak.)
May the force serve you well!
Egyébként tényleg kezd lassulni a játék... Németországot támadom, de csak rohadt sok egységgel lehet boldogulni, egy olyat csata meg marha lassan megy le. 😞
A szovjetek felégetett föld taktikájaval mardt valami vasútvonal szerinted?
Mas dolog, hogy itt ugyen külön nem leht tönkretettni, hidakat vasútvonalakat mint mondjuk a TOAWban.
fullScreen=no
Bocs, az angolt elhanyagoltam...
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Egyébként komoly gondot sose okozott eddig ez a csúszás - illetve az elején, amikor még szoknom kellett az újdonságokat. Az egy hadosztály támad, a többi támogat módszerrel, meg azzal, hogy az éppen támadni nem képes egységek is tudnak mozogni, és területet foglalni, ha ott nincs senki - minimális zökkenõkkel lehet haladni. (Lásd pl. breckinridge tökéletesített módszerét)
van akinek sokat gyorsitott ha window modba kapcsolt
Itt meg hiába csinálsz 1 nagy offinzivát az egységeid minden egyes harc után várnak egy csomót ez blitzkrieg?
Teljesen kiherélték az útvonal megadást.
Hiába van 5. szinted -24órára akkor is két nap amig 2. harcot kezdhetsz.
Barbadossat kezdtem és képzeljétek 0. szintû a -24órás skillem.
Azért állíthatták volna nagyobbra is.
És még 24órás késletetés is marha nagy hülyeség egy elõre megtervezett operatiónál.
Azt mondod kell utánpótlás, meg felbomlik az alakzat. Arra ott van az ORG ha az lemegy akkor nem tudok tovább menni és kész.
Azért is hülyeség mert akkor is ugyanannyit kell várni ha 1 órát harcolnak meg akkor is ha 1hetet meg 1 hónapot.
Egy másik problémám (nyilván bug) hogy hiába kapcsoltam ki az ai hadsereg irányítást, minden betöltésnél bekapcsol, és parancsokat osztogat... én meg egyenként állíthatom le õket XD.
Innen tölthetõ.
Állítólag még javít is a játékélményen, mert redukálja az Ai trade ajánlatainak számát.
Aki kipróbálta, az azt írta, hogy _Drasztikusan_ javított a teljesítményen (kb. 30%-al gyorsabb...).
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tudja e valaki hány légi egységet érdemes összezsúfolni egy csoportba?
Hoi2 ben ha jól emlékszem 5 volt a max amit lehetett, itt viszont már a 11ediknél tartok és még mindig lehet hozzáadni. Gondolom aza 11 hatalmas stacking penaltyt kapna harcban, de akkor mennyi az ideális?
Jah, mégvalami: Van valami olyan fejlesztés, ami drasztikusan csökkenti a csapatok "gyártási" idejét? Mert majdnem fél évet várni egy gyaloghadosztályra, Basic Training-re állítva, hááát...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Egyébként dióhéjban:
Minden tech fejlesztéséhez 1 pontot kell kutatásra tenni. Van egy nehézsége (szám a karikában), meg egy éve - ez azért fontos, hogy ha nagyon késõi techet fejlesztenél, arra meredek büntetés van.
A bézs színüek egyszeri fejlesztések (pl. egységeket unlockolnak, ilyesmi), a zöldeknek több szintje van, minden szinten ugyanazt a bónuszt adják (minden szinthez más év van megadva viszont, szóval ott se lehet drasztikusan elõreszaladni).
Tooltipben mutatja, hogy milyen hatásai vannak a technek (összesen a következõ szinten mennyi módosítót fog adni), de egyes összetartozó dolgok (infantry techjei, militia, light armor, medium armor, stb) egy csokorba vannak rakva.
Ha szürke egy tech, még nem fejleszthetõ, tooltip mutatja akkor mi kell hozzá.
A fejlesztési gyorsaságot két dolog befolyásolja még az éven és nehézségen kívül: az elméleti és a gyakorlati ismereted a zöld és kék kis ikon mutatja ezeket. Elméletit teoriák fejlesztésével növeled, vagy oda tartozó techek befejezése is ad rá 1 pontot (ezt is jelzi jobb oldalán egy kis ikon). Gyakorlatit ha minden igaz a gyártás, meg talán a használat is (ennyire nem figyeltem a tutorialt, gyakorlatban meg szintén nem érdekel, mert nem szempont se gyártásnál se harcnál nekem, h a gyakrolti ismeret növekedjen 😊 ).
Röviden ennyi. Majd kiegészítenek, kijavítanak a többiek 😊
Az a jó hogy egyszerre nem csak egy land doctrint tudsz használni mint a hoi2 ben, hanem belemászhatsz máséba is, csak tovább tart kifejleszteni mivel nem értesz hozzá. Én speciel mindenkiébõl fejlesztek ami hasznos:
firepower focus, attack delay -24hour, encirclement, infantry focus kb ezek a leghasznosabbak azok közül amelyek nem német alap doctrinok.
Az a tech szerintem erõsen must have kategória, nálam kb 3-as szinten van (-72 óra), így már viszonylag ritkán bosszankodok.
Mindettõl függetlenül azt hiszem ezt elsõsorban játéktechnikai okokból hozták be, hogy ne tudjon a játékos naponta új hadmûveletbe kezdeni pár óra alatt.
Olvasd el mindenesetre, amit breckinridge írt az optimális taktikáról a gyors haladáshoz.
Light Tank division
Medium tank division
Heavy tank division
Super Heavy tank division (népeknél változhat a név)
Amúgy nem rossz a light tank se csak tuningold a felszerelését (10-es fejlettségû light tank megver egy friss super heavyt ami egyes szinten van)
Minden támadás után 1hetet kell várni minen csata után.
Hoi2ben shift kijelolesnel nem kellet a 24!óra várakozási idõt kivárni.
Mi értelme lehet ennek a várakozásnak?
Valami olyasmi, hogy idõbe telik amig egy parancs eljut mindenkihez és összehangoltan végre tudják hajtani. De könyörgöm 164óra????
És ha a parancs az hogy ezen az utvonalon haladva kell támadni új parnacsig akkor miért kell várni 164órát mident támadásig?
Ez ez egy iszonyat nagy bug van teljesen meghülyültek.