Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát igen, elég sok helyen vérzik a játék. nagyon remélem, hogy a várva várt folt majd élvezetesebbé teszi a játékot.

már beletörõdtem, hogy Spanyolország nem lesz 36-ban az enyém. elkezdtem kémekkel megdolgozni õket, erre már 36 februárban kitört a forradalom, az eredeti július helyett. 😞
...vagy várja meg, amíg kijön a Doomsday!
Ez akkor is szar...és mi van, ha nem a németekkel játszol??
HoI3 maradjon csak meg 2.vh-s játéknak!! Aki ennyire ki akarja siklatni a történelmet, az játsszon más játékkal! pl EU3
Én is sokat mondogattam az elején, hogy meg kell dolgozni a diplomáciai fronton is, de a dolog ezen túl is el van kefélve.
I.C.ram
Pontosan errol van szo.

A jatek sokkal szabadabb lett ,es sokkal tbb mulik a jatekoson. Ha baszik a diplomaciara a jatekos, akkor ne csodalkozzon, hogy a szovetsegesek siman maguk kore gyujtik az orszagoakt.
valaki tudna nekem segíteni? 😄

Hogy hol lehet átírni az idõ intervallumot? 😊Olyan 1936-egészen 2100-ig nyomnám fel az idõt. 😊

többször is elhangzott, hogy olyan országok lépnek be mondjuk az alliesbe, akik ezt a valóságban nem tették meg.
van egy tippem, hogy mi lehet az oka: feltehetõleg a németek a törénelem során (is) folytattak politikai befolyásoló tevékenységeket, aminek hatására alakultak úgy a dolgok, ahogy. Ezeket az ügyködéseket két dologgal szimulálják a játékban: a diplomácia és a kémek. namármost, pl. ha nem dörgölõzöl a finnekhez (influence), de a brittek, franciák megteszik, akkor úgy játszol, ahogy az valójában nem történt meg, és te tehetsz róla, hogy a finnek nem kerültek be a tengelybe. vagyis nem feltétlenül a programban van a hiba.
de ez csak tipp.
ha a finnek belépnek az alliesbe akkor a szu nem tudja végrehajtani finnland megtámadását vagy ha igen ugy kikezd az alliessel s mint axis én lehetnék a nevetõ harmadik- én egy védelmi jellegü szövetséget próbálok létrehozni a lengyelek és a balti államok segitségével a németek vezetésével -de ez még nem sikerült.
snipa-mo 1938 ra a középhatalmak után közvetlenül következett figyelemreméltó fejlett gépiparral-az egy más kérdés hogy nem állitották át az országot hadigazdaságra -nem tehetünk róla hogy a svédek ezt nem tudják és az ic t alacsonyan tartják
Valaki leírná bõvebben, hogy Nagy Mot hogy lehet létrehozni, mert látom képeken, hogy többeknek összejött, de nekem meg nem akar sikerálni. 😊 Elõre is köszönet!

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

De ha csökkenti a saját országa neutralityjét, akkor nem inkább ellenszenvesebb leszek a többi ország vezetõi?
a hataron belul dolgozo kemeid allitsd arra hogy csokkentsek a neutralityt!
kiboko: Figy, a porfészek magyarokat értsd úgy, hogy MO gyakorlatilag nem tudja ellátni önmagát! Vásárolnod kell azért, hogy a gazdaságod pörögjön. Max a mezõgazdasággal lehetne hatékonnyá válni, de a játék nincs kihegyezve mezõgazdaságra (en peldaul sokkal tobb supply termelest adnek MO nak alapbol, mert kajabol nalunk nem azert volt hiany mert nem termeltunk eleget, hanem azert mert odaadtuk a nemeteknek). A történelmi MO már más, azzal legalább túltermelést tudsz elérni.
Egyébként nem is értem mivel kapcsolatban írod, hogy fejlettebbek voltunk mint norvégok meg finnek (mondott valaki olyat, hogy fejlettebbek voltak ezek nalunk?), én azt írtam, hogy kicsit lehetne élethûbb a játék, mert nem birom elkepzelni, hogy finnek meg norvegok belepnek alliesbe 37 ben v. 38ban, es ez mar tobbszor elofordult nalam normal es hard fokozaton is.
Nyugodt lehetsz, a történelem tudásom nem ragadt a 60as éveknél! 😉
1 kis szövetséges, és kommunista országnak növelnie kell a treathjét. (kémkedés) Nagyobb országnál ez nehezebb, és influence gombot kell megnyomni a diplomáciánál.
Hogy lehet a finneket az axis felé csalogatni valaki leirná!
Most ne mennyünk bele , hogy nem reális az eje. bevetés (rem. javítják) de a lényeg , hogy a gép használja.

Na , srácok azért ez nem rossz az AI-tõl. 39 szept. vége és a porosz központomat, a francia! ejtõernyõs elfoglalja (VH fokozat). Amúgy a lengyeleknek vége ,de ez nagyon megnehezítette a dolgom.

Sippie
ÕÕõ... valakinek esetleg valami 5lete hogyan tudom megtámadni a yugókat magyarral? 😄 ezt a 50%-os neutrality izét hogy lehet lejjebb vinni? Régebbi játékban tudtam az irányzattal változtatni itt hogy a szöszbe kell?
Van a játékhoz vmi game edito, mint a Doomsdayhez, vagy az Armageddonhoz?
Ezen kívül pedig ez ugyanúgy területenként jön, mint pl. a manpower. Szóval ha terjeszkedsz, akkor is nõ (feltéve, ha olyan megszállási formát választasz).
Georgie1224
Ha növelni szeretnéd a leadership-et, akkor az industry-ban kell fejleszteni az education-t, és akkor minden fejlesztés után kapsz 0,04 vagy 0,4 leadership-et ha jól emlékszem.

"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync

Sippie
gondoltam azért hoi2 után nem lesz annyira ismeretlen a játék. Hát hát... A leadershipet amúgy hogy lehet növelni? (a politikai cucctól függetlenül) ezt a tutorialban sem találtam meg.
hát igen, a tutorial nem viccbõl lett kitalálva...
Sippie
jézusom, kipróbáltam a játékot... hát jó sokat bonyolítottak rajta. Ezt a HQ mûködést nem is igazán értem, asszem kénytelen leszek tutorialozni.
Igen vannak gondok, nem mondtam ,hogy nincsenek. Csak nem minden gond ,és hiba, amit itt olvasgatok sokszor. Ennyi...

A diplomáciával vannak akkor is gondok bõven.
Németekkel tolom, és bár USA-t befolyásoltam kezdetektõl, és jó a kapcsolatunk (150+), 41 januárjára belépett az Alliedba. Ami a vicc - ennek ellenére nincs hadiállapotban velem...
Viszont Japánnal igen (aki nem axis tag, mert semmi szükségem nem volt rá). Japán ezen kívül a kisebb allied országok közül féltucattal hadban áll.
Ezért kicsit meglepõnek találtam, amikor 41 nyár elején õ is allied tag lett... miközben továbbra is hadban áll USA-val és a többivel...

No comment
I.C.ram
mar irtam egyszer, hogy leghamarabb szept elso heteiben.
Rolika16
Egészen megszoktam ezt a diplomácia rendszert...valóban bevallom így sokkal izgalmasabb, reálisabb. Tényleg nem kellett volna rinyálnom ezért...

Muki100
ezen a héten biztos nem

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

mikor lesz mar patch? 😞

itt link:
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-first-making-history/54784
Jön a Making History II Exclusive First Look!
Talán nem lesz annyi hiba bent mind a HoI3 jonaktünik!

Teljesen egyetértek. /Ezt már nem neked írom./ De az élethûség nem abból áll , hogy ha mást csinálsz ,akkor is az történik amit tanultál. Diplomáciát használni kell...ha nem teszed rá....

hm.. ezalapjan nalam egyelõre még nincs probela , de azert erezhetoen lassul a jatek egy idõ mulva. (1 nap ~ 15 sec)
Nekem a játék egy pár perc után lefagy, kép elsötétül és csak az újraindítás segít. Hogy lehet ezt kiküszöbölni?

BF109
"influence nation" kapcsoló+kereskedni velük ezerrel. meg növelni a "thread"-jét a kémekkel annak az országnak aki szintén befolyásolja õket. nekem ugyan a finneket még nem sikerült elcsábítanom, de jó hosszú idõre megakadályoztam hogy az angolokhoz csapódjanak. pl. magyarok, spanyolok jöttek az axisba szintén az influence+kereskedés kombóval. románia megint kétesélyes mert õket meg a szovjetek is próbálják befolyásolni...
nagy szopás ezzel a befolyásolással hogy két "leadership" pontot vesz el ami meg jól jönne máshoz.

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

Az jó lenne nekem is 😄
BF109
az idõ belassul néha, meg az egér mozgatására és a zoom-olásra a kép "késik" a klikkelést nem mindig érzi... stb. idegesítõ kis szarságok. ja és még alig van hadseregem, szinte üres a térkép.

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

meg ugy nagyvonalakban leirhatná valaki hogy kell a diplomáciát és a hirszerzést kémkedést használni.
és hogy lehet befolyásolni a nemzeteket pl.a németekkel hogy az axis felé orientálodjanak finnek magyarok stb.
snipának
azok a porfészek magyarok a 30-as évek végén sokkal fejlettebbek és meghatározóbbak voltak mint az elmaradottabb finn norvég állam
jó lenne frissiteni a történelemtudásodat mert még mindig a 60-as éveknél jársz!
Prioritást kell az intelligence-nél megadni külön minden országra..
Ott állítsd be a prioritást zöldre, akkor küld sokat. (A többi országnál pedig vedd le 0-ra.)
Hali!
Hogy lehet egy országba kémeket küldeni?

iLove oHs.

Néhány gondolat:

A diplomácia (az eddigi részekhez képest) sokkal nagyobb szerepet kap. (Milyen érdekes nem egy hardcore stratégiai játékban??) Hoi2-ben gyakorlatilag úgy toltam végig a németekkel a 36-os kampányt hogy a diplomáciában egyet sem kattintottam!

Nekem is nehezemre esett ráállni, hogy most már erre is !nagyon! oda kell figyelni. Egy példa: nekem a németekkel 37-re az összes! európai országot sikerült a szöviktõl oly messze driftelni, hogy nulla esélye annak hogy bárki is belépne hozzájuk.

Nagyon örülök hogy a fejlesztõk végre ennek a játékrésznek is súlyt adtak úgy mint a való életben (történelmi példa: 35-39-ig hitler a diplomáciával érte el legnagyobb sikereit, hódításait).

Tehát igenis küzdjetek a diplomáciával! Sokkal érdekesebb változatosabb lett tõle a játék.

És még egy utolsó: mire ha nem arra való ez játék hogy NE történelem hû legyen!

Köszöntem

Õõ az a kérdésem nem ehhez a játékhoz kapcsolódik de nem játszott vki a Cossacks 2 napoleonic warssal? na nekem az a baj hogy minden játék 60 fps en élvezhetõ nem a gép miatt hanem annó gagyi LCD monitort vettél és nagy felbontásban a képen vannak kis rezgések, meg kis hangyafoci szerûség. de nem minden játéknál. na és írtam a Cossacks 2 fórumra de 5 hónapja ha írtak és hát valaki itt hátha tudja hogyan lehet 60 fps re átállítani mert beállításokban nincs. A telepítés végén kell kiválasztani hogy max graf, vagy normal, nekem simán megy maxon mert 2 magos proci, 4 gb ram, és 512 vram. vagy ilyen program esetleg ami álltja ezt?
Hello,
hogy lehet 1 országnak hadat üzenni? Az elõzõ részekben ment, itt vmi nemtom mijen pontnak kell, h hadat tudj üzenni. A jugoszlávokat embargóztam, mobilizáltam a hadseregem, ráállítottam a kémeket is.(remélem h van ilyen) de nemtok sehogy.
Magyarországgal megyek, de a patrnal autocraták vannak hatalmon, és nem tudom h juttassam hatalomra a nyilaskeresztes pártot. Segítség. thx
Beállítod a vadászokat elfogásra ,állandóra és ha a beállított területen repül az ellen , elkapják. Jól mûkszik....

Egyebkent egy ket fura dolog mar bejott nalam is, pl
Finnek eddig mindig a szovetsegesekhez alltak, sot mar arra is volt pelda hogy finnek partraszaltak velenceben...
Svedek, es norvegok is allandoan allies hez allnak. Egy kicsit lehetne tortenelemhubb a jatek, most inkabb ugy tunik, hogy akkor tortenelemhu ha Te probalod ugy iranyitani a jatekot. De, ha a porfeszek magyarokkal tolod akkor max a szomszedokkal lehet az evszazados vitakat lezarni, es semmit nem tudsz tenni annak erdekeben hogy tortenelemhu legyen a jatek.

Nekem jobban tetszene ha a jatek jobban kovetne a tortenelmi esemenyeket... Szal ilyen finnek a szovetsegesekhez allnak huzasok kicsit kiabranditoak.
Az akadozassal kapcsolatban nekem feltunt, hogy x ido jatek utan kezd el akadozni a gyorsitas.
Ilyenkor siman mentek ujrainditom jatekot ezutan x ideig megint normalisan muxik!
milyen szinten akadozik? akinel nagyon szarul megy , leggyorsabb fokozaton , hány sec egy játékbeli nap? egyaltalan mi szamit normalis sebességnek?😄
@hana1: a történelmet Te alakitod😊 , ha jol csinalod törtnénelemhû játék lesz belõle.
Egyenlõre sokkal kellemetlenebb hiányosságai vannak a játéknak (sebesség, AI, történelemhûség), mint néhány vacak kép.
Ki lesz javítva, de egyenlõre szerintem nem ez a legfontosabb...talán Karácsonyra már élvezhetõ játék lesz belõle.