Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már beletörõdtem, hogy Spanyolország nem lesz 36-ban az enyém. elkezdtem kémekkel megdolgozni õket, erre már 36 februárban kitört a forradalom, az eredeti július helyett. 😞
HoI3 maradjon csak meg 2.vh-s játéknak!! Aki ennyire ki akarja siklatni a történelmet, az játsszon más játékkal! pl EU3
A jatek sokkal szabadabb lett ,es sokkal tbb mulik a jatekoson. Ha baszik a diplomaciara a jatekos, akkor ne csodalkozzon, hogy a szovetsegesek siman maguk kore gyujtik az orszagoakt.
Hogy hol lehet átírni az idõ intervallumot? 😊Olyan 1936-egészen 2100-ig nyomnám fel az idõt. 😊
van egy tippem, hogy mi lehet az oka: feltehetõleg a németek a törénelem során (is) folytattak politikai befolyásoló tevékenységeket, aminek hatására alakultak úgy a dolgok, ahogy. Ezeket az ügyködéseket két dologgal szimulálják a játékban: a diplomácia és a kémek. namármost, pl. ha nem dörgölõzöl a finnekhez (influence), de a brittek, franciák megteszik, akkor úgy játszol, ahogy az valójában nem történt meg, és te tehetsz róla, hogy a finnek nem kerültek be a tengelybe. vagyis nem feltétlenül a programban van a hiba.
de ez csak tipp.
snipa-mo 1938 ra a középhatalmak után közvetlenül következett figyelemreméltó fejlett gépiparral-az egy más kérdés hogy nem állitották át az országot hadigazdaságra -nem tehetünk róla hogy a svédek ezt nem tudják és az ic t alacsonyan tartják
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Egyébként nem is értem mivel kapcsolatban írod, hogy fejlettebbek voltunk mint norvégok meg finnek (mondott valaki olyat, hogy fejlettebbek voltak ezek nalunk?), én azt írtam, hogy kicsit lehetne élethûbb a játék, mert nem birom elkepzelni, hogy finnek meg norvegok belepnek alliesbe 37 ben v. 38ban, es ez mar tobbszor elofordult nalam normal es hard fokozaton is.
Nyugodt lehetsz, a történelem tudásom nem ragadt a 60as éveknél! 😉
"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync
Németekkel tolom, és bár USA-t befolyásoltam kezdetektõl, és jó a kapcsolatunk (150+), 41 januárjára belépett az Alliedba. Ami a vicc - ennek ellenére nincs hadiállapotban velem...
Viszont Japánnal igen (aki nem axis tag, mert semmi szükségem nem volt rá). Japán ezen kívül a kisebb allied országok közül féltucattal hadban áll.
Ezért kicsit meglepõnek találtam, amikor 41 nyár elején õ is allied tag lett... miközben továbbra is hadban áll USA-val és a többivel...
No comment
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-first-making-history/54784
Talán nem lesz annyi hiba bent mind a HoI3 jonaktünik!
nagy szopás ezzel a befolyásolással hogy két "leadership" pontot vesz el ami meg jól jönne máshoz.
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
azok a porfészek magyarok a 30-as évek végén sokkal fejlettebbek és meghatározóbbak voltak mint az elmaradottabb finn norvég állam
jó lenne frissiteni a történelemtudásodat mert még mindig a 60-as éveknél jársz!
Ott állítsd be a prioritást zöldre, akkor küld sokat. (A többi országnál pedig vedd le 0-ra.)
Hogy lehet egy országba kémeket küldeni?
iLove oHs.
A diplomácia (az eddigi részekhez képest) sokkal nagyobb szerepet kap. (Milyen érdekes nem egy hardcore stratégiai játékban??) Hoi2-ben gyakorlatilag úgy toltam végig a németekkel a 36-os kampányt hogy a diplomáciában egyet sem kattintottam!
Nekem is nehezemre esett ráállni, hogy most már erre is !nagyon! oda kell figyelni. Egy példa: nekem a németekkel 37-re az összes! európai országot sikerült a szöviktõl oly messze driftelni, hogy nulla esélye annak hogy bárki is belépne hozzájuk.
Nagyon örülök hogy a fejlesztõk végre ennek a játékrésznek is súlyt adtak úgy mint a való életben (történelmi példa: 35-39-ig hitler a diplomáciával érte el legnagyobb sikereit, hódításait).
Tehát igenis küzdjetek a diplomáciával! Sokkal érdekesebb változatosabb lett tõle a játék.
És még egy utolsó: mire ha nem arra való ez játék hogy NE történelem hû legyen!
Köszöntem
hogy lehet 1 országnak hadat üzenni? Az elõzõ részekben ment, itt vmi nemtom mijen pontnak kell, h hadat tudj üzenni. A jugoszlávokat embargóztam, mobilizáltam a hadseregem, ráállítottam a kémeket is.(remélem h van ilyen) de nemtok sehogy.
Magyarországgal megyek, de a patrnal autocraták vannak hatalmon, és nem tudom h juttassam hatalomra a nyilaskeresztes pártot. Segítség. thx
Finnek eddig mindig a szovetsegesekhez alltak, sot mar arra is volt pelda hogy finnek partraszaltak velenceben...
Svedek, es norvegok is allandoan allies hez allnak. Egy kicsit lehetne tortenelemhubb a jatek, most inkabb ugy tunik, hogy akkor tortenelemhu ha Te probalod ugy iranyitani a jatekot. De, ha a porfeszek magyarokkal tolod akkor max a szomszedokkal lehet az evszazados vitakat lezarni, es semmit nem tudsz tenni annak erdekeben hogy tortenelemhu legyen a jatek.
Nekem jobban tetszene ha a jatek jobban kovetne a tortenelmi esemenyeket... Szal ilyen finnek a szovetsegesekhez allnak huzasok kicsit kiabranditoak.
Ilyenkor siman mentek ujrainditom jatekot ezutan x ideig megint normalisan muxik!
@hana1: a történelmet Te alakitod😊 , ha jol csinalod törtnénelemhû játék lesz belõle.
Ki lesz javítva, de egyenlõre szerintem nem ez a legfontosabb...talán Karácsonyra már élvezhetõ játék lesz belõle.