Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre sikerült 36-os indítással Nagy magyarországot csinálni! Egész történelmi formája lett. A JUG egység azért van az országon belül, mert az elvett területek közepén maradt.
Egyszerûen nem enged nagyobbat! Mert 20kb a limit. Nem tudjátok, hogy hogy lehet nagyobba felrakni?
[/img]
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
keress rá a paradoxra
de azért megkérdezzük a többieket, megérdemled e a kitüntetést. ;D
ha sok lesz az igen, akkor megkaphatod. 😊
-Hadtestnek, Hadseregnek, Hadseregcsoportnak is lehet parancsot adni. Hogy védjenek egy szakaszt, vagy akár támadjanak egy szakaszt.
Tehát egy területeden van 5 hadosztály annak van egy HQ-ja. Akkor a HQ-nak kiadhatod a parancsot, hogy támadja pl: Kievet. És így nem kell minden hadosztálynál bejelölni, hogy támadjon.
Ám javasolt csak egy hadosztályal támadni, a többivel pedig támogatni...
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Az a gépigény komoly? 😄
EU3 után mennyire nehéz beletanulni? 😄
Rányomsz, és megjelenik egy új HQ...ha magasabb szintût akarsz csinálni, akkor pedig hadtestnél, hadseregnél nyomsz rá erre a gombra. De így vannak sorba:
Hadosztályhoz--->Hadtest(Armeekorps)--->Hadsereg(Armee)--->Hadseregcsoport(Heeresgruppe)
És a legmagasabb a THEATER HQ, de ilyet nem lehet csinálni. Csak késõbb szerintem.
Nálam most így nézz ki a hadsereg hierarchia rendszere:

May the force serve you well!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Képezni nem tudok most, melóban vagyok és itt nem ment fel a gépre a hoi 😊
A makacs önálló pontosztás csak mostanában jött elõ, amikor 30 feletti lett a leadershipem. (Az ikon egyébként jól mûködik, mert valóban vannak elpazarolt tizedek. A gond az, hogy nem tudom rávenni a köcsögöt, hogy ne pazarlja azokat)
Néha korábban is rátett 1 tizedet önhatalmúlag a beállított 14-re, amikor még 28 körül volt az össz, de akkor hagyta kijavítani.
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Paladin: nem tudom nekem eddig csak normálisan jött elõ figyelmeztetõ ikon, h nem használtam ki a kutatási kapacitást, lehet ez a bug nincs mindenkinél.
Jár valaki már 1941 - 1942 között?
Mert én nem tudom visszatölteni azokat az állasokat amit 1940 április 16. után mentetem valakinek ötlet?
Már a frissítések fent vannak !
De azzal nincs is bajom, ha azt mondják, ne lehessen ledobni csak úgy a repteret. De akkor ne is lehessen egyáltalán production alól építeni, mert így semmi értelme.
A légvédelem elég könnyen szállítható, szóval azt lehessen is tömegével lerakni!
Az elõkészített radar és ipar lerakását is meg lehet magyarázni, bár kicsit nagyobb képzelõerõ kell hozzá.
Viszont ami nem tetszik: Mi a frászért nem lehet mindezeket lebontani és átköltöztetni??? Gondolom megint event oldja meg a SZU iparának áttelepítését az Ural mögé, nem pedig a játékos.. :-(
De így sem értem a logikájukat. Ha leteszem, úgyis kell neki pár nap szintenként, szóval nem terem csak úgy ott egy lvl 10 reptér.
Ha meg azt akarták, hogy ne lehessen csak úgy akárhova letenni, akkor mi a fenének lehet gyártani a production alól, miért nem csak az adott területen?
Arról nem is beszélve, hogy légvédelmet, radart, ipart lehet így letenni. Szóval ez így elég nagy marhaság tõlük.
Berlin HQ-t elneveztem Oberkommando der Wehrmacht-nak(Ez a Theater HQ)
Csináltam 3 Hadsereg csoportot Lengyelek ellen.:
-Heeresgruppe Nord
-Heeresgruppe Mitte
-Heeresgruppe Süd
Mindegyik kapott egy hadsereget.:
-I. Armee
-II. Armee
-III. Armee
Eddig minden Hadseregnek kb 3-4 hadteste van. Az kb 20 hadosztály. (Minden hadtest 5 hadosztályból áll). Minden hadsereg kap egy páncéloshadtestet is 3 Páncélos hadosztályal.
Amúgy osztrákokkal, meg olaszokkal csináltattam 5 Hegyivadász hadosztályt is. És nem is volt drága ! Dániához tettem le õket. Meg Wilhelmshaven közelében is van pár. Úgy olvastam, ha háború van ott próbálkoznak partraszállással a szövetségesek. Van még egy hadtestem Poroszországban. Meg a francia vonalon van még egy teljes hadsereg.
Amúgy felesleges 3 hadseregcsoport elején. De én úgy vagyok vele most még könnyebb beállítani ezt hierarchia rendszert.
Minden research alatt van két ikon - hogy milyen elméleti és gyakorlati tudás segíti a kutatást. Alul pedig fel vannak sorolva az ikonok, hogy milyen szinten állnak ezek az ismeretek. Gyakorlatit azt hiszem a gyártás növeli, az elméletit meg a teóriák, illetve az egyéb technológiák is kifejlesztésükkor tolnak egyet valamelyik elméletin.
Pl. a technology-nál a leadership pontok elosztása után mindig visszarak egy-két plusz tizedet a researchra. De úgy, hogy elosztom, kilépek a technology-ból, és már ott is van. Ezért persze folyamatosan kint van a hülye figyelmeztetõ ikon, h nem használom ki a kutatási kapacitást. Nem vészes dolog végül is, de idegesítõ.
Nem tudom, hogy bug vagy szándékos - de az elõbbire gyanakszom - az, hogy legyártott airbase-t csak olyan helyre lehet letenni, ahol még egyáltalán nincs... Szóval potyára gyártottam le egy marékkal, csak lvl1-es reptereket tudok így csinálni. Ha a területnél nyom az ember az airbase-re, akkor persze eleve oda készíti, akkor jó lesz.
Ami aggasztóbb, hogy mobilizáltam a sereget - aztán egy hónap múlva, amikor már hetek óta fel volt töltve minden addig reserve-ben tartott egység, még mindig ott díszelgett az a rohadt felkiáltójelecske, ami a reserve egységeket jelzi. (Azt még nem tudom, hogy a hatékonyságukon is ront-e, vagy csak az ikon maradt-e ott)
Szóval van miért várni az 1.2-t 😊
Ezután a piros nyilas bigyó zöld nyilas bigyóvá változik, amivel vissza tudod csatolni az egységet a hierarchiában akárhová (ahol van még hely neki). E mellett lesz egy új gomb egy csomó X-szel (pl. ha hadosztállyal (XX) csinálod akkor három, ha corps hq (XXX) fölé akarsz új hq-t tenni, akkor négy, stb.)
Ha erre klikkelsz, akkor létrehoz egy HQ egységet az aktuális közelében, és rögtön be is csatolja alá.
Arra azért figyelni kell, hogy ez is 100 officert fogyaszt.
Beáttlitottam a 3 hadserecsoportnak hogy nyomuljanak elõrre blitzkrieg modban hat 1hónap alatt haladtak vagy 1 kockát.
És kibaszott lassan telik el 1 nap.
Én lehet megyek vissza TOAWozni.
a technológiai fejlesztéseknél nekem jelenleg 28 pontom van amibõl 15 a fejlesztésekhez van lekötve a többi meg a kémkedés, a politikai befolyás, meg a tisztek kiképzézére. ki hogy használja fel ezeket a leader pontokat? a 15 fejlesztés nem kevés párhuzamosan? a fejlesztéseknél a teóriák mire jók? nem nagyon vettem észre hogy bármin módosítanának...
egyébként én a közepes tankokat, a közepes bombázókat és az anyahajókat vmint a gazdaságot fejlesztem erõsen.