6647
  • BF109
    brigade= dandár
  • LESCO
    "...a hajók kivétel minden fejlesztés felkerül a már meglévő egységeidre (hajókra csak néhány)"

Ezt nem értem, nekem minden felkerül a hajókra is.
    Csak legfeljebb annyi a különbség, hogy a gyártásnál ki tudod választani, hogy milyen szinten gyártsa a hajót. Pl ha van 40.6-os ágyúd, attól még gyárthatsz 38-al is olcsóbban, de alapból a legjobbal gyártja le. Legalább is én ezt vettem észre.
  • juhaszvik
    ja igen: practical (gyakorlati) és theoretical (elméleti) ismeretek. ezek a zöld és kék jelek (vagy fordítva???). ezek befolyással vannak a fejlesztési időre. az adott fejlesztés gombján jelölve van, hogy mik vannak rá befolyással, és hogy az milyen ismeretet növel. továbbá fontos tudni, hogy a gyártás és a harctéri használat is növeli a gyakorlati ismereteket.
    (remélem nem túl szájbarágós)
    ha nem ilyen jellegű rövid szösszenetre gondoltál, akkor bocs.
    egyébként még mindig várom, hogy valaki beszámoljon a csúcsfejlesztésekről (pl. atombomba). :)
  • juhaszvik
    R&D: minden fejlesztés egy 1 LP-be(Leadership pointba) kerül. a különböző témák különböző fülekhez vannak rendelve.
    mint ahogy a hoi2-ben is volt, ha egy kutatást az eredeti évnél (az évszám a gombon) hamarabb kezded fejleszteni, akkor büntetést kapsz (hosszabb ideig tart a kifejlesztés). viszont amennyire én meg tudtam figyelni a hoi2-vel ellentétben itt nem kapsz bónuszt, ha a fejlesztés korábbi, mint mikor elkezdted (mondjuk egy 1939-es fejlesztést csak 1941-ben indítod el).
    vannak fejlesztések amiket csak egyszer kell kifejleszteni, és vannak amik különböző szintekre fejleszthetők. ha a gomb felé viszed az egeret akkor kiírja a feltételét és hogy mit fejleszt. a számok körben a fejlesztés nehézségi szintjét jelölik, minél nagyobb, annál hosszabb ideig tart a kifejlesztése.
    a hajók kivétel minden fejlesztés felkerül a már meglévő egységeidre (hajókra csak néhány), a production menüben az upgrade csúszkája ezt szabályozza. a theoryk a kifejlesztések után rögtön "hatályba lépnek".
    ha valami az eszembe jut még írok.
  • hori2008
    Sziasztok!
    Szervusz Adamfark!

Lenne esetleg valakinek módja arra, hogy a fejlesztésről is írna egy rövid szösszenetet?

Pl.:azok a kis számok a körben mit jelentenek? Amikor részletben fejlesztek vmit. pl.: egy teóriát, az már vmi plusszt rögtön ad?

Kösznöm!

Minden jót!

Hori
  • Rolika16
    Nálam Lengyelországban csak 1 GAR hadosztály volt végig...100%, hogy a ruszkik nem fognak hátba támadni.
    Tehát feleslegesen hagysz Lengyelországban 15 hadosztályt ! Vidd a frontra őket !

Hát nekem ebben a felállásban tartott a Benelux és Franciaországot másfél hónap alatt megadásra bírnom.:
    75 gyaloghadosztály: ebből kb 30 hadosztály Maginot vonalal szemben állt.
    1 ejtőernyős ho. és 1 tengerészgyalogos hadosztály.
    Ejtőernyőst sokszor bevetettem, de miután angolok tönkre verték vadászaimat már nem bírtam, mert egyből rátámadtak a TP repcsikre...tengerészgyalogos hadosztály pedig gyalog harcolt.
    5 motorizált hadosztály
    10 páncéloshadosztály

Ennyivel támadtam tehát. Nekem bőven elég volt.
    A lényeg, hogy áttörni északon Dunkirch felé, aztán lefele Párizs felé. Amiket elfoglaltak területeket a páncélos és motorizáltak hadosztályok abba nyomni bele a gyaloghadosztályokat, és a páncélosokkal tovább nyomulni Észak-Franciaországba, a főbb városokat, és az IC-s területeket elfoglalni...és megadják magukat gyorsan a csigazabálók.
    Utána jöhet Anglia.

Amúgy te mire érted a dandárt ?
  • BF109
    a nyugati hadjárat 1940.02.01-jén indult elírtam az előbb.
  • BF109
    gyenge hadvezérnek bizonyultam... a németeket irányítva 500000 emberrel a lengyeleket vígan lenyomtam 5 hét alatt. a nyugati hadjáratot korán 1941.02.01-én indítottam ,a benelux államokat egy hónap alatt tudtam lenyomni és a franciák a belga határon feltartóztatnak. kurva sokan vannak.
    nekem összesen a nyugati fronton 1.2 millió emberem van /12 pz dandár és kb 30 mot. dandár a többi gyalogos, légierő: 10 int. 10 multi fght. 15 stuka 12 he 111/ az 1.2 ből 250k a határon van a maginot vonallal szemben a maradékkal indítom meg a támadást de sajnos kifullad. minden támadás után pihennek a csaptok van hogy 100 órát ez az egyik oka a lassuságnak a másik meg hogy kevesen vagyunk (anno a németek 2.5 millióan voltak) képtelen vagyok nagyobb hadsereget kiállítani mert nincs manpowerem...ic lenne bőven de ember nincs. keleten kb 150k katonám van de onnan nem akarok elvonni mert a ruszkik egyből hátbatámadnának...
  • LESCO
    Bocs, nem a gyalog HQ-t, hanem a gyalog div-et...
  • LESCO
    Érdemes corps szintű HQ-t csinálni a légierőnek, és azzal együtt mozgatni, vagy átszervezni, ha szükséges. Én egy sima gyalog div-el csinálok egy HQ-t, és az alá rendelem őket. A gyalog HQ-t meg visszarakom a helyére.
  • mezesmacko22
    Bocsi igazad van csak most vettem eszre hogy neha visszadobja a jatekot 1.0ra s ilyenkor,neha sz..ik a jatek van mikor nem adja be csak a custom jatekokat,illetve nem engedi a 3d csak a nato jelzeseket
  • Paladin
    Persze. Ahogy egyszer régebben leírtam, minden szintű hq más dologban ad plusszt a parancsnok skilljének függvényében. Ha 'hiányzik' egy szint, annak a bonuszát nem kapja.
    Én csak azért nem szoktam berendelni a légierőt hadtest v. hadsereg szintre, mert sokszor csoportosítom át őket, és tuti elfelejteném mindig a struktúrában is áthelyezni. :)
  • LESCO
    Adamfark:
    Igen akkor is.
  • LESCO
    Ezt nem nagyon értem...
    36-os német kampány van, és 3d egységek is.
  • torcyemperor
    talalt mar vki vmi korrekt modot?

illetve elorelathatolag mikor lesz 1.3?
  • mezesmacko22
    Valaki tudja hogy lesz e nemet kampany 36 tol,illetve az 1.3 ba visszafogjak adni a kozeli 3d kepeket a csapatokrol?
  • Adamfark
    Akkor is, ha manuálisan irányítok minden egységet?
  • LESCO
    A légierőt és a tengerészetet érdemes corps-ok alá rendelni, mert úgy hatékonyabbak...
  • Pares
    Szerintetek egyébként mi éri meg jobban: Annektálni a britteket, vagy Puppetté tenni őket? Nekem mondjuk nincs kedvem minden egyes szigetre egy csapatot küldeni, hogy figyelje a felkelőket...
  • Paladin
    Ismerős dolog. Én a franciák, meg skandinávia meghódítása után követtem el ezt a hibát, el is tüntette szintén a berlin hq-t. Után hiába foglaltam el a Földközi-tenger partvidékét, britanniát, majd annektáltam a briteket - soha nem ítélte úgy az okos ai, hogy kéne még theatre hq...
    1.2 után sem, de azért remélem később fixálják.
  • Paladin
    Mit kell rajta keresgélni? Mindig a legalsó, amit éppen befejezett.
  • Pares
    Valószínűleg (90%) igazad van. Én azt hittem, hogy terület szerint osztja fel a Theatre-ket, de fegyveres erőim csak Észak-Afrikában és Európában voltak, ezért is tette azt, amit tett. De akkor se kellett volna kitörölnie az egyik szépen berendezett HQ-mat. Mindegy, nagy gond nem történt, mert direkt csináltam egy mentést előtte. Viszont jobban is megoldhatták volna, az biztos.

Egy másik érdekes dolog: Miután Puppetteztem Nagy-Britanniát, azt vettem észre, hogy a fővárosuk nem London lett, hanem egy jelentéktelen, VP nélküli, 0 infrastruktúrájú egyedülálló kis sziget Új-Zélandtól keletre. Mondom mivan megint? Ez is tiszta logikus, nem? (Az befolyásolja a főváros kiválasztását, hogy hol találhatóak a Garrison egységeim, pl.: Londonban? És esetleg ez miatt tette máshova? Mert Angliában az összes VP-s és Resource területre tettem egy egységet...?)

A másik, hogy a bábállam létrehozása után megnéztem a politikusaikat. Az rendben, hogy Churchill-t eltették láb alól, de megnéztem, és a Conservativ Party van hatalmon, valami más politikussal (most nem emlékszem a nevére.) Szerintem logikusabb lett volna, ha a ezek kerültek volna hatalomra, ezzel az élen. Vagy tévedek? Egyébként a mentés kiválasztási képernyőn, ha kiválasztom GBR-t, azt írja ki, hogy Nemzetiszocializmus van ott. Ez érdekes, mert a játékban meg nem úgy van, több más államnál is... Nem változnak a politikai irányzatok? Hallottam, hogy a politikai rendszer eléggé bugos, ez is bug lenne?
  • Adamfark
    Szerintem a Theatre HQ-t csak azért rakták bele a rendszerbe, hogy legyen ami a hadseregcsoportokat összefogja. Theatre HQ-t AI irányítása alá vonni szerintem marhaság, meg luxus is.
    A define theatre meg szerintem max. annyit csinál, hogy geometriai alapon kiszámítja a csapatok elhelyezkedéséből, hogy hány Teathre HQ-ra van szükség.
    Akkor fog csak új HQ-t létrehozni, ha túl nagy mennyiségű egység esik kívül meglevő Theatre HQ-k radió hatósugarán. Szerintem egyszerűbb ezért a Theatre HQ-t is mozgatni. Csak akkor érdemes a meglevő HQ-khoz hozzányúlni, ha a világ másik pontjára dobsz át egy hadseregcsoportot...
    Mindez elmélet, mert nekem még nem kellett hozzányúlni. De cáfolj meg!
  • Adamfark
    A Teathre HQ-t - Pares üzenete (2822) is erre utal - a gép önmaga kezeli.
    A production menüben van van egy Define Teathre gomb. Ezt megnyomva a gép automatikusan eldönti, hogy területileg melyik a legjobb felosztás.
    A parancsnokok hozzáadják a saját traits-eket az alattuk szolgáló egységekhez. Egy egység minél távolabb van a hierarchiában a parancsnoktól, annál kevesebbet kap ebből (korábban ez már szerepelt, 1/1-1/16-ig).
    A felszámolt HQ után visszakapod a hozzá szükséges alapanyagot.
    Én azonban talán még soha nem számoltam fel ilyet. Érdemes ezekből csak annyit gyártani, amennyire szükség van, utánna meg max. átszervezni őket.
    Ha AI által vezéreltetsz egy HQ-t, akkor az alatta levő összes egység automatikusan az AI vezérlete alá kerül. Csak úgy tudsz másik parancsot adni egy alegységnek, ha kivonod az automatizált HQ parancsnoksága elól.

• Pares
    Na most jött elő a Theatre HQ problémám. Ugyebár annektáltam az angolokat, és így 2 Óriás Theatre van az egész világra. Rákattintottam a Define Theatre-sre a production képernyőben, erre mit csinál? Nem hogy létrehozna több Theatre HQ-t, kitörli a szépen berendezett Berlin HQ-mat és létrehoz helyette egyetlen egyet, valahol a sínai félsziget közepén... Ez aztán a logika. Hiába kattingattam tovább, semmit se csinált. Így kb. az a helyzet, hogy Európa közepétől számított magassági vonaltól nyugatra és keletre lévő területekre van 1-1 Óriás Theatre-m...
  • mezesmacko22
    Tenyleg sokat segitett mert ez a sok hq rendszert nem igazan ertettem a kettohez kepest eeleg nagy valtozas ez a realitashoz valo kozeledes.Lenne meg egy par kerdesem
    Irtad hogy 2 nagy hQ van(theatre)-ezekbol lehet tobbet letrehozni illetve hogyan?A HQ hierarchiaban ha kinevezek szemelyeket akkor mindegyik hozzaad valamit az egysegekhez a csatakban,ertem ez alatt azokat a tulajdonsagokat amikkel a szemelyek rendelkeznek,vagy csak a hadtest parancsnok,illetve az azt tamogato HQ parancsnok tulajdonsaga szamit egy-egy harc soran?Ha megszuntetem a HQ visszakapom az officereket,vagy az elvesz?Valamint ha kiadom egy felso HQ nak mit csinaljanak az alatta levo egysegek,amely ala tartozik 3 Hq es abbol az egyiknek mas feladatot adok akkor ez azt jelenti hogy elobb teljesitik a felsobb HQ feladatat,vagy az alacsonyabb HQ feladatat is egyszerre.Most hirtelen ennyi ha meg eszembe jut valami, s persze nem farasztalak vele akkor meg irok!!!!
  • I.C.ram
    :(
  • Adamfark
    ...nem igazán...
  • Adamfark
    Végigolvasva a saját bejegyzésemet...
    KHM...
    Maradjunk annyiban, hogy vagy egy évek óta külföldön élő, és kinai billentyűzetet használó user vagyok, vagy fogjuk a késői időpontra.
    Remélem, hogy azért meg is értettél valamit belőle!
  • Adamfark
    Elvileg te magad is megoldhatod, mert a játék nagyon mod barát.
    A francia és az olasz verziót már gyakorlatilag a felhasználók készítették el.
    A /localisation könyvtárban találhatóak az .xls-ek, melyek tartalmazzák a játék teljes szöveg anyagát.
    Bal oldali oszlopban van az angol megfelelő. A következő oszlopokban, oszloponként a különböző egyéb nyelvek.
    Szótár - kurv@ sok meló - és már kész is van a saját magyarításod....
    Csak át kell írni a kifejezéseket!
  • Cefre
    magyarositás mikorra várható a játékhoz?
  • mezesmacko22
    Koszonom a gyors valaszodat,nagyon sokat segitett!!!
  • I.C.ram
    Valahogy meg lehet azt oldani, hogy ne foyltassa automatán a kutatást, ha kész van valamivel?

Pl kifejlesztem a közepes tank 1. szintű motorját, akkor ne folytassa automatán a 2-essel, mert már az 1938-as, én meg nem akarok 38as techet 37-ben kutatni. Az meg tök idegesítő, hogy állandóan ki kell keresgélnem, hogy most éppen melyiket is kell lestopolni, mert az már biza 38+ évjárat.
  • Adamfark
    Korábban nem említettem, hogy ha lehet hadtest élére is 4skillű parancsnokot teszek. Hadsereg élére is. Hadsereg csoportnak és Teathre HQ-ba már 5-ös skill-ű parancsnok dukál.
    Fontos még: Az egységeket egy előre kitervelt koncepció szerint érdemes elnevezni is.
    A páncélosokkal rendelkező Hadtesteket Páncélos Hadtestnek nevezem, hogy később könnyebb legyen az azonosítás a haderő sémában.
    Egyetlen kivétel van csak, amikor nem tartom be a soros alárendeltségi viszonyt.
    Méghozzá a megszálló erők esetén, hadtesteket még szervezek, de ezeket a hadtesteket már közvetlenül a Teathre HQ-k alá rendelem. Pl: teljes Lengyelországot megszállva, és partizán mentessé lehet tenni 4 hadtesttel (persze kevesebbel is, de az már szerintem önsanyargatás).
    Ezzel a 4x4=16 hadosztállyal meg lehet oldani Lengyelország megszállását. A földrajzi kulcspontokra (a legtöbb szomszéddal rendelkező provinciák) telepített garrison hadosztályokkal, azonnak lehet reagálni az esetleges felkelések ellen....
    Ugyanekkor ezek nem olyan feladatok, amikkel egy hadosztály, ne tudna megbirkózni.
    Ez esetben az is előny, hogy nem kell a további HQ-re a 100 officer-t elpazarolni (mert minden HQ ennyi officerbe kerül).
  • Adamfark
    Fontos még, hogy a hadrend újratervezésénél az olyan parancsnokokat, mint mondjuk Rundstedt, vagy Guderian már az elején kiemelem előléptetéssel, mert amikor új hadosztályt gyártasz le a gép (ha be van kapcsolva az auto assign) automatikusan a legjobb parancsnokot rendeli hozzá. Ami szerintem azért marhaság, mert a tehetséges parancsnokok (4-5 skill) nem érdemes elfecsérelni hadosztályok irányítására, mert a skill befolyásolja a stacking penalty mennyiségét. Ez a való életben is így van minél tehetségesebb egy parancsnok, annál több alegységet tud szinkronban mozgatni.
    Én az új hadosztályokat általában lerakom a fronttól távol, és kialakítom a megfelelő hadrendet (4-5 hadosztályt egybe egy hadtestté) majd ezt alárendelem egy fronton szolgáló hadseregnek. Ha ez megvan, már csak egyszerűen, és pillanatok alatt kijuttatom Őket a frontra egy strategic redeploymenttel.
    Fontos, hogy már az elején a szándékaidnak megfelelő parancsnokot válaszd, mert később nem kell keresgélni az egységet, hogy módosítsd.
    Pl. érdemes a francia határon levő hadosztályokhoz még akkor is Fortress bustert rendelni, ha mondjuk csak 2skillűek, akkor is, mert ha átkaroltad a Maginot-vonalat akkor jól jöhet, ha egy ilyen traittel rendelkező parancsnok segít be egy megerősített terület kipucolásához.
  • Adamfark
    Én mindíg azzal kezdem, hogy újraépítem a teljes hadrendet. Alap, hogy kiszűröm az old guardokat, mert lehet, hogy több traittel rendelkeznek, de a csapatok fejlődését visszafogják. Ilyen volt a HOI2-ben is, csak ott egyetlen eventtel meg lehetett tőlük szabadulni.
    Tehát az alapok:
    A németek 2 nagy HQ-val rendelkeznek. Ha a HQ nézetre váltod a térképet, magenta, és cián szinekkel jelzi a 2 Teathre HQ-t. Ezk az 5 csillagos HQ.
    Ezek alá be tudod osztani az összes többi egységet.
    Jelen esetben az egyik a keleti hadszinteret felügyeli (Berlin), a másik a nyugatit (Bitburg).
    Innentől megfordítom:
    Minden Division (hadosztály) 4 brigade-ot tartalmazhat (Ha kifejleszted a Superior Firepower-t, akkor 5-öt). Ennél kevesebbet is rendelhetsz hozzá, ami ugyan csökkenti a stacking penalty-t, de kevesebb egység is kaja meg a parancsnok traitjének jótékony hatását.
    Ugyan így 4 Division alkot 1 Corpsot (hadtest).
    Mint ahogy 4 Corps alkot egy Armee-t (hadsereg).
    Mint ahogy 4 Armee alkot egy Armeegrouppe-t(hadseregcsoportot).
    A hadsereg csoportok közvetlenül a 2 Teathre HQ alá vannak rendelve.
    Mivel az életszerűségre törekedtek a készítők, érdemes vegyes egységeket létrehozni. Én Pl. 2 Lt.tankot kapcsolok össze 1 motorized egységgel, majd ha már kifejlesztettem az SP. Alt.-t, utólag brigadeonként legyártom, és hozzácsatolom Őket.
    Fontos, hogy a hasonló sebességű egységeket hasonlóakkal rendezd egy hadosztályba, mert a hadosztály mindíg a leglassabb egység sebességével halad. És ha mondjuk a tankok mellé inf.-t rendelsz, akkor oda a tankok mobilitása. Ugyan így pazarlás SP Art.-t rendelni 3 inf. brigade mellé, mert ugyan jó az önjáró löveg, csak luxus legyártani, mikor egy sima art. jóval olcsóbb, és tudja a inf.k sebességét.
    Gyakorlatilag a HQ-k az agyai a hadseregednek. Én nem szoktam a HQ-khoz támogató egységet hozzárendelni, mert mondjuk ha egy hadtest HQ alá rendselsz egy art. brigade-ot, akkor 1-gyel kevesebb Divisiont tudsz alárendelni.
    Személy szerint én ragaszkodni szoktam a HQ lehetőségeinek maximális kihasználására mert ha egy art. brigade-ot akarok a HQ védelmével megbízni, akkor már inkább ezt egy komplett hadosztályra bízom.
    Az egyes HQ-k alá lehet légi, és tengeri egységeket is rendelni.
    Én szintén nem szoktam, mert ennek elsősorban akkor van jelentősége, ha hagyod az AI-nak, hogy egyedül oldjon meg feladatokat. (pl. egy terület elfoglalását, vagy védelmét) Elvileg erre is lehetőség van, de az már egy másik kiselőadás...
    A division builder a Production menüben elég jól használható, ráadásul elég jó előre megkomponált Divisionöket lehet gyorsan legyárteni.
    És hogy miért van több HQ? Hát azért, mert a való életben is egy hadosztálynak, vagy egy hadtestnek is van saját HQ-ja. Hogy miért nem közvetlenül az egységeken jelenik meg az új HQ, ha létrehozol egyett?
    Mert a való életben sem közvetlenül a frontvonalon helyezkednek el a főhadiszállások. Elvileg minél magasabb rendű egy HQ, annál messzebb helyezkedik el a frontvonaltól. Ugyanakkor minden HQ-nak megvan a saját hatóköre (radio range). Ha azon kívülre kerül egy hozzá tartozó egysége, akkor elveszíti a HQ által nyújtott előnyöket.
    Én ezért általában a HQ-kat külön szoktam mozgatni. Ha rákattintasz 1 HQ-ra, akkor kékkel kiemeli azon egységeket, amik alá tartoznak. Az előrenyomulások során (kézi irányítás) elkerülhetetlen az egységek szétszakadása, így rendszeresen mozgatom a HQ-kat is, mégpedig úgy, hogy az alárendelt egységektől kb. egyenlő távolságra legyen.
    Fontos: Ha mondjuk a lengyeleket elfoglaltad, és át akarsz vezényelni 1 hadosztályt/hadtestet/hadsereget a nyugati frontra, ne felejtsd el az egyel felette levő HQ fennhatósága alól kivonni, és egy nyugati fronti alá rendelni, mert előfordulhat az a profán dolog, hogy egy hadosztály az anyahadtestétől akár 1000km-re fog harcolni. És onnan is kapná a parancsait....
    Nagy segítségre lehet a hadrend átlátásában az a kis "könyvtár szerkezet", amit a jobb felső sarokban levő + jel megnyomásával szedhetsz elő. Ott 1 egységre kattintva azonnal is kijelölheted.
    A gép is arra próbál rávezetni, hogy mondjuk Hadosztályt inkább Hadtest alá rendelj, mint Hadsereg alá, mert egy önálló egység alárendelése esetén automatikusan legfelül azt HQ-t ajánlja fel, ami a legközelebb van, és a hierarchiában közvetlenül felül áll.
    És akkor tegyünk rendet a funkciógombok között is:
    Piros nyíl: kivonni egy egységet a közvetlen felérendelt HQ hatásköréből.
    Zöld nyíl: bevonni az adott egységet egy magasabb egység irányítása alá.
    A piros vagy zöld nyíl közül csak az egyik látszhat, mivel vagy önálló az egység, vagy alárendelt.
    Ezen kívül a mellette levő gomb az "x"-ekkel, azt jelenti, hogy új HQ-t hozol létre. Ez mindíg magasabb rendű lesz, mint az egység, aminek a gombját megnyomtad. Tehát önálló hadosztályt kijelölve hadtest HQ-t lehet csinálni. Önálló hadtest csak hadsereg HQ-t csinál.
    Az új HQ automatikusan besorolja maga alá a létrehozó egységet.

• mezesmacko22
    Tudna valaki segiteni abban,hogy hol lehet konkretan megnezni a hadsereg felosztast-azaz hogyan lehet letrehozni a hadsereget,illetve ami mar meg van az hogy epul fel,mert ez egy kicsit eleg kaotikus.Nem igazan ertem pl-36ban a nemeteknel ober kom wermacth Berlinben van de a csapatoknal is van egy hq,viszont ahogy neztem a hadseregek mogott is van egy csomo hq egyben.A masik problemam mikor a zold nyilal elkulonitem az egyseget mellette megjelenik egy piros arra ramegyek letrehoz egy hq,de Berlin mellett kb.3 tartomannyal arreb???
  • Rolika16
    Szerintem az igazi jó modok még csak készülnek...
  • hup
    Ha már itt tartunk akkor nem tud valaki egy jó modot ami 1.2 re való?
  • Pares
    Jah, és amúgy köszi!