6647
-
hup #2726 Én szinte teljesen rá szoktam bízni a hadseregek irányítását az AI-ra sokszor jó de pld nálam sose szállnak partra az egységek ha az AI irányít és ez nagyon idegesítő... -
JACKAL89 #2725 Hellosztok!
Szeretném megérdeklődni, hogy várható magyar verziójú HOI3? Ha jól tudom a játék tartalmazza a magyar nyelvet. Olyan választ is kaptam, hogy az európai megjelenésnél alapból jelen lesz a magyar nyelv?
Egyáltalán lesz magyarítás a játékhoz?
Köszi a választ! -
tttttom #2724 Csak poénból átneveztem. xD -
Pares #2723 Én úgy játszok, hogy semmit se irányít az AI, vagyis mindent én irányítok... -
Rundstedt17 #2722 Gondolom te átnevezted -
Dns5000 #2721 nekem is annyi emberem van és 2 év alatt étem el szalingrad kharkov vonalat AI irányítással :P -
McDouglas #2720 Akkor senki se tud nekem segíteni a Vichy event-el kapcsolatban? -
tttttom #2719 LoL...Nálam Hoi3-an megalakult a Waffen-SS Sztálin Baszó gyalogos hadosztály XD -
Adamfark #2718 Igen, az összes alatta szolgáló egységre ad bónuszt, méghozzá a saját specializáció hányadát
Hadtest parancsnok: 1/2
Hadsereg parancsnok: 1/4
Hadseregcsoport parncsnok: 1/8
Hadszintér parancsnok: 1/16
Ezen felül a parancsnok skillje befolyásol még pár dolgot:
- stacking penalty
- supply consumptation
- stb. (sajna a pontos szintekre nem emlékszem) -
Pares #2717 Nah, nekimentem az oroszoknak 525000 emberrel, hát mit mondjak. Minsk, Kyev tudjátok hol van. Na azok előtt akadtam el egy kicsit, nem a katonák mennyisége (bár ez összefügg vele), hanem az organizációja miatt. Magyarul nem tudok támadni tovább. Az oroszok meg annyian vannak, hogy 10000 emberemre nekik legalább mégegyszer annyi jut, bár ezt kompenzálja a jóval fejlettebb technikám. De azt hiszem betöltök egy Barbarossa előtti mentést, mert ezt így tényleg nem lehet...Kár. Akkor most várhat a Barbarossa minimum 1942 tavaszáig. Mondjuk mindegy is, mert Spanyolországon, Románián és Vichy Franciaországon (tényleg, hogy van az, hogy teljesen lent vannak a háromszög jobb alsó sarkán, és Impossible őket Invitálni az Axisba?) kívül mindenki vagy a szövetségesem, vagy elfoglaltam.
Nah, akkor Barbarossa viszlát 1942 tavaszán. -
hup #2716 ellátmány van dögivel de most nézem hogy a megtámadott ország egész partszakaszát nem lehet megtámadni...ez mitől lehet? -
lackoka25 #2715 a ho2 ben jártam én is igy vagy nem volt elég ellátmány vagy az adott partszakaszon nem lehetett partra szálni. -
hup #2714 Mitől van az ,hogy a Fő HQ-m be van állítva Blitzing Stance-ra kijelölök egy helyet ahova partra szálljanak de nem csinálnak semmit...Pedig be vannak rakva az egységek egy transport hajóba és csak oda vissza cikáznak. -
lackoka25 #2713 hiába van elit hadsereged hagyni kell hátra egységeket a partizánok miatt és 500 000 katona kevés!szerintem -
lackoka25 #2712 igaza van minnél több annál jobb elég nagy oroszország, valoságban 1941 jun 22 én a németek 153 egységgel támadták meg a szut plussz a magyarok románok stb több mint 3 500 000 emberrel. -
#2711 Hát figyelj. Elég széles arcvonal lesz egy idő után, ha végig akarod vinni a Barbarossát. Szóval 100 hadosztály mindenképp kell. De én olyan 150 hadosztállyal akarom majd megtámadni.
-
Pares #2710 Értem. Szóval az semmit se számít, hogy a haditechnikám kb. 3 évvel meghaladja a korát? Mert a páncélosaim mind Királytigrisekből áll, a gyalogosaimnak meg Stg44-esei vannak, ráadásul elég sok doktrínát kifejlesztettem már.
Most komolyan gondoljátok a 4.000.000 katonát? Mert akkor még 3 évet kell minimum várnom az invázióra, nembeszélve arról, hogy közbe a ruszkik is "gyártják" a katonákat. -
tttttom #2709 *szereld -
tttttom #2708 Sőt a 8 milla terminátorodat szerezd fel őket közel harci kolbásszal (mindet 2 darabbal meg egy önmegsemmisítő atom bizgengyüvel), hogy a ruszki tankok kipufogójába felnyomasd a kolbászt oszt atom robbanásokkal tedd a földel egyenlővé a ruszki hont. xD
Aztán az egyik termidet küld rá Sztálinra és dugasd fel vele a megmaradt kolbászodat is. xD -
tttttom #2707 inkább 8.000.000 katonát kreálj és küld rá őket a ruszkikra.Mindegyiket kéőezd fel Terminátor szintre és nevezd át az összes hadosztályt erre:
Waffen-SS Terminátor Division. :D XD -
lackoka25 #2706 mint a valóságban -
lackoka25 #2705 6 hét alatt ki is végeztem őket -
lackoka25 #2704 az 520 ezer kicsit kevés én már a lengyeleket is 5 hadsereggel kb 600.000 ezer katonával támadtam meg -
lackoka25 #2703 4 000 000 milliót :)
-
lackoka25 #2702 értem köszi -
Pares #2701 Hát, elindítottam a barbarossát, de nem valami meggyőző. Nektek mennyi egység kellett, hogy úgy tényleg elsöpörjétek az oroszokat? Mert nekem a keleti fronton most kb. 520 ezer katona áll, és nem valami meggyőzően teljesítenek a katonáim. Pedig pl.: a gyalogosaim fegyverei 1944-es szintre vannak fejlesztve. 1942-nél lejebb lévő techem nincs is (most 1941 áprilisa van...). Szóval nemtudom, hogy mennyi embert kéne még oda vinnem, mert úgy látszik, kár a fejlettségre nyomni, ide tömeghadsereg kell... -
#2700 Fighter részlegnél ki kell hozzá fejleszteni 4 tulajdonságát.(De lehet egyik is elég, de akkor nem lesz az igazi.) -
Beyond silence #2699 Azzal van már csak ki a tököm, hogy hiába van kifejlesztve a medium tankom, meg a land stratégiák, hiába támadok 50 egységgel 2 németet, nem állok nyerésre.... mire azokat lenyomnák oda rak még 1-2 egységet és sehol se vagyok...
Ráadásul nem segít senki. A franciákkal vagyok, a németek nem támadták meg a SZU-t, így azok sem harcolnak velük, angolok, USA nem csinál semmit...
Ez már azért elég irreális. Lehet jobb lett volna újat kezdeni 1.2 után.
-
Pares #2698 Tényleg, valaki nemtudja, hogy a németeknek mi lesz a játékban az első sugárhajtású repülőgépük, és hogy a bombázók is át lesznek-e alakítva sugárhajtásúvá, ha kifejlesztem az első Jet Engine-t?
Jah, és mégvalami... Gibraltárban állomásozik egy tengeralattjáró rajom, és az a gond velük, hogy egyszerűen nem upgrédelik magukat. Az összes többi tengeralattjáróm már upgrédelte magát, de ezek nem akarják. A productionban az Upgrade-re még több is van nyomva, mint amennyi kéne, és a tengeralattjáróknál is engedélyzve van az upgréd (az a kis ikon, ami alapból pirosan át van húzva, na az is zöld....) már vagy fél éve nem kezdték magukat upgrédelni... -
Pares #2697 Pazarlás... Hidd el nekem, 1/10-ed ennyi hadosztály elég lenne. Persze attól is függ, hogy a te játékod hogyan alakult. Az enyémben a Brit szigeteket szó szerint elvágtam a gyarmataitól, a tengeralattjáróim remek munkát végeztek, persze a kicsi ellenállásban az is bennelehet, hogy Franciaországban megsemmisítettem az egész hadseregüket, tehát nem volt semmiféle dunkquerki kimenekítő akció. -
lackoka25 #2696 mit kell ahhoz kifejleszteni hogy messzer 109 D-t leváltsa az E osztály mert 1939 ben vagyok és még mindig D van -
#2695 Hát én a biztosra megyek Angolok ellen. 3 Hadsereg = 15 Hadtest = 75 hadosztály. 1. Fallschirmjaegar hadosztály meg egy Tengerészgyalogos hadosztály.
Szóval sok esélyük nem lesz.
-
Pares #2694 Ne félj, nem lesz nehéz dolog... Nekem 9 hadosztállyal 1 hónap alatt sikerült kiűznöm a britteket a fő és a környező szigetekről.
Jah, és még valami. Gibraltárt ti elfoglaltátok? Mert én igen, és az is rettenetesen könnyű volt. Fogtam egy hadosztályt (kb. 27000 ember), és simán átvittem őket a brit fennhatóság alatt lévő gibraltárba. Nem volt ott egyetlen egy egységük sem, harc nélkül elfoglaltam. Most a brittek megadási státusza (az a zöld csík) kb. 75%-nál jár.
1940 decembere van. Megvárom míg vége a télnek, és kb. 1941 tavaszán indul meg a Barbarossa. -
Dns5000 #2693 igen -
Dns5000 #2692 igen ez a hajóépítős bug, ezért sokan panaszkodtak hogy túl könyű a játék mert az ai transport hajókat épít csak -
#2691 Kérdés:
Van egy hadtest parancsnok és neki vannak ugye képességei. Na, és ezek a képességek hatással vannak az alatta szolgáló hadosztályokra ?
-
#2690 Igazából csak pár hadosztályomnak van SP ezrede. Mert egyszer többet gyártottam mint kellett volna...Amúgy igazad van. Igazából SP-nél nekem csak a képzési idejével van gondom...160 nap...Ezért is szoktam csak "elit" hadosztályoknál használ SP-t. Mert azoknak is 160 nap körül mozog a képzési idejük.
-
Adamfark #2689 1 kérdés:
Miért használsz SP-t sima gyalogoshadosztályhoz, amikor azok legyártása, fenntartása több, mint egy sima ART-nak? Ráadásul még a mozgékonyságát sem tudod kihasználni, mert a hadosztály az INF-k sebességén mozog.
Érdekes, hogy mennyire nincs jelentősége a játékban az utászoknak. Azt hiszem, ha több hasznos feature járna hozzájuk, akkor megérné használni is Őket... -
#2688 Gyalogoshadosztály; 3 inf, 1 AT/ART/SP
Motorizált hadosztály; 3 mot 1 SP/TD
Gépesített hadosztály; 3 mec 1 SP/TD
Páncéloshadosztály; 2 arm 2 mot/mec vagy 2 arm 1 TD 1 SP(a páncélos ezrednek, természetesen mindig a legfejlettebbet teszem be a 3 közül)
(mert ugye van könnyű, közepes, nehéz...Superyheavym még nem volt.)
-
#2687 Multizunk Német-Olasz párossal...1941 Márciusában járunk. Természetesen VH fokozaton van, hogy azért AInak is legyen esélye.