Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolika16
Ha 38-ig elérsz, akkor jön az event. Diplomácia fülnél aktiválhatod.

kis off:

mindig is tudtam, hogy van humoruk a paradoxos srácoknak! 😄D nemsokára kijön a majesty 2, és csináltak hozzá egy trailert a 80-as éves sorozatainak stílusában... 😄DD (nagyon beütött ez a dallas-os stílus... 😄)

És hogyan növeljem a nsdap "népszerûségét" 40% fölé?
Ausztriával mi a picsát kel csinálni , megtörténjen az Anschlus?Kémkedésnél mi a célravezetõ, diplomáciánál meg influence?
Rájöttem, hogy miért hány fittyet a játék a történelmi eseményekre! EZ AZ AMERIKAI VERZIÓ, FULL HÜLYÉK HOZZÁ, ÉSZRE SEM VESZIK!!! Európában még nem lehet kapni! Gondolom mire Magyarországra ér már megokosodik a program. 😄
következo jatekomban megprobalom berántani õket a tengelybe , aztan meglatjuk mi sül ki belõle.😊
"lehet , hogy Japán helyett nagyobb haszna lenne Kinanak a tengelyben?😊"

Ki kéne próbálni. 😊)) Sztálinnak nem biztos hogy tetszene az ötlet. 😊)

Én az elsõ játékomat tolom németekkel, és volt spanyol polg.h., ráadásul asszem "menetrend szerint", '36-ban. Nem tartott sokáig, kb. két hónap, a komcsik gyorsan nyertek. Nem avatkoztam bele.

A háború után a gyõztes kommerek threatje olyan 25 a legtöbb országnál, így õk is ideálisak kémjátszmánk "rosszfiú" projektjéhez. 😊))

ja és eddig 2 szer keztem ujjat és még sosem történ meg a spanyol polgárháború erre valaki?
Rolika16
Nálam 38-ra már Náci Kína kiszorította Japánt Mandzsúriából, Koreából. Már csak fõsziget maradt Japának ! Meg a sok kis semmit nem érõ szigete. Ja, és a komcsi kína pedig elfoglalta fél Shanxit is. Elég érdekes...

errõl beszélek , bár nem tudom mennyire mukodik a gyakorlatban.
Itt irnak egy modszert , ki kellene probalni.
'6 pont diplomáciának - influence America, Japan, and Switzerland
4 pont kémkedésre - UK, France, and Denmark threat növelése

eredmény (?): Check the political graph in 1938. You'll see America fairly far from the Allies and other states in the middle. '

megjegyzésnek , 'You can use this for ahistorical evil as well, like recruiting National China into the Axis instead of Japan.'😄
lehet , hogy Japán helyett nagyobb haszna lenne Kinanak a tengelyben?😊
BF109
a finneket nekem se sikerült a magam oldalára állítani sajnos, sõt a szövetségesekhez csatlakoztak (hiába nyomtam a befolyást meg a kémekkel a náci pártot)
a románok meg félúton vannak a háromszög alján a komcsik meg a tengely közt... ebbõl se lesz szövetség, de annyi baj legyen.
a spanyolok viszont elég könnyen beadták a derekukat.

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

hello hogy lehet levenni az egységekrõl azt hogy ne legyenek tartalékok.Van egy kis piros felkiáltó jel az egységek mellet valaki tudja?
"hogy majdnem mindenki beáll szövetségekhez ? Mert ez javítva lesz."

Az miért bug? Elég amatõr HOI-játékos vagyok, de egy kis kém-actionnel kordában lehet tartani a birkákat. Asszem a "raise threat" mûvelet agresszornak állítja be a közvélemény elõtt az adott országot.

Nem kell elsõ nap betámadni mindenkit, hanem elõször csinálni kell egy "rosszfiút", akinek nagyobb a threatje a többség felé mint a miénk. Én Angliának próbáltam aláverni egy kicsit, de állítólag egy kisebb ország jobb választás lett volna, mert ott ugyanannyi kém nagyobb százalékban nyomja fel a threat-et. Lehet ha pl. Luxemburgba küldtem volna a kémeket, már mindenki a vérszomjas luxik agressziójától rettegve menekülne az Axis felé. 😊))

A finnek nagy szövi-imádata viszont tényleg furcsa kissé...

Nem pl. valahol kiírja másik fejlesztésnél hogy need radar at least 1. na az hol van , mert a radarállomást megtaláltam.
vfrtom
BF109
ahhoz fejlett tengerészeti légi egységeim legyenek a repgép hordozókon mit kell fejleszteni? a hordozókat vagy a repülögépeket??? estleg meindkettõt? mert erre nem találtam semmit se.

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

nyugi, szvsz fogsz te még itt pörögni, hogy mekkora jó már ez a játék core-al, vagy hsr-rel. :-)
a türelem játékéményt teremt, így csak feleslegesen felb*szod magad

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

'mindenki beall a szovetsegesekhez..'
sokszor lattam mar ezt itt leirva, kár , hogy még nem volt idom kezdeni egy német kampányt '36-tol.
Akiknel '40re mar az egesz vilag beall a Szövetségesekhez , hogyan hasznaljatok a diplomaciat , kémkedést?
Rolika16
Industry - Radio technology - Radio detection equipment - Würzburg A

Asszem ezek kellenek, és tudsz építeni Radar állomást.

Rolika16
Nincsenek. Most már officerek vannak.

Rolika16
Hát arra gondolsz, hogy majdnem mindenki beáll szövetségekhez ? Mert ez javítva lesz. De sokan mondták már, - ez a játék modokkal lesz az igazi.

Szerintetek lesz olyan patch ami, ami a sok történelmi marhaságot kijavítja? Sajnálom a játékot, mert vártam rá pár évet, és egyelõre kuka kategória...
Jó pár "évet" lehúztam a HoI 3-al, és arra a következtetésre jutottam, hogy ez egy nagy rakás szar!!! Nagyon érzékeny vagyok a történelmi hûségre, de ez a játék k*rvára nem követi az eseményeket... Teljesen elment a kedvem a játéktól! Mindjárt elõveszem a 2. részt, inkább azzal nyomom.
ja igen,
meg a techteamek erdekelnenek meg, hogy hova bujtak? 😊

Helló!
Valszeg én vagyok vak de hol van a radar nevû fejlesztés a játékban?
vfrtom
na kezdek belejönni németekkel 36 tol eljutottam 38 jan-ig de most már percekig gondolkozik a gép sajnos élvezhetetlen--de a játék jóóó
Köszi
Kösz. Ez van Viszont ETW. patch mindjárt jön vagy már van... ja igen a collab. kormányzat (fel)állítást, használjátok? Van értelme?

megkeresed azt a kikötõt ahova a transporter hajókat raktad odamész csapatokkal amit invázióra küldesz kat az egységre ott a zöld nyíl egy kis hajó mellette kat rá és berakja az egységeket!
hajóba hogy kell berakni az egységeket?
I.C.ram
Johan azt irta, hogy meg 2 het kb mire kesz lesz. Szoval szeptember elso hetere varhato kb.
Rolika16
Augusztus vége Szeptember elsõ hetére ígérték. Addig tuti nem jön semmi patch. Szóval waiting-waiting...

Muki100
augusztus vége / szeptember eleje a hivatalos álláspont

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

1.2 ,vagy bármi jön már valamikor? ***** kivan...

ok köszi
Rolika16
Politics fülnél nyomd be, hogy "mobilize". Illetve kapcsold be a gombot, hogy kapjon újoncokat.

hello hogy lehet kikapcsolni hogy egy egység ne tartalék legyen?és elérni a teljes létszámot az ezreden belül.Mert nekem megált 750-él.
Mondjuk nem csak Szombathely.
Szerintem Szombathely rossz helyen van a térképen.
A diplomáciai rész kicsit el van tolva. Bár nekem nem volt semmi komoly gondom, de nagyon úgy látszik, hogy azt még alaposan át kell hangolniuk.
Meg mintha minden megkötés ki lenne véve a játékból,oké a 2-ben is volt néha unreális történés,de itt?Szinte már semmi realizmus,egyáltalán Sztálingrád vissza fog kerülni ahol lennie kell vagy marad úgy?

Japán miért csatlakozik majdnem mindig a szövetségesekhez?<#wow3>

OFF:
Akkor õ a törzsõrmester?

<#idiota>
ON:

Csak nálam fagy a játék tengeri csaták közben, vagy esetleg más is tapasztalta már ezt?
értem :-)

az I-nél mesélték, hogy talán az 1,3as patch elõtt (én utána kezdtem, szigorúan CORE-al) sétagalopp volt.

A partraszálásnál meg evidens, hogy gyõznek, nincs más választásuk, ha hátulról lövik õket a hajók. ;-)

mondjuk szerintem a paradox õröltek klubja, már nagyon rutinosan kezeli, hogy kb 1.3b alatt játszhatatlanok a játékaik, addig meg lehet nézegetni, kattintgatni, egyebet nem.

egy kis off: (senkinek a nagypapáját nem akarom megbántani, szóval kellõ humorral kezeljétek) ma reggeli kv közben jutott eszembe:

az igazi háborús veterán olyan mint a görög szobor....

....nincsenek kezei

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

lenne egy kérdésem, a repülõgépeknél mi váltja a modellt? mert én fejlesztgetem a repülõgépeknél lévõ dolgokat, de csak I.-es szintûek a repülõgépeim. Pedig már csináltam, motor, fegyvert, tankot stb....
Ofkorsz nem.
Hanem olyanokra pl. hogy ne legyen túlzott hatása az influence-nek, az egységek értékei reálisan legyenek belõve, a módosítók reálisak legyenek, stb. Ezek mindig 1-2 hónap alatt szoktak kiderülni.

Például az egyben alapban röhejesen túlzó volt az ejtõernyõsök használhatósága, csak pár patch után lettek kicsit reálisabbra visszafogva. A kettõben erõsen nerfelve voltak, kicsit talán túlzottan is.
Most az az érzésem, hogy megint bütykölni kell rajtuk valamit. pl én észak-afrikában, ahol a britek nem tartottak csapatokat egy ejtõernyõs hadosztállyal egy nap alatt elfoglaltam a part összes támaszpontját, ahol volt reptér (vagyis mindegyiket). Nem hiszem hogy a kettõ szintjére kell visszafogni õket, de ez túlzás.

Ilyen dolgokra gondolok. Vagy pl. arra, hogy túl könnyûek a parti inváziók (üres területnél pl). Hiába van nagy tengeri fölénye az ellenfélnek, nem sok esélye van elkapni idõben. De még a harcos partraszállás is. Mondok példát - Channel Islands-et támadtam ejtõernyõsökkel, és mert nem nagyon boldogultak, egy hadtestet hajókra raktam, és támadást vezényeltem. Ciki volt, mert egy angol flotta állomásozott a sziget kikötõjében. Annak ellenére, hogy megtámadtak, és pár óra leforgása alatt természetesen megverték a flotillámat, a csapatok sikeresen partra szálltak. Ez megint csak túlzás.

Ez most csak két kiragadott példa, ami épp hirtelen eszembe jutott, de biztos vagyok benne, hogy mindenki tudna mondani párat.
Mint ahogy mondtak is, mert pl. az országok képességeinek pontos belövése is ide tartozik.
ha ember irányítja a briteket, a franciákat, vagy akár a lengyeleket is, akkor az is nagy kunszt, ha a németek 40 májusig kitartanak 😊
tény, hogy az AI nem tudja visszaadni a valóságot, ilyenkor talán érdemes a difficulty-n állítgatni...
az USA nyersanyag-hatalmi pozícióját én is túlzásnak tartom.
többen írták már, hogy nem balance-olt.
lehet én értem félre, de ennek a játéknak nem is kell annak lennie.
pont ez volt a baj a II-ben. Ugyan olyan erõs a tigris mint az m10. nonszensz...

vagy nem erre gondolotál?

http://pogessor.pcdome.hu/hoi3.html
link?

May the force serve you well!