Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarországgal vagyok, 1939 végére már a teljes Balkán és Törökország az enyém, 1941 végére pedig a teljes SU. Ekkorra már 17 szálon fut a research, 400-as az IC, akkora a hadsereg, mint a német és a fõ probléma Ázsia távol tartása a friss Szovjet gyarmattól, valamint Ázsia elfoglalalása.
A Németek olyan gyengék, hogy a korábban elfoglalt Finnországból is kiverték õket az Oroszok és ha az én hõs Magyar hadseregem nem foglalja el Sztálingrádot, majd Moszkvát, majd Leningrádot, akkor Paulus is fûbe harap, mert bekerítették az oroszok és teljesen elvágták a többi Német egységtõl. (Amikor megláttam, hogy pont Paulus az elkerített hadsereg parancsnoka, ledöbbentem...)
Természetesen a tenger nem az enyém, de az US egyetlen partraszállási kísérlete 20-30 elveszített gyalog hadosztályt eredményezett.
Most én sem játszom tovább, az 1.2-es patch remélhetõleg megold majd sok problémát.
Ez így nagyon kiegyensúlyozatlan. Magyarokkal meg németekkel toltam egy ideig.
Magyarokkal nagyon könnyû kisantantot lerohanni, a 36os kezdõ hadsereggel sikerül mert nem lép be a többi kisantant tag, ennek ellenére technológiában eléggé alulmértek minket. Azért nem voltunk ennyire szarok. Fõleg az ipar volt jobb.
Németekkel meg elkezdtem a szokásos iparosítást. Az új rendszer miatt, hogy ha valamibõl sokat csinálsz akkor rövidül az építés 38ra 600IC-m lett ekkor abbahagytam az iparosítást, de a hódítások miatt már több mint 800IC-m van pedíg collaboration government van mindenhol ahol nem anektáltam az országot. Ehez viszont csomó nyersi kell. Na és itt jönnek a gondok. Mivel németo az eventjeivel csomó threatot kap mindenkivel szemben ezért 40re 2-3 államon kívül mindenki allied és nincs kivel kereskedni, ezért napi -100rare jelenleg az egyenlegem és ígyis 100at kapok SU-tól tehát ha beindul barbarossa 400ICre esik vissza a 800.
Meg magyarokat sem lehet bevonni a tengelybe mert cseszlovákia felosztásáért õk is threatot kapnak tõlem pedíg én adtam nekik oda a felvidék déli részét meg erdély északi részét szal nonszensz. Föl is basztam az agyam ezen aztán mentés megnyit hun beír axisba azóta tengely tagok 😄
Na szóval a fõ problémám, hogy mivel ilyen könnyû az IC gyártás ezért multiban németnek esélye sincs mert szövetséges tagok felhúznak 1000ict aztán usa nyomja nekik a nyersit mert van dögivel, oroszok ugyanígy, németek meg 400nál többet nem tudnak eltartani. Így esélyük sincs még a SZU ellen sem nemhogy a többi nagyhatalom ellen. Ugyanígy egy 3. VH esetén SUnak nemsok esélye van USA ellen. Remélem ezzel csinálnak valamit mert így nem lehet érdemben multizni.
Ugyanolyan gombokkal lehet összevonni, mint az elõzõ részekben. De csak akkor tudod hozzácsapni, ha van még ott hely (max 4 ezred lehet egy hadosztályban).
természetesen nem az legalapvetõbb dolgokra gondolok
elõtte jobb volt. hogy lehet levakarni az 1.1c-t?
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Torcyemperor: a production csúszkák automatizálását 1.2-re ígérik, ha minden igaz.
de pl csak tradelest meg csak a production csuszkakat nem.
vagy ha lehet szoljatok 😊
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Win7-el próbáltam ki és nálam mükõdik😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ezmiez?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Nekem meg maradt a nagy büdös semmi.😄
Próbálkozom a játékkal, elég sokat változott az elõzõ részhez képest. Legyártottam néhány tüzérdandárt, amikkel szeretnék megerõsíteni néhány gyalogoshadosztályt.
Azonos tartományba helyezem õket, de nem tudom összeolvasztani õket. A tüzérdandárt nem is tudom hadosztályhoz hozzárendelni, csak hadtestparancsnoksághoz. Én viszont azt szeretném, ha közvetlen hadosztály tüzérség lenne, legalább az elitegységeknél.
Új ho. gyártásnál meg tudom oldani, de régiekbõl hogy lehet ilyet összerakni? Elõre is kösz!
http://addat.hu/5944c4b1/HoI3SaveCleanerA3.vbs.html
Nekem teljesen begyorsította a játékot.
How to use:
1. Azt a mentést amivel folytatni akarod a játékot egérrel ráhúzod erre a fájlra
2 Bejön egy kis ablak és le OK-zod
3. Pár percig (akár) nem fog semmi sem történni csak a proci fog nagyon bepörögni (ezzel ellenõrizheted hogy mûködik-e)
4 Kijön egy ablak és le OK-zod.
Elméletileg csinált egy SaveCleaned nevû mentést. Na ezt kell bemásolni a HOI3 savegames mappába (ha eddig nem ott volt) és ezzel nagyon durva gyorsulást lehet elérni azoknál akik a játék késõi szakaszában játszanak. (vagy akik már 39. szeptember eleje elõtt háborúznak)
Elméletileg ez egy bugot javít átmenetileg . ( a bug lényege hogy egy hibás adatsor kerül be a mentésedbe ami több ezerszer vagy akár milliószor bekerül a mentésbe és ezzel nagyon lelassítja a játékot)