Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az nem zavar senkit hog egy csomó kép a németeknél pl. szar meg hiányzik. Hogy lehetne ezt javítani?
tegnap elkezdtem újra a németekkel de olyan szinten akadozik a játék hogy elment tõle a kedvem. pedig a gépem elég kéne legyen hozzá. fõleg hogy az egyébként is fing grafikát még csak tovább butítottam. remélem a várva várt tapasz tényleg megoldja már ezt, :-S
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Köszi
Hogy lehet a bombázo rajokat lekapni?Mert hiába küldök ki folyamatosan vadászokat rájuk egyszerüen semmit nem érnek, pedig kiséret nélül küli ki az ai a bombázoit...
Cefre a térképen kattints rá.
De nincs ott a magyar
Rákatt a játék scenario képernyõn az országra
Hogy tudom kivállasztani hogy a magyarokkal legyek?
Bocs hogy olyan homályos a kép, de azért van, mert JPG-be át lett konvertálva.
Siker!
[/img]
Bocs a képért itt van:
Helló!
Olvastam, hogy pályázatot hirdettetek, ogy ki csinálja meg leghamarabb Nagy-Magyarországot. Nekem sikerült 2 hét kemény munka után megcsinálni.
De szeretném a segítségeteket is kérni. Amint láthatjátok még mindig hadban állok a romcsikkal és a yugókkal. Hogyan tudnék velük békét kötni úgy, hogy én határozzal meg a békekötésben, hogy melyik területek kerülnek hozzám?
Olvastam, hogy pályázatot hirdettetek, ogy ki csinálja meg leghamarabb Nagy-Magyarországot. Nekem sikerült 2 hét kemény munka után megcsinálni.
De szeretném a segítségeteket is kérni. Amint láthatjátok még mindig hadban állok a romcsikkal és a yugókkal. Hogyan tudnék velük békét kötni úgy, hogy én határozzal meg a békekötésben, hogy melyik területek kerülnek hozzám?
Helló!
Lehet tiszta hülye vagyok de hogy lehet vkit beléptetni az axisba?
Kiírja hogy The difference between their neutrality the highest threat against them is too high. ezt hogy lehet összébb hozni? Influence van az országon ,100-as a neutrality, dánia 58-al threat to them az enyém ellene meg 6 , a kapcsolatunk 120-as, mit kellen még tennem ,hogy sikerüljön?
Lehet tiszta hülye vagyok de hogy lehet vkit beléptetni az axisba?
Kiírja hogy The difference between their neutrality the highest threat against them is too high. ezt hogy lehet összébb hozni? Influence van az országon ,100-as a neutrality, dánia 58-al threat to them az enyém ellene meg 6 , a kapcsolatunk 120-as, mit kellen még tennem ,hogy sikerüljön?
talán az okozta hogy én ugyan elfoglaltam komcsi kinát, de nem adták meg magukat, majd valahogy bekerültek a komcsi szövetségbe, és ekkor indulhattak meg a ruszkik, amugy utánpotlás nagyon akadozva érkezik orosz területekre szoval ujrakezdtem az egészet mert igy csak egy nagyon széles frontszakaszon farkasszemet nézek a ruszkikal, de egyikünk se tud már nagyon támadni:/
Hát az odavezetõ úton/területeken túl alacsony infrastruktúra nem ? Havernak is ilyen gondja van most Oroszországban...
kibaszott unpause nagyon idegesítõ
az miert van hogy néha elfogy az utánpótlás egyes területekrõl?
1 hq van rajta senki nincs a közelében.
Azt megérteném ha az 50 divizó elfogyasztaná az utánpótlást de 1 hq?
az miert van hogy néha elfogy az utánpótlás egyes területekrõl?
1 hq van rajta senki nincs a közelében.
Azt megérteném ha az 50 divizó elfogyasztaná az utánpótlást de 1 hq?
May the force serve you well!
Utánpótlást hogy tudok eljuttatni a csapatokhoz?
Mert törökországba harcolok és kifogyott a cucc és már fél éve várok hogy megjöjjön
Mert törökországba harcolok és kifogyott a cucc és már fél éve várok hogy megjöjjön
Nekem is azon van de nem tudom hogy tudok szövetséget kötni meg ilyesmi
Teljes magyarositás mikor lesz a játékhoz?
mobilizálni kell (valahol talán a politika menüben van erre gomb) és utánpótlást küldeni
hello hogy lehet azt elérni hogy teljes létszámon legyen egy ezred valaki?
valamit nagyon elbasztál
sehogy diplomaci ->AI 😛
Threatjét ha növeli a másik két szövetségnek akkor aki kicsit hajlandóságot mutat az a tengelyhez fog közeledni.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Hogy csináltad?
wow nem hittem volna hogy ilyen jó diplomatáim vannak

Köszi. Hát ennyit én is tudtam...
ja igen ez engem is érdekelne...
mert elégidegesítõ amikor a meglévõ hadsereg listán(jobb felsõ sark) rákattolok 1 egységre akk mindi unpauselodik és pauselhatom vissza...
mert elégidegesítõ amikor a meglévõ hadsereg listán(jobb felsõ sark) rákattolok 1 egységre akk mindi unpauselodik és pauselhatom vissza...
arra tud valaki megoldást hogy néha amirko harcra vagy egy egységre clickelek unpauseolódik a játék?
Mikor támadtak be ? Nekem eddig 38-ig semmit nem csináltak. Minden területen van vagy 1 hadosztálya...de ennyi. Nekem néhol kettõ is van. És még nem számoltam bele Mandzsúriai hadosztályokat...neki is van 10-20 között.
Amúgy, ha Moszkvát elfoglalod Japcsikkal, az nagy dolog lenne...😄
Amúgy, ha Moszkvát elfoglalod Japcsikkal, az nagy dolog lenne...😄
HoI2-ben simán segítethettek a japók a németeknek hogy elfoglalják a briteket, onnantól nincs megállás Moszkváig.
Itt a 3-ban azon a pár ezer provincián átgyalogolni Vlagyivosztoktól indulva, hát bátor vállalkozás 😊
Itt a 3-ban azon a pár ezer provincián átgyalogolni Vlagyivosztoktól indulva, hát bátor vállalkozás 😊
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"most jol elfoglalhatom moszkvát"
hajrá
hajrá
vááámiért kell nekem japánal oroszok ellen harcolnom kamcsatkába, meg szibériába ehez semmi kedvem nem volt flottával szerettem volna akciozni erre buzi oroszok hátbatámadtak, és nem akarnak békét, most jol elfoglalhatom moszkvát ez egy vicc.
Sõt mi több, az angol (mondjuk a játék nyelvén a német infulence pontok) politikusoknál meglévõ németek melletti szinpátia ami nem engedte a kemény fellépést, németország ellen , többek között.
Azt ami a listában van... ha ott nincs semmi akkor meg semmit.
Ha a productionnál hagyok pontot, mi termel?
Kombinálva a windowed mode-dal, a sprite-ok letiltásával stb... ergo a grafikai csicsák totális lebutításával a dolog sokat javul nálam.
Egész jól játszható.
Egész jól játszható.
szerintem gyorsabb lett '38 elején tartok.
Kipróbáltam, tényleg jobb a politikai nézet, mint alapból, de nekem speciel semmit nem gyorsított a játékon, ugyanúgy akadozik.
Elvileg valami hasonlóra készülnek a hivatalos patchben is, ami mûködik és jó, ahelyet fölösleges újat csinálni.
de jó újralátni a régi színeket :-)
Egy srác megcsinálta a térképet HOI 2 stílusba. Állítólag gyorsabban fut a játék kevesebb memóriát zabál, szerintem megér egy próbát én is most fogom emgnézni mit tud.
Itt egy link ahol megtalálhatjátok:
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=423184
Itt egy link ahol megtalálhatjátok:
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=423184
Most akkor hogyisvanez?😄😄

iLove oHs.
'A noobish Axis player starts abusing the world early, scaring everyone to flee under the protective folds of Churchill's rain cloak.'
itt a lényeg.😄
egyetértek , nem kell sajnálni a pontokat a diplomaciától (influence) és a kémkedéstõl. A szövetséges államok 'threat növelését' pedig rögtön az elején el kell kezdeni , ezzel is lassitva a többi állam utját feléjük. (Ami ugyis felgyorsul amint elkezdunk agresszorként fellépni)
ill. a már emlitett ellenségkép is fontos lehet , ne mi legyünk a leggyûlöltebb orszag a játékban , inkább vmelyik kis jelentéktelen állam.😊
itt a lényeg.😄
egyetértek , nem kell sajnálni a pontokat a diplomaciától (influence) és a kémkedéstõl. A szövetséges államok 'threat növelését' pedig rögtön az elején el kell kezdeni , ezzel is lassitva a többi állam utját feléjük. (Ami ugyis felgyorsul amint elkezdunk agresszorként fellépni)
ill. a már emlitett ellenségkép is fontos lehet , ne mi legyünk a leggyûlöltebb orszag a játékban , inkább vmelyik kis jelentéktelen állam.😊
En sem ertem, hogy sokan azert fanyalognak, mert nem scriptelve tortenik minden. Mi ertelme lenne? Ebben pont az a jo, hogy mindig mashogy alakulnak a dolgok, es hatalmas reszben a jatekoson mulik a dolgok folyasa.
Foglalkozni kell a diplomáciában a csehekkel. Pl. influence-t tolni kell 2 leadership pontért, ha nem akarod, hogy belépjenek. Igazából nem értem a fanyalgókat. A valóságban is simán megtörténhetett volna, hogy az amúgy töketlen angolok a cseheket is levédik, nem csak a lengyeleket. Bizony tenni kell érte, ha nem akarod, hogy ez legyen. Sztem ez épp, hogy így a teljesen normális. A készítõk eleve egy sokkal dinamikusabb, nem elõre huzalozott játékot akartak csinálni.
Engem most az dühített be, hogy Csehszlovákia belépett szövetségesekhez. Átadta Szudéta-vidéket, - és rá egy hétre már belépett szövetségesekhez...
gondolom azért bug, mert egy kisebb jelentõségû országgal játszva (argentína) szintén mindenki az allyba ugrik (értsd: egész észak-európa, már majdnem mindenki dél-amerikából stb) ami azért kicsit vicces (és szar).