6647
-
McCartman #3006 nyilvan , ez a decisions lényege.:)
mondasz valamit , tenyleg felesleges lehet az influence , előbb-utóbb ugyis a tengelyben kötnek ki. -
lackoka25 #3005 És utána vissza kapom az egységeket vagy örökre elvesztek? -
Adamfark #3004 Nem elég leszállítani, de expedíciós haderőként át is kell adni felettük az irányítást. Ezt megtalálod a Diplomacy menüben.
-
Adamfark #3003 Még egyszer: A Volkskrieget nem lehet letölteni csak regisztrált játékkal.
Ennek ellenére te azt mondtad, hogy higyjük el neked, hogy TE le tudod tölteni. OK!
Rolika16 erre megkért rá szépen, hogy töltsd fel a Volkskrieget, egy nyilvános helyre. Ehhez képest olyan modokat linkeltél be, amelyeket egy egyszerű paradoxos accounttal is el lehet érni.
Van egy vicc, most az jut az eszembe:
Móricka lengeti az utolsó padban a 30 centisre hizlalt taknyát.
A tanítónéni észreveszi, és megkérdezi:
- Nincs zsebkendőd, Móricka?
- Van, de nem adok! -
lackoka25 #3002 és amikor átléptem a nacionalista spanyolokhoz kis idő után ott voltak a német egységek amiket előtőleg partra tettem és tudtam őket irányitani na ez hogy lehet.
-
lackoka25 #3001 Hogy kell segiteni a spsnyol polgárháborút a németekkel vagyok.odáig eljutottam, hogy tudtam egy páncélos hadtestet küldeni la corunába de nem kapnak utánpótlást.A nacionalista spanyolok nema szövetségeseim és nem állok háborúban a szövetségi spanyolokkal.mit kell csinálni ahhoz hogy háborúzhassak?
-
Babylon56 #3000 Mit kell csinálni ha hadat akkarok valakinek üzeni!? Vagy ha én azonal akkarok támadni valakit akkor mit kell esetleg átirni a fájlokban?
Ebbe a verzioba nincs arra lehetöség hogy hadüzenet nélkül támadjak meg valakit mint ahogy a Japánok teték amerika ellen anno? -
Pares #2999 Nemtudom megint mi a szar van az oldallal. Már megint nem látom a User Modifications oldalat, ha bejelentkezek. Legutóbb még ment. Már másodszor regisztráltam, mert előzőleg is ezt csinálta, ment pár hétig, aztán nem láttam többet. Már rá se tudok menni a modos fórumra, csak az alapot látom... -
Pares #2998 Szerintem pont azért lehet "ajándék lónak" nevezni, mivel le tudod tölteni, és nem kell regisztrálni. -
Adamfark #2997 Szerintem sem az olaszokra, sem a japánokra nem kell influance pontot pazarolni, már ha a németekkel vagy. Ha elkezded a szövetségesek, meg az oroszok ellen a propagandát, akkor semmi perc alatt lehet őket invite-olni.
Ez a 2 esemény döntés szinten van jelen, ezekben az időpontokban dönthetsz úgy is, hogy nem akarod Őket. -
Jannis #2996 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. HoI 2-ben be lehetett állítani, hogy akarom-e használni a szövetségeseim expedíciós seregeit vagy sem, ezt lehet valahol a HoI 3-ban is? Elvileg, ha valaki küldeni akar nekem akkor fel kellene ugrania egy ablaknak ahol dönthetek. Ezzel szemben viszont néha azon kapom magam, hogy az olaszok fél hadserege alám van rendelve és ha visszaküldöm őket, azonnal újraküldik. Erre szeretnék valami megoldást. -
McCartman #2995 'Volkskrieg's Historical Decisions Mod:
- Pact of Steel: Italy joins Axis in May 1939
- Tripartite Pact: Japan joins Axis in Sept 1940'
ha decisionnel belépnek axisba, nem is kell influence pontot pazarolni rájuk? -
Adamfark #2994 Hát én téged tényleg nem értelek!
Ajándék lóról akkor beszélj, ha nem olyan anyagot linkelsz be, ami bárki számára hozzáférhető.... -
Lehel88 #2993 hát jah jól jönne pár mod mondjuk én épp most töröltem le 1.3as patchig amivel állítólag már 99% jól fog menni szünetelek addig hoi 2 pogessor modba + rome universalis:P
de ha jól látom a romenál,hoi2,europeál is 1.3as patch az uccsó javítás szal októbertől lehetne is már játszani normálisan -
lackoka25 #2992 ezt a Volkskrieget berakhatnátok ide had töltse le aki akarja modjuk én is:)
meg leirhatnátok nagyvonalakban hogy mit is takar ez a mod.
-
Pares #2991 Komolyabb, ez tény. De ajándék lónak ne nézd a fogát! :)
Itt egy másik érdekes mod, ami még csak félig van kész, de már működik:
Hungarian Improvement Mod
Kijavítja a politikusok, a pártok és a hadsereg elnevezéseit is... -
Adamfark #2990 Hááát, nekem a Volkskrieg egy hangyányit komolyabbnak tűnik.... -
Pares #2989 A vastaggal írt mod ez lenne:
Historical events and decisions
Hogy mit tud:
#1.3c
#Bug fixes:
#Corrected the triggers for the end of the lendlease
#minor bug fix in futureofpoland decision that came with vanilla
#
#1.3b
#Misc.:
#minor bugfix in unitedkingdomgovernment.txt (evt.11003, year = 39 => year = 1939)
#
#1.3
#New events:
#added chain of events for lend-lease
# -currently only UK and SOV receive help, FRA and CHI may be added later
# -vanilla lendlease still in but still has no effect other than changing relations...
# -included common/event_modifiers.txt for lend-lease event modifiers
# -names of modifiers may look a bit ugly as changing this would involve
# the localisation files
#
#Misc.:
#swedish volunteers now gives three brigades to FIN (vanilla: one)
#
#1.2
#Improvements:
#Improved the existing decisions, player is now able to take them earlier, ai will still do them at historical date
#Government changes for the uk are now optional for human, ai will take historical way with a chance of 95%
#Anschluss troop fix: gives germany now 90% of Austrias army and manpower as well as officers from their existing #units
#First Vienna Award: Germany gets two light armour brigades in prague as well as some light armour tech #(unfortunately is isnt shown by the game if you advance to the next level via the event, watch your light armour #techs)
#
#New events:
# Death of Atatürk, should take place in 1938
#
#Misc.:
#Fixed small typos in Unitedkingdomgovernment.txt, maybe these were responsible for the problems some people #mentioned
#
#1.1 Added british political events
#
#Death of George V
#Edward VIII resigns
#Baldwin retires
#War Cabinet
#Chamberlain resigns
#
#1.0 Decisions can only be taken after historical dates, these are:
#Annexation of Albania 4/39
#Anschluss of Austria 3/38
#Bulgarian claims for constanta 9/40
#Claims on Memel 3/39
#Sudetenland 10/38
#First Vienna Award 3/39
#Finnish Winter War 12/39
#Peru Ecuador 7/41
#Marco Polo Bridge Incident 7/37
#Molotov Ribbentrop Pact 8/39
#Soviet Ultimatum on Romania 7/40
#Reoccupation of the Rhineland remains unchanged as the current triggers are fine
#and it rarely happens to early if germany is under AI control
#Second Vienna Award 9/40
#Spanish Civil War
#Decreased the chance of french or british intervention
#Ultimatum to Greece 11/40
#Danzig or War 9/39
#Destroyers for bases 9/40
#Lend-Lease Act 3/41
#Occupation of Iceland and greenland 7/41 -
ptamas88 #2988 igen, regisztrélt játék nélkül is lehet látni a modokat,csak sajnos pont a volkskrieg olyan amit nem lehet letölteni, mert ahhoz regisztrálni kéne játékot. de jópár másik modot felraktak fájlmegosztókra, azokat le lehet szedni -
Pares #2987 Ezek a modok találhatóak ebben a verzióban:
# Reisender's Smart AI Mod (Version 1.2.7)
- This mod improves the Economics and the Production of the AI and improves the auto sliders.
# DarkZodiak's AI Reasearch MOD (Version 1.2c)
- This mod makes the AI research better and therefore make the AI a better challange.
# Maclane's (More historical faction joining) Custom Triggers (Version 1.3)
- The Custom triggers provide a more historical play.This promotes and counters the joiing of nations to certain factions.
# Shauf's HOI3 configurator (Version 1.2.4)
- This is a program where you can set all kinds of values the AI uses to optimize your gameplay.
# Bürger joh's Historical Events And Decisions (Version 1.3)
- Events and Decisions are now on historical dates. Normally they where always on the same date but also the wrong one.
+egyéb változtatások. -
McCartman #2986 tudom , de attol még a forumot ugye elérném , hogy nincs eredeti jatekom.
Vmi gond volt az accommal , regeltem egy ujat , igy mar jo. -
Pares #2985 Sajnos most nem otthonról írok, szal nemtudom feltölteni, de addig is itt egy másik, szerintem a legjobb mod (pack), amiben az alábbi modok is BENNE VANNAK!
AI Improvement Modpack 1.2.4
A hozzá tartozó alfórum...
Rengeteg dolgot kijavít, nem is tudom felsorolni, annyi mindent. -
Pares #2984 Amint tudom, feltöltöm. Csak hogy elhidd, hogy le tudom tölteni... -
Adamfark #2983 Bocs. Túl gyorsan írtam.
Az általm belinkelt fórum oldalakat csak akkor tudod megnézni, ha van egy accountod a paradoxplazan. Ezt ingyenes/gond nélkül megteheted.
Ha viszont le is akarod tölteni fórumba berakott zip file-t, akkor már nemcsak accountodnak kell lennie, de a regisztrálnod kell a játékot.
Ami azzal jár, hogy megadod a serial numbert. Namost, ha ezt nem vetted meg boltban, - vagy fizettél érte a Steam rendszerében és úgy jutottál hozzá legálisan - akkor nem javaslom... -
Adamfark #2982 Mert nem regisztrált a játék, amit használsz... -
McCartman #2981 nekem magát az oldalt se engedi megnézni.:D
'you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:..' -
Adamfark #2980 Egyszerű:
Nevezd át a Volkskireg.zip-et, mondjuk VK.zip-re, hogy ha esetleg gyomlálnak, ne találják meg egyből.
www.rapidshare.com
Középen a tallóznál kiválsztod ezt az új nevű filet, és feltöltöd.
A procedúra végén kapsz egy linket.
Na azt tedd be ide!
Előre is köszi! -
mezesmacko22 #2979 Sziasztok en nem tudom feltolteni,de ha ad valaki email cimet,aki feltudja akkor annak elkuldom -
#2978 Akkor töltsd már fel valahova ezt Volkskrieg's Historical Decisions Modot légyszíves ! -
Pares #2977 Hát nemtudom, hogy akkor velem történt-e a csoda, de én is csak egyszerűen beregisztráltam és le is tudom tölteni a modokat... -
tamas7878 #2976 Én sem tudom letölteni, mert csak a fórumra vagyok regisztrálva, de a játék nincs (érthető okokból). Tényleg jó lenne, ha valaki belinkelné a Volkskrieg's Historical Decisions Mod-ot, mert a leírása alapján egész jó. -
Pares #2975 De hiszen le lehet onnan tölteni! Elég ha egyszerűen beregisztrálsz és kész! Nem értem, ti miért nem tudjátok letölteni ezeket a modokat (nekem se eredeti a gém...) -
#2974 Hmmm...Pedig eskü meglehetett rendelni onnan ! Emlékszem hiszen megakartam venni, de utána inkább xbox360ra raktam el a pénzt.
Na, de innen már meglehet venni.:HoI3 -
ptamas88 #2973 ez tényleg jó lenne ha valaki akinek emgvan erdetiben felrakná valahova ezeket a modokat mert ezért nem szeretném megvenni hogy meg tudjam nézni a mod topicot -
Adamfark #2972 Kérdés: Van valakinek regisztrált játéka?
Mert van fen a Paradoxplaza forumon egy nagyon ígéretes mod:
Volkskrieg's Historical Decisions Mod
Sajnos nem találtam meg máshol.
Ki tudná ezt valaki rakni olyan helyre, ahol elérheti mindenki más is?
Én ezen felül a modok közül 2 dolgot használok:
DiDay's Unique Units Mod
Illetve az időkorlátot írtam át manuálisan Erről meg itt egy leírás:
Changing the start date -
Adamfark #2971 A németeknél csak az egységek kezdeti, történelmi nevei vannak németül, de azokat is át tudod nevezni. Különben minden angolul van, ha azt választottad alapnyelvnek.
Javaslom, hogy ha megy az angol, akkor olvasd el a readme-t, majd a strategy guidot, majd a strategy supplementet. Mind a 3 PDF. Korábban be voltak linkelve itt a fórumon. Ezeket tartsd akár nyitva is a játék mellet, és ha elakadsz a játékba, akkor pause gomb, és ALT+TAB.
-
#2970 Ok, hallgatok az okosabb(ak)ra. Igazából szivesen rápróbálnék a németekre is de sajnos egy betűt nem beszélek németül és ahogy néztem náluk ( nyilvánvaló okokból persze ) minden elnevezés németül van. ( pl a gruppe azt speciel tudom mi :D de a többit nem vágom. ) Szóval szerintem az Angolokra esik majd a választásom. Csak tartottam kicsit attól, hogy nekik meg szerteszét a világban vannak gyarmataik és nem tudom ezek mennyire kavarnak be ugyanis még nem látom át a dolgokat semennyire...
-
#2969 USA se jobb. Csak, akkor kapja meg IC-ket, ha belépett háborúba. Illetve nagyon lassan csökken neutralitása is, hogy állíthasson politikai beállításain. Szerintem német a legmegfelelőbb egy kezdőnek. Legalábbis arra biztos, hogy megismerje a játékot. Azután lehet kezdeni egy újat... -
#2968 Igen így van rendjén.(Ausztrália hogy gyártott volna le a háborúban több tucat BC-t(Csatacirkálót) ?) Amúgy, ha kiakarod tapasztalni játékot inkább kezdj nagy hatalommal. Bele lehet jönni...főleg, ha angolul is tudsz.
Anyahajót Ausztráliával ?
Hát én angolokkal 39-re jó, ha 2 BB-t meg 2 CV-t legyártok...és így is épp hogy elég hadosztályom van Afrikában digok ellen.
Ausztráliának elég kicsi az ipari kapacitása, és ezt nem is bírja növelni...maximum gyárak építésével. De nem tudom mennyire érné meg. Szerintem kezdj egyet némettel. -
#2967 szerintem nem a legjobb országot választottad a tapasztalat szerzéshez. sose próbáltam ausztráliát de vsz nem lehet sok az IC-jük -ez az ipari kapacitás- azért nem tudsz semmit se gyártani. szerintem kezd el a németekkel vagy a szovjetekkel vagy valamelyik minden tekintetben erős országgal.