640
-
#280 Az IGN megnyalhatja azóta, hogy a GTA4 nevű ... izére 10 pontot adott. -
ricsa008 #279 Úgy néz ki hogy én bug ba ütköztem mert a You tube-on lévő videóba a srác ahogy oda ér a zöld minionokhoz már le is tudja támadni a Pandákat
én mért nem ? rossz crack? -
#278 Én is elakadtam a Ghostbustersben ha már itt tartunk. :D De csak azért mert 2 kapcsolót nem vettem észre, tereptárgynak néztem őket xD De volt olyan, hogy bolyongtam, és csak azért mert nem jött a scriptelt jelenet. :S Valami móka miki megbarmolta a reloaded verziót, mert már a telepítő is buggolt. :P De végigtoltam. 5 óra 51 perc alatt -
Pio #277 Szerk.: a kékeket pedig ne is keresd, jóval később fogod őket összeszedni és ott is tök egyedül fogsz nekivágni a helynek, ahol összeszeded őket.
Amúgy szerintem sokkal lineárisabb a játékmenet, mint az egyben volt. Az első részben én úgy éreztem, hogy van 4 nagy történeti ág és egymásra épülnek, az egyikben nem tudsz továbbhaladni, amíg a másikból nem szeded össze a kékeket, de a másikban nem juthatsz el a kékekig, amíg az egyikben nem szeded össze a zöldeket, satöbbi.
Itt viszont adott egy alapvetően teljesen lineáris játékmenet melyben ahogy haladsz előre a történetben úgy csatlakoznak a pirosak, a zöldek majd a kékek, nincs benne semmi többszálúság, semmi izgalom, hogy "na akkor itt nem tudok haladni mert nincs még meg az adott miniontípus". -
Pio #276 Teljesen checkpoint alapú az egész, ha eljutsz oda ahol csatlakoznak hozzád a zöldek akkor elindul az event, kapsz egy kis csapat zöldet és velük kell kalandozni tovább. Nem is emlékszem konkrétan hol volt ez, mert tényleg mentem előre aztán egyszer csak úgy lett.
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de mintha úgy lett volna, hogy az utat elzárta egy szobor, amit csak a túloldalról lehetett elmozgatni és jobbra tőlem víz volt. Leraktam a minionokat, egyedül mentem tovább át a vizen, majd jobbra felfelé és ott volt egy panda. Na azt hiszem ezen az úton tovább haladva botlottam bele a zöldekbe akikkel aztán le kellett kapni 1-2 pandát aztán kilyukadtam az utat lezáró szobor túloldalán és elhúztam az útakadályt. De lehet, hogy keverem egy másik hellyel vagy nem is így volt. -
#275 Na erről van szó egy tapasztaltabb játékos nem akad el, jó nem azt mondom hogy a legkönnyebb játék és tényleg néhol az embernek kicsit gondolkodnia kell , de az hogy egy csomóan elakadtak a Ghostbusters-ben na az már tényleg vicc. -
ricsa008 #274 azt értem addig ok
de a kékek hez hogy bejussak kellenek a zöldek a zöldeket viszont hiába találom meg nem tudom írányítani (gondolom mert nincs meg a fészek) tehát passszolok -
Pio #273 Én egyszer se akadtam meg. A hajós részen kellett bolyonganom egy kicsit meg később is volt egy kis eltévedés, de arra már nem is emlékszem, hogy hol volt annyira jelentéktelen volt.
Figyelni kell mit mond Gnarl, hová jelez a map, mit ír a questlog.
Az első részben sokkal jobban el lehetett keveredni.
De szerintem ez is része kell, hogy legyen egy kalandjátéknak... :) -
ricsa008 #272 kezdem osztani a véleményüket
ritka hogy ennyire megakadok valamibe -
#271 Szerintem nagyon béna tesztelők vannak ott minden jó játékot lehúztak eddig, csak egyszerűen nem tudnak játszani az adott játékkal és lehúzzák, még hogy frusztráló az Overlord simán érdemel egy 8/10-et. -
Pio #270 A világ egyik legnagyobb videójátékokkal foglalkozó honlapja/cége. Alájuk tartozik például a Gamespy is. Nagyon sok ember tesztek alapján vásárol amelyek közül talán az IGN-ét olvassák a világon a legtöbben, így ez a nagyon durva lehúzás mindenképp hatással van az eladásokra és így közvetve annak az esélyére is, hogy kapunk-e folytatást. A #244-es leírásomból szerintem érezhető, hogy cseppet se értek egyet a lehúzással, de sajnos nagy súlya van ezeknek a cikkeknek egy játék piaci sikerében. -
#269 jó oldal -
High Voltage #268 és ki nem szarik az IGN-re? kik azok? -
#267 Köszi, ez lesz az, lehet a szobrot nem vettem még észre. :S :D -
ricsa008 #266 fene akkor szenvedek tovább THX -
Pio #265 Azt IGN szó szerint alázza a játékot a TESZTJÉBEN. 6 pontot adtak rá a 10ből. Azt írják, hogy nem is szórakoztató, csak frusztráló. -
Pio #264 Egyelőre csak az összegyűjthető cuccokhoz van FAQ :( -
Pio #263 Ha ez a vár, amiben a green hive van, akkor a térkép nagyjából úgy néz ki, hogy van 4 irány, abból az egyikben van a vár, amibe be kell menni, de valóban nem tudsz, hanem egy másik irányba (azt hiszem a bejárattól az óramutató járásával ellentétesen az első irányba felül lesz egy control szobor, ahol átszállhatsz egy zöldbe és onnantól egy nagyon hosszú zöldként mászkálós rész jön bent a várban.
Ha mész elfelé a vártól akkor úgy emlékszem jobbra kell menni és ott lesz.
Ha így se lesz meg, akkor adj a térképről egy képet és akkor talán tudok segíteni... -
#262 Hát lehet csinálok erröl a helyröl képet. De az a rész, amikor viszik be a nőt a katonák a kapun, és pont mikor beérnénk utánuk becsukják. Amúgy itt az a feladat, hogy megszerezzük a zöld minion barlangot (Retrive the Green Hive) ami a városon belül van amiből kicsuktak. :S -
ricsa008 #261 ha választ nem akkor legalább egy végigjátszást nem tud valaki????
ne értsetek félre nem vagyok türelmetlen csak haladni szeretnék :D -
Pio #260 Sajnos elképzelésem sincs hol lehet ez vagy hogy kell továbbhaladni, de általánosságban annyit fűznék hozzá, hogy a víz csak a minionoknak akadály. 2-3 olyan hely is volt, ahol a minionokat le kellett tenni a vízparton és egyedül kellett folytatni a kalandozást. Na persze lehet, hogy itt nem erről van szó, mondom, nem emlékszem hol lehetsz. -
Pio #259 A Gametrailers letesztelte az Overlord 2-t. A teszt ITT LÁTHATÓ. Túl sok jó szót ne várjatok tőle, azt mondják, hogy a játék amolyan egynek elmegy kategória. Bár a Gametrailers valamiért nem szeretheti a Codemasters-t, mert minden játékukra 1-2 ponttal kevesebbet adnak, mint amennyit a játékosok.
Ebben az esetben a GT 7,5-öt adott a közönség pedig 9,2-t egyelőre.
Mondjuk nem igazán adok a véleményükre, ami óta az E3 legjobb stratégiai játékai között meg se említették mondjuk az új HOI-t vagy a Majesty 2-t (nem csak a legjobbak között, ha a GT lenne az egyetlen infóforrás nem is tudnánk arról, hogy kint volt az E3-on a Paradox Interactive...). Cserébe volt helyettük EZ. Meg EZ. Mint a show legjobb stratégiai játékai. Nó komment... -
#258 Semmit sem csinálsz rosszul. shitfttel jelöld ki őket, és küldd rájuk a minionokat, hogy ne fussanak el. A minionok nem fognak támadni, csak körbeveszik. És ha ez megvan nyomj egy shiftet, jelöl ki a városlakót, jöhet az alt, és egy idő után engedd el az altot, amikor jónak látod, de még él a lakos. Ezzel kinyírod. 3x megcsinálod és mehetsz a toronyba. A blokádokkal ráérsz még, még nem tartasz ott. :P
Továbbra is várom a választ a 255-ös üzimre. :) -
Pio #257 Használd rajtuk az Evil Presence spellt. Nem tudom, billentyűzeten mivel kell. Ekkor a fejükbe csap egy villám és szép lassan elindul lefelé a HPjuk. Ha megállsz, mielőtt meghalnak, akkor rabszolgák lesznek, ha nem állsz meg, akkor... nos... hullák :)
Itt emlékeim szerint rabszolgává kell tenni 3 embert.
A minionok pedig azért állják őket körbe, hogy ne tudjanak elfutni. -
Madmano #256 Nekem is lenne egy kérdésem:még az elején,mikor a havas pályáról,bemegyünk egy alagútba,aztán onnan ki újra a hóba és be akarunk menni a faluba.Ahova beérünk,ott nyílik egy portál,amin keresztül átküldünk ezt-azt.Viszont a faluba amerre el lehetne jutni,azon a két úton amikor közeledünk,palackokkal tűzbe borítják a falusiak.Azt írja ki a program,tartsam nyomva az alt-ot és nyírassam ki a falusiakat.De csak a zöld kőr kerül föléjük és nem támadják meg őket a minionok,csak körülveszik.Mit csinálok rosszul?Ja,még csak a barnák vannak meg. -
#255 Na, felfedeztem a dzsungel várost, csakhogy az orrom előtt bezárták a kaput! Nincs más út oda, ahogy észrevettem. vagyis lenne, de egy mérgező gázos fal állja az utam. Ok. Vannak zöld minionjaim, de van 1 kis tócsa is a fal előtt, és a minionok nem tudnak átjönni. :S Mit kell itt csinálni? Merre kell menni?? -
ricsa008 #254 se a zöldeket nem tudom megszerezni se a kékeket
241? -
tttttom #253 Valaki tudna nekem segíteni hogy tok bejutni Everlight városába??? :(
Annál a résdznél járok ahol megöltem azt az oriás pókot. -
#252 nah, megérkeztem Everlightba. Gyanítom itt ólálkodnak a pókok, mert bebábozták a minionokat. :S xD -
tibiv11 #251 Meik pályába kell megszerezni a KÉK minionokat???? -
#250 Köszi, akkor újra nekikezdek. -
Pio #249 Annyira nem nehéz harc szerintem, illetve nehéz, mert elég könnyű meghalni, de a taktika elég egyértelmű. Nem emlékszem minden mozzanatra, de nagy vonalakban leírom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3 fázis van, a cél mindegyikben az, hogy vízbe essen a boss.
1. fázis - oda-vissza gurul egy félcsőben. A teendő annyi, hogy elhúzódj arra az oldalra, amelyiknél nem szakad ki a félcső és amikor messze van tőled fuss át a másik oldalra és szaladj le ott, ahol leszakadt a félcső. Továbbmész a vízig, a boss ugrik, beleesik megcsapkodod.
2. fázis - felnyitod a hidat, bemész középre. A boss hol a feljárónál áll és lövöldözik, hogy gurul körbe-körbe (hogy milyen logika alapján azt nem tudom, ezen a részen elsőre átmentem). Amikor épp gurul, akkor a minionokat leküldöd a körbe aztán fel a feljárón (jól kell időzíteni, hogy ne guruljon át rajtuk és ha a feljárónál áll, akkor nem férnek el tőle) és felnyitod a hidat. Én pirosakat küldtem, mert mintha égne a talaj, de nem biztos, hogy ez fontos. Utána nem emlékszem pontosan mi volt de asszem rá kellett állni valamire, jött még egy híd, vagy ilyesmi... a lényeg, hogy innentől nincs semmi nehéz, vízbe esik a boss, megcsapod, mehetsz tovább.
3. fázis - megint oda-vissza gurul a boss de itt kis szalamandrák is szemétkednek. Át kell futni a félcsövön aztán a túloldalon vissza. Minionokat leteszed (talán előtte rá is kell állni valamire de az lehet, hogy csak a boss után van nem emlékszem), bemész a vízbe egyedül a félcső első fele alá és szétvered az aládúcolást, amitől a király beesik a vízbe. -
#248 Salamander King-gel való találkozás
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogyan kell megölni, mert az első találkozás gyorsan véget ért. -
Pio #247 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A víz akkor folyik, ha középen állsz és a széleken is állnak minionok. Az, hogy néha 1-1 pillanatra megakad semmi gondot nem okoz, ugyan úgy le fogja dobni a pókot középre, a lényeg, hogy a széleken legyenek minionok a kőlapokon középen pedig legyél te. A pókot pedig valóban akkor tudod sebezni, ha hason van, úgyhogy ugyan ezt el kell játszani párszor (talán 6-7szer, nem emlékszem) és kész. -
HammeRed #246 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A víznek folyamatosan kell folynia vagy csak akkor ha középen ráállok a kőre?Mert nekem a kövek időnként felemelkednek és akkor nem folyik a víz csak ha újra ráállok.Igazából csak akkor tudom sebezni amikor a hátára esik a pók és amíg fel nem áll mert ha talpon van akkor alig sebzem. -
Pio #245 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lényeg, hogy oldalt vannak rácsok, amik mögül víz jön ki, de a rácsok le vannak zárva. Ezeket nyithatod ki a négy szélső kőlappal, ezekre tehát le kell rakni néhány miniont. A víz megindításához pedig rá kell állnod a középső kőlapra. Ennyi az egész feladat a vízzel tehát, as négy sarokra minionok, középre te és máris folyik a víz mindenhonnan. Annyi kell még, hogy rácsald a pókot a rácsos részre, ehhez annyit kell tenned, hogy felrobbantasz egy virágot a rács alatt, aminek a szagára odamegy és a víz le is löki középre. -
Pio #244 Na végeztem, szuper lett ez is. Az új elemek nagyon jók és jól illeszkednek a játékmenetbe, egyiken se lehetett azt érezni, hogy "na tegyünk be valami újat, hogy legyen az is", mindegyik átgondolt, ötletes.
Innentől spoileres lehet...
Írok néhány gondolatot, észrevételt. Kötekedésnek tűnhetnek, mert igazából olyan kis apróságokról van szó főleg, amik egyáltalán nem befolyásolják azt, hogy a játék ismét zseniális lett.
Sajnos az új elemek közül csak a hajózást és a katapultozást élvezhetjük eleget, a 3 fajta mount közül például egyes egyedül a pókot kellett kétszer használni (másodszor is csak egy mellékküldetésen), az összes többit csak akkor és ott, amikor megkapjuk. Ez nagy hiba volt, nem is értem, kitalálnak 3 új játékelemet és egyáltalán nem használják őket, kár értük, mert amúgy jók lettek.
Kicsit több minijáték-féleségre számítottam a Raising Hell után. Ez nem biztos, hogy baj, hogy kimaradt, mert sokfelé olvastam, hogy mások szerint pedig pont teljesen elcseszte a raising hellt a minigolf, a faltörőzés, a fűnyírás és a hasonló dolgok. Ugyan így a "fejtörők" szintje visszalépett az alapjáték szintjére, a raising hell néhol tényleg nehéz fejtörőit visszacserélték az alapjátékbeli "néha vigyél 2 lépéssel odébb egy bombát" szintre. Ez se feltétlenül vaj, ki hogyan szereti.
A minijátékokat viszont "felváltották" a minionokkal való mászkálások, amik pedig szuperek lettek. A zöldekkel való kommandózás például zseniális volt szerintem, hát még a ZENE, amit írtak hozzá. Nagyon passzolt a hangulathoz, tisztára egy kémfilmben éreztem magam.
A bossharcok - bár nagyon kevés van belőlük - ötletesek, több fázisból állnak és egyik se idegesítően nehéz, ezek nagyon jók lettek.
Néhol a játék csínján bánik a checkpointokkal. Ez elég nagy gondot okozott, amikor a Salamander King ellen harcoltam, mert minden meghalás után vagy 10-15 percnyit újra kellett játszanom, aki még nem tart ott, az készüljön fel erre.
Az új varázslási rendszer érdekes. Én végig a Target spellt fejlesztettem, csak és kizárólag azt használtam. Néha az osztagok ellen nyomtam egy Halot. A Target varázslat igen erős 3-4 catalyst után. Igazából az első részben se vittem túlzásba a mágiahasználatot, itt sem volt ez másképp.
A fegyver/páncélfejlesztés annyira nem érdekelt az elsőben sem, inkább a minionokat használom, de ahogy elnéztem ezen a részen nincs sok változás, sőt, az első rész itemei is visszaköszönnek.
A történet maga hasonlóan jópofa, változatos, ötletes, mint az első részé volt. Az új játékelemeknek (minion irányítás, álruha, katapult, hajó, mountok, stb...) hála a játékmenet szerintem változatosabb. A helyszínekkel most sincs semmi gond, teljesen más jellegűek és ami külön tetszett, hogy még az első rész helyszíneire se nagyon hasonlítanak, tényleg új helyeket találtak ki.
A "farmolós" küldetések eléggé zavartak, nem valóak egy ilyen játékba, aki farmolni akar vegyen wowot... :) Szerencsére csak 3 van belőlük és nem kötelezőek.
Én a semleges befejezésre jutottam, nem fogom újrajátszani egy pár másodperces videó miatt, majd megnézem a másik két végződést jutúbon, illetve hang nélkül meg lehet nézni a játék mappájában is.
A folytatást remélem, bízom az írónőben, hogy nem fásul bele és ki tud találni egy harmadik történetet is, ami elüt a többitől, új helyszínekre kalauzol és kellően szórakoztató, érdekes.
Aminek még örülnék, ha valahogy elérnék, hogy el lehessen lenni a saját bázisunkon is. Akár oda tehetnék be az idióta minijátékokat, ha úgy gondolják a sztoriba nem illenek. De sajnos az első részhez hasonlóan itt is alig-alig voltam a bázison, egyszerűen nincs miért maradni. Ráadásul most Jester se sorolja a rangjaimat, ami egy nagyon jópofa elem volt az első részben. Bár az tény, hogy sokkal látványosabb, dizájnosabb lett a hely. -
#243 A Sanctuaryban kell őket keresni, miután felfedezted a Netherworld Towert (új kastélyod). A mágikus szobos segítségével belebújsz az egyik minionba, és megkerülöd a gazt, és kiirtod, bent meg már pofon 1cerű.
Én most vok az elf hajos résznél. :S Elég szarul megy, mert a hülye dagadt sellők lefújják vízzel a pirosokat. :S -
HammeRed #242 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elmehet a jó anyjába az aki a spider queen-es questet belerakta a játékba.Leszedtem fél életerejét de utána úgyanúgy csinálok mindent mint előtte de nem akar lejönni a falról mint eddig...Ott szenvedek vele vagy 15 perce és persze ha kilépek akkor kezdhetem előlről. -
ricsa008 #241 ok a hajós rész sikerült köszönöm
de megint elakadtam :D ebből is látszik hogy jobb mint az 1. rész
most a zöldekre bukkantam rá a Pandák között de nem tudom öket kivezetni hogy megkeressem a fészket
nem akarnak engedelmeskedni
5let?