Overlord II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olvasd át még egyszer a leírásom, abból kiderül, hogy akit egy elsõ részben személyesítettél meg az valaki teljesen más, mint akivel az új részben vagy.

Az mondjuk nincs kizárva, hogy kiderül, hogy a rainkarnációja vagy az elsõ részben volt Overlordnak, de õ elvileg most az Abyssban Overlordkodik[/url]
Pio: igaz én fogalmaztam akkor rosszul, de miért kezdek "kölyökként" akkor? Az 1-be is "nagy" voltam, akkor hogy mentem össze? 😊

TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ

Nézd meg a kvesztlogot, mindig írja mi a feladat és általában jelzi is egy kis felkiáltójel, hogy merre kéne menni.
Amúgy a faluba bejutás elõtt össze kell szedned a pirosakat a sanctuaryból.
De hol lettél te minion? Egy kis kölyökként kezdesz, aki tud varázsolni és gonosz, erre felfigyelnek Gnarlék és miután lefagysz 13 évvel késõbb kiolvasztanak, hogy Overlordként tiszteljenek. Nem lettél sehol minion.
A játék során újításként át tudod venni 1-1 minion felett az irányítást bizonyos helyeken.
Hali all segítség kéne, hogy kell bejutni a faluba
tüzes izéket dobálnak és nemtok arra menni... már azt az uj varázslatot v mit is betanultam és azt is megcsináltam és most nemtom mit kéne :SS

pontosan a 9bõl a 9.dik

Help

Am geci jó game

Aha tehát mégiscsak végig kéne játszanom vhogy a kieggel együtt. köszönöm! 😊 De hogy lettem minion?

TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ

Hoppá, elszúrtam a spoilerezést, AKI NEM JÁTSZOTTA VÉGIG AZ ELSÕT ÉS TERVEZI AZ NE OLVASSA EL AZ ELÕZÕ HOZZÁSZÓLÁST!
Az egynek a végén lenyomjuk az arcot, minden heppi, újra mi vagyunk az ûberek, vissza is fogad Overlordnak az egész branch, de Jester (az udvari bolond) elkezd imádni egy õsi istent és ez adja meg az alapját a kiegnek, a Raising Hellnek, ami arról szól, hogy ez az õsi isten nyitott 1-1 átjárót az összes terepen egy másik világba (Abyssba) és átcsábítota oda a híveidet, hogy szadizza õket Te pedig mész felszabadítani õket. A végén megölöd az istent de nem tudsz már kijönni az Abyssból, ezért végül is ott maradsz Overlordnak és ezért van szüksége új Overlordra Gnarléknak.[/spoiler]
Vki meg tudná mondani mi volt az 1-nek a vége? Mert sajnos nem tudtam teljesen végigjátszani, mert nem tudtam kinyírni a fõvarázslót. Itt meg ugye egy monion-nal kezdünk.

alma2
ja a szulo mit lat az elejen jo fej kis minionok, meg tunderek meg ugra bugra nyulak, kellemes fulbemaszo zene, mar csak nem mertek bevallalni a keszitok se, hogy az elejen a kiskolykoket is agyoncsapjak, igy csak elrohannak...

szerintem

Gubberx
XD

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
XD

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

tonyr
tiltsunk be mindent, és csak nézegessünk egyszinü képeket
a lowfaxt ! akinek nemteccik ne nézze/jáccon vele, stb, ill a szülök figyeljenek oda mit csinál a kölkük..
nekem kell a gyilkolos/ hentelös, stb játékok, ha vkinek nem teccik hanyagolja, nekem szükségem van rá, mivel itt kiélem magam... betiltanák, az utcán csinálnám 😊
szvsz

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Tiltsuk be a Tom és Jerryt is, mert cicust bántanak benne!
Gubberx
akinek ez nem jön be ugysem játszik vele...

alma2
hat nem tudom.. ittt mar pl nagyon zavaro, hogy a kis fokabebiket kell szetcsapni, elobb tiltanam be ezt a jatekot, mint barmelyik ember belezost a piacon. Erre bezzeg nem ugranak ra a nemetek...

szerintem

Tatyla
jó elindult...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
visual cc hibánál mi a teendõ?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Közben kijött az új Minion Diaries, a nagy játszásban szakítsatok rá másfél percet, ez is jópofa lett szerintem.

Klemice
kurvanagy game 😄 adja az elsõ feelingjét mégis más

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

!!!Help!!!
Ott akadtam el hogy össze kénem szednem a régi kastélynál 12db maradványt de azt mondja hogy kellenek a kék hogy be tudjam fejezni a küldetést de nekem még csak a barna meg a piros van meg.

Valaki tudja hogy honnan kell mennem merre hogy meg találjam a maradék 2tipust?

Segitséget elöre is köszönöm
Ok, megvan, most vagy istentelen balfasz vagyok, és meg sem probaltam atmenni a vizen, vagy eddig beakadt, mert most ujrakezdtem korabbrol es atmantem. Koszi amugy.

meg arra leszek kíváncsi hogy most be kell jutnom abba a faluba ahonnan "számûztek" ott lehet kicsit fosztogatok ha már simán kidoptak akkor bosszút állok
tényleg nagyon hangulatos de ez külön tetszik hogy ha a rómaiak kevesen vannak akkor elkezdenek menekülni fõleg ha megölöd a csapat vezetõét
Neked kell sétálni, nem a minionoknak átmész simán a vízen, minionok meg maradjanak ott.

Rage47
nem találtam eddig olyan bugot amitõl ne lehetne továbbhaladni
Uh... nálam csak egy fa van ami átvezet egy vizen, amin csak át küldeni tudom a barnákat, de ott nincs semmi...

megpróbálom újrakezdeni mert bug gyanus.

Na, én is elkezdtem játszogatni, nagyon hangulatos az új Netherworld. És végre bele lehet ülni a trónba 😄
Lecsúszol és a barnákat hagyod ott, haladsz elõre. (ha jól emlékszem)

és még felkiáltójelem sincs a térképen. az normál?

"bele kell mászni egy minionba (map elején balra) és azt irányítani. a jobb oldalt lévõ faágon kell a növénycsajhoz eljutni."

És itt átmegyek, aztán elakadok... Le kell csapni még egy ilyen tundert, de a masik meg healeli a bokor mogul. Ha meg lecsuszok hátra, ott semmi sincs csak egy folyo meg egy faág, és visszajönni sem tudok. Vagy komplett vak vagyok, vagy valami bug lehet. ?

Rage47
a vörös szerkezettel kell majd lõnöd öket. vhogy oda kell jutnod.
mascarun
HAIL!

Én most ott tartok hogy egy rakat asszem római arc van a pályán meg valami vörös szerkezet lõdöz hátulról!
Na most itt nem tom mi van mert nemigazán sikerült legyakni õket!

Ehh,tényleg a pálya elején bele is bújtam de arra nem is gondoltam hogy az a megoldás.Köszi

http://silkiehun.atw.hu/

Rage47
bele kell mászni egy minionba (map elején balra) és azt irányítani. a jobb oldalt lévõ faágon kell a növénycsajhoz eljutni.

Itt hogyan tovább?Az elsõ részben ilyen helyeken a zöld minionokkal lehetett továbbjutni de itt még csak a red minionokért mennék,zöld minionjaim még nincsenek...

http://silkiehun.atw.hu/

No, felért a teljes soundtrack youtube-ra. Ha érdekel valakit ITT elérheti, meghallgathatja, véleményezheti, pontozhatja, satöbbi...
Klemice
na szedem már én is..

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

rage
Az árnyékok valamiért nagyon kockásak nálam.
Minden más tök jól néz ki, de az árnyékok borzasztóak
(7600GT, 182-es és a legújabb driverrel is kipróbálva)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Shep
Ok, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hat en lecsuszok egy helyre, azt ott megakadok, a terkep mutat egy sarga kort, de nem latszik semmi.

Rage47
térképen sztem mutatja.
Hol a frászban vannak a red minionok? 😊

Aszem ez az amikor a kis fókákat ölöd. Csak öld a fókákat tovább ne érdekeljen a yeti. Ha eleget megöltél akkor a yeti vissza ugrik és utat tör neked.
Rage47
nemtom pontosan melyik rész. asszem le kell szedned a hidat tartó szerkezetet és átvinni (jobb és bal egér nyomvatart) a minionokat a yetihez.
Shep
Kipróbáltam a demot és egész jópofának tûnik de mikor a Yeti beugrik a víztõl elzárt jégszigetre, akkor, hogyan tudom elintézni? Mintha említett volna a kis gnóm ,valami híd építést csak éppen akármit nyomkodok nem igazán sikerül a támadás és visszahívás valamint leparkoláson kívül semmi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sajna nem mûködött. Mind1 2:30 óra múlva lejön a másik clone dvd ha azzal sem mûködik akkor leszedem a raloadedet.<#wow3>
Rage47
Towert nem lehet fejlesztni?
Köszönöm.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.