640
-
BKrisz79 #240 A HALO spell mire jó vagy hogyan lehet használni. Ugye csak annyit súgott a gép, hogy ALT+A vagy D. De ilyenkor a minionok szorosan mellém állnak és ennyi?! -
#239 Köszi, sikekerült! -
Pio #238 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a jeti mögött ahol ledőlt az emelvény arra fel kell küldeni a minionokat a green hive-ért és be kell cipeltetni velük (lehet, hogy ezt automatikusan csinálják) a repedésbe, ami keletkezett az arénában a földön, aztán a repedésen távozhatsz. -
#237 Escape Arena - itt akadtam el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Yeti lekicsinyitve, de továbbra sem tudok kijutni az arénából, mit kell csinálni?
Köszi előre is. -
Tutilevi #236 és ha szabad megkérdezni hogy szerezted meg őket konkrétan? én is itt akadtam elö -
Pio #235 A minionokra, bár én mindjárt a végén vagyok szerintem és igazából alig költöttem valamit. -
Pio #234 Várd be ott, ahonnan kijött. Körbe-körbe járkál ugyanis.
A hajóra pedig úgy szállj fel, hogy a barnákat küldjed evezni és a pirosak maradjanak harcolni. Így 10-15 pirosad lehet azok meg simán leszedik a viziszörnyeket mielőtt kárt okoznának és az elf hajót is sokkal hamarabb kivégzik. -
Pio #233 Teljes sebességgel menj neki, hogy beomoljon. Ehhez kell az, amit írtam korábban, gyorsítani. Nem tudom, hogy melyik gomb billentyűzeten, de a lényeg, hogy ha jó gombot nyomsz akkor a sárga csíkod fog fogyni. -
#232 mire érdemes költeni,fejleszteni? -
paragraf #231 Van valami jó taktika arra hogy hogyan lehet legyőzni az elf hajót? Engem mindig betámadnak üldözés közben ilyen vízi szörnyek és lezúzzák a hajót, ha meg én csapom őket akkor én magam amortizálom a hajómat. -
ricsa008 #230 -
ricsa008 #229
pl ez mit jelent? -
ricsa008 #228 3 oszlopot már a helyére raktam de 2 helyen kótorlasz van ami nem akar leomlani
a 4 et vajon hogy kell? -
adammmmmmm #227 Pár tipp jól jönne a játékhoz. Moneyt és felszerelést könnyű szerezni a minionoknak. (faluk termelnek) De most nagyon meg fogyatkoztam barna minionok terén plusz azok a kristályok is kellenének a forgehoz. Jól jönne az egyik páncél csak nincs hozzá se barnám se kristályom. Sok felé már nem fogok tudni menni mert a játék vége felé járok. -
KaiotEch #226 Valahogyan ki lehetne nyerni .mp3 formájába azt a kürt hangot amit jobb gombra csinál? -
tttttom #225 Hello! Valaki tudna egíteni annál a résznél ahol ilyen sentinel nevü tornyokat kell leuzuni kb 5db-t a green minion hive-ot kell itt megmenteni, de a maradék 4 sentinel toronyhoz nemtok sehogy se lejutni már kinyoitottam a várfalon lévő kapuk mindegyikét de a főkapu még mindig zárva valaki tudna segíteni? -
ricsa008 #224 thx -
#223 oh kösz és ezek a "bányák" hol vannak? -
Pio #222 Az a rész úgy tűnik, mint egy labirintus de ha kikötsz a középső szigeten akkor ott tök lineáris az útvonal és 2 oszlopot le is tudsz rakni, aztán ha lent van a második akkor hajózni kell de elég egyértelmű lesz, mert hajón fogják vinni a harmadikat.
A lényeg, hogy csak a középső szigeten kell aktívkodni és ott lesz az első kettő... ha jól emlékszem. :) -
Pio #221 Körbe kell menni a bányákon keresztül. -
ricsa008 #220 Amikor a hajós résznél a nagy kaput ki kell nyitni a tengeren akkor az oszlopokat hogy kell lerakni mer csak hurcolásszuk őket -
#219 Megint én vagyok az.
Bejutottam Nordbergbe, mert megszereztem a piros minionokat. Na, de itt van egy ilyen íjakat lövő szerkenytű ami másodpercek alatt kinyír, plusz 1 halom katona. Mit tegyek ellenük? :S -
Tutilevi #218 tisztában vagyok a játékkal, elsőt is végigtoltam. nálam egyszerűen csak egy szimpla lapos kődarab van ott amit nem lehet targetleni sem meg semmit sem csinálni vele -
Pio #217 Úgy kell ráküldeni a minionokat, hogy közben targetolod is a dolgot, jó lesz az.
Kontrolleren úgy van, hogy LT-vel targetolsz, RTvel küldöd a minionokat, billentyűzeten sajnos nem tudom, de majd valaki megmondja remélhetőleg. -
Pio #216 Aha, gyorsítani kell a hajót. Kontrolleren spammelni kell az A-t, "billentyűzeten" talán bal egérgomb. Onnan tudod, hogy jó, hogy elkezd fogyni a hajó HPja alatti csík. -
Tutilevi #215 jah, mikor először odaértem, akkor a segítőm mondta is hogy itt van valamilyen cucc. de nekem ott csak egy kődarab van amivel abszolut nem lehet semmit csinálni, nem is jelzi a minimap. valszeg valamilyen bug
nah, akkor asszem újrakezdem. -
Dante93 #214 Kösz eddig én is eljutottam:)am ugyanúgy nemtörténik semmi nyomni kell hozzá valami más gombot is a mozgáson kívül? -
Pio #213 Ha minden igaz a minimap is jelzi szürke körrel aminek a közepén kék pont van, de mérget nem vennék rá... -
Pio #212 Ha ez az a hely, akkor itt rögtön balra ahogy kimész, de őszintén szólva nem emlékszem így kép alapján :( A lényeg, hogy rögtön egy töltőképernyő után kicsit előre mész és balra. -
Pio #211 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Két követ visszarakszm utána az elfek a harmadikat hajóra teszik, tengeri csatát vívsz velük (ez nehéz rész, vagy csak én bénáztam :) ), megszerzed a hajójukat és azzal lehet áttörni majd a falakat. -
Dante93 #210 Amikor az elfeknél ki kell nyitni a nagy kaput,hogy átmehessek a hajóval ott hogy kell a sziklafalat áttörni, mert bárhogy gyorsulok neki nem történik semmi? -
Tutilevi #209
itt kéne lennie? -
#208 Én eddig egyszer sem akadtam el benne, volt néhány rázósabb rész amikor felhúzott, de ha fejleszted a karaktert meg a minionokat akkor nem lehet gond.
-
Pio #207 Ott lesz az a szobor, ha a dryaddal és a növényfallal szemben állsz akkor ha jól emlékszem jobbra kell menned és jobbkéz felé lesz épp a töltőképernyő előtt. -
#206 Visszamentem oda ahonnan jöttem, ott van egy híd, de a másik oldalrol nyílik. Nem tudom mit kell csinálni, kifogytam az ötletekböl, a városbol a dinamitosok kizárnak, hogy szerezzek vörös minionokat? -
Tutilevi #205 énis a sanctuaryról beszélek, de kívülről nézve az egy barlang. erdős csaja alatt a dryadot értettem aki felhúzta a növényfalat. de mindegy is, mert nekem a pálya egyik oldalán sincs szobor, fasza.
vörös minionok összeszedéséhez gondolom ezt meg meg kell csinálni? -
#204 Csáó!
nemtom eljutott-e már vki addig h Nortbergben a városlakok dinamittal zárják el az utat mindkét oldalon. Itt mit kell csinálni? plz help! -
Pio #203 Erdős csaj? Jégbarlang? Szerintem másról beszélünk.
Én a Sanctuary részről beszélek aminek az elején jobbra van egy híd, aminek a túloldalán növény zárja el az utat. Nem tudom, Te mire gondolsz de ott nincs jégbarlang. -
Tutilevi #202 ennek a szobornak most a jégbarlangban kéne lennie egyből h belépek a fairtás felől?
ha igen akkor aprócska bug, nekem marhán nincs itt semmilyen szobor -
Pio #201 Fontos lespoilerezni amúgy azt, amit nem is kérdez senki...?