640
-
#80 Amcsik már játszanak vele:) Pár kép a teljesből:
bloom off:
bloom on:
-
#79 nekem is tetszik
jaaaj jelenjen már meg!:D -
Pio #78 A nagy várakozás idejére egy kis hallgatni való. Remek lett az új főcím szerintem.
-
Pio #77 Hmm, akartam ott is nézni, de nálam Server Not Found az oldaluk valamiért :\ -
#76 a CD Projekt oldalán júl. 10-i megjelenés szerepel... -
Pio #75 Boxos verzió már kint van a csúnya helyeken, sőt, a wii-re megjelenő Overlord - Dark Legend is.
Hamarosan itt a PCs is, ne parázzatok ;)
Magyarországi megjelenésről viszont továbbra sincs semmi infó. -
ricsa008 #74 Codemasters today confirmed that Overlord 2 would be hitting the PS3, Xbox 360 and PC simultaneously at the end of June; it will hit American store shelves in June 23, while European shops will have it on sale from June 26
akkor talán amcsiba ma (de lehet csak én értelmezem rosszul) bár most a Fuel -el a codemastars nálam kiverte a biztosítékot és feltettem a gépet TeszVeszre
elegem van a PC-ből!!! -
#73 igazi játékgépre már tölthető -
ricsa008 #72 mikor jön ez? én ugytom ma de vannak hírek miszerint csak 26 de akkor inkább lebököm magam -
#71 Leszedtem a demot Steamről. Iszonyat jó game lesz, akár csak az első része:) -
Pio #70 Új Minion Diaries érkezett:
-
zso23 #69 Rendszerkövetelmények: (STEAM, 2009 Június 25)
Processor: Pentium 4 3.0Ghz/Athlon 64bit 3000+
Memory: 1GB
Graphics: 256MB
DirectX®: DirectX 9.0c
Hard Drive: 5GB
Sound: GeForce 6800+/ATI X1600+ -
#68 persze, hogy a magyar az anyanyelv, védem is ahol lehet, és az is igaz, hogy sokan tojnak az idegen nyelvekre, nekik kell a magyar, meg a kisgyerekeknek -
ricsa008 #67 teljesen egyet értek
mégis csak a magyar az anyanyelv
te meg klemi ha jól vágod az angolt akkor angolul tolod ozt ennyi -
Pio #66 Hát, lehet, hogy logikátlan vagyok, de magyarul többé-kevésbé mindenki tud az országban angolul meg nem. Talán ezért. De persze lehet, hogy nincs igazam ;-) Amúgy úgy tudom az Overlord magyar kiadása angolul is telepíthető volt, szóval... -
#65 minek kell mindenből a magyar? ha még igényes lenne esetleg.. -
Pio #64 szerk.: lehet, hogy csak magyarul fog majd megjelenni idehaza pár héttel/hónappal később. Bár általában ilyenkor ki szokták adni az angolt és akinek az megvan az megkapja a magyarítást vagy becserélik neki magyarra. Minden esetre érdekes, hogy még semmi infó... -
ricsa008 #63 teszek egy króbát az 576-nál is
-
Pio #62 Ez tényleg érdekes tekintve, hogy 9 nap múlva esedékes az EU-s megjelenés. -
ricsa008 #61 erről ennyit
Tisztelt Érdeklődő!
Jelenleg ezzel kapcsolatban még nem tudunk információval szolgálni.
Tisztelettel:
CD Galaxis -
#60 diablo 3 meg starcraft 2 kötelező lesz eredetiben, de ez kizárt :) -
Pio #59 Pedig van... -
ricsa008 #58 írtam a galaxisnak hogy mikor és előreláthatólag mennyiért érkezik -
#57 ja én is "rendelem" majd mikor kijön :P
hülyeség eredetiben megvenni olyan gamet aminek nem tudod kiélvezni azt az előnyét hogy eredeti, ergo nincs netes multi -
ricsa008 #56 akkor rendelés várományos -
#55 7-9 k között -
ricsa008 #54 milyen árban lesz ez nálunk ? mer sehol nem találok infőt -
#53 ma én is végigtoltam a demót, igazából nem sok minden változott az első részhez képest, a játékmenet, hangulat full ugyanaz, amivel nincs is baj, a grafika viszont sokkal szebb lett, a gépigény pedig nagyon alacsony :) -
#52 ahh bebugzott most már előjött az eszkimó és ment tovább a történet,rasztás drogos elfek elég érdekesek voltak... -
#51 lehet az a baj pár fóka még szaladgált... -
Pio #50 A kis fókákat öld meg mindenfelé ahol csak tudod, szerintem nekem azért ment ott tovább. Bár előttem se volt teljesen tiszta. Esetleg állj a továbbvezető úthoz, ami el van torlaszolva, hátha az kell, hogy arrafelé dobjon egyet a jeti és kitörje, bár ha így van, akkor nekem csak véletlenül jött össze. A lényeg, hogy ne maradjon egyetlen élő kisfóka se a terepen. -
#49 ráuszítottam csak megállnak a vízben és visszajönnek a yeti meg csak dobálj a hógolyókat de ennyi és más nem történik... -
Pio #48 Ezek a fejlesztők nagyon unatkozhatnak :)
The Minion Diaries - Mounting Professionally
SD verzió, mert van egy lassúnetesünk :)
HD letöltés -
csoli31 #47 Tatyla:Remélem én is megfelelek neked?! Ha a negyedik képre gondolsz, akkor ott ki kell nyírni a kis fehér fókákat (nem muszáj mindet). Azután A jetire kell küldened a minionjaidat (remélem jól írtam). Amúgy minden egyes helyen ha tovább akarsz jutni rá kell uszítanod a minionjaidat a jetire. Remélem tudtam segíteni. -
#46 Grebber ott a képeken mikor másodszor dobál a yeti hogy töri át a jeget vagy hova kell állni mert nekem nem töri? -
csoli31 #45 Szevasztok!
Na kijátszottam a demót. Nekem nagyon bejön (mi sem bizonyítja jobban hogy egymás után 2-szer is végig nyomtam). Azt viszont ezalatt a kis demó alatt nem tudom megmondani hogy milyen az első részhez képest. De ha csak az elejét nézzük az első résznek is, ahhoz képest szerintem egy fokkal jobb ez a második rész (a demója persze). Linkelek be néhány képet, és vasárnapra (ha minden jól megy) teszek fel egy kis vidit is a youtobe-ra (na persze HD minőségben).
1.
2.
3.
4.
Nem ilyen csúnya a grafika, de a fraps nem tudom miért ilyen csúnyán adja vissza a képét a játéknak.A második képnél lévő jelenetnél, majdnem halálra nevettem magam! -
#44 mind1 hétfőn már kipróbálhatom én is :) -
Pio #43 Aki esetleg igényt tart rá:
INTRO HD WMV
Career in Overlording kisfilm HD WMV -
#42 Én most nyomtam ki a demót, sztem nagyon pöpec. Szinte ugyanolyan mint az első rész, néhány újdonsággal fűszerezve. Már várom a teljes verziót is... -
csoli31 #41 Majd linkelek be képeket is. Amúgy meg azt hittem a telepítés során hogy lefagyott, mert a PhysX-nél igen csak sokat elidőzött. De a végén csak befejezte a telepítést.