640
-
#120 FPS-t nem néztem de fullon röccenésmentes :) -
Pio #119 Na, azonnal leelenőriztem azt, ami a legnagyobb hiányosság volt az első részben. A térkép hiánya és a kvesztlog pontatlan, használhatatlan leírásai.
És mind a kettőt tökéletesen javították!
Itt bal alul a minimap, felkiáltójel jelzi az épp trackelt küldetés helyét:
Itt pedig a térkép menü. Küldetések listája bal felül, ki lehet választani, hogy melyiket trackelje, jobboldalt teljes zónatérkép és lehet szűrni a küldetéseket zónák alapján. Tökéletesen javítottak mindent, ami nekem az egyben gondot okozott.
Itt pedig az új adatlap.
Érdekességek rajta:
a korrupciós százalék lecserélődött egy csúszkára, ezek szerint valószínűleg most már mindkét irányba járható lesz az út és ha véletlenül csinálunk valami rosszat, de jók akarunk lenni akkor még javíthatunk.
Alatta 3 manacsík van, ezt egyelőre nem tudom mire vélni, telán külön maga kell majd a 3 varázslattípushoz.
Ez alatt pedig észrevehetjük, hogy többféle fizetőeszköz is van a játékban. Részleteket még nem tudok, egyelőre csak egy hóembert kellett szétbarmolnom :D
-
#118 ATI kártyán minden OK/grafika/?Mennyire fut nálad? -
#117 -
#116 http://rs766.rapidshare.com/files/248274964/OverLord2_RELOADED_Crack.rar -
#115 Gamecopy-n nincs fennt külön a RD crack!Valaki felrakná valahová?
-
ricsa008 #114 szuper köszöntem -
Egy képecske... -
neszoljalbe #112 Reloaded crack tökéletsen működik nálam Clone verzióval. -
Pio #111 igen -
ricsa008 #110 A Clone verzió működhet a reloaded crack-el? -
neszoljalbe #109 Nekem nem működik Yasu val , Yasu-m legfrisseb verzió, Dt lite 4.30.4 van . -
#108 hú, hangulat csillagos ötös. ez ütős game lett:) -
#107 yasuval müxik. -
ricsa008 #106 háhá !!!
THX -
zso23 #105 Overlord.II-RELOADED -
#104 holnap -
#103 Még 2 óra és többet tudunk,bár még be kell szereznem a legfrissebb DT+Yasut!Ha valaki elöbb megveszi és kipróbálja irjon h mi van,mer akkor fekszem lefele ha nem megy! -
ricsa008 #102 a fene és vajon crack mikor lesz? -
Pio #101 Az első résszel talán inkább a térkép hiánya volt a baj meg az, hogy a küldetések nem fogalmaztak precízen. Talán igazából ez volt az egyetlen szépséghibája a játéknak... :)
Ebben a részben viszont van minitérkép. A küldetések leírásáról egyelőre nem tudok nyilatkozni.
Viszont írták, hogy nem megy daemon+yasuval úgyhogy lehet, hogy cracket kell várni :( -
#100 Valakinek megvan már?
Játékmenetre lennék kiváncsi!Remélem kicsit lineárisabb mint az elsö rész volt,mert a végére már nem tudtam merre menjek!:S -
#99 Na lehet meglesek valami demot, hátha bejön. Kösz. -
Pio #98 Akció-kaland a műfaja, de eléggé egyedi a hangulata és a játékmenete is. -
#97 Ez most milyen játék? RPG, vagy stratégia? Esetleg minden egybe? -
#96 na király, remélhetőleg holnap már tolhatom :) -
#95 megvárom amíg lesz free magon :D -
ricsa008 #94 jah igaz!
csak úgy a mostani játékokhoz képes lepett meg én itt is DVD9 re számítottam -
#93 úgy látom egyébként, hogy a 2. rész sem kapott túl nagy hírverést csakúgy, mint az első része :O -
#92 Akkor most már végig kellene vinnem az első részt! -
Pio #91 Nem olyan parás ez a méret szerintem, az első rész még kisebb volt fél gigával és volt benne vagy 20 órá játékidő :) -
ricsa008 #90 egy kicsit megelepő hogy dvd5-ös -
#89 Yippikájé -
ricsa008 #88 áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ez is úgy lesz mint az 1. rész leszedem tolom és mikor a cd galaxis ír már rendelem is
csak nehogy addig elbasszam a pénzt XD -
hitch #87 most nézem a méretét télleg csak 3.68 GB? -
hitch #86 jupiiii:D mármint derosssz -
#85 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Overlord.2.CloneDVD-AVENGED -
#84 áh köszi, én nagyon bírom:) -
#83 De állatul néz ki, nagyon jöhetne már...:) -
Pio #82 Addig is feltöltöttem a demó soundtrackjét, mert úgy láttam a főtémán kívül nincs a többi a jutúbon. Ez egyelőre a főtémát, Nordberg zenéit és a befejező számot jelenti. ITT ELÉRHETŐ, ha valaki meghallgatná. -
#81 na én már igencsaknagyon "megvásárolnám"
júni 23-án jelenik meg szóval ma vagy holnap fennt kéne már lennie..