640
-
#360 Jah, 1-et is PC-n gyűrtem. Bár az irányatás egérrel botrányos, főleg optikaival/lézeressel, mert ugye az elvesztheti a pozíciót, ha felemeled, márpedig itt van olyan rész (pl. pókicálás falon körbe), ahol ebből kifolyólag felfelé mentedben inkáébb lefelé jössz és kitéped a hajadat. A teszetelők fantasztikus munkát (NEM) végeztek...
X-en nyomtam végig a demót először, ott legalább fáin a kétkaros irányítás. -
#359 Ne vedd magadra, de a net teli van ezzel a faszsággal, ergó nem rád gondoltam (sőt nem is tudtam, hogy te ezt már ideírtad, mitöbb hallani sem hallottam rólad). Kezelés vagy sem, ez sima dezinformáció. Én is saját kútfőmből játszom, de időnként utánanézek, mások hogy oldották meg, amit én is. Hasznos tud lenni. -
keepernext #358
Lenn vagyok valami tündéreknél.
Kapok 10 redet.
Átportál minionba,minionokkal megyek de azok csak lecsusznak,tovább nem lehet velük menni.
Valaki tudna segíteni?
-
Lacc 88 #357 Na sikerült megoldani. Néhol okoz egy kis fejtörést a game de nagyon bírom. -
#356 van egy rész ahova gondolom csak a kékekkel lehet bemenni, mivel zöld barikád is volt az úton -
Lacc 88 #355 Jaja erre gondoltam. Csinálnám tovább de más küldetés nincs és nemtom hogyan tovább. Szaladgálok mindenfelé de egyenlőre semmi. -
Pio #354 Ha arról beszélsz, hogy 100 falusival kell elbánni, akkor az nem kötelező küldetés, csinálhatod tovább nyugodtan a játékot.
Amúgy meg nincs rá gyors módszer, egyesével spellel kell nekikmenni és nem csak megölni lehet őket, hanem "megtéríteni" is.
Amúgy a házak ajtaját kiverve kijön belőlük 2-2 ember és ha elmész majd visszamész az ajtók újra verhetőek, ez egy kicsit gyorsít a dolgon. -
Lacc 88 #353 SCátok kellene egy kis help. Visszatértem a faluba ahonnan elüldöztek és megöltem azt a dagit tagot, megmentettem a lányt. És mos kikellene nyírnom a falusiakat de nemtom hogyan lehtne ezt gyorsan elintézni. Csak varázslattal tudom őket ölni mert a kis goblinok nem irtják őket. Vmi ötlet? -
#352 En egerrel es billel jatszom a jatekot, de sehol sem volt problemam, szerintem egesz kenyelmesen lehet iranyitani a minionokat igy is. -
Pio #351 Volt ott valami rész, ami tele volt katonával, de a kékekkel ki lehetett engedni tündéreket, akik elbájolták a katonákat. Vagy valami ilyesmi, a kékes rész eléggé kiesett, mert a zöldes sokkal faszább volt :) -
Pio #350 Ja, ilyet írt ott is a srác a fórumon, hogy lepakolta az asztalról a hangfalat, monitort, minden szart, hogy legyen helye megcsinálni az egérrel :D
Sajnos egy ideje minden játékot (FPSek és RTSek kivételével) kontrollerre találnak ki. Én is ódzkodtam tőle, aztán egyszer egy gyenge pillanatomban meggyőztem magam, hogy venni kéne egyet és a legtöbb játék tényleg sokkal élvezhetőbb vele.
Mondjuk nálam külön közrejátszik, hogy balkezes vagyok és nem túl nagy az asztal, ezért a WASD csak akkor jön szóba, ha nagyon muszáj, amúgy nyilakat használok. -
Micsu #349 azt tudom hogy akkor láthatatlanok csak amerre kell mennem arra fele televan katonával és egyedül nem könnyű elbánni velük -
HammeRed #348 Az sg fórumkereső nálam nem működik és jópár oldalt visszalapozva is rákerestem oldalanként a kék szóra konkrétan mielőtt bátorkodni kérdeztem,de semmi használhatót nem találtam... -
#347 Hát egér+billentyűzettel nyomom és nekem itt csak a 3. forduló volt nehéz de az nagyon, mert a (Trust--bizalom) egerem egy nagy fos... és az asztal területének 120% százalékán végig húztam-toltam mire az uccsót megcsináltam... bár csak 3-6 miniont vesztettem....azért szívás volt... -
Pio #346 Egyetértek, a mentési rendszer sz*r, legalább háromszor ilyen sűrűn kéne néhol checkpoint.
Egy apró trükk, ha megcsinálsz bizonyos részfeladatokat és utána egy teleportkapun visszamész a tornyodba, akkor elmenti azokat a részfeladatokat annak ellenére, hogy nincs köztük checkpoint. -
Pio #345 Nem kell nagyon harcolni a kékekkel, valamit rosszul csinálsz.
Fontos, hogy a kékek mozgás közben láthatatlanok és ezt ki is kell használni kétszer. Nyugodtan beszaladhatsz velük a legnagyobb tömegbe, nem vesznek észre a katonák, de amint megállsz 1-2 sec és láthatóvá válnak, úgyhogy erre figyelj oda. -
Pio #344 Sajnos az SGn (és más fórumon is) így megy ez, első pár helyen, ahová "helpelni" jártam még én is idegeskedtem miatta, most már csak nagyon extrém esetekben morgok, ha valaki mondjuk olyat kérdez, amire rögtön az előtte levő postban van a válasz (win7 topikban volt egyszer ilyen, azon borultam :D ). -
#343 Most először cseszett fel a játék... de nagyon... Már az uccsó küldi megy már a falat áttőrtem a kék gömbbel de sikerült meghalnom... erre a játék nem a legközelebbi helyre tölt vissza hanem a pálya legelejére... mindig 5 perc séta , majd gyakás...---gyakás után nem ment...ezért meghalok megint pálya eleje, újra 5 perc futás..majd megint kék golyó, harc..és újabb halál akkor újabb 5 perc futás...áhhhhhhhhh ez kegyetlen bosszantó...:( majd holnap egy korábbi mentéssel... -
Pio #342 Nem érdekes, nem kellenek a befejezéshez és a vége után is megcsinálhatóak, ha nagyon meg akarod csinálni őket.
Én nem csináltam meg egyik 100 ember szadizást se és a gnómölést se. A 10 minion meglett. -
Micsu #341 mikor a kékeket kell megszerezni mindig legyaknak a katonák mert a kék minionok bénán harcolnak, mikor már 15 körül járok nem tudok átjutni rajtuk, valami taktika?
azért kérdem mert a fos mentésrendszer miatt ha meghalok kezdhetem előröl a minionok gyújtögetését -
#340 Kösz a helpet Pio! Megvannak a kékek!
Most megyek a Wasteland-re. Nem tudom melyik Questet érdemes megcsinálni ezután. Amúgy nekem még mindig megvan a kill 1000 gnomes és a find you missing crew (9/10) küldi. XD Anno nem mentem el a maradék 1 csapdába esett minionért. Nagy baj? :S -
#339 Akik idejárnak és kérdéseket tesznek föl azoktól szeretnék kérdezni énis:
Megse fordul senkinek a fejében, hogy egyetlen oldalt visszalapozzon, aztán nyomjon egy nyamvadt keresést a béna böngészőjében és rákeressen arra, ami érdekli?
Tényleg érdekel a válasz, mer nem tudom felfogni, hogy inkább leírják a kérdésüket, aztán itt ülnek és várnak a válaszra ahelyett, hogy folytatnák a játékot?
#338 > #249 ...szintén 1 visszalapozós kérdés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha eddig nem próbáltál felszállni a pálya legelején levő tök üres tutajra, akkor rajta (legalább egy vörös minion vigyél magaddal) -
tttttom #338 Ja thx...Amugy akkor kapcsoaltam hogy az iylen fénylő oszlopokhoz kell menni és ugy már sikerült...Már megint elakadtam a francba. :S
A salamander kinget hogy kell megölni mert hiába időzitek megfelelően egyszerűen átgurul rajtam... -
Pio #337 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Húúú, nem rémlik, hogy a kék hiveot tutajról kéne összeszedni meg úgy egyáltalán semmi kapkodós dolog nincs a játékban, úgyhogy tuti máshol kell keresned a megoldást. De sajnos többre nem emlékszem. Basszus, lassan kezdhetem is újrajátszani annyira elfelejtettem mindent :D -
HammeRed #336 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez az a rész mikor elérek egy bizonyos pontra és mondják a minionok hogy Quick sire.Follow that hive szóval nem tudom beérni bármit csinálok :-) -
#335 evernight(light vagy mi) ostrománál amikor a második csajt kéne megmenteni és kétoldalról jönnek ellenem mögöttem bezárul a kapu oda tud valaki valamilyen stratégiát, mert lefáradtam ott és kiléptem... -
HammeRed #334 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon gyorsan elmegy a tutaj és a fele távot se teszem meg mire kimennek a pályáról...Vagy talán hagyni kell a tutajt elmenni?De semmi továbbjutást nem találok a pályán -
Pio #333 Ha az az a hely, amire gondolok, akkor nem para, ha elmennek, mert folyamatosan jönni fog ott újabb és újabb tutaj. De lehet, hogy keverem egy másik résszel, nem vagyok biztos a dologban :( -
Pio #332 Ha van kontrollered csináld azza, úgy baromi könnyű, jobb stickkel lehet minionokat irányítani, halott minion nélkül csináltam meg azt a részt, viszont a minap olvastam a Codemasters honlapján, hogy egy silányabb minőségű egérrel vérsz*pás az a rész, van, akinek a 100 minionból maradt 10, mire megcsinálta.
Amúgy remélhetőleg valaki beírja, hogy egér+billentyűzettel mit kell csinálni, abban sajnos nem tudok segíteni. -
HammeRed #331 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kék minionos résznél a végén hogy tudom elcsípni a tutajt mert úgy elhúznak hogy mire odaérek a kőhőz amire szerintem rá kellene állnom és ott leverni őket addigra kimennek a pályáról is talán :-( -
Johndevil #330 Sziasztok! Valaki megtudná mondani hogyan lehet a spider queen után a falon végigfuttatni a pókokat a kék köveken? Feluranak a falra, de nem futnak arra amerre szeretném.
Előre is köszi! -
#329 10000 kösz megy már! -
#328 ati-m van, 32 bites xp-n ma még ment 64 bites vistán van a gondja -
KaiotEch #327 Megoldottam :) -
Pio #326 tedd fel a legújabb physx-et az általáabn megoldja. Ami a dvdn van az bugos :(
ha nvidiád van tedd fel a legújabb drivert, ha nem, akkor pedig töltsd le a physxet INNEN. -
#325 felraktam a vistát erre nem megy a game valami c++ hibát ír ki nem tudja valaki hogy lehetne megoldani? -
Pio #324 Van pár pókos rész a játékban. -
KaiotEch #323 Ezt a pókos részt hogyan kell megoldani? -
#322 lol, tényleg müxik a multi, de csak akkor ha te kreálod a partit -
Tutilevi #321 nem azokra a falusiakra kell nyomatni a medzsiket, hanem azokra akik ott futkosnak körülötted. fontos, hogy 3at ki is kell nyírni, meg 3at életben is kell hagyni. nah nekem ez nem stimmelt elsőre, és ezér nem tudtam tovább menni