640
-
High Voltage #160 "bele kell mászni egy minionba (map elején balra) és azt irányítani. a jobb oldalt lévő faágon kell a növénycsajhoz eljutni."
És itt átmegyek, aztán elakadok... Le kell csapni még egy ilyen tundert, de a masik meg healeli a bokor mogul. Ha meg lecsuszok hátra, ott semmi sincs csak egy folyo meg egy faág, és visszajönni sem tudok. Vagy komplett vak vagyok, vagy valami bug lehet. ? -
#159 a vörös szerkezettel kell majd lőnöd öket. vhogy oda kell jutnod. -
#158 HAIL!
Én most ott tartok hogy egy rakat asszem római arc van a pályán meg valami vörös szerkezet lődöz hátulról!
Na most itt nem tom mi van mert nemigazán sikerült legyakni őket! -
HammeRed #157 Ehh,tényleg a pálya elején bele is bújtam de arra nem is gondoltam hogy az a megoldás.Köszi -
#156 bele kell mászni egy minionba (map elején balra) és azt irányítani. a jobb oldalt lévő faágon kell a növénycsajhoz eljutni. -
HammeRed #155
Itt hogyan tovább?Az első részben ilyen helyeken a zöld minionokkal lehetett továbbjutni de itt még csak a red minionokért mennék,zöld minionjaim még nincsenek... -
Pio #154 No, felért a teljes soundtrack youtube-ra. Ha érdekel valakit ITT elérheti, meghallgathatja, véleményezheti, pontozhatja, satöbbi... -
#153 na szedem már én is.. -
#152 Az árnyékok valamiért nagyon kockásak nálam.
Minden más tök jól néz ki, de az árnyékok borzasztóak
(7600GT, 182-es és a legújabb driverrel is kipróbálva) -
#151 Ok, kösz. -
High Voltage #150 hat en lecsuszok egy helyre, azt ott megakadok, a terkep mutat egy sarga kort, de nem latszik semmi. -
#149 térképen sztem mutatja. -
High Voltage #148 Hol a frászban vannak a red minionok? :) -
Deathstorm676 #147 Aszem ez az amikor a kis fókákat ölöd. Csak öld a fókákat tovább ne érdekeljen a yeti. Ha eleget megöltél akkor a yeti vissza ugrik és utat tör neked. -
#146 nemtom pontosan melyik rész. asszem le kell szedned a hidat tartó szerkezetet és átvinni (jobb és bal egér nyomvatart) a minionokat a yetihez. -
#145 Kipróbáltam a demot és egész jópofának tűnik de mikor a Yeti beugrik a víztől elzárt jégszigetre, akkor, hogyan tudom elintézni? Mintha említett volna a kis gnóm ,valami híd építést csak éppen akármit nyomkodok nem igazán sikerül a támadás és visszahívás valamint leparkoláson kívül semmi. -
Deathstorm676 #144 Sajna nem működött. Mind1 2:30 óra múlva lejön a másik clone dvd ha azzal sem működik akkor leszedem a raloadedet. -
#143 Towert nem lehet fejlesztni? -
Deathstorm676 #142 Köszönöm. -
hitch #141 Parancsolj. setup.ini -
Deathstorm676 #140 Aki letöltötte az tegye már be ide a setup ini tartalmát a dvd-ről. Baromira idegesít ez a syntax error és a setup ini-ben van valami ami zavar ezért jó lenne egy olyan ember setup ini-je akinek elindul az install. -
neptum #139 nekem is működik nagyon állat játék főleg a kezdése nagyon jó :D -
#138 Nekem elindult köszi, amugy Sapphire PCIe HD4850 1GB VAPOR-X-es kártyám van ugyhogy biztos az Radeonokkal van valami. -
Pio #137 Akkor szedd le és nézd meg, hogy a legeslegújabb ati driver van-e fent, így hirtelen más ötletem nincs, sajnos rohannom kell.. -
Santata #136 Felraktam de most sem jó. Kiírja ugyanezt, plusz hiányolja az nvcuda.dll-t (Atim van) -
Pio #135 Tegyétek fel EZT akkor is, ha atitok van. -
#134 Ha megtaláltad a problémát írj.Köszi -
neptum #133 ugyan ez van nekem is -
#132 Sziasztok!
Amikor elindítanám a játékot ezt a hibaüzenetet irja ki,nemtudjátok véletlenül mi lehet a gond?
-
#131 milyen hosszúra sikeredett ez a rész kb? :) -
#130 nekem teccik nagyon a game...
hangulata ugyanolyan jo mint az 1-é, ill jobb mivel szebb grafika, részletesebb kidolgozás(pályák, torony, stb)
ütös kis game :) -
neptum #129 valaki ezt megfejetené nekem mióta kell Ati kártyához Nvidia cucc hogy elinduljon egy játék mert ez olyan. nem indul mert kell neki egy dll file(nvcuda.dll) ami csak Nvidia driverekbe van benne jah és C++ hibát jelez ki egy FxName.cpp file-ra -
ricsa008 #128 Úff neki másnak is 5 gb az image? vagy csak nekem ? :D mer akkor jól sejtettem a DVD9-et -
Deathstorm676 #127 Nem vagyok egy nagy informatikus de valaki eltudná küldeni privátba hogy mi van a setup.ini-ben? -
Deathstorm676 #126 Én letöltöttem egy 5.03-as Overlord 2 DVD-ISO torrentet. A gondom hogy amikor feljön az aoutorun és megnyomom az installt akkor ezt dobja ki Command line option syntax error. Type Command/? for Help. Ha meg belépek a dvd-re és rá kattintok a setupra akkor tölt egy darabig és aztán nem történik semmi. Valami szar változatott szedtem le? -
#125 Ebbe már nagyobbak a bejárható területek mint az 1ben?Ott mindig úgy éreztem h kicsik és csak egyfelé lehet menni. -
Csokis #124 Nincs benne magyar nyelv, ugye? Nálunk magyarul fog egyáltalán kijönni, mint az első rész? -
readswift #123 ... valahogy igy képzellek el téged a postjaidat olvasva:
-
#122 Nincs mit hozzáfűzni jó lett ez is mint az első sőt még szebb szerintem és a gépigénye meg nulla.
-
#121 nah király, nagy kár, hogy leghamarabb csak pénteken vagy szombaton lesz meg...:(