Overlord II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is anno játszottam az elsõ résszel, és ezért ma gyorsan le is szedtem a demót. Majd este ki is próbálom (azért csak este mert megyek az unokahúgom ballagására). Remélem van olyan jó mint az elsõ része!<#taps>#taps>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
úgy télleg bajos
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
nem, ha a custom-ra mész akkor nagyon is sok opciot lehet állitani !
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
már kezdek is spórolni jön ide a polcra az 1. rész mellé
Nem is az a textúraorgia, de nagyon hangulatos a kinézet és a tájak gyönyörûek (szerintem). De csak 900 mega és még "arányt se kell rontani" érte, szóval... :D
Bevallom nekem már csak nagyon halvány emlékeim voltak az elsõ részrõl, de most felelevenedtek a régi szép emlékek. :) Nagyon hasonló az egész az elsõhöz emlékeim szerint (amik ahogy mondtam homályosak :( ), szóval akinek az tetszett ne hagyja ki ezt se, akinek pedig az nem tetszett, annak ez is felejtõs lesz. Hasonló játékmenet, hasonló humor, hasonló stílus. Viszont a végén mutatnak egy kis videót, az alapján nagyon változatosnak ígérkezik a teljes verzió.
Tudja valaki mi lesz ez?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Next PC upgrade: 2022
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
www.gportal.hu/bioshock
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Leleplezték a szép sikereket elért, egy kiegészítõt is megélt Overlord második részét Wii- és DS-exkluzív epizódját, mely a Dark Legend és a Minions alcímet viseli.
Bár sejteni lehetett, mostanra vált biztossá, hogy készül az Overlord II, melynek megjelenése 2009-ben várható PC-re, PS3-ra és X360-ra. Annyit már tudni lehet a folytatásról, hogy játékmenetben nem sokat fog változni az elsõ részhez képest, de csatlósaink jóval több dolgot tudnak majd megtenni. A történet - mely a Raising Hell eseményei után játszódik - új helyszínekre kalauzol el minket: ez már a képeken is jól látszik.
Szintén jövõre jelenik meg a Wii-exkluzív Dark Legend, melyben Overlordunket ifjú korában irányíthatjuk. A játékmenet hasonló lesz, viszont az irányítás teljesen egyedi, a Wii kontrollerére szabva. A másik érdekes verzió az Overlord Minions, mely kizárólag DS-re készül és egy puzzle játék lesz. A jövõre megjelenõ játékban négy csatlóst irányíthatunk - ezen és az elõbbi verzió fejlesztését egyaránt a Climax Studios végzi.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
The Minions return smarter, deadlier (and funnier) and are ready to fight in large scale battles that will see their wild pack mentality squaring up to the organised legions of the Glorious Empire. As ever, they’ll do anything and everything the Overlord commands of them, especially now that they can run ravage and wreck buildings and scenery. They’ve also learn to ride: In Overlord II Minions will be able to mount up and ride wolves and other magical creatures around the landscape and take them into battle, making our band of merry fighters faster and fiercer than ever before. Coming in 2009, Overlord II is now in development at Triumph Studios in Delft, the Netherlands, for the PS3, Xbox 360 and PC.
<#eljen>#eljen>