Overlord II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A HALO spell mire jó vagy hogyan lehet használni. Ugye csak annyit súgott a gép, hogy ALT+A vagy D. De ilyenkor a minionok szorosan mellém állnak és ennyi?!
dardevil
Köszi, sikekerült!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a jeti mögött ahol ledõlt az emelvény arra fel kell küldeni a minionokat a green hive-ért és be kell cipeltetni velük (lehet, hogy ezt automatikusan csinálják) a repedésbe, ami keletkezett az arénában a földön, aztán a repedésen távozhatsz.
dardevil
Escape Arena - itt akadtam el.

Yeti lekicsinyitve, de továbbra sem tudok kijutni az arénából, mit kell csinálni?

Köszi elõre is.

és ha szabad megkérdezni hogy szerezted meg õket konkrétan? én is itt akadtam elö

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

A minionokra, bár én mindjárt a végén vagyok szerintem és igazából alig költöttem valamit.
Várd be ott, ahonnan kijött. Körbe-körbe járkál ugyanis.
A hajóra pedig úgy szállj fel, hogy a barnákat küldjed evezni és a pirosak maradjanak harcolni. Így 10-15 pirosad lehet azok meg simán leszedik a viziszörnyeket mielõtt kárt okoznának és az elf hajót is sokkal hamarabb kivégzik.
Teljes sebességgel menj neki, hogy beomoljon. Ehhez kell az, amit írtam korábban, gyorsítani. Nem tudom, hogy melyik gomb billentyûzeten, de a lényeg, hogy ha jó gombot nyomsz akkor a sárga csíkod fog fogyni.
Tatyla
mire érdemes költeni,fejleszteni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Van valami jó taktika arra hogy hogyan lehet legyõzni az elf hajót? Engem mindig betámadnak üldözés közben ilyen vízi szörnyek és lezúzzák a hajót, ha meg én csapom õket akkor én magam amortizálom a hajómat.

pl ez mit jelent?
3 oszlopot már a helyére raktam de 2 helyen kótorlasz van ami nem akar leomlani
a 4 et vajon hogy kell?
Pár tipp jól jönne a játékhoz. Moneyt és felszerelést könnyû szerezni a minionoknak. (faluk termelnek) De most nagyon meg fogyatkoztam barna minionok terén plusz azok a kristályok is kellenének a forgehoz. Jól jönne az egyik páncél csak nincs hozzá se barnám se kristályom. Sok felé már nem fogok tudni menni mert a játék vége felé járok.
Valahogyan ki lehetne nyerni .mp3 formájába azt a kürt hangot amit jobb gombra csinál?

TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ

Hello! Valaki tudna egíteni annál a résznél ahol ilyen sentinel nevü tornyokat kell leuzuni kb 5db-t a green minion hive-ot kell itt megmenteni, de a maradék 4 sentinel toronyhoz nemtok sehogy se lejutni már kinyoitottam a várfalon lévõ kapuk mindegyikét de a fõkapu még mindig zárva valaki tudna segíteni?

thx
Kongy
oh kösz és ezek a "bányák" hol vannak?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az a rész úgy tûnik, mint egy labirintus de ha kikötsz a középsõ szigeten akkor ott tök lineáris az útvonal és 2 oszlopot le is tudsz rakni, aztán ha lent van a második akkor hajózni kell de elég egyértelmû lesz, mert hajón fogják vinni a harmadikat.
A lényeg, hogy csak a középsõ szigeten kell aktívkodni és ott lesz az elsõ kettõ... ha jól emlékszem. 😊
Körbe kell menni a bányákon keresztül.
Amikor a hajós résznél a nagy kaput ki kell nyitni a tengeren akkor az oszlopokat hogy kell lerakni mer csak hurcolásszuk õket
Kongy
Megint én vagyok az.

Bejutottam Nordbergbe, mert megszereztem a piros minionokat. Na, de itt van egy ilyen íjakat lövõ szerkenytû ami másodpercek alatt kinyír, plusz 1 halom katona. Mit tegyek ellenük? :S

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tisztában vagyok a játékkal, elsõt is végigtoltam. nálam egyszerûen csak egy szimpla lapos kõdarab van ott amit nem lehet targetleni sem meg semmit sem csinálni vele

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Úgy kell ráküldeni a minionokat, hogy közben targetolod is a dolgot, jó lesz az.
Kontrolleren úgy van, hogy LT-vel targetolsz, RTvel küldöd a minionokat, billentyûzeten sajnos nem tudom, de majd valaki megmondja remélhetõleg.
Aha, gyorsítani kell a hajót. Kontrolleren spammelni kell az A-t, "billentyûzeten" talán bal egérgomb. Onnan tudod, hogy jó, hogy elkezd fogyni a hajó HPja alatti csík.
jah, mikor elõször odaértem, akkor a segítõm mondta is hogy itt van valamilyen cucc. de nekem ott csak egy kõdarab van amivel abszolut nem lehet semmit csinálni, nem is jelzi a minimap. valszeg valamilyen bug
nah, akkor asszem újrakezdem.

Kösz eddig én is eljutottam😊am ugyanúgy nemtörténik semmi nyomni kell hozzá valami más gombot is a mozgáson kívül?
Ha minden igaz a minimap is jelzi szürke körrel aminek a közepén kék pont van, de mérget nem vennék rá...
Ha ez az a hely, akkor itt rögtön balra ahogy kimész, de õszintén szólva nem emlékszem így kép alapján 😞 A lényeg, hogy rögtön egy töltõképernyõ után kicsit elõre mész és balra.
Két követ visszarakszm utána az elfek a harmadikat hajóra teszik, tengeri csatát vívsz velük (ez nehéz rész, vagy csak én bénáztam 😊 ), megszerzed a hajójukat és azzal lehet áttörni majd a falakat.
Amikor az elfeknél ki kell nyitni a nagy kaput,hogy átmehessek a hajóval ott hogy kell a sziklafalat áttörni, mert bárhogy gyorsulok neki nem történik semmi?

itt kéne lennie?

CalebJoe
Én eddig egyszer sem akadtam el benne, volt néhány rázósabb rész amikor felhúzott, de ha fejleszted a karaktert meg a minionokat akkor nem lehet gond.

Ott lesz az a szobor, ha a dryaddal és a növényfallal szemben állsz akkor ha jól emlékszem jobbra kell menned és jobbkéz felé lesz épp a töltõképernyõ elõtt.
Kongy
Visszamentem oda ahonnan jöttem, ott van egy híd, de a másik oldalrol nyílik. Nem tudom mit kell csinálni, kifogytam az ötletekböl, a városbol a dinamitosok kizárnak, hogy szerezzek vörös minionokat?

énis a sanctuaryról beszélek, de kívülrõl nézve az egy barlang. erdõs csaja alatt a dryadot értettem aki felhúzta a növényfalat. de mindegy is, mert nekem a pálya egyik oldalán sincs szobor, fasza.
vörös minionok összeszedéséhez gondolom ezt meg meg kell csinálni?

Kongy
Csáó!

nemtom eljutott-e már vki addig h Nortbergben a városlakok dinamittal zárják el az utat mindkét oldalon. Itt mit kell csinálni? plz help!

Erdõs csaj? Jégbarlang? Szerintem másról beszélünk.
Én a Sanctuary részrõl beszélek aminek az elején jobbra van egy híd, aminek a túloldalán növény zárja el az utat. Nem tudom, Te mire gondolsz de ott nincs jégbarlang.
ennek a szobornak most a jégbarlangban kéne lennie egybõl h belépek a fairtás felõl?
ha igen akkor aprócska bug, nekem marhán nincs itt semmilyen szobor

Fontos lespoilerezni amúgy azt, amit nem is kérdez senki...?
A leges leges legelején a pályának (talán jobb alul de mérget nem vennék rá) balkéz felé van egy kõszobor, rá lehet uszítani 10 miniont, egy kõkéz lesz, a tetején fog táncolni az egyik minion és körülötte a többi. Na ekkor kell középre menni és megnyomni a varázslás gombot (billentyûzeten nem tudom mi, controlleren X).
Megoldva a Spider Queen.A négy sarokban lévö kapcsolora rakni kell miniont,majd az 1ik minion a virágot elviszi a rácsok alá.Már csak rá kell állni a középsö gombra és attack.
nyah nekem két gondom van
erdõs csajnál hogy megyek bele a minionomba? pálya elején balra csak vmi rózsaszín kövek vannak, azokat széttörik a minionjaim és semmi, már 20szor bejártam a barlangot de semmi
másik, hogy a rákba jutok le a szakadékba hogy összeszedjem a vörösöket?? próbáltam itt is millió helyen lecsúszni de nem ment

Csíter... gyanús az a manacsík ;-)
Rage47
ejha, nem gondoltam hogy a 2. résznél is mindenki elakad majd 😄
Hy!A Spider Queennel mit kell csinálni?Jár már ott valaki?
A futkosó falusiakat kell.

Tatyla
már az elején elakadtam amikor a falusiak dobálóznak ilyen tüzes köcsögökkel és írja hogy nyomjam az altot hogy nyírjam ki õket de nem sikerül,megoldás?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

The Protector
A fókabébi ütögetés azért nem olyan durva mert itt viccesen tüntetnek fel mindent.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Muhaha, ha már az zavart semmiképp ne menj tobvább, mert...

...épp most kellett ráterelnem egy fókabébicsordát egy aknamezõre, hogy megtisztítsák az utamat <#gonosz2>