Overlord II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Kösz a helpet Pio! Megvannak a kékek! <#eplus2>
Most megyek a Wasteland-re. Nem tudom melyik Questet érdemes megcsinálni ezután. Amúgy nekem még mindig megvan a kill 1000 gnomes és a find you missing crew (9/10) küldi. XD Anno nem mentem el a maradék 1 csapdába esett minionért. Nagy baj? :S

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CS@
Akik idejárnak és kérdéseket tesznek föl azoktól szeretnék kérdezni énis:
Megse fordul senkinek a fejében, hogy egyetlen oldalt visszalapozzon, aztán nyomjon egy nyamvadt keresést a béna böngészõjében és rákeressen arra, ami érdekli?
Tényleg érdekel a válasz, mer nem tudom felfogni, hogy inkább leírják a kérdésüket, aztán itt ülnek és várnak a válaszra ahelyett, hogy folytatnák a játékot?

#338 > #249 ...szintén 1 visszalapozós kérdés

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha eddig nem próbáltál felszállni a pálya legelején levõ tök üres tutajra, akkor rajta (legalább egy vörös minion vigyél magaddal)

Ja thx...Amugy akkor kapcsoaltam hogy az iylen fénylõ oszlopokhoz kell menni és ugy már sikerült...Már megint elakadtam a francba. :S

A salamander kinget hogy kell megölni mert hiába idõzitek megfelelõen egyszerûen átgurul rajtam...

Húúú, nem rémlik, hogy a kék hiveot tutajról kéne összeszedni meg úgy egyáltalán semmi kapkodós dolog nincs a játékban, úgyhogy tuti máshol kell keresned a megoldást. De sajnos többre nem emlékszem. Basszus, lassan kezdhetem is újrajátszani annyira elfelejtettem mindent 😄
ez az a rész mikor elérek egy bizonyos pontra és mondják a minionok hogy Quick sire.Follow that hive szóval nem tudom beérni bármit csinálok :-)

http://silkiehun.atw.hu/

Klemice
evernight(light vagy mi) ostrománál amikor a második csajt kéne megmenteni és kétoldalról jönnek ellenem mögöttem bezárul a kapu oda tud valaki valamilyen stratégiát, mert lefáradtam ott és kiléptem...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Nagyon gyorsan elmegy a tutaj és a fele távot se teszem meg mire kimennek a pályáról...Vagy talán hagyni kell a tutajt elmenni?De semmi továbbjutást nem találok a pályán

Ha az az a hely, amire gondolok, akkor nem para, ha elmennek, mert folyamatosan jönni fog ott újabb és újabb tutaj. De lehet, hogy keverem egy másik résszel, nem vagyok biztos a dologban 😞
Ha van kontrollered csináld azza, úgy baromi könnyû, jobb stickkel lehet minionokat irányítani, halott minion nélkül csináltam meg azt a részt, viszont a minap olvastam a Codemasters honlapján, hogy egy silányabb minõségû egérrel vérsz*pás az a rész, van, akinek a 100 minionból maradt 10, mire megcsinálta.
Amúgy remélhetõleg valaki beírja, hogy egér+billentyûzettel mit kell csinálni, abban sajnos nem tudok segíteni.
a kék minionos résznél a végén hogy tudom elcsípni a tutajt mert úgy elhúznak hogy mire odaérek a kõhõz amire szerintem rá kellene állnom és ott leverni õket addigra kimennek a pályáról is talán :-(

Sziasztok! Valaki megtudná mondani hogyan lehet a spider queen után a falon végigfuttatni a pókokat a kék köveken? Feluranak a falra, de nem futnak arra amerre szeretném.
Elõre is köszi!
Klemice
10000 kösz megy már!

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Klemice
ati-m van, 32 bites xp-n ma még ment 64 bites vistán van a gondja

Megoldottam 😊

TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ

tedd fel a legújabb physx-et az általáabn megoldja. Ami a dvdn van az bugos 😞
ha nvidiád van tedd fel a legújabb drivert, ha nem, akkor pedig töltsd le a physxet INNEN.
Klemice
felraktam a vistát erre nem megy a game valami c++ hibát ír ki nem tudja valaki hogy lehetne megoldani?

Van pár pókos rész a játékban.
Ezt a pókos részt hogyan kell megoldani?

TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ

Rage47
lol, tényleg müxik a multi, de csak akkor ha te kreálod a partit
nem azokra a falusiakra kell nyomatni a medzsiket, hanem azokra akik ott futkosnak körülötted. fontos, hogy 3at ki is kell nyírni, meg 3at életben is kell hagyni. nah nekem ez nem stimmelt elsõre, és ezér nem tudtam tovább menni

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Hát ha hazateleportáltad a hiveot és mégse tudsz zöldeket idézni az szerintem egy elég csúnya bug lehet, nem nagyon írta más, hogy ilyesmi történt volna vele 😞
Akkor állj a gombra amikor a kék minionos váza a középsõ rész felett van a két szippantós között. Így lejjebb esik, nem kapják el.
Hello! A zöld minionok hive-ját kellet megszereznem, meg is szereztem és kiirottam az öt sentinel tornyot és a minionok levitték a hiv-ot a teleporton és mégsem jelent meg, hogy megvolna a hive. Visszamentem a toronyba, és megint a pályára és se spawning pit se hive se zöld minionok. Valaki találkozott már ezzel a prolémával esetleg? Nem tudja valaki, hogy mit lehetne csinálni?
Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Na, most aztán télleg elakadtam, méghozzá itt:

Namost, itt ráállok arra a kõre, és leesnek a vázákból a kék minionok, e kinyírja õket a 2 "porszívós" törp. :S Nem találtam hozzájuk vezetõ utat. Hogy öljem le õket?

Sehogy, mert nem az a feladat.

Vannak a fal mentén fa kapuk. Na állj oda az egyik elé a kíséreteddel, aztán mikor feléd dob a jeti egy bombát, spuri onnan. A kapu berobban, te bemész rajta, fel a tribünre, legyilkolsz akit akarsz, a lényeg, hogy a két oszlopot a páholy feléd esõ részén van, azt le kell zúzni a minionokkal. Ha ez kész, vissza az arénába, odaállni a másik ajtó elé, és az elõbbit megismételni. Aztán videó, majd dönthetsz arról, hogy kinyírod csóri jetit vagy "megszelidíted".

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Valaki segítene, hogy kell megölni azt a buzi yetit az arénában???

Rage47
egyik haverom azt mondta, hogy neki megy a multi reloadeddel. valaki tapasztalt még ilyet?
csak nem ráfanyalodtál a pcre? 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ez kicsit frusztrált módszer 😊! A lényeg az hogy csak zöld minionok kellenek, nem kell otthagyni õket a sarkokon, elég ha körüljárjuk vagy csak szimplán odaküldjük õket... na amint mondtam ha zöld minionokkal támadod a pókot ami a hátán fekszik, azok felugranak rá és elkezdik abálni a belét, és így sokkal hamarabb kinyuvad... jah igen, nagyban segít ebbe egy fegyver, azt hiszem az uccsó ami zölden világít és egy baszottnagy csontból faragott buzogány. 1-2 ütés és borul az ellenfél!
Speedstick
289-290?? pls 😛

Valaki tudna segíteni?
Lenn vagyok valami tündéreknél.
Kapok 10 redet.
Átportál minionba,minionokkal megyek de azok csak lecsusznak,tovább nem lehet velük menni.

Klemice
ha újrarakom a windows-t akkor ugye simán bemásolom a my games/ overlod II mappát majd a dokumentumokba és kész

Szasztok,hogyan lehet barna szörnyekhez Life force-ot gyüjteni? Nordbergben van egy kis terület ahol a fókák állandóan újraszületnek, már 3 órája gyilkolom õket, DE csak zöld és piros life forcot ejtenek el, ezekbõl meg már 200db-ot szereztem. Barna szörnyeket nem tudok spawn-olni mert senki sem hullajt el hozzá való life force-ot. HELP!
JackSparrow88
Elakadtam annál a résznél, amikor még az egyik havas résznél van egy portál vagy mi és attól nem messze illetve amarébb is kicsit a falusiak dobálnak ilyen tüzes geciket. Próbálom az ALT-al amit ki is ír, de nem történik semmi. (nyomva tartom majd elengedem a tüzes fal elõtt a falusira) A minionokat meg nem tom átküldeni mivel megégnek és piros színû tûzre immunis fajtákat meg még nemtok csinálni...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Valaki tudna segíteni?
Kapok 10 redet odaérek hogy átmegyek minionba de azok csak lecsusznak,tovább nem lehet velük menni.
Már 2 órája 😊

Klemice
megcsináltam 😊

Én találtam ki ezt a "f*szságot", mert azt hittem nyitni kell vele valami záró vackokat, ezek szerint nem. Nem végigjátszás vagy mások leírása alapján dolgoztam, hanem önállóan találtam ki a taktikát.

Akinek nehéz azt megcsinálni, amit én írtam le az nincs tisztában a játék kezelésével. Mind a négy pontra le kell b*szni 1-1 guard flaget úgy, hogy leteszed aztán visszahívod 2-3 kivételével az összes miniont róla, aztán mész a következõ sarokra és ott ugyan ezt megismétled.
Amúgy szerintem még egyszerûbb, mint állandóan körbeszaladgálni, mert ezt egyszer megcsinálod a harc elején nagyjából fél perc alatt és kezicsókolom, onnantól már csak középen kell állni és várni, hogy lehessen csapni a nagyot.

De persze az, hogy több módszer van csak jó, ha valaki mondjuk nem tudja kezelni a guard flageket annak is van most már alternatíva, csak ne f*szásgozzuk le a másik taktikáját... szerintem... 😊
Sir Quno Jedi
Pedig ha bedekkol egy sarokba és nem enged oda, akkor robbanó virággal arrébb kell csalni és rálépni a lépõkõre, majd a többire is (gyorsan).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Klemice
na én ott tartok hogy az élete fele lement hiába kapcsolom be a vizet odamegy a sarokba és kikapcsolja, ha miniokon vannak ott megöli õket, hiába csalom el robbanós virággal semmi

balee4
Köszi, tényleg egyszerû volt..., megkaptam a pókokat, mekkora a falon futnak vele a minionok.😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Ok megvan, sikerült, vmi bug lehetett mert sehogy sem akarta lejönni a falról.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Klemice
spider queen életének fele levéve csak megeszi a sarokba rakott minionokat wáh...

Sir Quno Jedi
Nem kell a minionokat sehol sem tartani, simán körbe kell menni és minden lépõköre rálépni (vagy ráküldeni a minionokat). Ha elég gyors vagy, középen újra aktív lesz a lépõkõ. Valaki kitalálta ezt a faszságot, hogy minden kövön állnia kell 1xrre valakinek, azóta mindenki ezzel szopik (én is beszoptam), pedig nem! Tök 1xû a spider queen-es harc, sérülés és minion veszteség nélkül meg lehet úszni lazán (pedig én hót béna vagyok).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lobsterman
Nem kell õket ott tartani. Elég ha gyorsan körbeszaladtatod õket a teremben a 4 kövön.

balee4
A spider queen-es küldiben hogyan tudom a 4 sarok-kõlapra küldeni és ott tartani a minionokat? Visszaolvastam amit írtatok a küldirõl, de errõl nem volt szó.

Kongy
Elírás, bocsi. :S Spider xD na, igen az megvan de béna vagyok, és nemtom jol odavezetni a minionokat mindig elcseszem. :S Most meg már kiléptem és az egész pályát kezdhetem elölröl. Miért nincs 1 rohadt checkpoint a spider queen halálakor??? Van vkinek mentése a spider queen utánra esetleg, amit át tudna küldeni? :S Nem nagyon szeretném ezt az egész részt újrajátszani.

Valaki tudna segíteni?
Kapok 10 redet odaérek hogy átmegyek minionba de azok csak lecsusznak,tovább nem lehet velük menni.

Seth
Sniper Queen ?? XD most már ki tudod nyitni az északon található rácsos kaput a pókok segítségével,két oldalt vannak ilyen kapcsolók,mint a liftes résznél

PSN ID.: Beegabor

Kongy
Most öltem meg a sniper queent de utána hova menjek? a felvono felvisz, de nincs továbbvezetö út.