640

Platformok: PS3/X360/PC

Fansite
  • PunkZoli
    ok kösz, közben végiggondoltam, csak bekavart, hogy csomo ilyen helyen kapu van amihez kellenek a minik, de még egyszer kösz :)
  • Klemice
    visszapakolod a minionokat és átmész gyalog a vizen ennyi, pandákkal vigyázz
  • PunkZoli
    nincsenek meg! és nem tudok kerülni, mert ott víz van, a másik irányban meg már mindenhol jártam :\
  • Klemice
    elhúzod :S... vagy amikor a zöldek még nincsenek meg? meg kell kerülni jó nagy kerülővel
  • PunkZoli
    a szigetek utáni dzsungelben van egy buddha szobor, ami elállja az utamat
    ott van az, mikor a pókhálóból kell kiszabadítani a kis szarosokat, ott hogyan tovább?
  • Lacc 88
    Kösz a felvilágosítást, ezt eddig nem vágtam. Ki is próbálom. Jó uralkodni a népen
  • BEAST #394
    Minion Impossible meg mindig a legjobb :DD
  • Pio
    Ez egész soundtrack nagyon szuper szerintem. Fel is tettem youtubera próbaképp és elég sokan hallgatják, a főtémát már 400an meghallgatták, de a többi is 100 közelében jár nézettségügyileg.
    Azért tetszik, mert szinte minden szám élvezetes és ez a legtöbb játékzenére nem igaz sajnos. Persze vannak remek kivételek, nem is kevés.
  • MEdievil
    Igen telepítésnél láttam és már az elején kimentettem magamnak az opening themet
  • BEAST #391
    Elsore amik erdekesnek tuntek :D

• keepernext
    igen és nagyon kösz:)
  • BEAST #389
    Talaltam is par jot :DD majd lehet feltoltom valahova o.o
  • MEdievil
    Meg kell ölni/kiégetni az agyukat a városlakóknak. De végig erről van szó lentebb.
  • Sir Quno Jedi
  • PunkZoli
    nekem ott kéne segítség, ahol már a havas falu az enyém, viszont az a feladat, hogy controll northberg town... és nem tudom mit kell csinálni, mert ugye már megvettem a falut, meg a jégbe ragadt hajót is megcsináltam :(
    help!
  • PunkZoli
    ott a lifttel kell baszakodni, a lift legyen fennt, a minionok meg lennet, amikor visszaszállsz az overlord bőrébe, magyarul te is le tudsz menni a lifttel, és be tudtok menni oda, ahol a sok búza van (remélem erre gondoltál)
  • keepernext
    Fontos lenne adok egy TTi meghívót:)
  • Pio
    Amúgy a hangok mind elérhetőek MP3ban a játék mappáján belül, a kedvenceket akár ki is vadászhatod és elteheted emlékbe/mobil csöngőhangnak/windows indításhoz/satöbbi... :)
    Ha valaki kiválogatja a jobbakat az ne legyen rest megosztani velünk :D
  • keepernext
    Valaki segítene?
    Northberg Sanctuary-ba,ödajön 10 red minion.
    A pálya végén van egy olyan baszás,amivel bele lehet bújni a minionokba.
    De csak le lehet csuszni velük és ennyi.
  • Sir Quno Jedi
    Mert jönnek nyalni! :DDD
  • fekete0012
    hali az lenne a kérdésem ,hogy magyarosítás lessz hozzá vagy magyar felirattal jelenik meg?
  • BEAST #379
    Evil is my middle name, Sire!

Tenyleg hatalmasak a beszolasok, de nem csak a leigazott embereke, hanem a minionok szoegei is hatalmasak... masik kedvencem ahogy a "jo oldal" tundenepseget kifigurazzak azokkal a buzis elfekkel es az enyhen tulsulyos tunderekkel :DD

Nekem meglett mindket helyen a 100/100, pedig elosszor feltem hogy nem sikerul amikor veletlenul megoltem 2-3 embert itt-ott, de nem szamit a lenyeg hogy a teljes populacio halott vagy! agymosott legyen, nem feltetlenul kell 100 az egyikbol. Ennek orultem is a vegere :)

Amugy az jo meg a varosokban hogy ha odaallsz egy kovacsmuhelyhez akkor a nep elkezdi feltolteni azt, persze amugy is dolgoznak, de ott dolgoznak a legtobben ahol eppen varakozol.
  • Klemice
    de ha nincsenek meg az emberek, és a házakat is leromboltam akkor mit csináljak? amúgy meg a legtöbbjüket megöltem sőt az összeset :D
  • BEAST #377
    Vannak olyan reszek amiket csak kesobb ersz el, pl Nordbergben a meregfelhos romok mogotti reszekhez zoldekre van szukseg, mig a toparti tutajhoz kekekre, igy ujabb varosreszekre juthatsz el ahol ujabb lakok es hazaik vannak. :) Everlightban az utolso 20 embert az elf lazadas mellekkuldetes kozben tudod leverni vagy megteriteni.
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
    Én azt szeretem, mikor szorgosan kapálnak a farmon, vadul kopácsolnak az üllőkön, fejtik az aranyat lázasan, felszolgálnak a minionoknak a bárokban és még meg is köszönik, ha éppen nem ölöd meg őket aznap szörnyű kínhalállal. DOMINANCIA rulez! :DDD

Sajnos pont a 100/100 nekem sincs még meg sehol (10-15 ember hibádzik), de már nem sok hiányzik hozzá, nem sok... :DDDDD Ha meglesz, majd tudósítok!

A beszólások a leigázott nép részéről a legjobbak, afféle Monthy Python-osak, de nagyon ám. Szénné szoktam röhögni rajta magamat.
  • Pio
    Ez viszont már tényleg "dezinformáció" volt a részemről, én is csak olvastam mástól, nem farmoltam ki a 100 lakost (a kovács meg a pénz így is újratermelődött szóval nem nagyon volt miért), szóval elnézést.
  • Pio
    A kovácsolókhoz mindenképp érdemes elmenni, ahogy néztem a legjobb fegyvereket gyártják.
    Arról nem is beszélve, hogy az aranyládák is mindig újratermelődnek.
    Igazi kis lootfeszt :)
    Bár szerintem ez a rész is végigjátszható alapfelszereléssel... Én csak Evil Eyet gyártottam meg valamilyen buzogányt.
  • Klemice
    norbergben 15 lakost nem találok everlightban meg 20at .. így nehéz megölni mind a 100at :D
  • BEAST #371
    Jah idonkent tenyleg nem art meglatogatni az elfoglalt telepuleseket, jo sok penz, minion orb es rengeteg felszereles a minionoknak :)
  • Sir Quno Jedi
    Jah, ajtók úgymaradnak, sőt a lerombolt házak is. A be nem járható részekhez zöldek kellenek a méregfelhővel védett barikádokhoz, kékek a vízi részhez a mólónál és így tovább. Érdemes többször visszamenni és takarítani.

SŐT! a robbantós csillét újra végig lehet tolni és ha megyújtod a kapu mellett a pirosakkal, akkor felrobban az ottani kőhalom és találsz finomságot... :D
  • Tutilevi
    az ajtók tuti újratermelődnek? mert nekem full olyan állapotban maradt a város ahogy hagytam, nyitott ajtókkal. bejártam mindent és így is csak kínkeservesen 60 embert tudtam összeszedni, de mondjuk van egy városrész ami le van zárva mind2 irányból is
  • Seth
    Egy csapatot az egyik, egy másikat meg a másik kapcsolóra, nehéz
  • Kongy
    Hát menj vissza a spawning pitekhez és hívj még manókat. Vagy a tower Gate-hez ami feltölti az életedet és a manádat. És ne a pirosakkal menj, mert azok nagyon bénák közelharcban. Legyenek nálad barnák is, sokan, és pirosból elég olyan 5-6 maximum, hogy hátulrol fedezzenek a tűzlabdáikkal.

365-ösre pls help!
  • Fehercsoki
    Én már rögtön az elején elakadtam,megvan a piros manók hive-ja és el kéne foglalnom a falut de mindig meghalnak a manók és engem meg megölnek.
  • Kongy
    Na, ismét elakadtam. Ott amikor a Wasteland Depthsen az elfek a felvonón felviszik a Tower Heart-ot. Itt mit kell csinálni?

Itt a kép!
  • Pio
    Nem is csodálom, hogy sokan úgy csinálták meg, mint én. Egyrészt k*rvaegyszerű ezzel a módszerrel (ha tudod kezeni a zászlókat akkor sokkal egyszerűbb, mint folyton körbeszaladgálni szerintem) másrészt simán logikus ez is az is és mindkét módszerrel elsőre megcsinálható a harc (emlékem szerint Gnarl nem magyarázza túl azt a részt), szóval simán elképzelhető, hogy sokan így megcsinálták és azt hitték, hogy csak így lehet.
    Inkább örülni kéne, hogy van több módszer imho... :) De ahogy utaltál is rá, nem kell ezt túlragozni.
  • neptum
    rohat bug nem tudtam oda küldeni a zöldeket ahoz a rohdt tekerőhöz és így buktam az egész részt bármit csináltam csak átmentek rajta :S
  • Sir Quno Jedi
    Zöld barrikádhoz ZÖLDek kellenek. Kékek csak vízhez és a kék színű trutyihoz kellenek.
  • Sir Quno Jedi
    Rém1xű. Beállsz házakhoz (aminek van ajtaja még), ráküldöd a minionokat, mire azok szépen betörik az ajtót (ekkor ha még1x ráküldöd őket, le is rombolják a házat, az nem jó, mert lakni kell valahol a falusiaknak). Ha a target spell-ed elég magas szintű, akkor már akár féltucat falusit is 1xrre tudsz dominálni, ergó meg kell várni míg kifutnak és ha jól időzítettél, akkor egy csapásra domináltál 2-5 emberkét is (ez igaz a római partra is). Ha elfutnak, rájuk lehet küldeni a minionokat, azok megállítják őket és máris kényelmesen lehet dominálgatni megint.

Nagyon hasznos dominálni a népet, mivel rengeteget bányásznak/melóznak utána és több a befolyó píz/lélek. Mindemellett az üdülő övezetben az elfeknél később lelkeket szolgálnak fel "happy hour" felkiáltással a bároknál és ha rajtad van az Evil Eye, akkor minden lélek duplán számít. Percek alatt össze lehet szedni minden színből jó sok lelket (olyanból is, amilyed még nincs is, ez tárgykészítéshez szupi). Legmostkényelmesebb tápolási lehetőség.

Ha elég lelked van már (avagy életerő), akkor vissza lehet akár hozni a halott minionokból a lev5-6 felettieket és egyből űbertáp lesz a csapatod (meg ugye ahogy elnéztem az életerőd is nagyobb, ha megszállsz egy miniont, ez pedig igen-igen hasznos tud lenni :D).