640

Platformok: PS3/X360/PC

Fansite
  • BEAST #440
    Pedig jo koktelokat es minion orbokat szolgalnak fel a parton :D
  • Klemice
    nekem még mindig nincs meg 15 ember norbergben és 20 everlightban és hiába mondjátok, hogy le kell rombolni az épületeket és kijönnek mert az össze slángolt és norbergben meg van egy hely ahova nem tudok bemenni mert le van zárva kapuval... kétoldalról is
  • MEdievil
    Akkor sok sikert én a falut megtérítettem de az elfeket nem kíméltem mindet megöltem (kövérekre és bzikra nincs szüksége a birodalomnak) Szóval nekem meglett a 100.
  • BEAST #437
    Azt hittem 100/100 kell a kuldeteshez, ezert at akartam allitani mindenkit, de maxolt target spellel neha becsuszik egy-egy kill :D
  • Broafka
    én mondjuk szeretek 100-ra menni :)
  • BEAST #435
    Nem, mert akiket megoltem csak a halottakhoz szamolta.
  • Broafka
    de szar... nah mind1, akkor majd megpróbálom így
  • MEdievil
    Igen de ha 80 lakosod marad életben és mind agymosott akkor is kész a küldetésed. Csak akkor van jelentősége ha tökéletesre akarod csinálni a küldetést amúgy mindegy hogy agymosod vagy megölöd őket.. vegyesen is lehet. Tehát lehet 50 halottad és 50 agymosottad nem kell 100-ra menni.
  • Sir Quno Jedi
    Tökmind1. Akkor az a halottak közé számít. Végül lesz mondjuk 75 agymosott és 25 halott, akkor is meglesz a 100 összesen, Kijelezni így fogja: 75/100, 25/100.

Tökmind1 ki öli meg őket, csak legyenek halottak, átállítani meg te tudod őket csak.
  • Broafka
    szóval te valszeg már egy agymosott embert öltél meg akkor
  • Broafka
    de érted mit mondok, ha akár 1 lakos is meghal, akkor már csak 99 lakos marad! ergo nem tudok mind a 100-zal csináltatni valamit
  • BEAST #429
    De meglehet, lentebb irtam hogy nem 100 agymosott vagy 100 halott lakos kell, hanem mind a 100 lakossal csinalnod kell valamit, kb mindegy hogy mit.
  • Broafka
    ez a hajtsd uralmad alá az elf várost mellék küldetés ez iszonyat köcsög!

csak akkor tudom mindegyiket szolgává tenni, ha megcsinálom a városban lévő forradalom küldetést, ott meg végig bombákat dobálnak, és a hülyék rádobják a bombát a többi lakosra, és meghalnak, és ha csak 1 is meghal belőlük akkor nem lehet megcsinálni...

már 4X kezdtem előről a küldetést...
  • MEdievil
    Nem kell belerohanni az ellenségbe... Oldalt van egy kis rés a két szikla között amin át tudod küldeni a lényeidet a vezérhez és ha az meghalt akkor már könnyen elintézed őket.
  • Attelee
    Van akinek sikerült felvenni mind a 4 háromszöget?Mert én végigvittem és csak 3-at találtam!:(

• Madmano
    Hát,talán lefordítja Valaki.Remélem.
  • Csokis
    Sajnos nem, csak angolul, KATT! :(
  • Madmano
    Szasztok.Nagyon jó a játék,a grafika ütős.Egyedüli negatívum,hogy csak egy "folyosón"tudsz mozogni.Amit a készítők meghatároztak.Itlosz78:nekem 64bites,7100as Win7-en van fenn az általad említett verzió és tökéletesen megy a crack-el.Még valami:magyarul megjelenik ez?
  • itlosz78
    Sziasztok!

Letöltöttem az overlord 2 reloaded de a benne található crack-el nem műkődik. Tud valaki megoldást ajánlani nekem. 64 bites vista van a gépen.

Köszi előre is.
  • Klemice
    futtass memtest-et meg ilyeneket aztán ha gond van vegyél ramot a gépedbe, de lehet hogy szimplán kevés neki?
  • readswift
    na egy konkrétabb fagyás után benyomta a winfos hogy:

There was a problem with your computer's Random Access Memory (RAM). This can result in problems with hardware or software.
  • Pio
    Nincs sok hátra.
  • Kongy
    A Slamander King-es, Tower Heart-es quest után még sok van hátra a játékbol?
  • Jocisan
    Szia Klemice!
    Hat órámba került!
  • Lacc 88
    Kösz. Végre összejött. Bosszantó egy rész.
  • Seth
    egy virággal olyan oldalra kell csalni, ahol a víz ömlik. Mikor odaér,akkor lépsz a gombra,a víz majd lesodorja
  • Lacc 88
    Kiborulok teljesen ennél a pókos résznél. Nemtom leszedni a királynőt a falról. Addig oké hogy a 4 sarkon ott van a 4 minion aztán ráállni a középsőre, de utánna mit kell csinálni hogy leessen?
  • Klemice
    elég nehéz lehetett ezt összehozni...
  • Jocisan
    Sziasztok!
    OVERLORD II:
    *Az Előzmények
    *Történet
    *Ajánlott Rendszerkövetelmény
    *Újítások listája
    *Minionok leírása
    *VIDEÓ VÉGIGJÁTSZÁS
    Itt lehet nézelődni!

• Averna
    Nekem 8800gts, a physix és az nvidia friss driver fent.
    Nagyon nem értem, hogy mi lehet
  • readswift
    kiraksz 10 vörös impet a fedélzetre azok felgyújták a vitorlát utána ha melléállsz akkor el tudod foglalni a hajójukat, mindenképp szállj át a másik hajóra mert el van rejtve egy +5 miniont adó kőszobor egy sziklafal mögött amit a hippik hajója át tud törni ha nyomogatod a balegérgombot akkor begyorsul és áttöri a falat.
  • Gabee667
    Hello. Annál rásznél vagyok amikor 4 követ kell kel a helyire rakni hogy kinyiljon bazinagy ajto az utlsonál vagyok a elf halyoval kéne valmit csinálni a szikalomlásnál de nem tudom hogyan kell.
  • readswift
    nekem is kilépeget. Phenom 2.7, ati 4850, kezdődött azzal hogy physix driver nélkül el sem indult.
  • Averna
    Hy.
    Engem folyton kidobál hibaüzenettel a játék. Valaki van még így?
  • Pio
    Ízlések és pofonok... :)
  • Pio
    Nálam szerencsére nem csinált ilyet.
  • readswift
    nekem nem tetszik, totál élettelen, még a plants and zombies féle is jobb szvsz (pedig az aztán tényleg ötlettelen). 70 80as években sokkal jobb zenék voltak nem tudom miért nem licenszelnek inkább régebbről.
  • readswift
    át kell rohanni és hátul a vezénylő tábornokot legyakni , utána felbomlik a formáció. Nálatok nem lépeget ki a játék ?
  • Klemice
    hát nagy nehezen át kell harcolnod magad rajtuk :D
  • ego73
    Hali!

Némi segitség kellene!
    Eljutottam a Spider Templomhoz, átvittem a piros követ a helyére, kinyirtam a Trollt, elvittem a kék követ, de felállt a falanx és nem tudom mit kell tenni?
    Ha valaki segitene, annak megköszönném!