Overlord II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
help!
Ha valaki kiválogatja a jobbakat az ne legyen rest megosztani velünk :D
Northberg Sanctuary-ba,ödajön 10 red minion.
A pálya végén van egy olyan baszás,amivel bele lehet bújni a minionokba.
De csak le lehet csuszni velük és ennyi.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Tenyleg hatalmasak a beszolasok, de nem csak a leigazott embereke, hanem a minionok szoegei is hatalmasak... masik kedvencem ahogy a "jo oldal" tundenepseget kifigurazzak azokkal a buzis elfekkel es az enyhen tulsulyos tunderekkel :DD
Nekem meglett mindket helyen a 100/100, pedig elosszor feltem hogy nem sikerul amikor veletlenul megoltem 2-3 embert itt-ott, de nem szamit a lenyeg hogy a teljes populacio halott vagy! agymosott legyen, nem feltetlenul kell 100 az egyikbol. Ennek orultem is a vegere :)
Amugy az jo meg a varosokban hogy ha odaallsz egy kovacsmuhelyhez akkor a nep elkezdi feltolteni azt, persze amugy is dolgoznak, de ott dolgoznak a legtobben ahol eppen varakozol.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Sajnos pont a 100/100 nekem sincs még meg sehol (10-15 ember hibádzik), de már nem sok hiányzik hozzá, nem sok... :DDDDD Ha meglesz, majd tudósítok!
A beszólások a leigázott nép részérõl a legjobbak, afféle Monthy Python-osak, de nagyon ám. Szénné szoktam röhögni rajta magamat.
Arról nem is beszélve, hogy az aranyládák is mindig újratermelõdnek.
Igazi kis lootfeszt :)
Bár szerintem ez a rész is végigjátszható alapfelszereléssel... Én csak Evil Eyet gyártottam meg valamilyen buzogányt.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
SÕT! a robbantós csillét újra végig lehet tolni és ha megyújtod a kapu mellett a pirosakkal, akkor felrobban az ottani kõhalom és találsz finomságot... :D
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
365-ösre pls help!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Itt a kép!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Inkább örülni kéne, hogy van több módszer imho... :) De ahogy utaltál is rá, nem kell ezt túlragozni.
Nagyon hasznos dominálni a népet, mivel rengeteget bányásznak/melóznak utána és több a befolyó píz/lélek. Mindemellett az üdülõ övezetben az elfeknél késõbb lelkeket szolgálnak fel "happy hour" felkiáltással a bároknál és ha rajtad van az Evil Eye, akkor minden lélek duplán számít. Percek alatt össze lehet szedni minden színbõl jó sok lelket (olyanból is, amilyed még nincs is, ez tárgykészítéshez szupi). Legmostkényelmesebb tápolási lehetõség.
Ha elég lelked van már (avagy életerõ), akkor vissza lehet akár hozni a halott minionokból a lev5-6 felettieket és egybõl ûbertáp lesz a csapatod (meg ugye ahogy elnéztem az életerõd is nagyobb, ha megszállsz egy miniont, ez pedig igen-igen hasznos tud lenni :D).
X-en nyomtam végig a demót elõször, ott legalább fáin a kétkaros irányítás.
Lenn vagyok valami tündéreknél.
Kapok 10 redet.
Átportál minionba,minionokkal megyek de azok csak lecsusznak,tovább nem lehet velük menni.
Valaki tudna segíteni?
Amúgy meg nincs rá gyors módszer, egyesével spellel kell nekikmenni és nem csak megölni lehet õket, hanem "megtéríteni" is.
Amúgy a házak ajtaját kiverve kijön belõlük 2-2 ember és ha elmész majd visszamész az ajtók újra verhetõek, ez egy kicsit gyorsít a dolgon.
Sajnos egy ideje minden játékot (FPSek és RTSek kivételével) kontrollerre találnak ki. Én is ódzkodtam tõle, aztán egyszer egy gyenge pillanatomban meggyõztem magam, hogy venni kéne egyet és a legtöbb játék tényleg sokkal élvezhetõbb vele.
Mondjuk nálam külön közrejátszik, hogy balkezes vagyok és nem túl nagy az asztal, ezért a WASD csak akkor jön szóba, ha nagyon muszáj, amúgy nyilakat használok.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
http://silkiehun.atw.hu/
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Egy apró trükk, ha megcsinálsz bizonyos részfeladatokat és utána egy teleportkapun visszamész a tornyodba, akkor elmenti azokat a részfeladatokat annak ellenére, hogy nincs köztük checkpoint.
Fontos, hogy a kékek mozgás közben láthatatlanok és ezt ki is kell használni kétszer. Nyugodtan beszaladhatsz velük a legnagyobb tömegbe, nem vesznek észre a katonák, de amint megállsz 1-2 sec és láthatóvá válnak, úgyhogy erre figyelj oda.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Én nem csináltam meg egyik 100 ember szadizást se és a gnómölést se. A 10 minion meglett.
azért kérdem mert a fos mentésrendszer miatt ha meghalok kezdhetem elõröl a minionok gyújtögetését
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"