640
-
Pio #200 A leges leges legelején a pályának (talán jobb alul de mérget nem vennék rá) balkéz felé van egy kőszobor, rá lehet uszítani 10 miniont, egy kőkéz lesz, a tetején fog táncolni az egyik minion és körülötte a többi. Na ekkor kell középre menni és megnyomni a varázslás gombot (billentyűzeten nem tudom mi, controlleren X). -
levo0811 #199 Megoldva a Spider Queen.A négy sarokban lévö kapcsolora rakni kell miniont,majd az 1ik minion a virágot elviszi a rácsok alá.Már csak rá kell állni a középsö gombra és attack. -
Tutilevi #198 nyah nekem két gondom van
erdős csajnál hogy megyek bele a minionomba? pálya elején balra csak vmi rózsaszín kövek vannak, azokat széttörik a minionjaim és semmi, már 20szor bejártam a barlangot de semmi
másik, hogy a rákba jutok le a szakadékba hogy összeszedjem a vörösöket?? próbáltam itt is millió helyen lecsúszni de nem ment -
Pio #197 Csíter... gyanús az a manacsík ;-) -
#196 ejha, nem gondoltam hogy a 2. résznél is mindenki elakad majd :D -
levo0811 #195 Hy!A Spider Queennel mit kell csinálni?Jár már ott valaki? -
Santata #194 A futkosó falusiakat kell. -
#193 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már az elején elakadtam amikor a falusiak dobálóznak ilyen tüzes köcsögökkel és írja hogy nyomjam az altot hogy nyírjam ki őket de nem sikerül,megoldás? -
#192 A fókabébi ütögetés azért nem olyan durva mert itt viccesen tüntetnek fel mindent. -
Pio #191 Muhaha, ha már az zavart semmiképp ne menj tobvább, mert...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...épp most kellett ráterelnem egy fókabébicsordát egy aknamezőre, hogy megtisztítsák az utamat -
Pio #190 Olvasd át még egyszer a leírásom, abból kiderül, hogy akit egy első részben személyesítettél meg az valaki teljesen más, mint akivel az új részben vagy.
[spoiler]Az mondjuk nincs kizárva, hogy kiderül, hogy a rainkarnációja vagy az első részben volt Overlordnak, de ő elvileg most az Abyssban Overlordkodik[/url] -
KaiotEch #189 Pio: igaz én fogalmaztam akkor rosszul, de miért kezdek "kölyökként" akkor? Az 1-be is "nagy" voltam, akkor hogy mentem össze? :) -
Pio #188 Nézd meg a kvesztlogot, mindig írja mi a feladat és általában jelzi is egy kis felkiáltójel, hogy merre kéne menni.
Amúgy a faluba bejutás előtt össze kell szedned a pirosakat a sanctuaryból. -
Pio #187 De hol lettél te minion? Egy kis kölyökként kezdesz, aki tud varázsolni és gonosz, erre felfigyelnek Gnarlék és miután lefagysz 13 évvel később kiolvasztanak, hogy Overlordként tiszteljenek. Nem lettél sehol minion.
A játék során újításként át tudod venni 1-1 minion felett az irányítást bizonyos helyeken. -
markijoe12 #186 Hali all segítség kéne, hogy kell bejutni a faluba
tüzes izéket dobálnak és nemtok arra menni... már azt az uj varázslatot v mit is betanultam és azt is megcsináltam és most nemtom mit kéne :SS
pontosan a 9ből a 9.dik
Help
Am geci jó game -
KaiotEch #185 Aha tehát mégiscsak végig kéne játszanom vhogy a kieggel együtt. köszönöm! :) De hogy lettem minion? -
Pio #184 Hoppá, elszúrtam a spoilerezést, AKI NEM JÁTSZOTTA VÉGIG AZ ELSŐT ÉS TERVEZI AZ NE OLVASSA EL AZ ELŐZŐ HOZZÁSZÓLÁST! -
Pio #183 [spiler]Az egynek a végén lenyomjuk az arcot, minden heppi, újra mi vagyunk az űberek, vissza is fogad Overlordnak az egész branch, de Jester (az udvari bolond) elkezd imádni egy ősi istent és ez adja meg az alapját a kiegnek, a Raising Hellnek, ami arról szól, hogy ez az ősi isten nyitott 1-1 átjárót az összes terepen egy másik világba (Abyssba) és átcsábítota oda a híveidet, hogy szadizza őket Te pedig mész felszabadítani őket. A végén megölöd az istent de nem tudsz már kijönni az Abyssból, ezért végül is ott maradsz Overlordnak és ezért van szüksége új Overlordra Gnarléknak.[/spoiler] -
KaiotEch #182 Vki meg tudná mondani mi volt az 1-nek a vége? Mert sajnos nem tudtam teljesen végigjátszani, mert nem tudtam kinyírni a fővarázslót. Itt meg ugye egy monion-nal kezdünk. -
#181 ja a szulo mit lat az elejen jo fej kis minionok, meg tunderek meg ugra bugra nyulak, kellemes fulbemaszo zene, mar csak nem mertek bevallalni a keszitok se, hogy az elejen a kiskolykoket is agyoncsapjak, igy csak elrohannak... -
#180 XD -
#179 XD -
#178 tiltsunk be mindent, és csak nézegessünk egyszinü képeket
a lowfaxt ! akinek nemteccik ne nézze/jáccon vele, stb, ill a szülök figyeljenek oda mit csinál a kölkük..
nekem kell a gyilkolos/ hentelös, stb játékok, ha vkinek nem teccik hanyagolja, nekem szükségem van rá, mivel itt kiélem magam... betiltanák, az utcán csinálnám :)
szvsz -
Pio #177 Tiltsuk be a Tom és Jerryt is, mert cicust bántanak benne! -
#176 akinek ez nem jön be ugysem játszik vele... -
#175 hat nem tudom.. ittt mar pl nagyon zavaro, hogy a kis fokabebiket kell szetcsapni, elobb tiltanam be ezt a jatekot, mint barmelyik ember belezost a piacon. Erre bezzeg nem ugranak ra a nemetek... -
#174 jó elindult... -
#173 visual cc hibánál mi a teendő? -
Pio #172 Közben kijött az új Minion Diaries, a nagy játszásban szakítsatok rá másfél percet, ez is jópofa lett szerintem.
-
#171 kurvanagy game :D adja az első feelingjét mégis más -
Scofield #170 !!!Help!!!
Ott akadtam el hogy össze kénem szednem a régi kastélynál 12db maradványt de azt mondja hogy kellenek a kék hogy be tudjam fejezni a küldetést de nekem még csak a barna meg a piros van meg.
Valaki tudja hogy honnan kell mennem merre hogy meg találjam a maradék 2tipust?
Segitséget elöre is köszönöm -
High Voltage #169 Ok, megvan, most vagy istentelen balfasz vagyok, és meg sem probaltam atmenni a vizen, vagy eddig beakadt, mert most ujrakezdtem korabbrol es atmantem. Koszi amugy. -
neptum #168 meg arra leszek kíváncsi hogy most be kell jutnom abba a faluba ahonnan "száműztek" ott lehet kicsit fosztogatok ha már simán kidoptak akkor bosszút állok -
neptum #167 tényleg nagyon hangulatos de ez külön tetszik hogy ha a rómaiak kevesen vannak akkor elkezdenek menekülni főleg ha megölöd a csapat vezetőét -
Santata #166 Neked kell sétálni, nem a minionoknak átmész simán a vízen, minionok meg maradjanak ott. -
#165 nem találtam eddig olyan bugot amitől ne lehetne továbbhaladni -
High Voltage #164 Uh... nálam csak egy fa van ami átvezet egy vizen, amin csak át küldeni tudom a barnákat, de ott nincs semmi...
megpróbálom újrakezdeni mert bug gyanus. -
Pio #163 Na, én is elkezdtem játszogatni, nagyon hangulatos az új Netherworld. És végre bele lehet ülni a trónba :D -
Santata #162 Lecsúszol és a barnákat hagyod ott, haladsz előre. (ha jól emlékszem) -
High Voltage #161 és még felkiáltójelem sincs a térképen. az normál?