Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Bioware azt nyilatkozta, h a trailer-ben látható katona nem fog szerepelni a játékban.
teljesen egyetértek a 2. rész fõstoryjának nagy részét ez tette ki.

Ezzel nem vagy egyedül, bár én a 2-re is többet vártam ebbõl, de most a 3-ban itt a nagy lehetõség!!

A 3 középpontjában csakis Shep álljon, az õ belsõ vívódásai

-- attól még, hogy nincsenek fél órás belsõ monológok még szólhat errõl, filmekben is szokott mûködni, ott pedig még kevesebb idõ, lehetõség van -- ,

és az általa meghozott döntések kivetülései önmagára, a külvilágra, és az ismerõsökre, mint következmények.

Ugyan is az ME arról szól, hogy minden fejben\szívben dõl el nem pedig karban -- bár a 2 erre megpróbál rácáfolni --.
Én meg amondó vagyok, hogy elég volt a társak beszervezésébõl, és a küldetéseikbõl. Én végre egy normális fõszálat szeretnék látni majd a harmadik részben! Nem megint a társak beszervezésével, és a lojalitás küldetésükbõl álljon a sztori 90%-a...

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Kopiati
Hát Zaeed maradhatna😄 a beteg beszólásaival, meg Kelley-t elszórakoztatja😄, Thane szerintem meghal, mert amúgy is beteg...helyette, mondjuk a fiát lehetne beszervezni😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

érdekes videó én még nem is láttam ezt köszönöm. Reméljük jó lesz a dlc

Valszeg az a katona a londoni toronyban egy új beszervezendõ társ lesz. Bizonyára történni fog valami a még megmaradt csapattagokkal(bizonyára lesz aki marad, de a legtöbb meghal) a harmadik rész legelején, drámai fokozat emelése okán. Gondolom én úgy, ahogy a rejtõzködõ fickóval milyen volt a második rész végén az úgymond hátsó (nem végbél, nyugi) kapcsoltunk.
SZEG007
ME3 trailer az ilyen hatásvadász cucc mindenki begerjedt töle, ettöl függetlenül nem hiszem hogy bármiféle konkluziot is le kéne vonni a trailer alapján. Emlékezettek csak vissza ME2 elsö traileréle ott is mindent bemagyaráztak az emberek, még olyan is volt aki szerint geth-el kell majd tolnunk a játékot😄
emlékeztetönek: http://www.youtube.com/watch?v=hm6vMVVZlZo&feature=fvst

Az ütõs az lesz, hogy fel kell áldozni a Földet - szerintem legalábbis (Ultimate Sacrifice). Ez magyarázatot adna a ME3 trailerére...

az biztos én se szeretném ha ilyen lenne.

csak az lesz a szívás ha ilyen nem lezárt története lesz mert akkor meg gyõzzük kivárni a 3-at.Eddig se volt könnyû várni a dlc után meg lehet még nehezebb lesz.

Különc
Nem úgy volt, hogy ez a DLC köti majd össze a 2 és a 3 eseményeit? Biztos kell egy jó cliffhanger, hogy holidayig kihúzzuk

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

igen szerintem is segíteni fog, a kép tényleg nagyon aranyos.

Ez az! Még nagyobb még több cliffhanger kell ! Cinematic is the new streamlined!

Kopiati
Nem tart minden örökké😊, és valami fordulat kell a dlc végére, mert a vége nyilvánvaló😞jönnek a kaszások) és fordulat az lenne ha már a szövetség is ellene lenne😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Nem hinném hogy heckett ellenünk lenne.Pl mikor felkutatjuk a normandy roncsait akkor is küld egy köszönö emailt.

Tömören: Ha szövetségi hajót küldenének be, az nyílt hadüzenet lenne a Batáriai Hegemóniával.

Ráadásul a Shadow Broker DLC-bõl kiderül, hogy Hackett elküldte a francba azokat a szövetségieket, akik le akartak minket tartóztatni és kihallgatni, hogy mit csinálunk mi a Cerberus oldalán (ez a végén van, az Árnyékbrókeres számítógépek egyik levelezésében).

Nem hogy nem fogja rossz szemmel nézni, hanem egyenesen ez lesz a kívánsága. Batári ûrben fogunk kalandozni, ha ott kiszúrnak egy szövetségi hajót, azt kérdezés nélkül lepuffantják, fõleg az SSV Budapesti incidens után. Nem véletlen jegyzi meg EDI a bolygóleírásoknál, hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
habár a Normandia SR-2 egy független hajó, megjelenése erõsen emlékeztet a Normandia SR-1-re, ami viszont egy szövetségi hajó, ezért a lopakodó rendszerek használata erõsen ajánlott 😊

OFF: Én is tervezem, hogy megnézem! Vasárnapra szerváltam is jegyet a Duna Plaza-ba. Én nagy rajongója vagyok az ilyen filmeknek, szóval szerintem nem fog csalódást okozni 😄
Kopiati
Szerintem Hackett admirális ellenfél lesz😊 Legalábbis, nem éppen fog jó szemmel nézni ránk, hogy egy Cerberus logós ürhajóval furikázunk stb😊

penge96
Oké, de a jó minõséget azért várd meg. Ennyit megér. Komolyan

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Kösz a tippet, bár nem valószínû hogy megtudom nézni moziban, a legközelebbi vagy 50km-re van.De majd letépem ncore-ról.

penge96
Bocsi az OFF-ért de:

Aki akar, egy odavágós, iszonyat király, érzelmi töltetekkel hemzsegõ, hihetetlen sci-fi-t, az nézze meg a Föld Invázió-ját (Battle of LA). Szigorúan MOZIBA!
Nem vagyok oda az ilyen filmekért, de ez ISTEN KIRÁLY volt!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Engem meggyõztél, van benne valami. 😊
Ki gondolja úgy, hogy a titkos ügynök valójában a vermári túlélõ? Egy tudós doki nem hiszem, hogy ügynök lenne, de Kaidan/Ashley már a Horizonton is titkos küldetésen jártak, hogy bizonyítékot gyûjtsenek a kaszásokról, és meggyõzzék a Tanácsot a fenyegetésrõl... nekem az a tippem, hogy õket küldték a doki után, csak elbuktak, most pedig mi jövünk. Legalábbis remélem, hogy rendezhetjük sorainkat a vermári túlélõvel 😊

Egy trailer azért nem ártana a dlc-rõl.Ha már megadták az árát meg a megjelenés idejét.

köszönöm <#worship>
Pedig mennyire haragszom a write only user üzemmódú emberekre, erre én is azt csinálom.
Annyira bosszantott, hogy nem tudom ki ez az ismerõs arc, elkezdtem gondolkodni, és a kép linkjében szereplõ címen meg is találtam.
Egyébként, egyet kell értemnem veled.

Hát na vajon ki lehet?
Na jó segítek õ a kedves kis Tali, olyan aranyosan néz ki hogy süt róla hogy õ tali😊

Sanya, kicsoda ez a leányzó a játékban és az életben is? <#wow1> Bocsánat a tudatlanságomért.
Nem feltétlen. Azt azért érdemes tudni, hogy Lance Heriksen az elmúlt idõszakban folyamatosan a BioWare-el dolgozik az Old Repbulic miatt. De természetesen egyáltalán nem kizárt, sõt 😊

SZEG007
Amugy ha Hackett admirális ujra szerpet kap akkor szinte biztos hogy a Mass Effect 3-ban is szerepelni fog, mert a hanganyag felvétele már Mass Effect 3-hoz is elkezdödöttt az biztos.

a remény hal meg utoljára.

Megnéztem én is az oldalt. Még valamit észrevettem: a Dragon Age-nél csak a magyar nyelvû DLC-ket jelentették be a hivatalos magyar oldalon. Mass Effect-nél még nem jelentettek be DLC-t, ez az elsõ alkalom.
Így van 1% esély rá, hogy a DLC talán magyarul jön ki. A többi 99% meg marad a pesszimistáknak. 😄 Ha nem, akkor egy jó fordítást kapnak a magyar ME fanok miketól. 😊

Hát reméljük hogy lesz lokalizáció, így nektek nem kell szenvedni a fordítással, nekem meg nem kell várni rá xD

Mike, átküldjem a magyaritas.hu-ra a javított TLK fájlt a rucis DLC-hez? Persze megjelölve, hogy a szerzõ te vagy 😊 vagy átdobjam neked mailen?

Szerintem se lesz félév 😊 Elõször mindenképp végigvisszük a játékot, hogy legyen valami fogalmunk arról, hogy mit mikor és kinek mondanak 😊 Ha ez megvan, akkor fordítás, és finomhangolás.

VISZONT! Az electronicarts.hu oldalon úgy írják a reapereket, hogy kaszások... ez talán... halkan jegyzem meg, hogy csak talán... azt jelenti, hogy a harmadik részt is lokalizálni fogják... talán...

Én csináltam egy javítást az alt.pack#2-höz. Van benne egy TLK fájl (ami az Arrival DLC bolygóleírásait is tartalmazza), amiben benne van néhány LotSB szöveg is, pl Shadow Broker base, és felülírja. Ha gondoljátok, feltöltöm valahova, Mike meg beküldi a magyaritasok.hu-ra, elvégre az õ munkája, én csak copy+paste-ztam 😄

penge96
Én leszedtem a azt a pakkot, amiben kb minden magyaritási hülyeség ki lett javítva, és a jegyezttömben leírtak szerint bemásoltam

Akkor segítenétek hogy mit hova másoljak?

Nem lesz fél év. Te lo garantisco io!

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

penge96
Sanya tényleg nálad lesz a hiba, nálam is mûködik

én is így vagyok vele a Dragon age 2 magyarítást alig bírom kivárni persze toltam a játékot nem olyan rossz de magyarul még jobb lenne.

nem igazán.Mit hogy?
Mondjuk nem tudom hogy fogom bírni kivárni a dlc honosítást.Ilyenkor legszívesebben rávetném magam ahogy megjelenik, de angolul😞
A 3. résznél meg tuti nem bírom ki azt a fél évet legalább, ha nem lesz lokalizálva.

Igen, lehet hogy telepito felulirja, esetleg ebben a telepitoben bennemarad az eredeti file ami csak neveben HUN de angol szoveget tartalmaz.

Én mióta feltettem az Alt. App. 2-t, már kijátszottam teljesen új játékot kezdve, és magyar maradt, úgyhogy valószínûleg nálad a hiba. Gondolom próbáltad már azt, hogy még egyszer beteszed a helyére a .tlk fájlt, nem?

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Hát csak addig amíg nem kezdesz új játékot.Nekem is magyar volt a shadowbroker, pont a vége felé jártam amikor felraktam a ruha packot.És akkor magyar maradt de azóta újat kezdtem és már nem az.

Mimasz
@sanya200

Nekem is magyar maradt a feltelepítés után.

Nem tudom, az új ruha pack még nincs meg nekem, nem próbáltam. Valamit gondolom átír a telepítõje. Esetleg a dlc magyaritást tartalmazó .tlk file nevében a "HUN"-t átirni EN-re és angolra állítani a nyelvet. Nekem angol verziójú alapjátékom van, úgyhogy nem találkoztam ezekkel a problémákkal.
Az új dlc miatt most úgyis elõ kell vennem a játékot, majd megnézem.
De jövõ héten még itt a képregény következõ része, azt is meg kell csinálni. Szóval sûrû napok elé nézünk😊

Nekem mûködik.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.