Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legjobb amikor Morinth-al mész húsbábok ellen. Területre ható dominancia rögtön megöli õket
igen nagyon hasznosak, nekem mindenki tetszett. A liarás és miri együttes tényleg halálos tud lenni.

Szerintem sokszor nagyon hasznosak a csapattársak. Jó kombókat lehet velük csinálni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

JethroHUN
Liara + Miranda velük lehet irtani, maxos szingularitás + területre ható torzítás (vmi ilyesmi a neve) egymásra, az szanaszét szed egy rakás ellent. 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Hát ha másra nem is de golyófogónak is jók, az ellen nem csak rád koncentrál.Azért ha élharcossal mész legnehezebb fokozaton az eléggé kemény, fõleg az elején, meg van pár olyan pályarész ahol be vagy szorítva és nincs hely nagyon, pl collector hajó mikor csapdába csalnak.Ott egyedül nem sok esélyed lenne, a tábornok kiszed a fedezékbõl a többi meg leszed.Sokszor mentette már meg az életemet a társ, ha pl épp már nem volt pajzs vagy épp táraztam és akkor jön oda mellém egy krogan, vagy más ellenfél akkor muszáj valamit használni hogy ne szedjen le.Ilyenkor szoktam használni a társak képességeit, lökés emelés...stb bármi ami az ellenfelet ledönti a lábáról legalább addig amíg be nem tárazok, vagy vissza nem jön a pajzs, vagy hogy épp átugorjak egy távolabbi fedezékbe.

van benne valami én se szerettem elõre megtudni mi lesz benne.

Kopiati
(írtam, hogy ha, NEM használtad õket😊, ha használod tényleg hasznosak...bár az egyben sokkal jobb hasznukat lehet venni.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Igaz, h elég szerencsétlenek a csapattársak, de azért jobb, mint a semmi. Ha jól terelgeted õket, "használtatod" a képességeiket, akkor nagy segítség tudnak lenni. Jelenleg legnehezebb fokozaton játszom a játékot és azért ott már nélkülözhetetlenek.
penge96
Hát ezzel vitatkoznék... csapattársak nélkül elég lehetetlen helyzetben vagyok, ha 2 oldalról jön az ellen, pedig elég jó gamernek vallom magam. Szerintem igen is sokat segítenek, igaz csak a képességeik miatt

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Kopiati
Hiába voltak csapattársaid, ha nem használtad õket, szinte egyedül voltál végig...(ritka, amikor õk ölnek meg valakit...)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Hát annyi nem üt agyon, ha tudod, hogy magányos farkast fogsz szimulálni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sajnos felrévedtem a gs online-ra és a hírek között is kint van hogy magányos kaland lesz.
Nem értem hogy minek kell ezt reklámozni, elveszik az emberek kedvét a játéktól is😞 Nem akartam elolvasni de már a hír így kezdõdik és elég volt annyi hogy felmentem az oldalra és szemet szúrt.Asszem legközelebb teljesen elzárkózok se gs online se fórum, ill. fórum csak akkor ha kiteszitek a spoiler jelzõt.
Ti nem utáljátok ezt hogy a megjelenés elõtt kiderül ez az?Én nem szeretem mert így sokkal nagyobb hatása van ha nem tudom, hogy *nyád de király, nem is gondoltam volna.

Nem baj én nem néztem meg a vidit meg csak kb-ra tudom mirõl szól a dlc nem olvastam el a spoilereket.

hi. fasza szeretettel várjuk
ja szerencsére nem az egész lényeget mondja el.

Kitudja belülrõl milyen a zinterfész... 😄

Ja, és az is csak a végén.

Kopiati
Amit nem értek, miért van a Batáriai katonákon olyan sisak, amin 2 szemnek van kilátás😞 ehe-ehe...

Kopiati
Hát nagyon nem derül ki sokkal több, mint eddig tudni lehetett, 1 dolog ami plusz az eddig ismertek közül, de az is csak félig...

Nem olyan vészes a videó. A 70%-a csak harc, és igazából csak egy-két mondat spoiler. A DLC meg fasza lesz. Annak ellenére, hogy valahol valakik azt írták, hogy nem lesz összekötõ rész, annak ellenére komoly infók lesznek benne e Reaperekrõl...

Úgy látszik kár volt dicsérni a BioWare és az EA "új üzletpolitikáját"! Nem sokáig bírták a "csak pár infómorzsát csepegettünk" mentalitást. Nehogy bármi meglepetés érjen miket. Marhák...
Akkor nem nézem meg😄

penge96
Most valaki kajak kidobott egy gameplayt egy DLC-rõl a megjelenés elõtt? Én ezt jelölném az "Év faszsága" címre...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

JethroHUN
teljes gameplay <#idiota>

érdekesnek nézz ki de nem nézem meg végig.

Van egy 10 perces videó az Arival DLC-rõl, SPOILER veszély.
elég érdekes lesz de meglátjuk milyen. Már nem sok idõ van és megjelenik.

Kopiati
Nem írtam le benne a szpojler tartalmát...

Snexi
dejó,hogy a spoilerre így válaszolsz...

Kopiati
Terminátor, low-iq adept-el gyerekjáték lesz...
Katona-beszivárgó igazán érdekes lesz majd😊

Szolnokboy1
😮

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyedül nyomul shep társak nélkül.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

preview...
Kecsegtetõ ez az ajánló: Arrival review.
JethroHUN
Persze, nehogy olyat csináljanak amiért nem lehet pénzt kérni. De szerintem ez is olyan lesz mint a Witch Hunt volt DAOhoz az is utolsó dlc volt, nem is érdekelt senkit milyen lesz. Összepakoltak pár régebbi területet oszt jó napot.

végre elérhetõ a képregény 3. része...
Lehet, sõt biztos, hogy nem olyan lesz a DLC története, hogy a Mass Effect 2 közvetlen történeti folytatása, és a Mass Effect 3 közvetlen történeti elõzménye legyen. Ez érthetõ, hisz nem tehetik választhatóan megvásárolandó DLC-kbe a történet egy részét. Ettõl függetlenül azonban szorosan kapcsolódhat a trilógia történetéhez. De azt megcsinálhatják, hogy ezzel a DLC-vel mondjuk jobban megmagyarázzák, érthetõbbé tesznek pár dolgot a ME3 dolgai közül.

lehet, hogy gyõzõtt a többség (aki nem akart a DLC-kre pénzt költeni), így nem maradnak le semmirõl ami a storyhoz nagyon kapcsolódna.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Disk
Ohh... :/ Akkor majd a következõ játéknál jobban csinálom vagy csak simán a másikat választom.

Ha elég magas a paragon vagy renegade értéked, akkor dönthetsz máskép. Akkor egyik sem haragszik meg rád. Illetve késõbb egy jóval magasabb paragon/renegade értékkel még kibékítheted a sértõdött felet (dumálni kell vele és lesz erre opció).
De hogy kérdésedre válaszoljak a lojalitását vesztett ember (vagy nem emberi társ) halálához vezethet.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Disk
Azt szeretném megkérdezni, hogy miután Jack és Miranda összeveszik a hajón és döntenem kellett az egyik mellett, más lehetõségem nem volt sajnos. Ez mivel jár? Történetben változik a dolog? Vagy csak az új képességét nem tudom megnyitni? ( Egyébként mitõl függ, hogy a többi válasz lehetõség is lehessen? Simán csak a példakép/renegád pontok mennyiségétõl? )

MerlinW
Shadow Broker a legjobb DLC, valamint az Overlord, Katsumi követik a sorban. A többi felejthetõ.

[merlinw.org]

Hát erre azt lehet mondani, hogy az eredeti játékért is pénzt fizetsz. Én az olyanokra haragszom mint pl a nintendós, meg IPod-os külön cuccok. Bloááh.
Amit meg tudok venni DLC-ben az nekem lehet fõsztori összekötõ is. Amúgy meg a PS3 mit kaptak, nekik még elsõ részük sincs. Hehehe

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

egyetértek teljesen igazad van ez komoly hátrány egyes játékosok számára. már várom.

Ebben igazad van egy olyan dlc-t nem pénzért kéne árulni ami szorosan kapcsolódik a történethez, vagy a 3. részhez.Mert aki nem veszi vagy nem tudja megvenni az hátrányba kerül vagy lemarad egy fontos eseményrõl.Nincs bajom azzal hogy vannak dlc-k, de ami a történethez tartozik azt nem pénzért kéne adni.Az olyan mint DLC mint az Overlord vagy Zaeed...stb ezek lehetnek pénzesek mert nélkülük is ki lehet tolni a teljes játékot, de ha errõl a DLC-rõl maradsz le valami oknál fogva akkor nem tudod majd miért kezdõdik úgy a 3 ahogy.

Az Overlord meg az Arrival az normális DLC-nek tûnik, bár még nem játszottam velük.
Eredetileg talán még úgy volt, hogy most a 2-3 között nem lesz akkora ûr, kitöltik a DLC-k, csakhogy azok fizetõsek, és fizetõs tartalomba fõsztorit, vagy ahhoz szorosan kapcsolódó cuccot berakni szerintem nem lehet, mert hátrányban van az aki nem vette meg és játszotta szét a 3 elõtt ezeket.

A helyükbe inkább kiadtam volna 4-5 nagy DLC-t, ami betömi azt a renget lyukat, ami a 2 stílusa miatt belekerült a játékba, így azok nem befolyásolják a játékmenetet az eredetihez képest, történetileg konzisztens marad a 2-3, de az arra vágyóknak nagyobb mélységet ad a játék, plusz aki csak "lövöldözni" akar annak is jó.

Ehelyett kiadták pénzért a patch-eket (Zaed,Liara,Hammerhead stb..), amik részben amúgy is a játék részei voltak..
"Az is biztos, hogy az Arrival NEM lesz összekötõkapocs a Mass Effect 3 történetéhez, ahogyan azt sokan várták, hanem inkább az Overlord-hoz hasonlítható pluszfeladatra számíthatunk,..."

Most viccelnek, ugye? Ha a Reaper ereklye az lesz, amire gondolok, akkor ebben csak a cikkíró tudatlanságáról van szó, max.

Mea kulpa, elkapot a rohadt influenza és ráment az agyamra, kevésbé forognak a kerekek. 😊

Húha, eddig beteljesültek a BSN-es spoiler topikos találgatások... Remélem a többi is megvalósul, és akkor nagyon ütõs DLC lesz...

Se összekötõkapocs, se öngyilkos után, se semmi az Arrival.
gamepod