19778
  • sanya200
    Ja abba volt hogy egy nyíllal kellett átrohangálni az akadályok között.Emlékszek a shadoebrokerbe említi liara hogy bezzeg milyen jó volt az omnigél csak rákented mindenre és már ment is, sokan nem örültek az újításnak.:D
    Beteg az a rész amikor törik fel az ajtót,alig bírtam játszani mert állandóan röhögtem
    Na az ilyen jelenetek teljesen hiányoznak a 2-ből sokkal, sőt mérföldekkel jobb lenne a játék ha tele lenne ilyen pillanatokkal.
    Remélem a 3-ban sok ilyen lesz.
  • Fenrir
    Az az ME1-ben volt.
  • sanya200
    Nem nehéz pedig mindig van felül egy szövegrészlet azt meg kell keresni a többi között,3-at kell megtalálni.Ha egyet megtalálsz space-és akkor ad egy másik mintát.Ha meg lassú vagy akkor illiumon vagy az omegán lehet venni feltörő eszközt ami az időt növeli meg.
  • bendáj17
    úgy kell ha jól emlékszek hogy mindig a zöld a fontos végig minden szférán és akkor egyre bentebb megy
  • lightjack
    van felül egy minta, azt kell kiválasztanod a felfele menő szövegek közül. aztán space...asszem
  • MaRee
    Számítógép feltöréshez valaki adjon már valami guide-ot, mert fogalmam nincs, hogyan kéne csinálni. Nem arra gondolok amikor a kis pöttyöket kell össze párosítani, hanem amikor a szövegeket, és 3 hibalehetőség van.
  • BoneDragon
    Senki se akar megválni az ingyen ME2-től, amit ajándékba kapott? Sok szeretettel várom! =)
  • nyirog
    EVE-t kivéve :DDDDD, azt megfogadtam h egyszer majd el fogom kezdeni...
  • nyirog
    Ez így van, nagyon jó játék, habár nekem a kotor 2 is tetszett (talán azért mert én először a kettőt és csak utána az egyet toltam végig) és nagyon sajnálom h a kotor 3 -ba szánt események azok ebbe az online biz-baszba lesznek beépítve :\ (igen, nem vagyok egy nagy MMO fan :D)
  • Pares
    Ha nem tetszik a fantasy, akkor megértelek. Ha meg tetszik, akkor meg szerintem kötelező darab...
  • sanya200
    Hát a DA-t nem is vettem meg, gondolkodtam rajta majd ha a goty ára lemegy 3-4000-re max akkor többet nem adok érte.
  • Pares
    Történeti szempontból igen. Technikai szempontból nem.
  • wedge31
    Már rég van hozzá widescreen patch.
  • bendáj17
    igen erre gondoltam de ez se annyira kötött. Jó kis akció ez a DA 2 mellé.
  • Morgolodo
    1280*1024 a max felbontás. 16:10-es képernyőn, 4:3-ban jelenít meg, de egyáltalán nem zavaró. STEAM-es verzió, W7x64-en használom. Most egy kicsit drágább, én tavaly vettem 2,25 juróért.
  • frunzi
    KotOR-nem elsősorban az rpg részei miatt vált kult játékká hanem a mocskos jó sztorija és hangulata miatt.
  • penge96
    Hát RPG-ként lehet, de szerintem voltak elég idegesítő dolgok abban a játékban, persze elnézhető neki, mivel "öreg". Viszont még így is imádom a Kotort, egy igazi élmény vele játszani
  • wedge31
    Tudom, hogy nem lesz népszerű amit mondok ennyi ME fan között de szerintem a KotOR 1 lényegesen jobb rpg minden téren mint a Mass Effect bármelyik része a DA:O detto, de persze ha nem szereted a fantasyt eleve kár volt megvenni.
  • sanya200
    Viszont a F.E.A.R. 2-vel megszívtam mert steames és elveszett az accountom amire regisztrálva volt így nem engedi felrakni.Számla meg nincs róla mivel ajándék volt a GS-hez(de gyári dobozos).
  • sanya200
    Majd egyszer talán kipróbálom, nincs hozzá valami mód?Valami grafikai mód vagy hasonló.Meg támogatja-e egyáltalán a szélesvásznú kijelzőket.Van 1-2 régebbi ami nem pl NFS:MW.
  • penge96
    Star Wars: Knights of the old Republic
    Az első rész nem sokkal marad le a Mass Effect-től
  • penge96
    Idén ME3? Simán jövőre, esélytelen hogy idén kiadják...
  • sanya200
    ME volt az első RPG-m és nekem a da visszalépés ahhoz képest, 1-2 szempontból, ha lenne még más Sci-fi RPG is a ME-n kívűl valószínű hogy megvenném azt is,de nincs nagyon.
  • sanya200
    Nem éppen.A Dragon Age-ért csak azért nem mert annyira nem vonz a fantasy, jó játék de azért nekem annyira nem jön be.Amit megveszek az tényleg megéri legalábbis nekem,Pl Mirrors Edge,Bad Company 2,Orange Box,Mass Effect 1-2...vagy ami esetleg nagyon olcsó akciós.Egy részét meg úgy kaptam gs mellé, pl dobozos F.E.A.R. 2,Gears of War.
    Most a BC2 vietnamot kéne, meg esetleg a hawx2-t de azt csak azért mert most 4-ért kapni,meg nincs hozzá crack, ha lenne nem venném meg, annyira azért nem jó.Idén még a BF3 és a ME3 ami mindenképp meglessz, más nem izgat nagyon.Esetleg még egy ME2 Gold,vagy GOTY vagy akármi DLC-el együtt.
  • penge96
    Erre ráhibáztál Bocs Sanya :D
  • Mimasz
    Én sem... :D
  • Snexi
    neee,erről nem is tudtam
  • MerlinW
    Az első rész teljes játékvolt PC Guruhoz tavaly. Ráadásul igen igényes kiadás volt. ME2 pedig 4000Ft körül mozog, valamint ingyen kapod a Dragon Age 2 mellé.
  • Gubberx
    Gondolom te a Crysis típusú játékokért adsz pénzt :P
  • sanya200
    Vagy Tali már rég eltemette:)
    Elvégre Thane-t is elásta már majdnem, persze a női Shepard itt is befigyel:)Nem hiába tolom vele,vagy tologatnám
  • Prof William
    Biztos rosszul bírja a tengervizet meg a homokot. :)
  • lightjack
    heeeeeeeej te kis ingyenélő! nahjo nem is! nahjo de!

UI: jöhet nekem is, majd bunyózunk érte.
  • BoneDragon
    Sziasztok. Ha valakinek nem kell majd az ingyenes mass effect 2, én szívesen elfogadom! Köszönöm! =)
  • nyirog
    Légió nincs rajta :(((((((
  • Mimasz
    Mass Effect: Deception – Új regény van készülőben!

Ide klikk!
  • sanya200
    Már láttam de akkor is xD
  • Mimasz
    Kicsit lazítanak az év végéig..:
    :D:D

• sanya200
    Hát ha lett volna olyan mint az egy talán megvettem volna, ha lemegy az ára de így.Igaz az egyel is filózok hogy megvegyem-e jó játék de annyira nem hogy pénzt adjak érte.
  • Tehasut
    azta, ebből én úgy látom, hogy nem mennek annyira jól a DA2 eladásai, ha ilyennel próbálják csalogatni az embereket...
  • Fenrir
    No, én is szereztem egyet :)

Megkérdeztem a klánomat, hogy kell-e nekik, de ha esetleg nem akkor fel tudom ajánlani itt valakinek. Cerberus Network is jár hozzá.