Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 tényleg mingyá ittvan

MerlinW
Jövõhét kedden jön a DLC, ugye?

[merlinw.org]

JethroHUN
ez hatalmas<#worship> de hol énkicsipónim Liara?! <#alien>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nyirog
Off:

lol ebbõl van bsg-s is 😄DD

Vajon melyik lehet benne Tali?

úristen micsoda állat egy videó 😄 Hihetetlen.

Örülök neki <#nevetes1>

Pares: kb. nekem is ez volt a véleményem amikor elõször megláttam 😄
Anyuuuuu, ez nagyon fájt.

Phoenix lord
Jujj nagyon állat! pláne hogy mindkettõt szeretjük 😊

OMG.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kopiati
EPIC, megmentetted a napom😄

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Nem tudom hogy ezt láttátok-e már 😄

Jaaaj. Látom nem érted az iróniát! Én nem gondoltam komolyan azt, amit írtam! 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát aki olvassa az Evolúciót és olvasta az Inkvizíciót az többre számíthat, mint idétlen, láblógató tanácsra, minden fajtól. Nem Shep szarta a spanyol viaszt. Az hogy mi valósul meg ebbõl a 3-ban, az majd kiderül.
ha egynél több, akkor meg béke nincs <#banplz>
Hát vagy ez van vagy az. Olyan nincs hogy nincs tanács. Amúgy mégis ki mit tud, mit csinálnak azok? Nem tudjátok? Hát én se. Megvan a maguk szerepe és nyilván fontos politikai munkát végeznek. Csak azért mert nincs benne a játékban mit csinálnak, még nem láb lógató mihaszna személyek.
Az egy ember sose jó. Abbol demokrácia nem lesz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Doom 4
Hali, szerintem mát egyszer kérdeztem, de hogy tudom azt megcsinálni, hogy a hangok németek legyenek de a felirat maradjon magyar?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

nyirog
Köszönöm 😊

"Mert aztán az új embertanács jobb mi?"

Ezt egy szóval se írtam, nem is értem, miért gondolod ezt. Olvasd el még egyszer, amit írtam! 😊

Fenrir
<#eljen>

A halál csupán a kezdet...

Mimasz
Csatlakozom, köszönöm.

az tök frankó lenne most elõre is köszönöm.

Tehasut
Sziasztok.
Biztos vannak itt olyanok, akik még nem találkoztak az alapjáték és a DLC-k javított magyarításával.
A közelgõ új DLC kapcsán újra feldobom a köztudatba.
ÍME

Ha Mike végez az Arrival fordításával, akkor azt is összehozom az ME1 szóhasználatával (természetesen Mike engedélyével) és belerakom ebbe a pakkba.
én is így tudom.

Ezt akartam én is kérdezni. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Attól függ mit értesz jó alatt😄
Miért mit akarsz csinálni?

Mert aztán az új embertanács jobb mi? Arra se méltatnak hogy fogadjanak. Az Idegen Tanács (immár ember taggal) sokkal ésszerûbb választás.
Amúgy tanácsot egy szóval le lehet írni: bürokrácia. nem kell rajtuk idegeskedni, ez van. Én megértem õket is.

Már kezdtem örülni. Tisztelem ezt az írót is, de nekem az igazi Drew Karpyshyn. 😊

Doom 4
Ki tud közületek jól photosopolni?

Doom 4
Itt indítottuk igen 😄

Mi ezen már túl vagyunk😊
Alapból az egyik itteni fan indította el ha jól emlékszek.Legalábbis az ötlet itt született meg.

Kopiati
Ezt a Facebookon cáfolták az illetékes EA arcok. (a 20 milliós határt)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Vraaanyek
Na azt ne adja a Jó Isten, hogy stratégiai kockulda legyen a mass effect-bõl😛😄:@

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

lightjack
habár régebbi bejegyzés, de lehet hogy még mindig folyik az aláírásgyûjtés. tehát: arról van szó hogy az EA nem akarja magyarosítani a ME3at mivel nem érjük el a 20 milliós népességet. egy petíciót indítottak hogy összegyûjtsenek 10.000 aláírást. szal aki tud az töltse ki itt!

klassz lenne 😊

Doom 4
Na annak én is örülnék <#mf1> És akkor ez elõkészítené a köv. Mass Effect játékot, ami egy stratégiai játék is lehetne. 😄

érdekes megoldás lenne.

Kopiati
Lord Harbinger😛

remek, már csak meg kéne tanulni angolul<#taps>

Tanács? Felesleges. Elmaradott. Idegesítõ. Eltörölendõ.

Helyébe egy ember kéne, aki egyesítené az egész Galaxist, és így a Galaktikus Birodalom elsõ Császárává válhatna. Ezentúl nem Commander, hanem Emperor Shepard lesz a fõhõs neve.
<#gonosz1>

Kopiati
Akkor a 2 belépõs aszári úgy pattog, a fellegvárban (akiknek az azonosító kell), hogy csak pislogtam😄 Shepard, meg oltotta õketXD

penge96
Mekkora már, hogy a tanácstagokat szidjátok 😄 Persze jogosan, de van egy megoldás: HAGYNI MEGDÖGLENI ÕKET!!! HEHEHE 😄 És ezután jöhet az emberek és a szövetség benyomása alatt álló tanács... szerintem ez a helyes döntés 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

igen olvastam jókat szoktál írni. Hoz_hun reméljük tényleg jó sok szövetségest lehet összeszedni.

Az sem lenne gyenge, ha a reaperek egymásnak ugrasztanák a fellegvár és a "szakadár" területek haderõit. Majd amikor már mindkét fél meggyengült megérkeznének és befejeznék a takarítást 😄
Szerintem a Citadelások mind alap sereget alkotnak, csak az kevés. Ezért kell majd ide oda utazni, meg akciózni a Reaper ügynökök ellen, hogy az egyéb hadrafogható fajokat, társoságokat meggyõzük: Quarianok, Geth, Aria (Omega, igen neki is vannak katonai egységei --> 3. regény, illetve befojása a különbözõ frakcióknál), Rachni (ha még létezik), meg kitudja még kik. Nyilván a ShadowBroker majd koordinál és kémkedik, mert arrol is azt hangoztatták, hogy az ME3 nagy elõ DLC-je (így nyílván fontos szerepe is lesz).

Turian tanácsnok: mit képzel magáról, Shepard?
Shepard: megmentettem a rendszerüket a reaperektõl, gondolom ez nem annyira rossz dolog...
Turian tanácsnok: a maga felelõtlen vagdalkozása közben a kultúránk jelentõs része megsemmisült, beleértve a fõbb történelmi helyeinket. És még legyünk hálásak?
Shepard: Önök majdnem kipusztultak az utolsó szálig és most azon aggódnak, hogy odaveszett pár épület és õsi hely? Megáll az eszem...
néznének az tuti, és mit szólna a Tanácsbeli turián na az mekkora egy seggfej már.

én is remélem hogy sok csattanó lesz és rpg rész. 😊

Az mekkora királyság lenne, ha a turianokat támadás érné, csapataik nagy része szétverve erre megérkezne Shepard a verbuvált haderejével és rendbe tenné a szektort. Megnézném a turianok arcát...