19778
-
sanya200 #17098 Nem nincsen egyik se kötve a történethez, egyedül talán a társak dlc-t érdemes felrakni.Az utána már nincs értelme, pl Katsumi.Jól jön a képessége harc közben, én főleg a távolabbi nehézfegyveres emberek ellen szoktam küldeni hogy jól odacsapjon.:) -
Pares #17097 Ja, mondjuk ez igaz. De ez után akár a játék végét követően is elég megcsinálni, szóval azt hiszem ilyen téren nincsenek nagyon kötve. -
sanya200 #17096 Pl Shadowbroker az kötve van csak akkor kezdheted el ha már eljutsz illiumra.Szerintem arra gondolt. -
Pares #17095 Melyik? Rég játszottam, nem ugrik be. -
Pares #17094 Azt hiszem az összeset meg lehet csinálni a fő történeti szál befejezése után is. De az se gond, ha elejétől kezdve fel vannak telepítve. -
bendáj17 #17093 szerintem érdemes előbb végig vinni. Van olyan amit csak bizonyos játékrésznél lehet elkezdeni. -
MaRee #17092 Ha még nem játszodtam végig a játékot, akkor van értelme felrakni a DLC-ket? Megvan az összes. Van ebben valamilyen sorrend, vagy mindegy? -
#17091 rendező...hülye vagyok. a játék vezető producerére gondoltam. rendező...jó hülye vagyok. -
#17090 Csak egy utolsó jelenet forgott le a fejemben. Ha én lennék a rendező biztos úgy csinálnám. Nem tudom kinél mekkorát ütne, de nekem tetszik. Na mind1 maradjon meg ez csak az én agyam szüleménye:) -
bendáj17 #17089 elég érdekes kép :D -
bendáj17 #17088 én még tavaly olvastam akkor azt írták hogy pár év múlva pontosan nem tudom -
Pares #17087 De mireeee?
-
#17086 Lehet hogy Shepard-t még1szer(vagy még párszor) szétlövik, és újraépítik, azt valami androidos kemény-legény lesz belőle. Már van is ötletem, hogy hogy fejezném én be a harmadik részt, de inkább nem mondom el, mert ha meg véletlenül így gondolkodtak a BW-esek akkor meg lelövöm a poént. Nahjo legyünk reálisak erre nincs túl sok esély...Nade hátha X) -
Pares #17085 Fasza. Bár Shepard itt már az androidizmuson túllépve a zombiizmus képviselőjének néz ki... -
sanya200 #17084 Most találtam, Patryk barátunk új képe.
-
sanya200 #17083
xD A grafikus motorra gondoltam , nem olyan részletes hogy látszódjon rajta hogy 30 éves.Simán 25-nek néz ki:) -
#17082 nahja. -
Pares #17081 A motor? Mármint a szövetillesztő és újraépítő nanotechnológiás faszom tudja minek a motorja?
Ha újraéllesztek egy embert, és gyak. újra fel kell építenem, akkor én is úgy tenném, mint a Cerberus. Egy kis tuninggal..
-
sanya200 #17080 Jaja a 2-ben is még csak 31 éves ha jól emlékszem.De már 2 szülinapja van az első mikor született a 2. amikor újjászületett.De nem látszik rajta hogy annyi max 25-nek néz ki.Ennyit tud a motor:( -
Pares #17079 A Turiánok, amikor először meglátták, nem tudták, hogy mi a faszra véljék. Egy Avangerrel meg pelenkával felszerelkezve, Birodalmi Indulót dúdolva érkezett a harctérre az egyik alattvalója vállán, szája széle még mindig a kakaótól volt csokis barna. Mikor megindult az ellenség felé, a Turiánok először megszeppentek, majd az első pár száz áldozata után visszavonulót fújtak. Így született meg Shepard legendája. -
#17078 "As a special thank you to our fans for supporting Dragon Age 2 and helping it gain fantastic early success, we would like to present you with Mass Effect 2 for your PC absolutely free!!
dragonage.bioware.com/me2offer"
-
Morgolodo #17077 Koraérett gyermek volt. Egy bögre kakaó és irány a harctér. -
Pares #17076 Shepard nehezen harcolhatott az Első Kapcsolat Háborúban, mivel akkor még csak 3 éves volt... Ő 2154-ben született, a háború meg 2157-ben tört ki... -
#17075 A nagyon messze mit takar? 2012 év végére kész lesz? vagy 2013? 2014? Van vmi info hogy kb melyik évben jelenik meg? -
bendáj17 #17074 igen nagyon messze van sajna. -
sanya200 #17073 Jó lenne valami előzetes, pár kép esetleg vagy valami info róla. -
Prof William #17072 Nem rossz ötlet. Mellelseg feltűnhet majd benne egy ifjú Shephard nevű közlegény is.
A turiánok meg jól néznek ki ellenfélnek szóval ha jó pár űrcsatát beleraknak és nem csinálnak valami idiótaságot ( pl csak földi harc )
és kellően nagyszabású lesz akkor nem lesz baj vele.
Jó esetben meg majd követheti a mass effect fősztoriját feldolgozó film is. -
#17071 Én is várom :D Kár, hogy nagyon messze van még a megjelenése... -
Pares #17070 Ennek nagyon örülök! Óriási lehetőségek rejlenek az Első Kapcsolat Háborúban. Nem beszélve arról, hogy a pletykák szerint a Bioware kiveszi a részét a film rendezéséből és felügyeli a készítés menetét! Már várom. -
#17069 Halleluja! Nem a játékot sűrítik egy filmbe. Mégha csak úgy csinálnák, hogy egy részt egy filmbe, akkor is kevés lenne szerintem az amit megmutatnának a játékból. Mondjuk az nem zavarna, hogy hogyan nézne ki Shepard, mehetne nyugodtan az alap fickóval. Nah ez most már így érdekesebb lesz! -
mzoli7 #17068 Információk a filmről : link
Nem a játék történet dolgozza fel hanem előzmény lesz. -
bendáj17 #17067 reméljük a legjobbakat. Én is várok. -
sanya200 #17066 Köszi,akkor nincs nagy gáz tudok várni még egy hónapot a lényeg hogy meglegyen. -
adam0615 #17065 Sajnos nincs hír a 2. könyvről. Én amikor kérdeztem kb. 3-4 hete akkor azt írták hogy (idézek): "A Mass Effect második kötetén tudomásom szerint már dolgoznak a kiadó munkatársa" tehát még ők sem tudják :D
Pont tegnap este kérdeztek rá hogy mikorra várható, reméljük hamarosan írnak rá választ.
Amúgy ápr. 15-re ígérték a megjelenést, de erős csúszás várható szerintem, kb 1 hónap.
-
MrTwister #17064 Tegnap délben vettem 10dolcsiért Bioware pontot az accountom alól PayPallal. A PayPaltól kaptam emailt a tranzakció sikeréről, az OTP kártyámról rögtön le is szedték a lóvét! Kb. 2 ezer pénzt. A Bioware pontom a mai pillanatig 0!!! Tegnap beszéltem a supporttal chaten, kérték a felhasználónevem és szerintük nem vettem már 2010 Augusztusa óta tőlük semmi sem, ő látja! Elküldtem neki a PayPal számlát és az EA fiókom tranzakciók összesítését tartalmazó képernyőmentést, de ő egyet hajt egyfolytában, hogy tőlük én nem vettem semmit! Mondom any*d akkor hova ment a lóvé?! Lesza*nak! Mi van ilyenkor? Invoiceoljam PayPalban a dolgot vagy mit tudok tenni? Lehet az a baj, hogy nem Euróban hanem dolcsiban fizettem és ezért veszett el a pénzem? Fogyasztóvédelem? EA magyarország telefonszámát kerestem de nem találom, csak ez a f*s chat van meg email, de azon úgy is leráznak! Nagyon mérges vagyok! -
sanya200 #17063 Van itt olyan aki ps3-on tolja a játékot? -
sanya200 #17062 Ezt mondom én is ezért lett volna jobb egy anime.Ami kizárólag a rajongóknak szól és nem a nagyközönségnek, mert általában úgy van hogy elbasszák, ahhoz hogy moziba lehessen változtatni kell rajta, plusz az se mindegy milyen színészek lesznek benne.Anime-nál ezzel nem lenne probléma,a játékból ismert szinkronhangok maradhatnának.De a filmben ha pl benne is lesz Anderson nem biztos hogy az játssza aki a hangját adta hozzá, így meg a rajongóknak elég furcsa lesz. -
KondorKhan #17061 hogyha rajongók számára, akkor max egy anime legyen, akár a dead space és a dante's inferno esetében, de ha moziba vinnék, akkor soha nem lesz sikeres, ha más történetet dolgoznak fel, bámilyen stáb álljon mögötte... -
sanya200 #17060 Hát igen, de nekem az a véleményem hogy a filmet elsősorban a rajongóknak kéne készíteni, elvégre ők már tudnak egysmást a történetről-szereplőkről...stb Mint Pl a dead space filmek, előzmények az első film a játék előtt játszódik, a 2 meg az első és a 2. rész között.Jó lenne mondjuk egy előzmény film hogy shepard hogy lett az aki de azzal meg úgye az a gond, hogy ugye a 3 féle múlt van a játékban.A legjobb talán ha az első és a 2. rész között játszódna ott van 2 év amiről a játékosok se sokat tudnak, a képregények csak arról szólnak hogy liara hogy kereste meg shepard-öt.Bár akár ezt is megfilmesíthetnék. -
#17059 Ne idegesítsd magad. Nyilvánvaló, hogy az egész csak megrendelésre készült, hogy reklámozzák a portalt... ugye most jön ki a második rész.
Ilyen listát nem szabad komolyan venni.