Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Az új dlcvel kapcsõlatban ugye láttuk azt a képet amikor egy relé van háttérben na most viszem a kettõt és jacob lojalitás küldetésénél azt írja bolygó leírásnak az aeia 2157-hez hogy lezárt rendszer mert van egy relé ami galaxis felfedezetlen pontjára vezet lehet hogy ez a kép arról a relérõl van
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
1, Nem akad rajta(jó esetben)
2, Nem kell telepytgetni meg nincs kékhalál..stb
3, A pc-s verzió semmivel nem nyújt többet általában max egy picivel szebb és kész.
Most akkor az egyszeri játékos miért választaná a pc-s verziót mikor az szaggat meg millio más baja lehet mikor ugyanazt megkapja xboxon minden gond nélkül.Az a gond hogy nincs ami motiválja hogy pc-re vegye meg, nincs jobb grafika, vagy legalábbis minimális különbség, játékmenet ugyanaz szinte.Akkor miért venné meg.El kéne szakítani a 2 platformot egymástól és külön fejleszteni pc-re, szebb grafikával, jobb játékmenettel,nagyobb bejárható terület vagy mittudomén.Legyen ami motiválja a játékosokat hogy a pc-s verziót vegyék meg.Aki meg boxos az meg elégedjen meg a butított rondább verzióval.Ha jobbat akar vegye meg pc-re.A demózás is elég nagy hülyeség ezen a módon a játék megjelenése után hónapokkal adják ki, aminek semmi értelme akit érdekel úgyis megveszi vagy leszedi.Kötve hiszem hogy olyan játékos lenne aki azért vár még hónapokat a demóra mert nem tudja eldönteni hogy megvegye-e vagy nem, akkor egyszerûbb leszedni a torrentrõl és utána eldönteni hogy megéri-e megvenni.Nem hiszem hogy csak azért várnának 2-3 hónapot a megjelenés után hogy kipróbálhassák a demót.
A konzol egyik legnagyobb hátránya a memória és lemezterület. Emellett természetesen a már megjelenéskor sem valami combos fix VGA.
Elõnye, hogy a fix hardware miatt könnyû belõni a játékot, hogy szépen fusson, az ára is viszonylag alacsony és fix. Nem kell neki sok hely és hozzáértés sem. Ennek ellenére nem könnyû a programozhatósága lásd PS3.
Magával a konzollal nincs probléma, ha helyén lenne kezelve, de mintha más nem is létezne. A konzolos meg szerintem koca játékos, és sokszor a játék nem is érdekli, csak leül max fél órára lövöldözni. Ez az arcade játékterem otthoni megfelelõje. Ezzel nincs is baj, csak a kiadók nem látnak mást. Az hogy a 2 megjelent PS3 se hiszem, hogy a BW ötlete volt.
A konzolos társaság amúgy is igényli a sok játékot, ez generálja a rövid átfutási idõket.
A PC-s játékipar eléggé le van sajnálva, és errõl nem csak a torrent tehet. Egyszerûen annyi fos játékot dobnak ki, hogy csodálkoznak, ha nem veszik meg, plusz nincsenek DEMO-k, ez megint a torrentet generálja.
Az ME sorozat PC-n tuti jól fogyott, ha kijön majd a Total War, Mirror's Edge, Valve, GTA meg a hasonló jó nevek azok is fogyni fognak, maximum fél-1 év késéssel.
A PC alkatrész gyártóknak kéne a játékiparral jobban összefonódni, abb több pénzt pumpálni. A PC manapság elég nagy átalakuláson fog átmenni, gyakorlatilag a közép felsõ-közép kategóriáig platform lesz, nem lesz bele VGA stb.., a klasszikus LEGO-zás megmarad az extrém teljesítmény szintjén. Ez remélem elindítja a PC-ipart, mert könnyebb lehet az optimalizáció.
A konzolosok meg megmondták, hogy még legalább 5 évig nem lesz új konzol, pedig már ma is eléggé visszahúzó a teljesítménye. Nem egy játék fut rajta elég érdekesen még a PC-nél szarabb grafikával is. Örülnek ha megvan a 720p 30 fps élsimítások nélkül, szar textúrákkal.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Jó példa a mirrors edge, nagyon jó kis játék az egyik legjobb ügyességi és naná hogy ezeket nem folytatják úgy ahogy kéne, de a cod az kell mert nem bírják ki nélküle.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Amúgy pl. a hajó felfegyverzése is lehetett volna scannelés helyett mellékküldetés. Nem túl bonyolult meg hosszú, de jobb mint szkennelni. Pl. szívességért cserébe, vagy titkos katonai kutatóbázis bármi, csak ne szkenn. Vagy csak egy küldetés "mellékterméke" lett volna, persze egyszerûen de jól beépítve. Értem ez alatt, hogy nem egy szántóföldre mész és a végén kapsz egy hiperhajtómûvet...
csak egy dolog irrítál nagyon,a 2-nek a félrefordításai,gondolom ez a dlc is úgy lesz fordítva
(hogy lehet a fõellenség nevét félrefordítani?ááh)
Snexi.
Szerintem nem lesz 1-2hét a shadowbrokert MIKE nagyon hamar összedobta 3 nap volt talán.
Én nem írom le a Homefront-ot, fõleg mivel a Kaos stúdió elõzõ játéka, a Frontlines Fuel of War nekem nagyon bejött. Annak ellenére,hogy szinte teljesen hiányzott belõle a pontrendszer és fejlõdési rendszer nagyon élveztem a multi részét. A Homefront igyekszik pótolni az elõzõ játék összes hiányosságát, mellesleg szerintem a játék története is rendben van, még ha egy ilyen forgatókönyv nem is túl valószínû se most, se késõbb. A grafika eléggé idejétmúlt, de engem ez nem tántorít el. Még várok a beszerzésével, de ha nem merülnek fel komolyabb problémák szerintem beszerzem a játékot. Ez a játék egy modern lövölde, se több, se kevesebb. Engem inkább az zavar, ha más játékstílusban is ugyanezzel találkozok...
ON
"Mass Effect HU: Nem tudjuk ki kezdte el híresztelni ezt a 20M butaságot, de nincs valóságalapja. A SIMS kiegészítõi továbbra is magyarok lesznek és a FIFA is marad magyar szinkronnal, ezenfelül lesznek még idén játékok magyar felirattal, csak nem az összes."
Reméljük a Mass Effect 3 közte lesz, szerintem van rá esély. 😊
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Amúgymeg azért trend, mert van vevõ rá. A DA2-t is megvette az aki az egyet is és szerette, és tessék, meg is van a bevétel. A 2 szar lett, csinálnak egy harmadikat, amiben reménykednek a rajongók hogy ismét jó lesz, és tegyük fel hogy az is fos lesz. De nem lényeg, mivel azt is megvették. És van aki olyan igénytelen, hogy még tetszik is neki a játék...
Több vevõ van az agyatlan hentelésre, mint pl. a Myst sorozatra...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
De itt a DA II
PC-n a 80%-t se éri el ami egy kicsit elgondolkodtató.<#falbav>#falbav>
Gyerekek mivan mostanába, ez a trend hogy szarabbnál szarabb játékokat adnak ki?Minden agyon van butítva gagyi, fos AI-vel, csak a grafika az ami még ér valamit a játékban és ennyi.Néztem most ez a HOMEFRONT-ot 1 gameplay videó alapján lejött hogy az egész egy hugy-sz*r játék nulla MI,600x elõtt klisékbõl áll az egész.Ezeket a játékokat egy értelmi fogyatékos 5 éves gyerek is végigviszi, meg meg is érti mert nem szól semmirõl.DA2 szintén, nem tudom minek kellett lebutítani, mi az hogy félnek a játékosok az RPG-tõl?Akkor ne játsszon vele ennyi.Komolyan mondom lassan az lesz a vége hogy kidobom a gépet az ablakon mert nincs mivel játszani mert a régiek ugyan jók de már szénné játszottam õket, az újak meg nem érnek egy kalap sz*rt se.Tisztelet a kivételnek persze, de az új játékok 80-90%-a egy óvódás értelmi szintjéhez van igazítva.
OFF vége