19778
-
mike01010101 #16978 Elküldtem már a magyaritás oldanak a legfrissebbet. -
bendáj17 #16977 okés akkor nem szóltam. -
HJ #16976 Van infód arról, hogy mikor lesz publikus a javított Arrival fordítás? -
#16975 nem néztem a topikot, szal nekem mind1
majd ha végére jutottam:) -
bendáj17 #16974 én is elnézést kérek. Teljesen jogos. -
#16973 Semmi baj. xD -
sanya200 #16972 Elnézést. -
#16971 Hát, egyáltalán nem biztos hogy végigjátszotta... mivel van aki még csak egy új játék közepénél van az logikus, hogy még nem tolja ki... -
bendáj17 #16970 akkor elnézést kérek ha valamit nem tettünk spoilerbe. Valamikor bejön valamikor meg nem :) -
#16969 én sem még :S
pedig érdekel, csak előbb végig akarom játszani a játékot a karimmal - már a végén vagyok
amúgy nem jön be a banner/fejléc -
sanya200 #16968 hát akit nagyon érdekelt az már rég végigtolta -
#16967 Spoiler jelzést tegyétek már ki, könyörgöm...
Én már végigjátszottam az Arrivalt, de sokan még nem. -
bendáj17 #16966 az tényleg érdekes lenne. Jó kis robbanás volt. -
adam0615 #16965 Az durva lett volna -
sanya200 #16964 remélem nem mert nem volt valami szép a dlc, amit te mondasz az csak animáció volt.D mekkora lett volna ha a relé nem törik szét hanem kilövi a sziklát is shepard után:)Mondjuk lehetett látni hogy megpróbálta befogni de túl nagy volt. -
adam0615 #16963 Nekem az Arrival-ból a legvége tetszik, amikor a relét szétküldik. Azt baromi jól megcsinálták. Lehet hogy már ezt is a ME3-as motorral csinálták meg.
Egy másik észrevétel: amikor megszereztem az IFF-et még 2 küldetést is tudtam csinálni. (Legio és Tali küldetése) -
sanya200 #16962 De a készítőnek se volt sok esze 2 napot várt mikor, várhatott volna csak fél órát.Hagyja hogy elkapják és miután kijut ott vár. -
Slashice #16961 Ezt már láttam, jópofa... de mi az isten mászik 0:19-nél a videón? Elég bogárszerű... -
bendáj17 #16960 valaki a múltkor kérdezte hogy milyen videó van amikor a számláló 0-ra ér íme: számláló -
bendáj17 #16959 lehet jobban járnának. -
MrTwister #16958 Majd kérnénk szépen egy megauploados vagy rapidshares elérést hozzá, ha Mike mester is átnézte!:-) Köszi! -
Slashice #16957 No, végleges változat kész, Mike-nak átküldtem :) Gondolom még ő is átnézi, és utána ez a verzió is elérhető lesz. -
Pares #16956 Én inkább a Reaperek kegyelmére hagynám... -
bendáj17 #16955 azt én is remélem vagy egy jó kis renegát ikon, behúzni neki egy párat :D -
Pares #16954 Nagyon, nagyon, nagyon remélem, hogy közkívánatra a Turian "We have dismissed that claim..." Councilarral lehet majd egy két keresetlen szavunk. -
bendáj17 #16953 nem semmi lenne. :D -
#16952 Végigjátszottam az Arrivalt... az arcomat egy képpel tudnám jellemezni:
-
zyggee #16951 sorrend se semmi, elsőnek youtube és csak utánna menti meg a világot -
zyggee #16950 bacccuss, irigyelem a fantáziád :) -
sanya200 #16949 "Felrakom youtubra" ez mekkora:) -
Prof William #16948 Hogy röhögnék ha ez bejönne...
Szín citadella. Reaper támadás folyamatban... Tanácstagok enyhén depresszióban...
- Shephard kapitány igaza volt a Reaperekkel kapcsolatban. Már eddig is több tucat bolygót perzseltek fel...
Shephard: Elnézést mit is mondtak az előbb? Kicsit nagy a visszhang itt...
Tanácstag: hhhhh.... Végig igaza volt....
Shephard: Ha ezt elmondaná kicsit hangosabban és több beleérzéssel...
Tanács:.... Igaza volt....
Shep: Még mindig túl halk talán ha egy kicsit jobban megerőltetnék magukat.
Tanács: A FENE EGYE MEG! VÉGIG IGAZA VOLT! ITT ÁLLUNK A KIHALÁS SZÉLÉN MAGA MEG EZEN LOVAGOL! EL--TUK! IGAZA VOLT! MÁR AZ ELEJÉTŐL KEZDVE MINDVÉGIG VOLT SHEPARD!
Shephard jóleső sóhajjal sülyeszti a zsebébe a kis videokamerával kombinált hangrögzítőt.
Azt hiszem ezt mindennap meg fogom hallgatni uraim. Most megyek és felrakom a Youtubera aztán ha megbocsájtanak meg kell mentenem a Galaxist.
Örültem a találkozásnak! -
sanya200 #16947 Hát meglehet csinálni csak akkor ciki ha épp akkor jár le a számláló amikor pont nem vagy a gépnél:-D -
#16946 Ki az a hülye aki ezért 2 napig hagyta futni a játékot :D én is láttam egy videót. -
kr1szmester #16945 ezmi :D -
sanya200 #16944 Ja megnéztem most youtube-on.De nem lett volna értelmesebb ha egy videót raknak be hogy megjönnek a reaperek és realtime szétlövik a bázist ahol vagy? -
mike01010101 #16943 Van a youtube video hogy mi törtenik ha lejár az óra, nem érdemes 2 napot várnod realtime:) -
bendáj17 #16942 nem a Projekt bázison ahogy belépsz ott mutatja a számot. -
sanya200 #16941 Majd én is akarok csak most a saját adatlapomat csinálom,crysis 2-s lesz.Ha érdekel titeket belinkelhetem majd ha elkészült, utána tudok csak nekiállni egy normális fórumháttérnek, meg még ötletem sincs rá igazán hogy milyen is legyen. -
sanya200 #16940 ja akkor jól sejtettem.Viszont akkor a monitorodon állíts valamit mert tényleg elüt, látszik hogy nincs kivágva rendesen.Ha gondolod megcsinálom neked. -
Hoz_Hun #16939 A kontrasztal itt-ott baj van. A közepe meg gondolom azért hiányzik, mert forumhátternek szánod, igaz?