Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kopiati
Amikor a bázisról jössz, bal oldalsó részen van egy árok, annak az alján van egy nehézmech, mellette van egy csomag....sztem ez hiányzik...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Azt írták hogy ezen a hétvégén lesz valami infó a ME3-ról. Van valami új hír?
Elképzelhetõ, bár a leírások alapján rengeteg olyan relé van a galaxisban, aminek még nem ismert a párja. Addig nem aktiválják, ameddig hagyományos módon meg nem találják a másik oldali relét. Szóval sokkal több a lehetõség, mellesleg az is lehet hogy olyan rendszerben lesz, amivel eddig nem is találkozhattunk a játékban.
Vraaanyek
Jah okés, köszi😊 akkor nem erõltetem, azt már vagy a játék 4. órája környékén megtaláltam amúgy is...más kérdés: Overlord küldetésnél, ugyebár meg kellene találni 6 darab cerberus csomagot, de ha megfeszülök is csak 5-öt találok meg, a hatodik merre lehet ennyire elrejtve???

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

hi
Az új dlcvel kapcsõlatban ugye láttuk azt a képet amikor egy relé van háttérben na most viszem a kettõt és jacob lojalitás küldetésénél azt írja bolygó leírásnak az aeia 2157-hez hogy lezárt rendszer mert van egy relé ami galaxis felfedezetlen pontjára vezet lehet hogy ez a kép arról a relérõl van
Jah semmi extra nincs azon a küldetésen.

Igazából nem ad térképet, csak megnevez egy bolygót, ahol van egy küldetés. 2-3 heavy mech pusztít azon a bolygón, minél több ládát kell megmenteni tõlük, de mivel a küldetés anomáliaként is felfedezhetõ, ezért ha egyszer már megcsináltad, akkor értéktelen az infó.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Vraaanyek
Srácok, sokadik kijátszásom alatt most elõször fedeztem fel azt a küldetést, mikor Aria megbízásából kell megvédenünk a krogan pátriárkát, és jutalmul valami rendszer térképét kapjuk, de a csillag térképen nem látok sehol új rendszert, lehet olyan térképet adott, amit meg is lehetett venni az illiumon???

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

thx :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Az meg, hogy az embereknek nincs pénze csak a hozzánk hasonló környékeken igaz. Minden normális piacon ahova fejlesztenek ezek nem igazán pénzek. Ami a meghatározó az tényleg a hozzáállás és a hozzáértés milyensége.
Hát ha az az idõtállóság, hogy 5 éven keresztül ugyan olyan szar akkor igazuk van 😊. Mellesleg az XBOX 360-at is a torrent futatta fel. Az meg a DVD piacot. Normális esetben meg évente egy jobb gép árát simán kifizettetik veled a játékokkal, szóval a gép ára ill. idõtállósága sem igazán jó érvek.
hát igen a konzol az idõtálló ezért tetszik egyeseknek, mert 5-6 évig nem kell költeni rá.A kiadók kényelmesen elvannak így is megcsinálják a szar játékot mind a 3 platformra és le van tojva.Persze hogy a többség konzolra veszi meg a cuccot.
1, Nem akad rajta(jó esetben)
2, Nem kell telepytgetni meg nincs kékhalál..stb
3, A pc-s verzió semmivel nem nyújt többet általában max egy picivel szebb és kész.
Most akkor az egyszeri játékos miért választaná a pc-s verziót mikor az szaggat meg millio más baja lehet mikor ugyanazt megkapja xboxon minden gond nélkül.Az a gond hogy nincs ami motiválja hogy pc-re vegye meg, nincs jobb grafika, vagy legalábbis minimális különbség, játékmenet ugyanaz szinte.Akkor miért venné meg.El kéne szakítani a 2 platformot egymástól és külön fejleszteni pc-re, szebb grafikával, jobb játékmenettel,nagyobb bejárható terület vagy mittudomén.Legyen ami motiválja a játékosokat hogy a pc-s verziót vegyék meg.Aki meg boxos az meg elégedjen meg a butított rondább verzióval.Ha jobbat akar vegye meg pc-re.A demózás is elég nagy hülyeség ezen a módon a játék megjelenése után hónapokkal adják ki, aminek semmi értelme akit érdekel úgyis megveszi vagy leszedi.Kötve hiszem hogy olyan játékos lenne aki azért vár még hónapokat a demóra mert nem tudja eldönteni hogy megvegye-e vagy nem, akkor egyszerûbb leszedni a torrentrõl és utána eldönteni hogy megéri-e megvenni.Nem hiszem hogy csak azért várnának 2-3 hónapot a megjelenés után hogy kipróbálhassák a demót.

Az elsõ részben szerepelt, de csak mint hang. Õ adta mindig a mellékküldetéseket, õ az ötödik flotta parancsnoka 😊 és az õ hangja Bishopé az Alienbõl 😊

Csakhogy a 4-5 éves konfig is jobb, mint az XBOX 360. Ráadásul azt ma már fillérekért lehet fejleszteni. Meg aki PC-n játszik, ezért vett PC-t az tisztában van azzal, hogy idõnként nem árt cserélni ezt-azt.

A konzol egyik legnagyobb hátránya a memória és lemezterület. Emellett természetesen a már megjelenéskor sem valami combos fix VGA.

Elõnye, hogy a fix hardware miatt könnyû belõni a játékot, hogy szépen fusson, az ára is viszonylag alacsony és fix. Nem kell neki sok hely és hozzáértés sem. Ennek ellenére nem könnyû a programozhatósága lásd PS3.

Magával a konzollal nincs probléma, ha helyén lenne kezelve, de mintha más nem is létezne. A konzolos meg szerintem koca játékos, és sokszor a játék nem is érdekli, csak leül max fél órára lövöldözni. Ez az arcade játékterem otthoni megfelelõje. Ezzel nincs is baj, csak a kiadók nem látnak mást. Az hogy a 2 megjelent PS3 se hiszem, hogy a BW ötlete volt.

A konzolos társaság amúgy is igényli a sok játékot, ez generálja a rövid átfutási idõket.

A PC-s játékipar eléggé le van sajnálva, és errõl nem csak a torrent tehet. Egyszerûen annyi fos játékot dobnak ki, hogy csodálkoznak, ha nem veszik meg, plusz nincsenek DEMO-k, ez megint a torrentet generálja.

Az ME sorozat PC-n tuti jól fogyott, ha kijön majd a Total War, Mirror's Edge, Valve, GTA meg a hasonló jó nevek azok is fogyni fognak, maximum fél-1 év késéssel.

A PC alkatrész gyártóknak kéne a játékiparral jobban összefonódni, abb több pénzt pumpálni. A PC manapság elég nagy átalakuláson fog átmenni, gyakorlatilag a közép felsõ-közép kategóriáig platform lesz, nem lesz bele VGA stb.., a klasszikus LEGO-zás megmarad az extrém teljesítmény szintjén. Ez remélem elindítja a PC-ipart, mert könnyebb lehet az optimalizáció.

A konzolosok meg megmondták, hogy még legalább 5 évig nem lesz új konzol, pedig már ma is eléggé visszahúzó a teljesítménye. Nem egy játék fut rajta elég érdekesen még a PC-nél szarabb grafikával is. Örülnek ha megvan a 720p 30 fps élsimítások nélkül, szar textúrákkal.
vessetek vérmókusok elé, de én már elfelejtettem ki az a Hatcket admirális

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Én is megnéztem és tényleg ott van 😊
Ez 100%, leellenõriztem. Menjetek a gyengélkedõre és fordítsátok a kamerát az ajtó irányába. Látni fogjátok 😊 ugyanazok a csövek, ajtó, grafika, megvilágítás... bizony, Hackett személyesen látogat meg minket 😊

Hát nekem se elsõdleges szempont a grafika, de ha azt nézzük hogy 2011-et írunk és kb úgy néznek ki a játékok mint 2-3 évvel ezelõtt, akkor mi a f*sznak vegyen az ember új gépet?De abban teljesen igazatok van hogy alapból a fejlesztési idõvel van gond 2 év alatt nem lehet jó játékot csinálni, legalábbis olyat nem amit 5 év után is elõveszel mert annyira jó, vagy 20x végigtolod.És pont az ea az amelyik így gondolkodik, most kitalálta hogy egy év alatt csinál olyan játékot ami 2 évig tartana, de mivel 2 csapat dolgozik rajta ezért szerintük 1 év alatt ki lehet adni egy olyan játékot ami min. 2 évig készülne.Ez mekkora sz*rság már az ilyen hozzáállás miatt lett olyan a da2 amilyen.Ezért tisztelem a kis cégeket pl take two akik egy gta részt nem 1 évig csinálnak, persze az ea azt is be akarta kebelezni de azok meg jól bemutattak nekik, hála istennek.A gta 4 legalább 4-5 évig készült a san andreas elég régi már utána meg csak a 4 jött ki.De ez addig sajnos nem fog változni amíg a játékosok többségének elég a szar agyonbutított verzió.Pedig lassan elérünk majd arra a szintre grafikailag ahonnan már nincsen tovább és akkor talán visszatérnek a játékmenet javításához, új ötletekhez...stb
Jó példa a mirrors edge, nagyon jó kis játék az egyik legjobb ügyességi és naná hogy ezeket nem folytatják úgy ahogy kéne, de a cod az kell mert nem bírják ki nélküle.

Én most olvasom az elsö könyvet a "kezdetektöl' ,de másodikat is be kel lszereznem ..😊Az elsö részhez volt "öszefoglaló" video 10 percben kb a játékból volt összevágva ez a 2.-hoz nincs meg?Annyira nem sürgös ,mert szerencsére 3 hete fejeztem be ismét szal még emlékszem rá...
Kopiati
Valószínûbb, hogy az Arcturus állomáson van, mert õ az 5. flotta parancsnoka. Tehát a küldetés során ellátogatunk oda, gondolom az állomásnak a 3. részben nagy szerepe lesz (fõleg ha a gonoszak a londoni olimpiát megzavarják...)és így lesz egy kis elõzetes a 3-ból😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Ez tuti? Mármint tényleg annak tûnik, de én biztosra azért nem mondanám. Mellesleg miért lenne Hackett admirális a hajó fedélzetén? A küldetést holón keresztül is ismertetheti, illetve valami szövetségi bázison.
Ami a grafikát illeti szerintem a lényeg inkább egy optimalizált pc-s változat. Én nem vágyok arra hogy egy játék sokkal szebb legyen pc-n, mint konzolon. Egyszerûen csak legyen jól "megírva", illetve "átírva". Az viszont engem is zavar, hogy a konzolra való megfelelés miatt leegyszerûsödnek a játék elemei (pl. menürendszer) és emiatt sokszor vagy benne marad a potenciál, vagy csak egyszerûen nem foglalkoznak annyira a részletekkel. A másik zavaró tényezõ az idõ. Nem értem hogy hogyan gondolják azt, hogy 1-2 év alatt össze tudnak rakni valami grandiózus dolgot. Általában a nagy kapkodásnak mindig ára van. Például a Homefront-nál már helybõl olyan panaszok érkeztek, hogy a játékból hiányoznak az utasítások és egyéb csapat parancsok. Egyszóval ha segítséget akarsz kérni akkor arra gyors parancsok kiadásával nincs lehetõség (ez még nem tuti, de ezt olvastam), pedig ilyen már a Battlefield 2-ben is szerepelt. Szóval tényleg apróságok, tényleg orvosolhatóak utólag, de miért nem lehet ezt belekalkulálni a játék tervezési szakaszába? Lassan a játékok készítése is tömeggyártás lesz, rengeteg sablonnal, hasonló koncepcióval, a végletekig lenyúzott témákkal. Én csak reménykedni tudok, hogy egyszer megunja a nép ezt a szánalmas tendenciát, de ha például a mobiltelefon õrületet veszem (és valljuk be nem most kezdõdött), akkor nem túl kecsegtetõek a kilátások...
SZEG007
azért számitsd bele azt is hogy rengeteg elavult PC-vel is játszanak, van aki 4-5 éves konfiggal.

Hoppácska! Hackett admirális mögött a háttér nem más, mint a Normandia SR2 gyengélkedõje 😊

Ezért becsülöm nagyra a Cryteket! A Crysis 2-t PC-n, ha van hozzá vasad, sokkal jobb grafikát és teljesítményt tudsz majd kisajtolni. De ezen felül, valóban a játékélményt is korlátozza a konzol, pl a második részben azért lett ketté szedve a csapatgyûjtés, mert annyi fért 1 korongra 😊 A Horizonti küldetés után van DVD csere... 😊

Sajnos ez a probléma forrása, a box.Nem vagyok konzol ellenes de mivel a konzolnak erõsen korlátozott forrásai vannak így ahhoz kell igazítani a játékot.Mi pc-sek pedig ugyanazt kapjuk meg.Holott pc-n legalább 2x annyit ki lehetne hozni belõle, ha nem többször, és itt nem csak a grafikára gondolok.Hanem pl játékmenetre, konzol miatt egyszerûsíteni kell.Ha nem lennének ezek a korlátok sokkalta jobb játékot is lehetne alkotni.Persze ha meg pc-only lenne akkor meg az lenne a gond, mármint a konzolosoknak.

mondasz valamit majd meglátjuk milyen lesz, sajna elõre nem lehet tudni.

Egyébként az 1 esetében néha elfelejtik, hogy a játék készítése során az XBOX 360 még nem volt 100%-os, szóval elég minimumon, homályban dolgoztak. Persze ez meg is látszott a játék bizonyos elemein.
Hát igen soka n jöttek eddig a BW szöveggel, hogy no para, aztan ott a DA_2 példának, ha már a 2 nem gondolkodtatta el õket..
Azért az 1-ben volt elég sok "buta" melléküldetés. A 2-ben a mellékküldetések, azok az N7-es küldetések. Csak a "fõszál" is "mellékküldetések"-bõl állt, ezért nem tûnt talán annyira föl.

Amúgy pl. a hajó felfegyverzése is lehetett volna scannelés helyett mellékküldetés. Nem túl bonyolult meg hosszú, de jobb mint szkennelni. Pl. szívességért cserébe, vagy titkos katonai kutatóbázis bármi, csak ne szkenn. Vagy csak egy küldetés "mellékterméke" lett volna, persze egyszerûen de jól beépítve. Értem ez alatt, hogy nem egy szántóföldre mész és a végén kapsz egy hiperhajtómûvet...
egyetértek reméljük nem csapták össze az egészet.

Úgy érted a dobozok fognak ömleni mindenhol?😊
Az elsõ rész zseniálisan össze volt rakva! Megfelelõ arányban volt mellékküldetés és a fõszál! Egyedüli hátránya az volt, ami most a dragon age 2-nél: copy-paste-s pálya design! A mellékküldetések során a barlangok, bunkerek mind ugyanúgy néztek ki. Csak míg a Mass Effect 1 2007-ben jött ki, addig a Dragon Age 2 idén... az elõbbi bocsánatos bûn, az utóbbi nem. Reméljük, a Mass Effect 3 nem a DA2 hanyag pálya tervezését követi majd, hanem megörzi a ME2 pálya designt, és ezt megfûszerezi az elsõ rész összetettségével.

Snexi
szerintem az elsõ részben jól eltalálták az arányokat,én örülnék ha arra hasonlítana inkább a 3 és nem a csak a sztorivezetésben (bár erre nincs sok esély)

Kopiati
Igen ez szép lenne, csak utána jönne, a flém, hogy kevés a mellékküldetés...

Ha a szószedetre gondolsz, akkor igen, meg fog egyezni az alapjátékban használt szószedettel (szalári, kvári, stb). De természetesen ezen túlmenõen nem lesznek benne hibák 😊

No, elküldtem azt a javítást a magyaritasok.hu oldalra, melytõl ismét minden magyar lesz az Árnyékbókeres DLC-ben (ez azokra vonatkozik, akik telepítették az alt.pack#2 DLC-t). 😊 Mike: majd átküldöm az xml fájlt 😊

Snexi
fú,az komoly 😄
csak egy dolog irrítál nagyon,a 2-nek a félrefordításai,gondolom ez a dlc is úgy lesz fordítva
(hogy lehet a fõellenség nevét félrefordítani?ááh)

Hát igazából nekem csak az nem tetszik benne hogy nagyon buták az ellenfelek, legalábbis a gameplay videó alapján, meg már unom a sima megyek lövök típusú játékokat.Lehet velem van a baj, de szerintem leszedni se fogom nem hogy megvenni.Egyszerûen nem köt már le, mindegyik ilyen játék ugyanaz szinte csak más a körítés.De a lényege ugyanaz marad.

Snexi.
Szerintem nem lesz 1-2hét a shadowbrokert MIKE nagyon hamar összedobta 3 nap volt talán.

OFF:
Én nem írom le a Homefront-ot, fõleg mivel a Kaos stúdió elõzõ játéka, a Frontlines Fuel of War nekem nagyon bejött. Annak ellenére,hogy szinte teljesen hiányzott belõle a pontrendszer és fejlõdési rendszer nagyon élveztem a multi részét. A Homefront igyekszik pótolni az elõzõ játék összes hiányosságát, mellesleg szerintem a játék története is rendben van, még ha egy ilyen forgatókönyv nem is túl valószínû se most, se késõbb. A grafika eléggé idejétmúlt, de engem ez nem tántorít el. Még várok a beszerzésével, de ha nem merülnek fel komolyabb problémák szerintem beszerzem a játékot. Ez a játék egy modern lövölde, se több, se kevesebb. Engem inkább az zavar, ha más játékstílusban is ugyanezzel találkozok...
ON
Snexi
ha 29.én megjelenik kb mennyi idõt kell várni a fordításra?1-2 hét?

Most végre megcáfolták hogy nem igaz ez a 20 millió lakos alatti országokban nem lokalizálás 😊A facebook magyar Mass Effect oldalán írták:

"Mass Effect HU: ‎Nem tudjuk ki kezdte el híresztelni ezt a 20M butaságot, de nincs valóságalapja. A SIMS kiegészítõi továbbra is magyarok lesznek és a FIFA is marad magyar szinkronnal, ezenfelül lesznek még idén játékok magyar felirattal, csak nem az összes."

Reméljük a Mass Effect 3 közte lesz, szerintem van rá esély. 😊
Sajnos a játékipar csak annyit fejlõdött az elmúlt 15 éven amennyit a hardware. Az hogy bump-map meg pixel shader 3.0 -van az nem a játékfejlesztõk érdeme és a játékok csak látványban lettek jobbak, tartalomban abszolute nem, sõt. Ha meg csinálnak egy kicsit kidolgozottabb játékot mint pl. az ME sorozat, az besöpör minden díjat pedig az is mennyi sebbõl vérzik. És nem akarok flamelni (tényleg nem!) de ennek a konzolok elterjedése és a konzolos szemlélet az oka.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

penge96
Hát már nem azért, de a Mass Effectet is végig tudná játszani egy öt éves <#banplz>

Amúgymeg azért trend, mert van vevõ rá. A DA2-t is megvette az aki az egyet is és szerette, és tessék, meg is van a bevétel. A 2 szar lett, csinálnak egy harmadikat, amiben reménykednek a rajongók hogy ismét jó lesz, és tegyük fel hogy az is fos lesz. De nem lényeg, mivel azt is megvették. És van aki olyan igénytelen, hogy még tetszik is neki a játék...

Több vevõ van az agyatlan hentelésre, mint pl. a Myst sorozatra...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Megnéztem a gamerankings.com-ot.Az egy olyan oldal ahol a játékok osztályozzák de úgy hogy egy csomó értékelést összesítenek, és azt átlagolják.
De itt a DA II
PC-n a 80%-t se éri el ami egy kicsit elgondolkodtató.<#falbav>

egyetértek sajna nem tudom mi lesz itt.

Kicsit OFF
Gyerekek mivan mostanába, ez a trend hogy szarabbnál szarabb játékokat adnak ki?Minden agyon van butítva gagyi, fos AI-vel, csak a grafika az ami még ér valamit a játékban és ennyi.Néztem most ez a HOMEFRONT-ot 1 gameplay videó alapján lejött hogy az egész egy hugy-sz*r játék nulla MI,600x elõtt klisékbõl áll az egész.Ezeket a játékokat egy értelmi fogyatékos 5 éves gyerek is végigviszi, meg meg is érti mert nem szól semmirõl.DA2 szintén, nem tudom minek kellett lebutítani, mi az hogy félnek a játékosok az RPG-tõl?Akkor ne játsszon vele ennyi.Komolyan mondom lassan az lesz a vége hogy kidobom a gépet az ablakon mert nincs mivel játszani mert a régiek ugyan jók de már szénné játszottam õket, az újak meg nem érnek egy kalap sz*rt se.Tisztelet a kivételnek persze, de az új játékok 80-90%-a egy óvódás értelmi szintjéhez van igazítva.
OFF vége

kiváncsi leszek mi lesz a rekni szerepe, mert úgye vannak utalások rá.
Shep
Nem lesz csapatgyûjtés, most hadsereget kell toborozni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!