19778
  • mike01010101
    Elküldtem már a magyaritás oldanak a legfrissebbet.
  • bendáj17
    okés akkor nem szóltam.
  • HJ
    Van infód arról, hogy mikor lesz publikus a javított Arrival fordítás?
  • Rage47
    nem néztem a topikot, szal nekem mind1
    majd ha végére jutottam:)
  • bendáj17
    én is elnézést kérek. Teljesen jogos.
  • penge96
    Semmi baj. xD
  • sanya200
    Elnézést.
  • penge96
    Hát, egyáltalán nem biztos hogy végigjátszotta... mivel van aki még csak egy új játék közepénél van az logikus, hogy még nem tolja ki...
  • bendáj17
    akkor elnézést kérek ha valamit nem tettünk spoilerbe. Valamikor bejön valamikor meg nem :)
  • Rage47
    én sem még :S
    pedig érdekel, csak előbb végig akarom játszani a játékot a karimmal - már a végén vagyok

amúgy nem jön be a banner/fejléc
  • sanya200
    hát akit nagyon érdekelt az már rég végigtolta
  • Piszkos  Fred
    Spoiler jelzést tegyétek már ki, könyörgöm...
    Én már végigjátszottam az Arrivalt, de sokan még nem.
  • bendáj17
    az tényleg érdekes lenne. Jó kis robbanás volt.
  • adam0615
    Az durva lett volna
  • sanya200
    remélem nem mert nem volt valami szép a dlc, amit te mondasz az csak animáció volt.D mekkora lett volna ha a relé nem törik szét hanem kilövi a sziklát is shepard után:)Mondjuk lehetett látni hogy megpróbálta befogni de túl nagy volt.
  • adam0615
    Nekem az Arrival-ból a legvége tetszik, amikor a relét szétküldik. Azt baromi jól megcsinálták. Lehet hogy már ezt is a ME3-as motorral csinálták meg.

Egy másik észrevétel: amikor megszereztem az IFF-et még 2 küldetést is tudtam csinálni. (Legio és Tali küldetése)
  • sanya200
    De a készítőnek se volt sok esze 2 napot várt mikor, várhatott volna csak fél órát.Hagyja hogy elkapják és miután kijut ott vár.
  • Slashice
    Ezt már láttam, jópofa... de mi az isten mászik 0:19-nél a videón? Elég bogárszerű...
  • bendáj17
    valaki a múltkor kérdezte hogy milyen videó van amikor a számláló 0-ra ér íme: számláló
  • bendáj17
    lehet jobban járnának.
  • MrTwister
    Majd kérnénk szépen egy megauploados vagy rapidshares elérést hozzá, ha Mike mester is átnézte!:-) Köszi!
  • Slashice
    No, végleges változat kész, Mike-nak átküldtem :) Gondolom még ő is átnézi, és utána ez a verzió is elérhető lesz.
  • Pares
    Én inkább a Reaperek kegyelmére hagynám...
  • bendáj17
    azt én is remélem vagy egy jó kis renegát ikon, behúzni neki egy párat :D
  • Pares
    Nagyon, nagyon, nagyon remélem, hogy közkívánatra a Turian "We have dismissed that claim..." Councilarral lehet majd egy két keresetlen szavunk.
  • bendáj17
    nem semmi lenne. :D
  • penge96
    Végigjátszottam az Arrivalt... az arcomat egy képpel tudnám jellemezni:
  • zyggee
    sorrend se semmi, elsőnek youtube és csak utánna menti meg a világot
  • zyggee
    bacccuss, irigyelem a fantáziád :)
  • sanya200
    "Felrakom youtubra" ez mekkora:)
  • Prof William
    Hogy röhögnék ha ez bejönne...

Szín citadella. Reaper támadás folyamatban... Tanácstagok enyhén depresszióban...
    - Shephard kapitány igaza volt a Reaperekkel kapcsolatban. Már eddig is több tucat bolygót perzseltek fel...
    Shephard: Elnézést mit is mondtak az előbb? Kicsit nagy a visszhang itt...
    Tanácstag: hhhhh.... Végig igaza volt....
    Shephard: Ha ezt elmondaná kicsit hangosabban és több beleérzéssel...
    Tanács:.... Igaza volt....
    Shep: Még mindig túl halk talán ha egy kicsit jobban megerőltetnék magukat.
    Tanács: A FENE EGYE MEG! VÉGIG IGAZA VOLT! ITT ÁLLUNK A KIHALÁS SZÉLÉN MAGA MEG EZEN LOVAGOL! EL--TUK! IGAZA VOLT! MÁR AZ ELEJÉTŐL KEZDVE MINDVÉGIG VOLT SHEPARD!

Shephard jóleső sóhajjal sülyeszti a zsebébe a kis videokamerával kombinált hangrögzítőt.

Azt hiszem ezt mindennap meg fogom hallgatni uraim. Most megyek és felrakom a Youtubera aztán ha megbocsájtanak meg kell mentenem a Galaxist.
    Örültem a találkozásnak!
  • sanya200
    Hát meglehet csinálni csak akkor ciki ha épp akkor jár le a számláló amikor pont nem vagy a gépnél:-D
  • JethroHUN
    Ki az a hülye aki ezért 2 napig hagyta futni a játékot :D én is láttam egy videót.
  • kr1szmester
    ezmi :D
  • sanya200
    Ja megnéztem most youtube-on.De nem lett volna értelmesebb ha egy videót raknak be hogy megjönnek a reaperek és realtime szétlövik a bázist ahol vagy?
  • mike01010101
    Van a youtube video hogy mi törtenik ha lejár az óra, nem érdemes 2 napot várnod realtime:)
  • bendáj17
    nem a Projekt bázison ahogy belépsz ott mutatja a számot.
  • sanya200
    Majd én is akarok csak most a saját adatlapomat csinálom,crysis 2-s lesz.Ha érdekel titeket belinkelhetem majd ha elkészült, utána tudok csak nekiállni egy normális fórumháttérnek, meg még ötletem sincs rá igazán hogy milyen is legyen.
  • sanya200
    ja akkor jól sejtettem.Viszont akkor a monitorodon állíts valamit mert tényleg elüt, látszik hogy nincs kivágva rendesen.Ha gondolod megcsinálom neked.
  • Hoz_Hun
    A kontrasztal itt-ott baj van. A közepe meg gondolom azért hiányzik, mert forumhátternek szánod, igaz?