19778
  • sanya200
    De érdemes végigtolni mert egész jó a tankos részeket leszámítva, bár túl sok rpg elem ebbe sincs.Egyedül a Shadowbroker volt az az összes DLC közül amire tényleg azt lehet mondani hogy odab*sz.Utána az Overlord,Katsumi,Arrival, tankos dlc, nekem legalábbis ilyen sorrendbe tetszettek.A tankos dlc-nél komolyan mondom még a skin pack vagy fegyver-armor pack is érdekesebb.
  • sanya200
    Hát leírhatom éppenséggel.Egy cerberus tudós kísérletet végez hogy összekapcsolja az emberi elmét és a getheket.Vagyis a lényege hogy irányítás alá vonja a getheket.A tudós fószer öccse egy matematikai zseni és képes arra hogy belépjen a getg hálózatba, addig eljutnak hogy képes lesz irányítani a getheket.De nem úgy ahogy a tudósok gondolták, ugyanis ellenük fordul és ki akar jutni a bolygóról.Ha ez sikerül akkor az egész galaxisban az összes számítógép az ő irányítása alá kerülne és bekövetkezne az apokalipszis."Már megint".A vége pedig hogy lekapcsoljuk a gyereket a geth hálózatról és vagy megtarthatja a cerberus vagy elviheted a szövetséghez ahol gondját viselik.A tudós pedig megfenyegetheted hogyha utána mer menni meghal.Röviden ennyi.
  • JethroHUN
    töltsd le
  • pisztácia
    Valaki legyen szíves elmondnai miről szólt az overlord. Nincs cash-em rá megvenni, és érdekelne röviden. Köszönöm
  • bendáj17
    ez van nagy kár bár én még nem tudok véleményt mondani.
  • sanya200
    Igen már csak a lektorálás van vissza.Slashice csinálja.
    Amúgy meg igazatok van ezután felértékelődik az Overlord, sajnos.
  • bendáj17
    a fordítás már 100%-ban kész már a lektorálás folyik/folyt elvileg délután fent lesz remélem.
  • sanya200
    Igazad van arról mintáztam több kevesebb sikerrel.Lenne más is akit megcsinálnák de ezzel a karaktergenerálóval nem lehet egyszerűen túl gagyi.
  • Snexi
    már tegnap 70%-nál tartott,remélem holnapra kész :D
  • Fenrir
    Már a cím készen van :)
  • kr1szmester
    magyarítás hol tart?:)
  • Bhalage
    ja ok.) :o
  • Hoz_Hun
    Nem, Sanya a Final Fantasy-s csajról mintázza a nőit. Ha jól emlékszem.
  • Bhalage
    alap shepard a legdogosebb a kis voros zoldszemu <3
  • bendáj17
    ja az nem valami jó
  • Hoz_Hun
    Uh, hát az gáz. Ha az arckodjukat félrettetted akkor nem gond pótolni.
  • sanya200
    Hát a gépen most csak 9 féle karaktermentést találtam egy része nincs befejezve, de az a baj hogy eltüntek a régiek, pedig volt már totál dögös shepem is de nincs meg a mentés.A külső vinyón voltak a mentések az meg elszállt és nem tudtam lementeni.
  • Fenrir
    Én 2 új fejlesztést is találtam, mindkettő 7/7 lett, szóval az előzőek simán megmaradtak.
  • Fenrir
    No, de mi van akkor ha én olyan karakterrel játszok aki megölte az 1-ben a Tanácsot és a 2-ben pedig teljes mellszélességgel a Cerberus mellett állt? Én biztosan nem jelennék meg előttük, ha akarnak valamit akkor kapjanak el.
  • Hoz_Hun
    Shepard megsemmisítette az Achivementjeidet. Látod, már nincs bizonyíték rá, hogy végigvitted az ME-ket. :)
  • Szthomas
    Nálam mondjuk ez nem jelentett problémát, mert katonaként mentem, szóval megvoltak a fegyverképességeim.
  • Szthomas
    Elképzelhető, hogy amiatt. Én is nyitott végűre hagytam és nálam is ugyanez áll fenn...
  • sanya200
    Azért is idegesítő mert élharcossal megyek és nincs semmi lőszer képességem csak a társaknak őket ugye meg nem lehet vinni.Megtanulni meg nem tudom a pénzt elveszi rá de utána semmi.Úgy veszi a játék hogy egyetlen társat se szerveztem be egy se loyális...stb és így képességeket se tudok tanulni.Sőt az az érzésem hogy shaprd implantjai is eltűntek mert mikor futkoztam a dlc-ben akkor találtam egy olyat hogy nehéz bőrszövedék, pedig az már régen megvan.Lehet azért mert nyitott végűre hagytam vagy mi?Mindegy nézek egy másik mentést hátha.
  • Szthomas
    Nekem is hasonló a szitu. Nem figyeltem menet közben, de mikor 44h játékidő után megnéztem szinte egy sincs meg...
  • Szthomas
    Ha pedig attól féltek, hogy aki nem veszi meg lemarad valami fontos dologról akkor miért nem lehetett volna egy ingyenes kiegészítőként kiadni. Tudom, hogy a pénz, meg a pénz, de ezzel igencsak komoly szimpatizálást tudtak volna kiváltani, amellett pedig tényleg valami komolyabb dolog is történt volna végre...
  • sanya200
    Egy kérdésem lenne viszont, észrevettem hogy nincsenek meg az archivmentek, egy se szinte.Bemásoltam egy régebbi mentést de az archivementeket nem látja pedig totál végig van játszva.
  • Szthomas
    A lényeg a lényeg, rengeteg potenciál volt ebben a küldetésben, elég szomorú hogy ők ennyivel megelégedtek...
  • Szthomas
    Ha valaki erre azt mondja, de hiszen megsemmisült arra én azt mondom, de a párja nem.
  • Szthomas
    Jaja! Kizártnak tartom, hogy ha áthaladsz egy tömegrelén azt nem rögzíti semmi. Mellesleg a hajó leírásoknál az is szerepelt, hogy a f+ sebességet nagyon könnyű érzékelni. Egyszóval a Normandy SR2 csak akkor "láthatatlan", ha normál sebességgel közlekedik.
  • sanya200
    Hát az a bizonyíték rá hogy ott járt hogy a normandy sr2 belépett a rendszerbe és ha a batariaiak leadták a drótot haza akkor lehet gond lesz.Meg ugye elfogták Kensont azt tuti hazaüzenték.Csak gondoljatok bele elfogják a dokit majd egyszer csak elnémul a börtön utána meg egyszer csak elnémul minden.Az utolsó amit tudtak hogy egy embert fogtak el a rendszerben és hogy valaki betört a börtönbe, meg észlelték a normandyt is feltehetőleg.Ebből már nem nehéz összerakni.De kézzel fogható bizonyíték nincs, ha csak nincs felvétel vagy hasonló, de azt lehet kamuzni hogy egy emberi terrorista csoport vagy kalózok a felelősek shep meg meg akarta akadályozni csak nem sikerült.
    De az emberek otthon tudják mi történt szóval azért nyilván elvárják hogy elmagyarázzuk mit hogyan miért.Ha már a háború szélére sodortuk a szövetséget.
  • Szthomas
    Ez most jó kérdés, mert elvileg már nincs követségük a Fellegvárban a földi ellentétek miatt, de ettől még a Fellegvár fennhatósága alatt állnak, ha jól emlékszem...
  • Szthomas
    Na jó ez igaz, erre én is gondoltam. Mármint először azt kellene bizonyítaniuk, hogy mi voltunk ott és nem más...
  • Hoz_Hun
    Shepardot nem számolva, 3 fantommal. Azazért szép szám. :)
  • Hoz_Hun
    Amúgy hirtelen nem vágom, de ez a batarian rendszer a Citadel Sapce-en bellül van vagy kivül? Én azt hiszem kívül, van tehát a tanács nem szólhat egy szót sem.
  • Szthomas
    A Shadowbroker-ben nem éreztem azt a fajta logikátlanságot, amit az utolsó dlc-ben. Igaz ott sem lett jelentős változás a galaxisban, de ott legalább ez azzal magyarázható, hogy a Shadowbroker-t alig ismerte pár ember, azokat pedig mi sorra likvidáltuk. Ebben az új dlc-ben azonban elég súlyos dolgokat követtünk el, főleg úgy, hogy még bizonyítani sem tudjuk, hogy milyen cél érdekében...
  • Hoz_Hun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most belegondolva, egyáltalán mi a bizonyíték arra hogy Shepard ott járt. Senki nincs aki elmondhatná. Shepardnak maga ellen kell vallania. Összes többi közvetett bizonyíték. Saren anno könnyebben meguszta Eden Prime-ot. Amúgy Sheapard helyében én simán azt mondanám, hogy nincs közöm az aszterodiához, meg az ütközéshez. Max nem akadályozta meg. Ki tudja bizonyítnai az ellenkezőjét....Ah yes "the Reapers"... azt a maszlagot már eddig se vette be senki.
  • sanya200
    Ha a Shadowbroker is benne lett volna a játékban alapból és mondjuk következménye is lett volna, akkor megdobta volna a játékot rendesen.De sajnos a shadowbrokerhez hasonló küldetésekben nem nagyon villog a játék.Pedig látszik hogyha akar a bw akkor igen is tud.De a tetves ea állandóan cseszegeti a megjelenés meg a nyomorék casual réteg miatt.
  • sanya200
    Hát igen így kellett volna.De akkor se tudnak mit csinálni ha nem jelenek megy.Egy ilyen hajón mint az sr2 nem érnek utol.Meg nem fognak utánunk küldeni egy hadsereget, pláne nem a terminus rendszerbe, esetleg egy fantomot.
    xD Lehet úgy járunk mint Saren renegát fantom leszünk és utánunk küldenek egy másikat hogy tartoztasson le.Bár nem sok esélye lenne.A következményekről meg annyit hogy ha emlékeztek a Shadoebrokerre ott bizony egy másik Spectre-t tettünk el láb alól még se lett semmi következménye.Kötve hiszem hogy a tanács nem tudott volna róla hogy mi nyírtuk ki.De jó lenne végre találkozni egy másik fantommal aki pont nem az ellenségünk.Ahhoz képest ahányan vannak eddig nem futottunk össze sokkal.
  • Szthomas
    Pedig az mekkora lett volna, hogy a küldetés után érkezett volna egy hívás a tanácstól hogy azonnal jelentsünk nekik a Fellegvárban. Amint dokkoltunk volna egy f-véd különítmény várt volna ránk letartóztatási paranccsal. Én simán úgy kezdtem volna a harmadik részt, hogy a Reaperek megérkezésével rendkívüli tárgyaláson elismerték volna az addig nem bizonyítható információinkat. Ott a tárgyaláson újra találkoztunk volna Ashley-vel, illetve Kaidan-nel, majd miután tisztáztuk magunkat a vádak alól elindultunk volna a Naprendszer felé felderíteni, hogy mi a helyzet...
  • Szthomas
    Tudom hogy nem nekik kell majd jelentenünk, de azért ők sem fogják szó nélkül hagyni a dolgot. Én a helyükben minimum megvonnám a fantom kinevezést, főleg amilyen mentalitást képviselnek. De lehet hogy erre egyáltalán nem gondoltak a BioWare-nál. Szomorú, hogy ennyire nem foglalkoztak a következményekkel. Mintha ez az egész csak egy jelentéktelen valami lett volna...