Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez lesz Thane kedvenc DLC-je.
penge96
Lehet hogy a Föld, bár engem erõsen emlékeztet arra a bolygóra ahol Jack gyerekkori purgatóriuma volt... bár ott olyan mértékben nõtt a növényzet, hogy a talajszinten nem igen lehetett építkezni, dehát a technika 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Talán a Földrõl lehet a fénykép. Ki tudja?

Phoenix lord
hmm nekem valami emberi épületnek tûnik...azt is megkockáztatom hogy cerbi épület én viszont bocsátkozom feltételezésekbe 😛

legalább valami normális helyszín van benne, esik az esõ vannak fák is...stb

Dettó... 😊

Én is pont most akartam bemásolni. 😄

Nekem ez a kép nem szolgál túl sok infóval :\
Megjött a 3. screenshot

Hát nálam nem bírja a 8x-at max 4-et de ott is be-be akad néha😞

Magiszter
Aha. Ez volt a gond. A 11.2-essel már megy a 8xAA és mint ne mondjak klasszisokkal szebb a játék.

Köszönöm a segítséget!<#worship>

Magiszter
Béta Driver, de akkor felteszem a márciusit, vagy februárit. Sajnos a Bulletstorm miatt kellett ez a béta mert 11.2-vel furcsák voltak az árnyékok.

Majd szólok hogy mi a helyzet 😊

nekem nem igazán kockás, pedig ati-m van és full hd-ben játszok én is😊
Legalábbis nem vettem észre hogy az lenne.Vannak újfajta elsimítási módok, nekem rendesen mükösik,Csak beállítom hogy hányszoros legyen a ctatalystban és mûködik.Nekem 11.2-es vagyis februári van fent, bár ezzel még nem próbáltam az élsímítást de biztos megy vele.A 11.4-et nem tom mire érted, nincs még április.Ezek úgy vannak számozva ahogy a hónapok telnek.Bár nekem korábbi verzió van hd 5770.

Magiszter
Sziasztok!

Ma elõvettem újra ezt a játékot és azt tapasztaltam hogy bántja a szemem a fûrészfogassága. FullHD-ban játszom, de még így is bántó, zavaró és illúzió romboló számomra. Furcsa mert régen nem zavart ám most kellene rá valami megoldás.
Neten olvastam hogy ATI tulajoknak annyit kell tenniük hogy átírják az indító exe-t UT3.exe-re, majd a CCC-ben beállítanak egy AA szintet és utána a driver ráerõszakolja a játékra. Hát nálam ez nem mûködött.
A legújabb 11.4-es Drivert és CCC-t használom, egy HD6870 mellett, de úgy ahogy van tojik rá mit akarok én beleerõszakolni.

Tudtok ebben segíteni? Van valami más trükk amivel élsimítást tudok tenni a játékra? Ha nincs, akkor lehet hagyom a fenébe, pedig kedvet kaptam még egy végigjátszásra.

A válaszokat elõre is köszönöm.

30óra, 49perc, 42másodperc a reaperek érkezéséig

Vagy a helyi pizzéria telefonszáma, és Shepard csak pizzát akar rendelni...

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

az enyhén durva lenne 😊

Kopiati
(vagy a beérkezõ Reaper flotta nagysága 304942db reaper😄)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
Lehet épp a szalarián lottó sorsolás nyerõszámai😄

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Persze pont ezért adják ki hogy az embert az õrületbe kergessék hogy vajon mit jelenthet.Lehet hogy semmit, legalábbis nem azt amire ti gondoltok, de ez a lényege hogy fenntartsa az érdeklõdést, én ezért nem is néztem annyira a képet,most minek rágjam magam rajta.A dlc se tom mirõl szól nem olvastam el a spoilert annak idején.Majd kiderül akkor ha megjelenik.A trailerét azért lehet megnézem majd, csak lesz majd 18-án valami.

Egyszerû sorszámnak meg ehh.. na mind1 úgyse játszok majd vele fél évig 😊.
Lehet a relé akkor áll pozícióba. Akkor lesz elérhetõ. Bár az Ilos-hoz vezetõ is elsodródott, mégis mûködött.

De amúgy meg 30 nap 49 óra?? nem 32 nap 1 óra lenne??
Ha koordináta lenne nem lenne ekkora, és nem lenne érdekes a kép, hogy kiadják...
Kopiati
Az elözõ kép is az volt, mert a nõcit nem batáriaiak tartották, fogva... (sisak 2 szem nyílás😄, batárinak 4 kell...) szerintem a Szövetségiek a rossz arcok..., mert számomra ismeretlen egyenruha, és még nem láttunk rendes szövetségi katonákat...

Eheti nyertesünk pedig: Kopiati!
erõsen spoiler gyanús 😊
Tényleg van benne valami 😊
Jó gondolat!
Kopiati
Most arra, gondoltam, hogy a játékban jelzi a kaszások érkezését... 30 nap 49óra 42perc..., fõleg hogy egy térközrelé van a háttérben egy megközelítési pályával...pl

SZEG007
életembe nem láttam még Dr peppert, mondjuk én csak Auchan, cba, spar-ba ugrok be rendszeresen

Kopiati
Más sztori, de építkeztünk és a 25kg-os zsákos anyaghoz, volt szappan vagy 100% poliészter zokni csomagolva😊 ez a terméktámogatás!😄

penge96
Nem csak az USA-ban, sulimnál a közértbe is lehet kapni 😄 Amúgy kb. Cola... 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

SZEG007
Mass Effecthez is volt valami Dr. Pepper promocio az meg valami szénsavas üditö az USA-ban

Most olvastam gs online-on hogy bizonyos játékok dlc-it.Úgy is megkapod ha veszel borotvát vagy borotvahabot.
xD
Legközelebb mihez lesz wc papírhoz?

Sajnos 😞

Már azt találgatják hogy 304942 azt jelenti hogy 211 nap múlva jelenik meg a Mass Effect 3 😄 (elosztották 24-gyel és 60-nal)
érdekes kép de nem sokat mutat.

penge96
PC-barát, nem játékos-barát

hát nem tudom miben játékosbarát az ea.Baszott értelmetlen dlc hegyek pl nfs-hez.Szar cheat kódért is pénzt kérnek már, legközelebb az lesz hogy a patchért is fizetni kell.Az új játékok egyike se lett lokalizálva, pl dead space 2..stb.Magyarországon és a szomszédoknál nem elérhetõ az új me2 dlc-k egyike se.
Akkor nem tudom miben játékosbarát.Egyedül csak azért tartják annak mert az AA kategóriás játékok legalább 70%-át õk adják ki.Pl crysis 2, mass effect, dead space...stb
Az aktivision az a cod szériát adogatja ki a blizard az mmo-kat csak, szóval ennyi.Én személy szerint gyûlölöm az ea-t amiért minden egyes lóf*szért pénzt kér, honosítás nuku.Akkor most miben játékosbarát, kérdem én?

Mimasz
Már 2 screenshot is elérhetõ!! Erre is érvényes a 750.000-es szabály.. Tehát like, megosztás + hozzászólás..
Dobják is a következõt!! 😄

Kopiati
Az EA lett a leg-PC-barátabb stúdió, most az Activision az új EA😊

Kopiati
Metacriticsen másodvonalbeli újságokat is súlyoznak ezért olyan alacsony, õket nem kenik meg annyira😄

penge96
Jah igen, Mass Effect 2 DLC Achivement. (Csak ha valaki nem jönne rá)

penge96
Ha esetleg valaki nem látta volna, a legutóbbi frissítés PSN-ön:

Érdekes kép... ez is erõsen kötõdik Dr. Kenson-hoz, bár többet nem tudok kivenni belõle. 😊

Itt a második kép 😊

Ha ez is eléri a 750ezer lájkot stb. akkor megint jön kép 😊
NEXUS6
Kicsit elbaxtam a végére, amikor begyûjtötték a legénységet elkezdtem tökölni mellék küldikkel, hogy kimaxoljam a játékot. Nem is nagyon maradtak meg szegények.

Amúgy anno volt a Homevorld c. játék ott elég jól lehetett azért 3D-ben küldeni az erõket. Dúrva, hogy mennyire egyszerûsödnek a játékok.

Sajnos a ME sorozatot sem tartom igazi RPG-nek. Egy kalandjáték, az átlagból toronymagasan kimagasló sztorival.
Pályák többsége a régi nagy dungeonos rpg játékokhoz képest mosolyogtató. A harc sok embernek sok, de ha egy UFO/X-com vagy Jagged Alliance 2-t nézzük akkor mondhatni primitív módon leegyszerûsített. (Pedig ezzel az idõ stop + kiadom a parancsot dolgon még az ME-ben elég sok kihasználatlan tartalék van).
A karakterek fejlesztése egyszerûsödött, de valójában az elsõ részben sem volt több). A fegyverek fejlesztése viszont teljesen kimaradt, bolygófelszínen mászkálás detto.

1-2 dologban játékmenetben minimális elõrelépés a ME2, de mint rpg hatalmas visszalépés, sajna.
Ennek ellenére jobb játéknak tartom, az ME1-nél.

Jó kérdés merre megy a BW. Sajna úy tûnik felvette a trendet a primitivesedés, "majd júzer úgy is megveszi DLC-ben a játék második felét, ha teccik neki" irányában.
Szerintem is kéne már a pofon, hogy visszaterelõdjön kicsit az arcuk.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

SZEG007
Igazándibol annyire nem pontozták extrém magasra. A 90 feletti, és a 70 alatti pontok viszont már elég hülyén néznek ki.

Értem. Nem nagyon voltam képben az IGN-n értékelési módszerével, egyszerûen csak példaként ragadtam ki, de akkor ez nem túl jó példa...
SZEG007
Metacriticsen éppenhogy 80 felett van még Dragon Age 2 (81%)

SZEG007
Az EA elnöke John Riccitellio. Ray Muzyka , és Georg Zeschuk az EA RPG diviziojánka elnökei.

Hát ha be is bukna az ea akkor se küldené el a bioware-t.Ha jól emlékszem amit a gs-ben olvastam akkor a bw elnöke egyben az ea alelnöke is.
De itt nem csak me-rõl van szó.Pl force unleashed 2, az mi jó ha 5h játékideje van, medal of honor szintén jó ha 8-10h van.Egyszerûen mára annyira pénzhajhász lett az ea hogy legszívesebben lehúznám a klotyón.Jó van 1-2 jó játéka mint a dead space vagy mirrors edge de ennyi a többi mind rókabõr, fifa,nfs,sims...stb.A take two na az egy jó kiadó, gta részek, amik nem évente jelennek meg de meg is látszik rajtuk, bár nem nagyon játszottam a 4-el meg úgy egyik részével se.De nagyon jó játék állítólag.Így kell csinálni, inkább készüljön 2-3 évig minthogy bekapjunk valami fost.

Kopiati
Ez az összes játékokkal foglalkozó újságra-honlapra igaz😊 példát mondanék le lennék hurrogva...de megjelenés elõtt ingyen példányt, promó ajándékokat biztosítani, elvárás a 80% felett...

SZEG007
Az IGN az nem releváns az alapján pontoznak, hogy mennyi zsetont kaptak a kiadotol, és amikor az egyik szerkesztö nem igy tett akkor kirugták a francba.

Sziasztok újra! Mostanság kicsit inaktív voltam, fõleg mert pihentem, meg játszottam 😊

Gondoltam felnézek, hogy mi a helyzet. Kicsit, hogy az off témához hozzászóljak (Dragon Age 2): Megvettem a Signature Editiont, és bár nem bántam meg, de nagyon elszomorít az a fajta igénytelenség, amit a pályakészítésnél láthatunk.

Nem csak az, hogy ugyanaz a séma ismétlõdik újra és újra (hihetetlenül illúzióromboló), de még a fõbb helyszínek is rettentõen unalmasra sikeredtek... ezt leszámítva jó játék lett, megéri a pénzét... még szerencse, hogy a Mass Effecten egy másik csapat dolgozik, így reményeink szerint ott nem lesznek ilyen igénytelen a pályák 😊

Már a Mass Effect elsõ részénél is idegesítõek voltak az ismétlõdõ helyszínek, nemhogy 2011-ben egy új RPG-nél...