19778
-
Szthomas #16738 Ez a koncepció ezerszer jobb, mint amit végül kaptunk! Irgalmatlanul nagy helyzetet "hagyott ki" a BioWare, főleg átgondolva amit írtál. Megint csak annyit tudok mondani erre, hogy kiábrándító... -
HJ #16737 Nem akarok senkit megbántani, de én maradok Mike fordításánál! -
#16736 az jó mert két magyarításunk is lesz :D össze kéne dolgozni a masseffect.hu-sakkal -
furgelab #16735 Van egy jó hírem, mégpedig az hogy elkészült az Arival fordítása a masseffect.hu egyik Adminisztrátor(Blasto) jóvoltából,legkésőbb holnap letölthető lesz, keresni magyarítások.hu vagy masseffect.hu s oldalon kell.
-
#16734 ébresztő -
Slashice #16733 A batáris részt azért írtam le... mert akik végigvitték már a DLC-t érteni fogják, másnál nem akarok poént lelőni. Lényeg, hogy az egy vicc, hogy csak "számok"... ide érzelem kell, hogy az achievement elnevezése valóban átadja azt, amit sugall... -
Slashice #16732 Nekem ez lett volna a koncepcióm (az előzményeken - mármint az SSV Budapestes dolgot illetően - nem változtatnék):
Hackett ugye megkér minket, hogy mentsük ki Dr. Amanda Kensont, akiért már elküldtek egy szövetségi katonát/ügynököt, de elbukott, és először őt kéne megtalálni, mert ő fog pontos infókkal rendelkezni Kenson helyzetét illetően. És akkor itt mondaná a csattanót: ez a bizonyos ügynök Ashley avagy Kaidan.
Utunk ar Aratohtra vezetne (a batári főbolygó a DLC-ben), ahol sajnos lepuffantják a kis siklónkat, és Aratoht utcáin kellene barangolnunk, megtalálni a vermári túlélőt. És itt találkoznánk az igazi ember-batári kapcsolatokkal, egy-két civil életébe bepillanthatnánk, és az egésznek a lényege az lenne, hogy valamiféle érzelmi kapcsolat kialakuljon a játékos és a batárik között.
Lényeg a lényeg, hogy megtaláljuk a társunk, ő elmondja, hogy hol van Kenson, és immáron együtt megyünk. Menet közben beszélgetünk, kiderül, hogy miért volt velünk távolságtartó, bla-bla. Poénnak még betennék a DLC-be egy Mékó szerűséget, amivel Aratoht bizonyos, kevésbé lakott területein száguldanánk végig, hogy végül eljussunk ahhoz a bunkerig, ahol Kenson fogságban van.
Itt ugye kiszabadítjuk, elmenekülünk vele, ő elmondja a grandiózus tervét, és innen nagyjából a sztori az lenne, ami a DLC-ben is. Ellenben több érzelmi töltetet vinnék a "nagy döntés" meghozásába, ahol akár mi egy dialógus tárcsa segítéségvel szabhatnánk meg Shepard érzelmi reakcióit. Beletennék egy térképet, sőt akár kémműhold képet a közelgő kaszás flottáról, hogy a játékos tényleg átérezze, hogy mi forog kockán.
A végén, amikor Hackett meglátogat minket, utána pedig a vermári túlélőval folytatnánk privát beszélgetést, vagy akinek kapcsolata volt vele, az baszélgetést... :D
Nagyjából ez az elképzelésem, így csiszolatlanul. A játékidőt 2,5-3 órára tenném. Ja, és a legfontosabb: A DLC-vel csak az játszhatna, aki végigvitte az alapjátékot. Előtte nem! -
Szthomas #16731 A dialógok és döntési lehetőségek pedig nevetségesek. Ennél még egy fps-ben is több lehetőség és szöveg van, mint ami ebben a dlc-ben volt. Méltatlan egy ilyen kaliberű rpg-hez. Elnézést amiért ennyire lehurrogom a kiegészítőt, de én ekkorát mostanában még nem csalódtam játékban... -
Szthomas #16730 Én a BioWare helyében nem lennék túl büszke erre a befejezésre. Elvileg ennek a kiegészítőnek kellett volna előkészítenie a harmadik részt, valamint felcsigáznia a rajongókat. Ennek ellenére kaptunk egy összecsapott, "langyos" lövöldét, ami majdnem hogy méltatlan a mass effect világához. Nincs előkészítés, csak beleugrunk az események közepébe. A társakhoz sem rendeltek új dialógusokat, ezáltal kvázi ők mintha nem is tudnának az egészről. A baj az, hogy naphosszat lehetne sorolni az ilyen, vagy ennél komolyabb hiányosságokat, pozitívumokról meg elég lenne pár sor (szerintem). Egyelőre mérhetetlenül kiábrándult vagyok a Mass Effect befejezését illetően. Nem gondoltam, hogy így fogok búcsúzni a második résztől... -
sanya200 #16729 A gamerankings.com-on 60%ot kapott az Arrrival.Összehasonlításképp a shadowbroker 86-ot kapott kb. -
sanya200 #16728 Nekem az a film amúgy se tetszett, főleg azután hogy olvastam a könyveket is. -
bendáj17 #16727 van benne valami Off: Ja a Witch hunt dlc is mi :( azt hittem milyen frankó lesz de aztán milyen vége lett semmi értelme. Nem is tudom nem jött be annyira. Off: vége -
bendáj17 #16726 igen ez elég nagy kár érte én se értem miért csinálnak ilyet. -
Slashice #16725 Igen... ütött volna rendesen, hogy pl nem mentheted meg a Földet, vagy mondjuk be kell áldoznod... kicsit félek tőle, hogy nehogy olyan legyen, mint a Terminator 4. Nekem alapvetően tetszett a film, de azt nagyon sajnáltam, hogy már a trailerben lelőtték az egyik legnagyobb poént, hogy az egyik főszereplő egy olyan terminator, aki nem is tud róla, hogy terminator. Sokkal nagyobbat ütött volna, ha mindez csak a filmben derül ki, nem pedig az előzetesben... -
sanya200 #16724 Hát lehet nem kéne elolvasnom minden hírt a me3-ról.Mert megint az lesz a vége hogy a fele story kiderül mire megjelenik.Bár ezt se kellett volna elárulni hogy betámadják a földet.Elég nagyot néztünk volna az elején ha nem árulják el. -
#16723 Slashice és wedge31 köszönöm a segítséget.
-
adam0615 #16722 Ez lenne az: :D
http://www.thescore.hu/hir/mass_effect_3/mass_effect_3_info/12622 -
#16721 (egy forrást dobhatnál:)) -
#16720 Állisd át a nyelvet angolra és mindjárt le tudod tölteni. -
adam0615 #16719 Ha minden igaz április 28 körül kapunk valami infót a ME3-ról :D
De én már ebben se bízok mert mindig csak ígérgetik -
Slashice #16718 Szia!
Ezen a linken egy részletes leírást találsz a teendőkről. -
#16717 ezt kiadni a játék végére... mint a witch hunt messziről látszik rajta hogy már szart bele mindenki, csak ha már megígérték akkor nesztek alapon össze hajigáltak vmit. ha ilyen irányba halad a bioware, akkor me3at inkább ne is csinálják, me2nek is 30%a dlc... azokból is csak 2 ami tényleg jó -
#16716 Helo ,honnan tudom hivatalosan letölteni a legújabb dlc-t,mert kedves Bioware azt írja,hogy ebben a régióban nen lehet letölteni.
A pontom megvan hozzá ... mégsem engedi.
Köszönöm előre is a segítséget. -
sanya200 #16715 Pedig abban is reménykedtem hogy benne lesz, annyira gáz hogy még kibékülni se lehet vele, csak akkor ha vele romantikáztál az egyben.Akkor küld egy mailt hogy bocsánatot kérjen de én sose kapok olyat. -
bendáj17 #16714 igen nagy kár hogy nem raktál bele- -
Szthomas #16713 Ja amúgy szerintetek nehéz lett volna belerakni Ashley-t, illetve Kaidant a dlc-be? Szerintem megmentette volna a dlc-t a teljes leminősítéstől... -
Szthomas #16712 Kárpótlásul igyekszem majd elővenni és csinálgatni az SSV Budapest-et! Sajnos mostanában nem volt rá időm, de szívesen foglalkozok vele amúgy. -
Szthomas #16711 Bocs ha kicsit lelomboztalak a véleményemmel, de sajnos a tények magukért beszélnek. Én is szerettem volna valami drámai, elgondolkodtatós, ütős dlc-t, főleg ha a reaperekről van szó, de sajnos ami nincs az nincs... -
sanya200 #16710 Na most tök jól elvettétek a kedvem a dlc-től, mondjuk már én is sejtettem hogy nem lesz az a hű de nagyon klaffa, mivel egyrészt rövid másrészt meg tudjátok.
A da2-vel kapcsolatban meg annyit hogy pl nem értem a párbeszédeket miért kellett egyszerűsíteni hogy jelezze hogy jó vagy rossz válaszok vannak(paragorn,renegade), sokkal izgalmasabb az egybe hogy nem tudod meg,csak akkor ha már késő.Meg csak nézd meg a gamerankings.com-on a 80%t se érte el.Vajon miért?Mert ebből is nem rpg lett hanem akciójáték rpg elemekkel, sztem legalábbis. -
Szthomas #16709 Egyetértek! -
mzoli7 #16708 Az SSV Budapestes novella mikorra várható ? -
Hoz_Hun #16707 Annyira nem rossz, csak a várakozásokhoz képest csalódás. Illetve a korábbi Mass Effect DLC-khez hasonlítva gyenge. Az Arrival alatt csak a Firewalker DLC van véleményem szerint. Összes többi jobb. -
ferenc001 #16706 Mivel nem DA II topic, ezért próbálok röviden válaszolni ezzel kapcsolatban (akinek úgy tetszik offolni): csak az animációk gyorsultak fel, magasabb szinteken igenis taktikázni kell, bár az igaz, hogy a kettő sokkal dinamikusabb (a "két ember kinyír mindenkit"-re meg csak annyit, hogy ez a "tutorial", igazából nem jellemző, hogy mindenkit két ütésből agyonversz, de most már nem offolok többet :D)
Amúgy meg remélem, hogy az Arrival nem lesz annyira rossz, mint ahogy leszűrtem a fórumos hsz-ek alapján (én majd holnap vagy azután állok csak neki) :) -
Hoz_Hun #16705 Tényleg, most hogy mondod, nem is volt benne semmi az SSV Budapestről. Amúgy ja, számomra felértékelődött az Overlord. -
sanya200 #16704 Pontosan már nem tudom olyan 20 körül van, de ez csak az amit be is fejeztem, volt párszor hogy csak elkezdtem és nem tudtam vagy akartam befejezni ilyen-olyan okok miatt.Ez olyan 5-10 alkalom lehetett
Hát le tud kötni pedig már az összes párbeszédet szinte tudom,mégis valahogy jobban leköt mint a cod vagy hasonló.De mostmár úgy vagyok vele hogy csak hébe-hóba játszok vele 1-1h-át egész nap már nem tudnám tolni.
Hát Szthomas pedig lehet ez lesz a vége lásd mit csináltak a DA2-vel is.Nem mondom hogy játszhatatlan de nekem az első rész tetszett de a 2-t már a demóban meguntam.Valahogy az a pörgés-forgás nem jön be, jobb szeretem az első rész taktikusabb lassabb játékmenetét.Arról nem is beszélve hogy az egyben 10-15 ellenfél ellen 2 embernek nem sok esélye volt itt meg lazán ledarálom őket.
-
#16703 Előre is köszönjük szépen a fordítást! Sok embernek teszel vele óriási örömöt:) -
Szthomas #16702 Remélem ez a dlc nem valami útmutató volt a jövőre vonatkozóan. Én nem szeretnék hasonlóval találkozni a Mass Effect utolsó részében. Lehetséges hogy csak én vagyok így ezzel? -
Szthomas #16701 Úgy látom nyugodtan folytathatom az SSV Budapest rajzolását, mert nem kaptam konkurenciát (sajnos)... -
Szthomas #16700 Annak ellenére hogy ki akartam várni a magyarítást végigtoltam a dlc-t. Azt gondoltam, hogy ha tetszik úgy is végignyomom majd magyarul is. Sajnos azóta már nem vagyok ennyire derűs. Ez a kiegészítő számomra elég komoly csalódás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A kiegészítő eszméletlenül rövid. Az előzetesen beharangozott egyszemélyes lopakodós küldetésből szerintem csak az egyszemélyes igaz. Nekem még véletlenül sem volt olyan érzésem, mint ha besurrannánk valahova, főleg mivel ha tűzet nyitunk annak sincs következménye. A zenék sem voltak túl izmosak, legalább is számomra. Átvezető animációk is épphogy csak voltak. Az egész egy összecsapott valaminek tűnt nekem, mellesleg megint nem tudtunk meg semmi érdemlegeset a reaperekről sem. A küldetés jó lett volna és szerintem sokkal drámaibbra is meg lehetett volna csinálni, erre mit kaptunk: egy "lövöldözzük végig magunk a pályán aztán durr bele" küldetést. Háttérinfó szinte semmi, batarian hajók, technológiák megjelenítése semmi, még csak saját ruhát sem kaptak. Kiábrándító az egész. Én egy ilyen kiegészítőt ki sem adtam volna, főleg ilyen állapotban. Szerintem sokaknak ezután felértékelődik az Overlord dlc. Nem folytatom a szapulást, pedig még lehetne bőven...
-
Hoz_Hun #16699 Én eddig 15 körül járok. :)