19778
-
Szthomas #16778 Mondjuk jobban belegondolva megint gondban lehetünk a tanács előtt az új dlc után, hogy miért:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- felrobbantottunk egy tömegrelét, ami nem kis bűnnek számít
- eltöröltünk egy egész rendszert az univerzumból
- Dr. Kenson meghalt, ezáltal ő nem tudja bizonyítani a reaperek érkezését
- a reaper műtárgy az aszteroidával együtt megsemmisült, tehát újabb bizonyíték sztornó
Összegezve körülbelül annyi bizonyíték maradt amit Shepard feljegyzett, de valljuk be őszintén, azokat már eddig sem fogadta el a tanács. Egyszóval megint nem fog hinni nekünk senki, kivéve talán Hackett, de ő sem tudja bizonyítani az események mivoltát :S
-
sanya200 #16777 Hát lehet müxik egy próbát megér. -
Hoz_Hun #16776 Szerintem a DAII formuban jobb klikk, katt a hátérkép mentése... és woilá, meg is van mintád. :D -
sanya200 #16775 [spoiler]Amúgy meg nem lessz idő is háborúskodásra meg boszorkányüldözésre a reaperek már a konyhában vannak.Kisebb gondjuk is nagyobb lesz annál a batariaiaknak ha majd megjelenik a rendszerükben a reaper flotta.Mert a földre vezető úton is élnek népek rendesen.[spoiler] -
sanya200 #16774 Én is arra gondoltam, ott láttam hogy ott fix a háttér.Csak azt én nem tudom hogy kell megcsinálni.De mondom szóljatok ha van ötletetek, közösen összedobunk egy tutit. -
Nem lenne rossz valami háttér ide se, mert a DA II fórum elég babán néz ki... :D -
sanya200 #16772 [spoiler]Pattogjanak csak simán leveri őket az emberi flotta, egyszer már, elintézték őket másodszorra se jelentene gondot, építene a szövetség még pár normandy szintű hajót aztán simán le lehetne verni őket, más meg nem avatkozna bele, mivel a batarianok nem tartoznak a tanácshoz, sőt e fellegvárhoz se, egy ilyen kis nyomi nép senkit se érdekel.Mikor visszatámadtunk annak idején mentek rinyálni a tanácshoz, azok meg le se szarták, most se lenne más a helyzet, egyedül a relé miatt szólna a tanács.A batarianokhoz nincs közük, tudták mivel jár az ha kilépnek a fellegvárból, csak magukra számíthatnak senki másra.Azt meg kötve hiszem hogy a turianok vagy az asarik hadat üzennének nekünk, mikor emberi flotta őrzi a fellegvárat is.Ha kivonulnánk lófasz védelmük nem lenne.Nem akarnak az ellenségeink lenni mert megszívnák, lehet többen vannak meg több hajójuk van együttesen, de keményen odabasznánk nekik.A galaxison átívelő háborút meg nem fognak indítani egyetlen faj miatt ami ráadásul nem is tartozik hozzájuk.Max szankciókat intéznek ellenünk a kereskedelemben meg jóvátételt kéne fizetni de semmi több[spoiler] -
Hoz_Hun #16771 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A probléma az, hogy minden bizonyíték (megint) megsemmisült naprendszerestül mindenestül. A Reaperekkel is egyedül Shepard beszélt (legalább is aki még él). A helyzet meg az hogy vagy 300.000 batarian bolygostúl, naprendszerestül egy rohadt értékes Relay-el együtt megsemmisült. Érthető, ha a batarianok vért akarnak. Na és persze ki kolbászolt éppen arra,… hát persze hogy az atomos Shepard. A minimum a bíróság. -
sanya200 #16770 [spoiler]Hát végülis igazad van, de miért is kéne Shepard-nek bíróságra mennie, a reaperek most már tuti léteznek és egyetlen módja volt az ideiglenes megállításuknak, mi pedig éltünk vele.Más részt nem tartozunk a szövetséghez nem vagyunk kötelesek elmenni,mivel a spectre ügynökök csak a tanácsnak tartoznak felelősséggel senki másnak.Ennyiből a fél galaxis beperelhetett volna mert beleköptünk a levesükbe.Különben is az a spectre szabály hogy bármilyen eszközzel rendelkezésünkre áll hogy megvédjük a galaxist, na ez oda tartozik.
Az igazi RPG döntés meg az lett volna benne ha választhatsz hogy elpusztítod-e a relét és megölsz pár 1000 embert vagy megmented őket de akkor bejönnek a reaperek.Viszont akkor ha bejönnek akkor a tanács is elhinné végre hogy léteznek.[spoiler] -
Bhalage #16769 este végig kell tolnom majd paragonnal :d -
Hoz_Hun #16768 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy értem a döntésünknek semmi jelentősége. Bármit is választunk a batárianok csesznek elmenni. Ami a Reapereket illeti én sem kockáztattam volna hogy bevárjam őket a robbantással. Hátha valami Hidden Gunn-nal kilövik az aszterodát vagy nem tudom, aztán szopás. Túl sok forog kockán, hogy Shepard ezzel hazárdírozzan. -
Hoz_Hun #16767 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azon én is meglepődtem Shapard 0 reakció, arra hogy valaki VÉGRE bizonyítékot talált a Reaperekre. Amúgy ha jól emlékszem a Földre kell mennie bíróságra, nem a Citadellára. A tanácsnokokat nem hiszem hogy érdekllik a Batarianok. Az ember-batarian villongáson meg szerintem csak röhögnek. Bár ha a Turianok belénk rughatnak meg is teszik. -
sanya200 #16766 Hát azért rakták bele hogy [spoiler] legyen esélyük elmenekülni mielőtt felrobban a relé vagy megérkeznek a reaperek, még lett volna idő rá hogy a relén át elmeneküljenek.Nem mindegyik batarian volt ott katona meg hasonló, gondolom sok civil is volt.Én se nagyon örültem a haláluknak, de ha maradtak volna akkor mindenképp kampec, ha felrobban a relé azért ha nem akkor meg a reaperek miatt.De itt be is lehetett volna fejezni a 3. részt:)Megvárni még a reaperek belépnek a rendszerbe, vagy legalább a közepéig és akkor belevezetni a sziklát a relébe, a szupernova elintézte volna a többit helyettünk[spoiler] -
sanya200 #16765 Köszi szépen,még nincs kész a kép, illetve egy van de más milyet akarok érdekelne a véleményetek hogy milyen lenne a legjobb, úgy lenne a legjobb hogy mindenkinek tetszen.De ehhez az kell hogy írjatok pár sort hogy milyen legyen.Lehet privátba is nem muszáj ide. -
Hoz_Hun #16764 Ezzel a dialógusos dologgal teljesen egyetértek. Totál súlytalanok voltak. Annyi az eltérés, hogy más hangsúlyal, vagy más megfogalmazásban mond el valamit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legdurvább a Batarianok figyelmeztetése. Minek tették bele ha az ég világon SEMMI jelentősége nincs. Így is úgy is megdöglenek. -
bendáj17 #16763 én az öngyilkos küldetés után fogom megcsinálni majd délután magyarul. Már várom hogy milyen lesz. -
ZoliJ #16762 meg is van: At the end of Arrival Harbinger appears via hologram to have a brief conversation with Shepard about the futility of the Commander's fight against the Reapers. If the assignment is completed before the Suicide Mission he speaks through the Collector General, otherwise he appears in his Reaper form. -
ZoliJ #16761 valszeg ha az öngyilkos küldi előtt csinálod, akkor a collector general beszél hozzád (rajta keresztül persze Harbinger), egyébként meg közvetlenül Harbinger -
Hoz_Hun #16760 Nem maradsz le sokról. Magyarázkodik egy sort a végére odavág egy béna verset, aztán annyi. Addigra nem is érdekelt, mert már dobtam Taliért. -
Bhalage #16759 ööö sokan irták már hogy reaper meg kaszás, de én egyet sem láttam!;d
lehet azért, mert olyan játékállást töltöttem be, ami a suicide mission előtti?
mert nekem a kollektor generális vakkantott párat, de nemsokára megyek érte nem kell izgulni;Ddd -
Add meg a kép linkjét, megcsinálom neked mert a modik nem szeretik ha a háttért nem kodba adod meg.
Persze a méret se mindegy... -
Kész a magyarítása a dlc-nek?:O vagy végül is angolul vitted ki??? -
sanya200 #16756 Na sziasztok, végigtoltam én is ezt a micsodát.Hát nem vagyok elragadtatva,maga a történet egész jó viszont a körítés szánalmas.Látszik hogy ebbe a dlc-be nem adtak bele mindent, nincs beleélés.Még Jennifer Hale se nagyon erőltette meg magát.Az egésszel az a gond hogy nincs benne semmi érzelem a karakterek részéről, meg a pályarászek is csak össze lettek csapva.A többit inkább spilerbe.
[spoiler]Na szóval ami nem tetszik az az hogy semmi érzelmi reakció nincs a játékban,pl mikor shepardöt hívja Hackett és megemlíti az inváziót, hát shepard úgy fogadta a hírt hogy sehogy.Jó persze tudta hogy jönnek de azért valamit reagálhatott volna.Mikor doctor Kensonal beszél szintén nulla reakció, a vége meg hát nem semmi,Shepard és a kaszás úgy beszélgetnek mintha csak egy sima 5 órai tea lenne,Hackett se akadt ki túlságosan hogy elpusztult egy egész naprendszer.Szóval többségébe nem lett volna rossz ha visznek bele némi átélést érzelmet, drámát akármit.Az apróbb hibákat még meglehet bocsátani hogy pl a batáriaknak 4 szeme van de csak 2-vel néznek a ruha miatt...stb ezek annyira nem zavaróak,de a többi is ugyan úgy össze lett csak csapva.Jó oké hogy készülnek már a 3-ra de akkor vagy adták volna ki korábban vagy sehogy, mert így nem sok értelme van.Az még érthető hogy a legénység nem keveredik bele, elvégre egy szövetségi titkos ügyről van szó, de valahogy hát nem az igazi.Azért a következménykére kíváncsi leszek, nem csak a föld fele kell felelnünk a tetteinkért hanem a tanácsnak is, már ha megvan a spectre status, de ha nincs akkor is nagy bajba került így a szövetség.
Ezzel a tettel szerintem a tanács végleg kizárja shepardöt az ügynökök közül és a föld igencsak nagy bajban lesz.Egy újabb ürügy a turian tanácsnoknak arra hogy belénk kössön.Bár ha az első részben balak sikerrel járt volna akkor nem csak szaros 3000 élőlény halt volna meg hanem 4 milla.[spoiler] -
Pares #16755 Hát én értek, de szerintem elég, ha a Moderátorok figyelmébe topikba bemásolod a kívánt háttérképet és szépen megkéred őket (vagy valakit), hogy tegye be (úgy mint a bannert). Gondolom. -
mike01010101 #16754 Átnézni, hibákat, elírásokat javítani, konvencionális név és kifejezés használatot átnézni. Ilyesmik. -
Slashice #16753 Hibák keresése és javítása: helyesírás, elírás, szöveg adott szituációhoz való illeszkedése, adott esetben a mondat átfogalmazása, ilyesmi (több szem többet lát elv alapján):) Egyszóval, hogy lehetővé váljon egy hibamentes (vagy legalábbis minimális hibával rendelkező) verzió kiadása :) Legkésőbb holnap délután már kész lesz :) -
Őőő...lehet degenerált vagyok, de ebben az esetben mit takar a lektorálás? a játékkal való kompatibilitás kérdésének megoldása? csak hogy így szép magyarosan fogalmazzak :D:D -
sanya200 #16751 Valamelyikőtök nem ért a html-hez?Jó lenne csinálni ide az oldalra háttérképet de nem tudom úgy hogy csak fix kép legyen és ne ismétlődjön.Ötlet? -
sanya200 #16750 Csak hajrá, nagyon tetszett a műved amit mutatóba linkeltél be. -
sajnos nem tudom megmondani, hogy mikorra várható, mert most eléggé besűrűsödtek a dolgaim. jelenleg 25 oldal van kész. csak annyit tudok mondani biztosra, hogy készül szépen lassan. -
adam0615 #16748 Nagyon jó vagy
-
bendáj17 #16747 ez csodás hajrá Slashice :D -
Slashice #16746 Már neki is ültem :) -
mike01010101 #16745 Kész a fordítás 100%-ban, átküldtem Slashice-nak lektorálni.
-
bendáj17 #16744 én is megvárom Mike fordítását. -
Én is így vagyok vele! -
Szthomas #16742 Mondjuk sajnos ezen már a magyarosítás sem fog túl sokat segíteni :S
Mármint a dlc-n. -
Nexus10 #16741 Sztem holnapra már kész is lesz a mi Májkink :D -
Szthomas #16740 Én is! Ennyit igazán megérdemel, főként mivel nem egy mass effect-es fordítást köszönhetünk már neki. Nem utolsó sorban jól is csinálja... -
furgelab #16739 Én is megvárom az ő fordítását, azoknak raktam be akik nem nagyon bírják kivárni.