Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaj, mint ha nem tudom hol lettem volna! Csak itt "osztottam az eszet" a szomszéd topikban... <#nevetes1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

penge96
Pares, "öreg" barátom <#integet2>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

<#integet2>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

én az Act 2-ig toltam el de magyarul majd végig viszem. Üdv újra itt Pares és Hoz_hun

Azért ez a mondat remélem ismerõs valahonnan! <#ticking><#nezze>

Az én esetemben mellõzd az angolt, mert egy kukkot nem értek belõle<#falbav>

Ah yes, "Dragon Age 2 Demo", we've alredy dismissed that claim...

Nekem annyira nem jött be.A demót végigvittem a teljesben még addig se jutottam el mint a demóban.Majd megvárom a honosítást és adok neki még egy esélyt.Hátha megtetszik.

Az most az újdonság... :)

Ja én is azért nem voltam itt mert DA2-tem. De rossz pénz nem vész el... :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Na látom visszatértél Pares.:)
Valahogy aktívabb voltál a DA2 fórumban :D

Az SSV Budapestnek a spoilerek szerint elég nagy szerepe van az Arrivalban.
<#taps>

Igen sajnos még csak 1 rész jelent meg, már nagyon várom a következõt.

Én Amazonról rendeltem meg (angol nyelvû). Magyarul csak az 1. rész jelent meg.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Magyarul lehet csak az 1. van meg. A többi angolul természetesen, mindhárom könyvnek van hangoskönyv verziója is.
lightjack
ilyen Mass Effect könyveket hol lehet kapni?

Ezt is jó tudni. Az ember nem néz be pár napig és elmarad az infokkal. :)

Ja errõl jut eszembe holnapután újabb képregénnyel leszünk gazdagabbak.
Már várom.

Nekem az elsõ is tetszett.Igaz eddig csak azt olvastam.

Ezt jó tudni. :)
Nekem a 2. tetszett a legjobban. Az 1. és 3. meg kb egyformán.

Jön egy negyedik is szept. 27-én, ezt már William C. Dietz írja, a címe pedig Mass Effect: Deception.

Szerintem az 1. a legjobb, a 2 kifogott az írón, a 3. más stílusú mint az 1. de az is jó.
ne is:)
Én még csak az elsõ regényt olvastam, nem akarom tudni mi van a másik 2-ben.Már várom a következõt remélem hamar lefordítják.

Volt olyan mentésem, de aztán elovatam a 3. regényt és azóta meg se fordul a fejemben, hogy megtartsam. Ott a deafult az hogy elpusztult és a szemét Illusive Man így is mit mûvelt vele?! Hát nem spoilerezem le,....

én is mostanában ezen gondolkoztam majd meglátjuk mennyi hatása lesz a 3-ban (mondjuk én is eddig mindig elpusztítottam. )

Mindenképp tartsd meg legalább egy karakterrel, a játék valószínûleg legfontosabb döntésérõl beszélünk, s ha ez így van, akkor a harmadik részben következményei lesznek.
Speciel én is az elpusztítását tartom helyesnek, de négy Shepard megõrizte, hátha jó lesz még valamire, és egyébként sem mutat rosszul a majdani lakásán, a kitömött Collector General mellett.

@lightjack
Scanning
Van egy a nagykövetségen, ahol az Elcor és a Volus nagykövetek táboroznak, nos, õ néha eltûnik a padlóban. Ha nincs meg a quest, menj át egy másik szintre, gyere vissza, és ha minden okés, ott fog ücsörögni. Talán egy gyors mentés és visszatöltés is elég, nem emlékszem. Ha nincs ott, próbálkozz néhányszor, elõ fog kerülni.
Vraaanyek
sokadjára játszom ki a játékot, eddig mindig elpusztítottam a begyûjtõ bázist a végén, de most elgondolkodtam, vajon nem vehetnénk-e valóban hasznát a fináléban...mit javasoltok, volt, aki megtartotta közületek?

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

igen, de a hangját meg más adta.Érdekes.
"Liara T'Soni is voiced by Ali Hillis and her face is modelled after actress Jillian Murray. "

560 pont most valahol 7 dolcsi körül van.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Mennyi egy MS point most forintba?

Õ Liara? Mármint, róla mintázták?

Csak tudnám miért nem mûködik a kép beszúrása.
Jilian Murray

Én kis Liarám

Már csak 8 nap <#mf1>

Na végre. Most látom, hogy már hivatalosan is 29-e az érkezés érkezése. 560 MSPont. :)

Doom 4
Király<#hamm>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Kis OFF
Írtam a da fórumba de nem biztos hogy tudnak segíteni, itt meg vagytok páran akik da-t is tolták.
Annyit szeretnék kérdezni hogy nincs meg valamelyötöknek az ultimate edition magyarítása?Mert csak az alaphoz találtam meg de így hiányos kicsit, egy része angol maradt a fõ játéknak.Pl küldetések,tárgyak...stb
Nincs kedvem még egyszer leszedni 11gb-t.Csak a magyarítás miatt.H valakinek megvan és felteszi megköszönném.
Ja és nem lehet átállítani a nyelvet az opcionsban csak angol van.
OFF Vége

29-én jön az utolsó dlc, az Arrival. Ez a legfontosabb újdonság. <#smile>
Doom 4
Hali!
Kis szünet után vissza tértem. Van valami újdonság? Csak mert 2300 kommit nem igen fogok vissza olvasni XD

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Kopiati
(van ME 1 fórum is:P) Egyébként ha avina szól, már sikerült leszkennelned, keresd a többit. Az engedélyek megvásárolása után tudsz a raktérben cuccokat venni a csávótól, több engedély, jobb cuccok...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

1) Az engedély vásárlások segítségével tudsz az adott márkához tartozó felszereléseket vásárolni a hangárban ácsorgó katonától (ahol Garrus, Wrex és Ashely is ácsorogni szokott).

2) Azt nem tudod lescannelni. Az összes többit igen, és úgy meg is lesz a quest.

lightjack
elkezdtem ismét az ME1-et és azt szeretném megkérdezni, hogy ezek az engedélyek pl: Sitta Alapítvány engedélye a Normandia szállásmesterének mire jó? nemrétem

másik kérdés: hogy tudom bescannelni azt az õrzõt aki a Fellegvárban ott kinn van asszem a Toronyba vezetõ felvonóval szembe? mert ott az az Avina vagy kicsoda(az az MI) és mindig azt hajtogatja hogy "Please do not distrube the keepers!" így képtelen vagyok megcsinálni azt a questet.

szal pls help!

Kopiati
*hiába

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
Irányítást állítsad alapértelmezettre. (hiba nem állítgattad, nálam sem akarta az igazságot)

bowari
Oks,KÖSZ szépen!!!

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

V gombot hosszan kell nyomni és így tudod felszedni a tárgyakat, de mindig a körön belül kell maradnod.
bowari
Üdv.Van ez a firewalker DLC.Hogy lehet ott átkutatni a kijelölt területet?
A jobb egérgombot írja, hogy azt tartsam nyomva-de nem történik semmi....

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Jah szerintem is az az egy hiányzik neked a 6-ból.A híd alatt van elrejtve ahol a vízesés van ott le lehet menni, a többi elég nyilvánvaló helyen van.Bár sokat nem vesztettél vele mert semmi jelentõsége nincs.Én legalábbis nem vettem észre semmi extrát benne mikor megtaláltam.Max kapsz egy érmet és kész.

Kopiati
Én arra a bolygóra lennék kíváncsi, ami az egyik krogan rendszerben van, körülötte szétszakadt holdak:D beteg állatok felrobbantották a holdakat valami szuper fegyverrel:) a belépés tilos:)