Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Valahogy aktívabb voltál a DA2 fórumban :D
<#taps>#taps>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Már várom.
Nekem a 2. tetszett a legjobban. Az 1. és 3. meg kb egyformán.
Szerintem az 1. a legjobb, a 2 kifogott az írón, a 3. más stílusú mint az 1. de az is jó.
Én még csak az elsõ regényt olvastam, nem akarom tudni mi van a másik 2-ben.Már várom a következõt remélem hamar lefordítják.
Speciel én is az elpusztítását tartom helyesnek, de négy Shepard megõrizte, hátha jó lesz még valamire, és egyébként sem mutat rosszul a majdani lakásán, a kitömött Collector General mellett.
@lightjack
Scanning
Van egy a nagykövetségen, ahol az Elcor és a Volus nagykövetek táboroznak, nos, õ néha eltûnik a padlóban. Ha nincs meg a quest, menj át egy másik szintre, gyere vissza, és ha minden okés, ott fog ücsörögni. Talán egy gyors mentés és visszatöltés is elég, nem emlékszem. Ha nincs ott, próbálkozz néhányszor, elõ fog kerülni.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
"Liara T'Soni is voiced by Ali Hillis and her face is modelled after actress Jillian Murray. "
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Jilian Murray
Írtam a da fórumba de nem biztos hogy tudnak segíteni, itt meg vagytok páran akik da-t is tolták.
Annyit szeretnék kérdezni hogy nincs meg valamelyötöknek az ultimate edition magyarítása?Mert csak az alaphoz találtam meg de így hiányos kicsit, egy része angol maradt a fõ játéknak.Pl küldetések,tárgyak...stb
Nincs kedvem még egyszer leszedni 11gb-t.Csak a magyarítás miatt.H valakinek megvan és felteszi megköszönném.
Ja és nem lehet átállítani a nyelvet az opcionsban csak angol van.
OFF Vége
Kis szünet után vissza tértem. Van valami újdonság? Csak mert 2300 kommit nem igen fogok vissza olvasni XD
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
2) Azt nem tudod lescannelni. Az összes többit igen, és úgy meg is lesz a quest.
másik kérdés: hogy tudom bescannelni azt az õrzõt aki a Fellegvárban ott kinn van asszem a Toronyba vezetõ felvonóval szembe? mert ott az az Avina vagy kicsoda(az az MI) és mindig azt hajtogatja hogy "Please do not distrube the keepers!" így képtelen vagyok megcsinálni azt a questet.
szal pls help!
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
A jobb egérgombot írja, hogy azt tartsam nyomva-de nem történik semmi....
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit