19778
  • Tehasut
    a tehasut féle javított magyarítás pakkban ezt javítottam
  • Fpocok
    Biztos Philip számolta :D
  • orichalcos
    Le is szedtem és van benne egy kicsike hiba. :D

A felirat szerint 3 ezer batarian lakosról van szó, a szinkron viszont 300 ezerről szól.
  • mike01010101
    Kitették a magyaritas.hu-ra az Arrival forditasokat.
    3 fogorvosból 2 a "Mike és Slashice" féle verziót javasolja:)
  • Tehasut
    Ezek a videók semmi extrát nem rejtenek, láthattad őket a játékban, Normandia megérkezik pl a Fellegvárba.

Egyébként a bik kiterjesztésú videókat meg tudod nézni RAD Video Tools-szal
    http://www.radgametools.com/bnkdown.htm
  • Slashice
    Viszont a dátumból elnézve ez nem a legfrissebb :P
  • Slashice
    No, kirakták a portálra mindkét magyarítást. Itt van Mike változata: Érkezés Függetlenül attól, hogy már megvan, töltsétek le innen is ;)
  • Katarn576
    azt a rohadt, ezt észre vettétek már?
    A játék movies könyvtárában, van egy pár olyan videó amiknek az a neve hogy Arrival. Ja, és nincs fent a DLC, csak az alapjáték.
    Mondok egy címet: ShpCr2_100_Arrival_Part1.bik.
    Ebből például 3 darab van. De van olyan is, hogy City Arrival.bik
    Lehet hogy hülyeséget mondok, de nem lehet hogy ezek a videók is amolyan titkos videók, mint amiket találtak a rajongók a játékban eldugott hangfájlokat?
  • csoli31
    Köszönöm nektek a magyarítást!
  • bendáj17
    köszönőn a javításokat a magyarításon.
  • Tehasut
    Természetsesn az 1.2-es Shadow Broker magyarítás van a csomagban.
    Én se találkoztam lefordítatlan mondattal. Helyesírási hiba valóban előfordulhat, de annyi belefér. :-)
    Majd akkor fogok vele legközelebb foglalkozni, amikor újra végigjátszom a ME2-t. Szerintem az már a hármas rész előtt lesz valamikor...
  • mike01010101
    A coalesed.ini-t kell szerkeszteni hozza. En a notepad++ -t javaslom
  • JethroHUN
    Megoldottam, a lőszer mennyiség átírását, sőt még azt is h Grunt használhassa a Revenant gépfegyvert :D (MEwiki amúgy)
  • Slashice
    Bár azt nem tudom, hogy Tehasut melyik változatot dolgozta át, de ez rendben kell, hogy legyen: http://magyaritasok.hu/downloads/details/1313/mass_effect_2_lair_of_the_shadow_broker (viszont ennek a szószedete a Mass Effect 2-höz illeszkedik)
  • Slashice
    Hmmm, nem tudok lefordítatlan mondatról... helyesírási hiba előfordulhat, de nem számottevő :)
  • TBTPumpa
    Jó lett a fordítás az Arrival DLC-hez! Gratula hozzá!
    Viszont a Liara-s DLC-hez a fordítás több helyen is tartalmaz helyesírási hibákat, illetve angol mondatok is vannak benne.
    Ez javítva lesz majd a jövőben, vagy ebből is van egy javított változat, csak én rosszat töltöttem le?
  • mike01010101
    Folyamatban van, a jövőhéten lesz egy szabad délutánom, befejezem, csak félbehagytam a dlc miatt.
  • Nexus10
    képregény hogy áll? :)
  • Tehasut
    höhö, ez nekem fel sem tűnt
  • mike01010101
    Ez is jellemzi az "összecsapottságot". Nem rossz a dlc, de folyamatosan ez volt az érzésem. A doktornő kidolgozása és mozgása is megér egy misét. pl a batáriai börtön egy recycling krogan bolygó.
  • Slashice
    Amúgy mekkora igénytelenség volt már a BioWare részéről, hogy az Érkezés DLC-ben emberi sisakot kapták a batáriaiak?! Ennél nagyobb facepalmot... de legalább érthető, hogy miért olyan frusztráltak: van 4 szemük, és abból csak 2-t tudnak használni sisak alatt :)
  • Slashice
    Hát igen... az alapkoncepciót nem tudtam volna túl komolyan venni :)
  • Tehasut
    Ráadásul duplatévedés volt :-)
    Nem a Zúgjon az égben jöttek elő, az alapjátékban is szerepeltek (kódexbejegyzésük volt csak), de kicsit máshogy néztek ki.

http://masseffect.wikia.com/wiki/Batarian
    az oldal alját csekkold.
  • Slashice
    Tévedtem, ott is batáriai :)
  • Slashice
    @Tehasut: Ha jól emlékszem, az első részben a batáriai batarián volt. De egy félpill és meglesem (csak a zúgjon az ég DLC-ben jöttek ugye elő).
  • Tehasut
    Szeritnem sincs ezzel gond, csak blasto megelégelte, hogy a MP adminjai piszok lassan dolgoznak. Mondjuk ma raktak ki 3 új magyarítást az oldalra, de egyik se az Arrival.
  • Tehasut
    Elkészültem a javított, bővített magyarítás legújabb (és egyben végső) verziójával, amely már tartalmazza az Arrival DLC nyelvi fájlját is, ami Mike és Slashice munkáját dícséri.

ÍME
  • Slashice
    Ja, és a cikkben már a legújabb változata van Mike fordításának :)
  • Slashice
    Akit érdekel, írtam egy cikket a magyarításokról :) Arrival DLC - magyarul
  • sanya200
    Jó ez így szerintem így izgalmasabb:)
  • JethroHUN
    Van vmi mód arra h átírjam a lőszer mennyiséget fegyverenként? mert csak olyan cheat van ami örök lőszert ad, még tölteni sem kell, azt meg azért mégsem akarom
  • mike01010101
    Semmi gond nincs ezzel, remélem majd az me3 fordításnál is ilyen aktív lesz.
  • sanya200
    Ehhez nem tudok mit szólni.
    gamestar/blasto magyarítás
  • Slashice
    Hát igen, ahogy elnézem, mostanság Evin és RaveAir a legaktívabbak :)
  • mike01010101
    Demo1
    Demo2

Nem pont ME téma, csak érdekességképpen beszúrok két videót az általam fejlesztett rpg-ből (inkabb fallout ihetésű cucc) csak hobbi, semmi egyéb.
  • HJ
    Én az Aliens vs Predator 2 fordítást RaveAir-nak küldtem el. Kb 2 nap múlva kinn is volt az MP-n a cucc.
  • bendáj17
    lassúak mint a mit tudom én mi. Elkeserítő hogy képtelenek kirakni.
  • Slashice
    Hát, én már mikor elküldtem az Altpack#2-höz a javítást... és még mindig nem rakták ki :P lehet, hogy csak a megfelelő személynek kéne küldeni és egyből kint lenne :)
  • HJ
    Bár még az első változatról se volt hír az MP-n :(
    Nem tudom mennyire járható út, hogy kiraknál ide egy letöltési linket - mint ahogy az első verziónál volt.
  • HJ
    Kösz az infót! Remélem gyorsan kihírezik :)