19778
-
sanya200 #16858 Ez hoz hun-é csak más szögből:)
Az ő képén takarásban van a pisztoly miatt.
Mike nekem is átdobnád ha nem gond? -
bendáj17 #16857 köszönöm szépen a fordítást megkaptam pm-be :D -
#16856 Ő is tetszik :D -
sanya200 #16855 xD emlékszek, meg is vannak még azok a képek is.
Asszem ez volt a női itt nincs takarva az arca.Legalábbis azt hiszem ez az:)
kép -
Hoz_Hun #16854 Amúgy a képekért köszönet Sanyának, mert annó ő fotózta ki a játékból a kódjaim alapján. Én Xbox360-ról nem igazán tudok fényképezgetni. :) -
#16853 Itt az én Shepard-om:) -
#16852 A nőcid elég csini :D -
zyggee #16851 én is szeretném elkunyizni :)
köszönöm -
#16850 Nekem is jöhet. Köszönöm szépen! -
Hoz_Hun #16849 Itt meg az én Shepardjaim: :)
Női Shepard
Férfi Shepard -
adam0615 #16848 Akkor én is szeretném ha elküldenéd :)
Előre is köszönöm! -
#16847 Én is megköszönném ha elküldenéd priviben, a másik: már elküldték a masseffect.hu-sat is magyaritások portálnak. Szóval nem tom hogy melyik lesz kirakva... Lehet máshova is fel lehetne rakni! Illetve sztem. fel kéne venned a kapcsolatot az me.hu-sakkal ha a 3. rész is angol lesz (ami eddig úgy néz ki) akkor együtt tudjatok dolgozni! -
kr1szmester #16846 én megköszönném, ha elküldenéd priviben :) -
Bhalage #16845 szep, de az alap nekem jobban bejon -
mike01010101 #16844 Hála Slashice gyorsaságának (is) elküldtem a magyarítás portálra. Aki nem tud várni annak átdobom priviben. -
sanya200 #16843 Hát mondjuk én is tudtam hogy nem lesz nagy szám,de mégis alig vártam hogy játszhassak vele.Függetlenül attól hogy nem nagy szám ma végigtoltam még egyszer másik karakterrel.
Most mondjátok meg hát nem dögös?
-
bendáj17 #16842 tudom olvastam de csak az első meg a kiváncsiság nagyon sokat nem várok tőle. -
sanya200 #16841 xD másodszorra pont én is 27-es karival toltam végig. -
sanya200 #16840 Én ott mindig megdöglöttem, de mindig csak a tetves lángszórós miatt, de utálom azt az ellent. -
#16839 Az jóóóóó. Akkor ma Shepard-om 27-es szintű lesz:)) -
Hoz_Hun #16838 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az "Ultimate Sacrifice" az pont meg kell hogy legyen. Azt azért kapod, hogy végigvitted a DLC-t (és meghoztad a hatalmas áldozatot a meteorral és a batarian életekkel).
A másik kettő: az elsőt azért kapod hogy a bolygóra szállás után egész a doki-ig, nem nyírsz ki (és nem is látnak meg) batarianokat. A másikat pedig mikor az artifaktnál a doki elárul, akkor több hullámban rádtámadnak. Azt kell túlélned. Legvégén jön egy heavy Mech is. Aztán semmi, Shepard magától ugyan úgy összeesik minhta lelőték volna, de jár érte az achivement. -
Hoz_Hun #16837 Ja tudom, de én ott sem emlékszek rá. Majd újra megnézem a jelenetet. -
sanya200 #16836 Van benne olyan archivment egyébként hogy ultimate sacrifice(bocs ha rosszul írtam), én nem találkoztam vele.[spoiler] Csak olyasmi volt hogy élj túl 5 rohamot mikor megtámadnak Kanson emberei, vidd végig a dlc-t, meg lopakodj be úgy a börtönbe hogy ne vegyenek észre.[spoiler] -
sanya200 #16835 Sokat azért ne várj tőle, annál nagyobb lesz a csalódás:S -
sanya200 #16834 Ezt csak akkor mondja ha nem lövöd le mikor megjelenik a renegát ikon. -
bendáj17 #16833 ez nagyon jó hír mert én is nagyon várom az első játszást a dlc-vel. -
Hoz_Hun #16832 Ez is a súlytalan dialógusok és döntések egyike. :/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shepard nem mondja hogy meg lehet állítani az Aszteroidát. Lehet Mike kapásból tudja pontosan mit is mond. ^_^ -
mike01010101 #16831 Nem volt időm rá. Ezért is kell lektorálni, mert vakon fordítottam. Csak olvastam a szöveget és írtam, nem szoktam szótárazgatni szerencsére.
-
sanya200 #16830 lol, nem vitted még végig?Azt hittem az az első, hogy lásd hogy mi hogy alakul. -
sanya200 #16829 Nem.
[spoiler] Mindenképp felrobbantja magát, nem lehet megmenteni vagy lebeszélni, csak motyogsz még pár mondatot majd megnyomja a gombot.
De azt most nem értem hogy shepard azt mondja neki hogy meg lehet még állítani az aszeroidát, vagy azt csak azért mondta hogy lebeszélje?Mert végül is shep indítja el.[spoiler] -
mike01010101 #16828 Percekben mérhető a magyarítás megjelenésének időpontja. Most mar lassan nekem is végig kellene játszanom ezt a dlc-t. -
sanya200 #16827 nemsokára kész lesz.
[spoiler] Észrevettem hogyha a begyűjtök előtt teljesíted a küldit akkor a begyűjtő tábornok beszél, ha utána akkor harbinger.Vagyis mind kettőször harbinger csak más alakban.[spoiler] -
#16826 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lersz vmi máshogy a DLC-ben ha nem ölöm meg a végén a renegát jel felbukkanásánál Kensont? -
#16825 Mikorra várható a magyarosítás? Már alig bírok várni:D -
sanya200 #16824 Nekem nincs annyi csak 17.8 pedig fentvan az összes dlc.A mentésekhez csak azok a dlc-k kellenek amik már korábban is fent voltak.Máskülönben nem fog menni, ki fogja írni hogy nem lehet betölteni mert xy tartalom hiányzik. -
#16823 Csak egy ilyen helyzetet a Reaperek ne használnának ki, simán maguk mellé állíthatják az egyik felet. -
#16822 Köszönöm szépen a segítséget. Nekem is a Shadow broker tetszett a legjobban, bár overlordot nem próbáltam. Majd fizuból megveszem. -
#16821 Warezkérdés:
20Gb-t foglalt a játék..És azt sokalltam..Ezért uninstalláltam,hogy legyen hely..sok hely,mert szedtem volna le mást és hát 4-5Gb-ra nem lehet..Igy lett 25..Az elég mindenre..
A mentéseim megvannak..TEhát ha fel akarom tenni az Arrivalt,akkor fel kell raknom az alapjátékon túl az össze kiegészítő cuccot is,h a mentéseim működjenek,igaz? -
Hoz_Hun #16820 Nálam a Katsumi a második. Mind a karakter mind a sztorija nagyon jó. Imádom. :) -
Domasi #16819 Még annyit, hogy a matematika zseni öcsike egy autista. És elég durván meg van gyötörve. Szerintem hangulatos kieg az Overlord, bár megint túlságosan nagy katarzist csináltak a történetből. Kicsit már erőltetett ez a világmegmentős dolog. De megéri letölteni. Legalábbis ingyen. Pénzért már nem annyira.