Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#hehe>
Meddig játszák még, hogy a DLC-t diavetítésként adják le? 😊
Tér-idõ koordináták, Shep visszamegy a múltba, rákapcsolódik gép testével a relére és felrobbantja magát.
a számláló miatt gondolod
lehet hogy két nap múlva bejelentik a dlc-t? de jó is lenne.
😄
Akkor már nincs is messze a dlc, holnap már 18.-a😊

Na végre valami kis design váltás végre nem az unalmas kocka ajtók😊
Nekem elsõre a republic commando jut eszembe róla😊

Na ez már valami. <#wow1> <#taps>
Újabb kép, ez most jelent meg a masseffect.com -on:

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Találgatások vannak még csak arról, hogy a DLC megjelenik 29.-én, meg hogy a hétvégén bõvebb infókat mondanak a harmadik részrõl.

Hátha lesz valami összefüggés\utalás az Evolution c. képregényben megismertekkel.

Következõ rész 23-a? DLC 29-e?
Nem, a Bioware fórumából linkeltem <#vigyor0>

Hehe, csak nem te is a direkt linken átírtad a kép sorszámát? 😊

Jó kis kép <#taps>
A kép bal oldalán az nem egy kaszás cucc?
Újabb screenshot:

penge96
Istenem mekkora láma vagyok... xD
A hangulattal kapcsolatban igazad van

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Mindkettõt én linkeltem 😊 , és bár mindkettõ jó, de az elsõ az, ami igazán tápos. Mesterien van vágva, idõzítve, a zene meg csak plusz. Ami a legjobb benne, hogy nem az alap, játékban megismert hangulatot adja.
penge96
Nem egy nagy szám videó, szerintem...

Amit cdr74 linkelt az viszont jó

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

a zsûri jól látja a dolgokat.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

azért milyen jol haldhatnak a képek alapján meg hogy itt húzzák a népet ezekkel a képekkel XD
Elõször itt olvastam: ME2 DLC

Utána meg a Bioware fórumán is és ezt linkelték be: http://www.play.tm/news/33165/release-date-for-mass-effect-2-dlc-the-arrival-emerges/
Hmmm, ezt a pletykát hol hallottad? Csak mert látok benne rációt, ugyanis eddig az összes DLC keddi napon jelent meg, és 29. is keddi nap 😊

Én pl annak is örülnék ha megmutatnák hogy mi lesz a gyûjtõi kiadásban vagy egy jó kis videót is mutathatnának vagy egy pontos megjelenési dátumot mondhatnának. 😄

Ha igaz a pletyka akkor csak március 29-ig kell várni az új DLC-re 😊
Így legaláb nincs kísértés a spoiler-re 😊
Vraaanyek
lehetne már hétvége, mérhetetlenül kíváncsi vagyok, milyen infót kapunk végre a 3-ról...most már igazán ideje lenne jóval nagyobb mélységû infókat kiadni a játékról... TES V:Skyrim kb. ugyannakor jelenik meg, arról meg már majd' mindent tudni, rakás screenshot, komolyabb trailer, infók, stb...BioWare kicsit most már összekaphatná magát...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

*tudnék

Csak vicceltem 😊Ez alapján a kép alapján semmit nem tudnák megállapítani..De a Mass Effect 2 egyik erõssége a grafika, a háttér nem Oblivion szint de a karakterek gyönyörûek.

JethroHUN

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Vraaanyek
Baromi jó hangulata van, de a nõi Shepard-tõl még mindig a víz ver...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

penge96
Hát sztem fogták, és áthozták az egybõl õket. Amúgy tényleg okádék ronda, nem csoda hogy 2 percet kaptak... (eddig)

Kopiati
Hát az õ arcukra kéne kis polír, mert a 2. részben undorítóan néznek már ki... a többiekhez képest... (thane, grunt zseniális arcához képest...)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

ja maradtak remélem összelehet velük futni.

penge96
Az egy dolog, hogy egy szereplõ arca még jobban ki van dolgozva... ez a minimum, elvégre róla szól a DLC.

Egyébként valaki említette, hogy a katonák, lehet hogy szövetségiek. Nah ez egész jó gondolat, elvégre Ashley-vel/Kaidan-nel is összekéne futni, és ha jól emlékszem, õk maradtak a szövetségnél

Maximum a textúrákat dolgozzák át. Nem hiszem, hogy ennél nagyobb változásokat eszközölnének egy DLC-ben.

Amúgy Liara arca tényleg sokkal szebb a DLC-ben ezt én is tudom tanúsítani.
penge96
Ezt a BW mondta, hogy az alapjáték és a DLC-k között grafikai különbség van? Mert ilyesmivel még soha nem találkoztam, ugyanaz a játék, csak még van hozzá van dobva egy fejezet. Kétlem, hogy grafikát javítanák... meg amúgyis: kell ennél jobb? Max. a mimika, az meg ráér a 3-ba

Hát most egy kép alapján hogy állapítod meg.Már nem azért de a shadowbroker dlc is sokkal szebb mint az alap.Pl liara arca elég durván ki van dolgozva de még shep is szebb abban a dlc-ben

szerintem valami hasonló lehet

Kopiati
Valószínûleg egy elõõrs, hiszen kutatási eszközök vannak ott, mint a 2. képen😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

most látom hogy már volt...
penge96
Szerintem is, de minden lehetõséget nyitva kell hagyni 😄 Amúgy száz hogy nem a Föld, mert nem hiszem hogy Shepardnek ilyen pitiáner földi dolgokat kéne megoldania... 😄

itt van a 3. kép :
Kopiati
Földet DLC-ben ellõni, áhhh borzalmas húzás lenne😊

Egyébként én abban reménykedek, hogy a 3-ik részben egy übbberr gonosz cerebust építhetek, már van egy majdnem *5-ös gonosz parancsnok, aki csak azt várja fullon legyen a vörös led 😊Szóval komolyan remélem át lehet venni az irányítást a Cerebusban és utána már csak a galaxis meghódítása marad 😊

HaCsakNemLeszEgyVízAlattiDlcIs
Oki ez jogos 😊 Csak vicceltem 😊

Hát emberek így elsõre semmi továbbfejlõdés grafikailag 😊