19778
-
#17058 Első százba nem fért be a sok hulladék elé a Dungeon Keeper és a Jagged Alliance sorozat? Vicc... -
KondorKhan #17057 Jó, de ha a filmet csak a játékosoknak csinálnák, és nem a már bevált történetről és hőséről, Shepardről szólna, akkor hatalmasat bukna, a világ nagy része nem ismeri Shepard és a Reaperek történetét. Az, hogy most megfilmesítenék mondjuk az ember - turian háborút az csak zavart keltene a nagy közönség szemében, persze, mi akik már ismerjük a trilógia történetének a 2/3-át szívesebben látnánk egy előzmény filmet, vagy legalább a trilógia történetét, de más valaki szemszögéből....szerintem a már meglévő, jól bevált történetet kellene filmre vinni, nem pedig valami újba kezdeni bele, gondoljatok itt pl. a Prince of Persia-ra, a Doomra, a Hitmanre, a Resident Evilre(bár ők helyesen felismerték az utóbbi részekben, hogy a játékokból is sokat kell meríteniük a sikerhez), a Max Paynre, Silent Hillre, vagy a Tomb Raider filmekre - én egyiket sem nevezném remek alkotásnak, nemcsak a megvalósítás terén, de főleg a történetük terén van a hiba. Úgy kellene gondolni a játék adaptációkra, ahogyan a könyv adaptációkra, csak keveset változtatni a történeten, hogy az könnyebben érthetőbb legyen, mi lett volna, ha mondjuk Peter Jackson nem hitelesen adja vissza A Gyűrűk Ura történetét? Akkor valószínűleg nem kapott volna 17 oscart, hiába jók az effektek, meg a színészek munkája. Még a legzseniálisabb színész sem tud mit kezdeni egy szar forgató könyvvel. -
sanya200 #17056 A könyvről egyébként nem tudtok valamit?Mármint a 2 regénnyel kapcsolatban hogy mikor jelenik meg magyar nyelven is.Már nagyon várom, az elsőt is már 2x kiolvastam de lesz az még több is -
sanya200 #17055 Hát én is nővel tolom:)
De nem is tudom mi lenne jobb történet szempontjából.Nekem tetszik az alapstory is.Úgy lenne a legjobb hogy mindenki a saját karakterét láthatná a filmben:)De ez még odébb van egy 50 évvel:)Ez a star trek holoszoba nagyon bejön:)
Viszont tényleg nagy potenciál van ebben az univerzumban nagyon sok rajongója lett a 2, résznek köszönhetően, talán ha nem marad abba a lelkesedés az érdeklődés, és ha nem bukik be a film akkor felemelkedhetne a nagyok közé.Star Trek és Star Wars mellé 3. nak:) -
Evoluti0N #17054 Én olyan pletykákat hallottam, h benne lesz Shepard a filmben és Matthew Fox fogja alakítani. Én személy szerint örülnék egy filmnek, mivel sok potencia van a Mass Effect világában. Ugyanakkor jobban örülnék egy Shepard mentes Mass Effect filmnek, ami nem a játék történetét meséli el. Számomra zavaró lenne, h nem az én Shepardomat látnám (ráadásul nálam Shepard nő); és miért érdekelne egy film, ahol nem én hozom meg a döntéseket, amikor végigjátszottam egy filmszerű játékot, ahol az én kezemben van a döntés. Mondjuk a nézők nagy része valószínűleg a filmen keresztül fognak először találkozni a Mass Effect világával, szóval őket nem fogják zavarni ilyen "apróságok" :). -
sanya200 #17053 Egyébként a filmről mi a véleményetek?Nem tudom hogy az élőszereplős megoldás jó-e, ha csak nem azokat szerepeltetik akiket lemodelleztek.Pl jokert én tuti beleraknám úgy lenne az igazi.Ezért is lehet jobb lett volna egy animációs film, egy olyan minőségű mint a me3 trailer odatett volna.Azért a történetre kíváncsi leszek, mennyire lesz köze a játékhoz, benne lesz-e shepard...stb.Mert lehetnek jók az effektek meg akár a színészek is ha gagyi a forgatókönyv.Nem sok pozitív példa van a játékból készült filmekre.Szinte egytől egyig bukás volt, pl Doom egy rakás ürülék lett vagy még sorolhatnám. -
sanya200 #17052 Hát igen ahány ember annyi vélemény.Egy játék se volt még amit ennyiszer végigjátszottam volna.A dragon Age se rossz de maga a korszak amiben játszódik nem érdekel annyira.Sci-fi az én világom:)
Megnéztem megint a 3. rész trailerét és még mindig a hideg ráz tőle.Már alig várom a megjelenést.De ennek 2 oldala is van ha végre megjelenik, utána már nem lesz mire várni:( Lehet hogy lesz még ME univerzumban játszódó játék de az nem Shepard-ről fog szólni.Persze érthető sokan már unnák a 4. részt de én szívesen játszanék azzal is.Nem feltétlen kell hogy az is világmegmentős legyen, az a téma már uncsi.
Szívesen megnézném viszont a 2. rész launch trailerét abban a minőségben ahogy a 3-at megcsinálták. -
Evoluti0N #17051 Tökéletes lista nem létezik. Az ilyen összeállítások csakis szubjektívek lehetnek. Nem egy futóversenyről van szó, ahol egyértelműek a helyezések. Én se értek egyet sok játék helyezésével, listán való szereplésével, illetve nem szereplésével. -
#17050 Számodra legalábbis:) -
sanya200 #17049 Csak érdekességnek linkeltem be de a fele hülyeség.Számomra a me1-2 nem az év hanem az évtized játéka:)2000-2010 ig nincs jobb szinte. -
#17048 A C:\Program Files\Mass Effect\BioGame\Config\DefaultEngine.ini-ben a Language=HU sort írd át Language=INT-re és máris angol lesz a játék. -
frunzi #17047 Portal egy nagyon jó techdemo aminek a 3/4ede tutorial nemtudom mit keres az 1. helyen. Mass Effect2 korrekt helyezést kapott, ME1 mehetne top3ba. Tetris nemtudom mit keres itt ennyi erővel egy kis szalmabábut is berakhattak volna az is játék... Nálam összes Nintendo termék kilőve utálom mindet. GTA4 helyett Vice City. Uncharted 2 legalább top3ba. KoTOR meg MGS 3 oda vissza picsázza mindet. -
bendáj17 #17046 szerintem se érdemes ezzel foglalkozni minden embernek más én pl. a Portalt ki sem próbáltam. -
#17045 meh, elég idióta lista... oké, Mass Effect 2 jó lett. nagyon jó. de - az első rész köröket ver rá, 75. helyen lévő Knights of the Old Republic meg kb az egész listát elpicsázza játékélmény szempontjából. a negyedik helyen lévő GTA4-ről meg nem tudok a jó ízlés határain belül nyilatkozni... -
sanya200 #17044 10.ik a Mass Effect 2 -
#17043 fákk,attól még remélem a 3. részben megmutatják hogy hogyan is néztek ki :D -
sanya200 #17042 Le kell tépni valahonnan az angol nyelvű fájlokat.Ha más nincs akkor torrent. -
bendáj17 #17041 igen úgy lett volna értelme de így találták ki. -
frunzi #17040 Valaki nem tudja véletlen, hogy eredeti magyar nyelvü ME1-et, hogy lehet angollá tenni? -
sanya200 #17039 Végül is úgy lett volna értelme a dlc-nek ha meghagyják a döntés lehetőségét.Felrobbantod a relét vagy nem.Mert így mikor importálsz tök mindegy hogy végigvitted-e a dlc-t vagy nem.Így is úgy is az lesz hogy felrobbant a relé. -
bendáj17 #17038 durva lenne. :D -
#17037 C, az ilyen nem játszottad döntéseket, valószínűleg a saját új játék karakter amúgy is renegát döntéseivel pótolják...(mint a 2-ben az új karakter indításánál) -
Evoluti0N #17036 Szóval ha valaki nem játsza, akkor:
a.) Úgy veszik, mint ha Shepard nélkül pusztították volna el a relay-t
vagy
b.) meg se fogják említeni a 3. részben.
Mondjuk így elveszik a dlc-ben történteknek a jelentősége. -
Hoz_Hun #17035 Érdekes mi? :D
ME3
...
Import ME2 Save
...
You Have not completed the Arrival DLC!
Reapers arrived, Shapard can nothing to do about it!
Mission Failed! End Universe! End Game!
...
<Start New Game>
<Exit>
-
sanya200 #17034 Pedig érdekes lett volna az biztos. -
Hoz_Hun #17033 Nem. Ha valaki nem játszik az Arrivallal akkor "csak" lemarad erről az eseményről. Shepard nélküle csinálja meg, tehát a játék úgy veszi mintha megtörtént volna. Vagy úgy veszi, mintha sose lett volna extra Relay és senki nem csinál semmit.
Lényeg; biztos nem jönnek előbb a Reaperek azoknál, akik kihagyták az Arrivalt. :) -
sanya200 #17032 Asszem nem így van mert ha elfogták volna őket a reaperek a fellegvárban nem tudták volna megbütykölni az őrzőket és akkor a mi időnkben szépen kinyitották volna a fellegvár relét.Azért is kellett Soverign-ek megtámadni a fellegvárat mert az őrzők nem válaszoltak a jelre.Meg csak azután mentek el a kutatok ilos-ról hogy a reaperek visszatértek a mélyűrbe.De az sem kizárt hogy maradtak túlélők csak senki nem tud róluk, na majd a 3-ban egyszer csak előjönnek valami super weapon-al. -
Nexus10 #17031 Szuper! :) Nem akarlak siettetni, csak gondoltam rákérdezek. -
#17030 Azért az sem kizárt, hogy, habár ilyen nem hangzott el soha, a megmaradt túlélők vissza tértek a fellegvárba, ahol is belesétáltak a pusztítók csapdájába, így azt a maradék prothean-t is elfogták, akikből később a begyűjtőket is "kitenyésztették"... -
Evoluti0N #17029 Tegnap kivégeztem az Arrival-t. Röviden: tetszett. Hosszabban: jó volt. Szal összességében jó volt. Féltem, h kiszámítható sztori lesz, de pl amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsit meglepődtem, plusz tetszett a robot irányítós rész is :). Egyébként arra vagyok kíváncsi, h ez az utolsó dlc hatással lesz-e a 3. rész történéseire. Mert ugyebárDr. Kenson elárultSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lelassítottuk a Reaper inváziót. Ha most valaki nem játsza végig és úgy importálja a mentést, akkor az ő esetében előbb jönnek a reaperek és nem lesz idő felkészülni a támadásra, vagy mi? Vagy most csak azért mert dlc, nem lesz jelentősége és mindenkinél ugyanakkor jönnek? De úgy meg mi értelme lenne a dlc-ben történteknek? -
ferenc001 #17028 Egyre fogyott az energia, így elkezdte lekapcsolni a nem létfontosságú személyzet tagjait és mire a reaper-ek elmentek, már csak a top kutatók maradtak életben, őket fel is keltette, el is mentek a Citadel-be a Conduittal, ahol valószínűleg éhen/szomjan haltak, de ha azt nem is, annyi biztos, túl kevesen maradtak egy egészséges populáció kialakításához. -
#17027 valaki még emlékszik,hogy az ilios-on miért nem keltette föl a hibernációból a még megmaradó prothean-okat vigil?mégha évszázadokig is jártak a reaperek egyik bolygóról a másikra,azért lett volna ~49 ezer évük élni -
bendáj17 #17026 nem is vettem észre. Semmi gond. Köszönjük. -
sanya200 #17025 Nekem feltünt csak elfelejtettem szólni a nagy izgalom közepette -
#17024 Vigasztaljon az, hogy blasto is hibázott párat :-)
Ezt a magyarításából kopiztam: "háromszázerer batarián". -
mike01010101 #17023 You're fired :) -
Slashice #17022 Ez nekem se tűnt fel... upszi :) -
#17021 a 'three hundred and five thousand' háromezerötszáznak volt fordítva -
#17020 -
mike01010101 #17019 Tényleg és ez durva hiba!