Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Állítólag azért nem terveznek multit és/vagy koopot hozzá, mert fizetni kellene a GEM2 ezen részéért a Bestway számára, ill valamennyit a IGN group is kapna a Gamespy rendszer használatáért.
Ha ez igaz, akkor ennyit az 1C fillérbaszásáról, és a további nagy reményeimrõl.<#taps>#taps>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Ez inkább a kiadó döntése, mint a DMS-é, nekik a frissítési/támogatási, sõt tán a multiplayer huncutsági, és promotálási oldalról is elõnyösebb volna a teljes Steamworks támogatás(DLC-rõl már nem is beszélve<#ravasz1>#ravasz1>).
Júzer szempontból meg tudom erõsíteni ezt, a Gamespy játékon belüli "add a friend" bohócsága semmit nem ér, Steam barátlista, és MoW-os Steam community csoportok nélkül nagyon bajos dolog összehozni egy koordinált menetet.
Origin buli mondjuk érdekes, mármint azután hogy az 1C is a Steam irányába húzott azzal, hogy az Assult Squad és a Vietnám is regelhetõ a Steam kliensben, mint a Steamworks-ös játékok szoknak.
A jövõbe ugyan nem látok, de a nagy MoW helyzet a szememben az, hogy a 2006-ban a Beyt Way elõállt a Faces of Warral, ami új és egyedi volt, na most az 1C ezt a játékot pofozgatja, bõvítgeti kissebb-nagyobb(leginkább kissebb) mértékben, és dugja az orrunk alá minden évben 30-30 euróért, Miközben a belefektetett pénz a vélhetõleg tök minimális, mert mennyit eszik egy jó esetben tucat fõs Digitalmindsoft 2 év alatt, vagy az egyébként is belsõs SoftClub pár embere, mondjuk egy teljesen új játék árához képest, és mégis mindkét esetben egy 30-40 eurós játék lesz a végeredmény, úgy, hogy az új cím az teljesen bizonytalan, a MoW küldetéscsomagok meg ugyan erõsen rétegigényt elégítenek ki, de van már egy stabil vásárlói bázisuk.
Összességében macerás a dolog, mert lehet hogy még egy-két ilyen kieggel kiszúrják a szemünket, de a nagy kérdés hogy egy esetleges MoW 2-re lesz-e egyáltalán fizetõképes igény. Mert persze Németországban és Oroszországban továbbra is szeretik a háborús játékokat és a stratégiákat is, de közben maga a PC játékpiac zsugorodik, és stratégiák is általában büdösek a kiadóknak és talán a játékosoknak is. Azaz ha az 1C mondjuk rászán mondjuk pármillió dollárt egy korrekt MoW folytatásra ami már tényleg elõrelépés, az visszahozná-e az árát egy korrekt profittal együtt?
Persze az is lehet hogy elszálltam az árazással, és az ukránok megcsinálják napi kiló kenyérért, és üveg vodkáért is DirectX 11.1-es fincsire.<#idiota>#idiota>
Egyébként ahogy a hírek részben írták DMS-ék épp most örülnek az új irodájuknak, kicsit fel is bõvítették a csapatot, és tervezgetik a jövõt. Na most, ha ez egy esetleges MoW folytatás, akkor abból 2014 elõtt nem lesz semmi, viszont a BestWay-rõl sem hallottam semmi érdemlegeset a GEM3 kiadása óta, könnyen lehet hogy álmaim MoW folytatásánál kicsit sárgábban, kicsit savanyúbban, de legalább elkészül alapon már javában dolgoznak.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
http://digitalmindsoft.eu/forums/showthread.php?9883-General-News-Open-letter-to-Steam!&p=227854&viewfull=1#post227854
Amúgy multiplayeres-coopos rész várható még, vagy teljesen singleplayerre koncentrálnak mostantól? Annyira jól fogyott volna a Vietnam?
Men of War Condemned Heroes fent van az 576.hu kínálatában március 30 megjelenéssel, SuperGamer 7000-ért árulja március 22 megjelenéssel. 1C oldalán továbbra is április 12 van feltüntetve.
Egyébként mind a Condemned Heroes, mind az Assault Squad GOTY(azaz a DLC-s) változata megy Electronic Arts onlány boltjába, az Origin-re.
Assault Squad-hoz lassan készülget a plusz egységcsomag, úgy néz ki 15 új(szerû) egység kerül bele, ami eddig várhatóan benne lesz:
BM-8-24(T60-ra szerelt katyusa)
BS-3(SU-100 ágyúja kerekes állványon)
Sherman-Tulip(Sherman 76mm-es rakétákkal a torony oldalain)
Cromwell-CS(Cromwell 93 mm-es mozsárral)
PAK-43(88mm-es L71 ágyú önálló változata)
Marder III
Valamikor április környékén várható.
http://www.moddb.com/members/hungarocell
Lelkesen várjuk.
Men of War 821Ft
Red Tide 1095Ft
Assualt Squad 3291Ft
Vietnam 1919Ft
Az összes egyszerre a Men of War Bundle-ban 6035Ft
Az Assault Squad és a Vietnam Steam kliensben is aktiválható.
DMS.Instinct - There is a lot ahead of us, however we are still not done with Assault Squad. For as long as it sells, there is no reason to stop supporting it.
Hõõ, úgy néz ki csak ez lesz minden idõk legjobban támogatott Men of War játéka.<#worship>#worship>
Viszont ez is érdekes:
"It would be impossible for them to get their games out into retail stores."
DMS.Instinct - Well, in fact we do get them there to some extend, but nonetheless we consider games to be a service not nondurable goods.
A marketplace can never be free of issues, but through excellent communication and response time, you've managed to find a solution to all our requests and helped us to provide the best possible experience for our players.
Therefore we are extremely excited to see Steam growing, as well as maintain its well-deserved status as a market leader and we look forward to a continued partnership as we launch future titles on your platform.
So in the name of our company and a large part of our player base, thank you so much for your great job!
Digitalmindsoft: Open letter to Steam
Nem tudom mi lesz a DMS következõ projektje, és az mikor lesz kész, de az várhatóan már Steamwroks-ös lesz.<#hawaii>#hawaii>
test

ott a héttérben lehet látni
Ezt az F3-as dolgot nem is tudtam, igaz én, amennyit használom...
Én ha nagy ritkán mapot csinálok mindig valami hiteles infó alapján próbálom. Rengeteg korabeli fényképet/filmet megnézzek. Én Omaha parton még fa cölöpökre rakot aknákat is tettem(a rohamcsónakok ellen telepítették)gyakorlatilag nem is látható vízbõl, és a gémben még haszna sincs, de olvastam róla,úgyhogy alap, hogy rakok 😊
kép
és a 4-esbe kéne berakni vmit
Hol van már a Sudden Strike, a Blitzkrieg, a magyar Panzers/Afrika Korps és a tucat számra dobált pénzes modok kiegészítõk ezekhez?
Ugyanakkor kifullad az egész játékmenet, lassan nincs több a szériában és a minimális hozzáfejlesztést se teszik hozzá a MoW küldetéslemezekhez. Nekem nagyon hiányzik a Vietnam-ba egy per soldier fov, ami mutatja a kitakarásokat egyértelmûen. Valamint ilyen alap dolog, hogy két misszió között az inventory tartalmát a katonák megtarhatnák és egy coop mentés se lenne rossz dolog, ha már némelyik pálya idegesítõen nehéz.
My Life for Freedom!
Találtam videót a Condemned Heroes bétájáról(ami ugyan 4 hónapos de valahogy sikerült elkerülnünk eddig egymást), és a látottak alapján ez egy totál egyszerû sima MoW küldetéslemez, és talán még annyi újdonság sem lesz benne, mint a Red Tide-ban.(hisz szárazföldi eszközökkel bõven el volt látva az alapjáték is)
Kíváncsi leszek az árára, ha olcsón adják nem feltétlen lesz ez rossz(hisz leszámítva a rókabõrnyúzást, egyik MoW játék sem látványosan rossz), de egy estleges 30 euró + 5 eurós DLC áron(amit mostanság szokott az 1C), hááááát..
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
kicsit szórakoztam xD
Stief83 a steam profilom
üdv
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
más:
az 1C háza tájáról olyan infók csöpögnek ami arra enged következtetni, hogy a Men of War: Condemned Heroes nem is olyan sokára, 2012 elsõ negyedévében(várhatóan február vége felé) megjelenik. Várható ára neten 20 font/30 euró/35 dollár körül alakul, én magyar dobozos kisker árnak 8000 forintra számítok.
Magáról a játékról nem tudtam bányászni semmit, de a Vietnám után nem nem reménykedem semmi jóban.<#shakehead>#shakehead>
A Chinvali lángokban meg totál eltûnt a térképrõl, azt sem tudom fejlesztik-e még.<#rinya>#rinya>
Valami olyan pletyi is volt hogy esetleg a Digitalmindsoft keze is benne lesz a MoW folytatásában, de a csapat garázscégbõl nemrég lett már komolyabban vehetõ stúdió(rendes irodaházba költöztek, embereket vettek/vesznek fel), ha mostanában kezdik el/folynak bele egy MoW 2-be, akkor az igen sokára lesz kész, ha és amennyiben egy vadonatúj motorra épülõ tényleg igazi elõrelépést jelentõ játékot szeretne az 1C.
De nem tudom mennyire fog az 1C egy PC only rétegjátékba(ugye az orosz és német WWII homokosok, és a RTS kedvelõk egy szelete csak a célcsoport) sok pénzt fektetni, szóval lehet hogy egy olcsóbbjános GEM3(ami Majesty 2-beli formájáben elvileg csak egy patkolt GEM2) alapú cuccot kapunk.
Nem,ehhez a játékhoz van,ezt írja ki a program.Tud valaki segíteni?Cd kulcs,kellene.Nekem ezt adták:FHQZ-T9MY-K2MY-SDMJ
ELÕRE IS KÖSZI!
De nem nyílt a béta tesztelése, jelentkezni lehet rá, és vagy felvesznek vagy nem(viszont ha veszel tõlük egy valag játékot és eléred az 5-ös szintet akkor automatikusan bekerülsz<#idiota>#idiota>). Maga a kínálat egyébként nem bõ, nem is borzasztóan minõségi, de azért akadnak normálisabb játékok, és indítás után kemény egy-másfél perc reklám nézéséért cserébe ingyen kapod õket. Egyetlen hátrány, hogy a reklámok neten keresztül vannak vetítve, így legalább indításkor kell net elérés. Szerintem egész jó ötlet, az 1C a vackaival együtt a használhatóbb játékait is forintosíthatja, ha beindul a buli, akkor a késõbbiekben a Red Tide, és a Faces of War is bekerülhet a szórásba. MoWAS még egy ideig nem kerül a MoW mellé a filléres kosárba, abból nem sokára lesz egy év játéka változat DLC-kel együtt azonos áron, az még tartja az árát. Vietnámot még jobban el tudnám képzelni, az ismereteim szerint 1C mércével is bukta lett, hamarosan megy MoW/RT mellé árazásban.
Mondjuk már volt egy ingyé Men of War majd Red Tide akció a Green Man Gamingen, de ez várhatóan folyamatosan és bárkinek elérhetõ lesz. Azon felül hogy a GMG kliense egy hulladék, a GamersGate meg nem alkalmaz klienst, letöltöd a játékot direktben, és kliens nélkül azonnal játszhatsz.
Az Assaul Squadhoz meg lassan érkezik az új patch, benne új egységek(BM-8-24 rakétalövöldözõs T60 keverék biztosnak látszik), lesz mellé új skirmish pályacsomag(legalább 4 térképpel) DLC 4,5 euró körüli áron(amit már most kenhetnek a hajukra mert sokan nem fogják venni), éés valamikor a napokban várható. Igazából annyira nem rossz modell ez, aki támogatni akarja a DMS-t az szépen paypal gomb nyomkodás helyett DLC-t vesz, a többiek meg rendszeres peccseket és új tartalmat kapnak a játékhoz, legfeljebb pluszban töltenek pályákat, mint a régi szép idõkben.