Men of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s1lkforrent
Nem hiszem el, hogy míg érkezik egy MoWAS frissítés, egy kvázi MoW utód Call to Arms, és egy wargamer ínyencség a Five Day War személyében, addig ez senkit nem érdekel az egész SG fórumról csak engem.<#conf>

Eközben a MoWAS, de még a MoW is, a közösségnek hála él és virul, hetente jönnek az újabb modok és pályák. Pl lassan lesz Magyarország frakció a játékban.<#taps>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

s1lkforrent
Project "S2" kiszivárgott kép:

Gametrailers spekuláció:

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

s1lkforrent
Call to Arms - Csillámjenkik tankkal pózolnak

Nem szeretne valaki csatlakozni hozzánk coop-ozni Mow:AS-al? Ketten-hárman vagyunk jelenleg és szeretnénk ha többen is tudnánk tolni.
Ha valakit érdekelne akk egy steam elérést dobjon már nekem és felveszek, akár még saját steam csoportot is csinálhatunk.
Azért lenne pár kritérium is: 18+ kor ; eredeti játék (nem akarunk a patcheléssel szarakodni)
s1lkforrent
Call to Arms pre-alpha techdemó

Ha MOWAS2 is lesz a motorral, akkor lesznek igazi csillámnácijaink<#idiota>

s1lkforrent
Five Day War márciusi képek

Én drukkolok a Blitzkrieges arcoknak, de
"The extent to which all of our ideas will come true greatly depends on the support from the community, so we are expecting mutually beneficial cooperation here."
Ö, izé, milyen community? DMS már nyikig benne van a MoW bizniszben, de nekik is viszonylag nehezen megy, kemény 264 elõrendelésnél jár a CtA. Jelenleg ott tartunk, hogy több éves mélykuss után majd két hónapja(igen, lassú vagyok<#miaz>) hallattak magukról egy MODDB oldal, és egy MoWcenter cikk erejéig, és annyi. Miközben a madarak azt csiripelik, hogy a DMS a jobb MoW moddereket felkeresi némi együttmûködés reményében, szegény tejbegrúzolók milyen community supportot szeretnének?<#confused>

s1lkforrent
Random új(?) képek:

Call to Arms

Five Day War(kicsit fotosopp gyanús, de nem feltétlen elõnyére<#idiota>)

s1lkforrent
Hírek, na azok vannak:
A lentebb linkelt Цхинвал в огне(Chinvali lángokban), amit majdnem meggyászoltam, kapott rendes angol nevet, és felkerült MODDB-re:

War Today: Five-Day War

Sõt, még a mow-center.pl is készített velük interjút!
Technikailag valszeg el fog maradni a Call to Arms/MoW Assault Squad 2 párostól, de majd meglátjuk. Instincték csak a GEM motoron "nõttek fel", a tejbegrúzolók pedig eddig különbözõ Blitzkrieg modokat patkoltak, szerintem megelégednek majd kissebb fejlesztésekkel(ha egyáltalán lesznek, képek alapján a shaderekhez nyúltak kicsit hozzá, de bloommal épp a Condemned Heroes is tele volt nyomva<#idiota>), DMS pedig megpróbálja teljesen megpatkolni a GEM2 motort amennyire a költségvetésük engedi.
Úgy néz ki egyébként, hogy a CtA-t patkolják még valameddig, és mikor lesz annyi bemutatni való, hogy a játék már nem egy szimpla MoWAS modnak néz ki, kiviszik az egészet Kickstarterre. Na itt ugrk a maci a málnásba, mert ha kapnak elég pénzt, akkor komoly fejlesztéseket kaphat a GEM2, és igen bõséges térkép/egység/tereptárgy javadalmazást, de persze ez mind a crowdfunding sikerességétõl függ.
Kis pénz, kis CtA, nagy pénz.. az eddigi legnagyobb MoW(-like) játék eddig.<#taps>

s1lkforrent
Hungarian Vehicles Mod 11

Háturul elõre! 45M Árpád(/44M Tas rohamlöveg), Caproni Ca.101/3m bombázó-szállítógép, 44M Tas nehéz harckocsi, 40M Turán közepes harckocsi, 41M Turán nehéz harckocsi, 44M Zrínyi rohamlöveg, 40/43M Zrínyi II rohamtarack, 39M Csaba páncélautó, 40M Csaba parancsnoki jármû, 40M Nimród páncélgépágyú, 38M Toldi könnyûharckocsi, 42M Toldi könnyûharckocsi

s1lkforrent
Most nézem, a 186-os béta patch is letölthetõ még:

http://files.bestway.com.ua/men_of_war/patch/outfront-v1.18.6A-editor+full.exe

Nem mintha megváltaná a világot, vagy lenne valaki aki használja, de van.

s1lkforrent

Sziasztok valaki el tudja küldeni a men of war 1.17.5 europe patch leöltési linkjét ?
s1lkforrent
Call to Arms developers update 2

Legfontosabb ebbõl, hogy lesznek élethû kukák a játékban.<#idiota>

Meg lesz valami MoW:AS bejelentés nemsokára.
Hogy most MoW:AS 2, MoW:AS 2 ingyé a MoW:AS tulajoknak, MoW:AS 2 DLC formájában a MoW:AS-hoz, vagy MoW:AS Free To Play bejelentés készül még nem tudni.<#vigyor2> Az valószínû hogy ha lesz valami folytatás az részben egészben a CtA motorjával fog futni, ami Steamworks hálózatot jelent Gamespy helyett.

"First of all, we integrated Steam multiplayer, which will handle all the server browsing, connecting, quick finding, as well as our new matchmaking functionality."

Milyen kis cukik már 😄
s1lkforrent
Porttal forward a csatába!

Vagy nyomj rá egy DMZ-t az instant megoldja<#idiota>

Call to Arms-ból meg szivárognak az infók: lényegesen nagyobb textúra méretek, többmagos optimalizálás, javított shaderek(de továbbra is csak DX9-ben), és belenyomják tövig a Steam kliensbe, azaz lesz workshop integráció a modoknak és pályáknak, meg elvileg teljes Steam-es matchmaking a Gamespy helyett.

Sziasztok, most vettem meg a MoW Assault Squad-ot, de multiplayerben a legtöbb szerverhez nem tudok csatlakozni, egy felkiáltó jel van mellettük és azt írja hogy Nat hállózat mögül futnak. Mit tudnék csinálni? A segítséget elõre is köszönöm.
s1lkforrent
Akadnak, bár nem verik nagy dobra.<#rolleyes>
Továbbra is ruszkik tömegei szeretik legjobban a MoW-ot, MOWAS-ban továbbra is 50% az arányuk és találni bõven angolul beszélõt.

HunAnFionn
Sziasztok!

Nem rég vettem elõ ismét a játékot, csak ez érdekelne, hogy magyarok közül játszik-e még valaki online a MoWAA-val?

s1lkforrent
<#worship>

Viszont remélem más modba is bekerülnek, mint a Total Krieg, az szegény elég elvont lesz úgy néz ki.

http://www.youtube.com/watch?v=g1vwgMvhvTI
s1lkforrent
No urak hírek a frontról.

Volt online \

s1lkforrent
No urak hírek a frontról.

Volt online "sajtótájékoztató"(igazából community chat) a Digitalmindsoft fõmodder õfõméltóságával, Instinct tekintetes úrral, melynek lefolyását emitt találhatjátok meg. Szóval a Call to Arms szegény olyan lesz, amilyen, viszont ami mindenképp említésre érdemes, hogy a GEM2 motort ami eddig minden MoW játék alapja volt, és amire a C2A-t is építik, azt tisztességgel gatyába rázzák ennek örömére, és lesz tisztességes mod támogatás is hozzá.

Ez viszont azt is jelentheti, hogy ha a DMS el is megy arabgyepálásba a játékával, de a modderek, és itt kiemelve a German Soldierek modját, simán visszavarázsolhatják a WWII MoW alapokat a feljavított játékba.<#taps>

Egyébként Instinct ígért MOWAS-al kapcsolatban is valamit ami "tetszeni fog", na ez egy új pályacsomagtól kezdve, a Call to Arms fejlesztett motorjával való újrakiadásig bármit jelenthet.

s1lkforrent
És tényleg ha már Tas:

s1lkforrent
Hungarian vehicles mod kezd bõvülni, ill várhatóan belepakolódik a Totaler Krieg és a GermanSoldiersM modokba is. Tas, Botond, Csaba, és a többi, és a többi.<#worship>

Collector Pack nem rossz, de a MoW, és a Red Tide(IndieGala11), ill a Condemned Heroes(Groupees BeMine 6) nemrég volt 1-5 dolláros Indie pakkokban. Persze a lényeg a MOWAS lenne, de az meg tényleg nem volt nagyon akciózva az év eleji 5 dolláros Amazon akció óta.

Sziasztok,

Most 24 Euro a Steam-en a Collector pack, gondolkodom rajta, hogy megveszem. Olvasgatva a fórumot a, a german soldiers mod-on, illetve a Totalier Kriegen kívül melyik mod-ok ajánlottak?

Hellosztok! Melyik pályában van vasúti ágyú? a sima men of war rajta a gsm.. lécci segítsetek
Nuclear Union-on egyértelmûen látszik hogy sokat fallout3aztak a fiúk és arra utaznak hogy azon a farvizen majd beeveznek a kosárkába. 😄D

Hellósztok!
Ha valakinek megvan (vagy tud egy mûködõ linket) a Men of War: Assault Squad 2.05.14-es verzióhoz (vagy a 2.05.13-hoz) a War Realism Mod, akkor legyen szíves belinkelni nekem.
Elõre is köszönöm! 😊

- WoT: Rogerius -

játszok neten AS-el, de túl sok magyar nincs. vagy nem csk a játékban lehet szervert találni x-fire-ön is? esetleg adhatnátok aki játszik elérhetõséget szívesebben játszanék magyarokkal.
s1lkforrent
http://groupees.com/bm6
Groupees Be Mine 6 bundleben 1 dollárért elérhetõ a Men of War: Condemned Heroes Steam-es változata.

Elég rossz kiegészítõ lett, de 220 forintot azért ez is megér.<#smile>

Másold ki a @-ot és ctrl + v -vel illeszd be, asszem nekem is ez csinálta. Természetesen csak eredeti játékkal lehet multizni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

hogyan tudnék neten játszani? ha a játékban akarok bejelentkezni akkor e-mail címnél nem veszi be a "@"-ot! talán x-fire-ön próbáljak keresgélni?
Kár hogy nem használja kb senki 😊 Kipróbáltuk a Bastogne 3v3 pályát 10 percig vártunk, úgy hogy kb 50-en forogtak a lobbiban, mégse tévedt be egy lélek sem.. 😞

A lövészárkokat, hogy lehet lesüllyeszteni úgy, hogy normálisan ki legyen ásva, ne pedig földel tele. Úgy rémlik, hogy F3-ba kell megcsinálni és elmenteni, de nekem utána nem lehet már kijelölni.
Hú köszi, ez nagyon hasznos volt, fõleg a pályacsomag. Sokan játszák az új mapokkal szerinted?

s1lkforrent
ui: A WoT Generals kép nyilván kamu, de olyan jó volt betenni.<#vigyor> A concept art hozzá viszont igen kemény, AS Online-nak nagyon össze kell szednie magát, ha az orosz nagymacikkal akar egy erdõben brummogni.

s1lkforrent
Vigasztaljon az a tudat, hogy MoW: AS-ba a MoW+Red Tide egységeket is be tudod tenni, amellett hogy elég sok régi egység fel lett a "folyatásban" újítva, sokkal szebben néznek ki új modellel/textúrákkal.

Egyébként MoW folytatásról továbbra sem tudok, de még nyomi Condemned Heroes szintû kiegészítõrõl sem, a 2008-as Orosz-Grúz hepajról készülõ GEM2 motoros játék totál ködbe veszett.
Best Way/1C duó következõ játéka nem stratégia, hanem egy posztapokaliptikus RPG lesz, ami nem feltétlenül rossz, van tehetség az ukránoknál,

de mindez GEM3 motorra átültetve közel sem néz ki olyan jól

hogy ebbõl ne legyen bukta. Környezeti rombolhatóságról nem tudni, azzal még érdekes lehet, anélkül.. megy ez is a teszkógazdaságos középszar ruszki játékok sírgödrébe.<#sir> Tessék körbenézni GamersGate-en, van belõlük így is elég.

Digitalmindsoft továbbra is az Assault Squad Online-ból próbál meg valamit csinálni, amit én tapasztaltam belõle, az még a legelsõ Panzer General-tól is messze van.<#shakehead>

Most írtam volna, hogy a World of Tanks Generals majd jól kicsinálja, de arról meg ilyen képet találtam

ezért inkább nem szólok semmit.<#idiota>

Újabb MoW Assault Squad patch-rõl, vagy további tervekrõl nem nagyon hallani, nagy a kuss róla.

s1lkforrent
És bár ebbõl a posztból is látszik milyen okos vagyok <#idiota>, de azt nem értem miért van olyan nagy kuss mind ebben a topikban, mind a hivatalos MoWAS fórumon.(hivatalos MoW fórumot nem említem, az már 3 éve haldoklik<#smile>)

Pedig lassan elkészülget a Totaler Krieg, DJSatane/Vashyo, Sirhinkel, ill Ozka gyártják a coop pályákat, és az ingyé multis pályacsomag is 4. kiadásához érkezett tele kiváló pályákkal, sõt a German Soldiers Mod 7 is épp kijött.<#worship>

Nagyon szépek lettek, de sanszos, hogy a MoW-ba ezeket se tudom majd be rakni😞
s1lkforrent
Ez olyasmi mint Cromtech modja(i), hogy csak a jármûveket adja hozzá a játékhoz, azzal meg azt csinál az ember amit akar. Konkrétan a pályaszerkesztõben érhetõek el újabb egységekként, de egy pálya hivatkozhat külön modban szereplõ jármûre is, csak a mod fel legyen telepítve és beaktiválva, így lehet olyan küldetéseket tervezni ahol nem mûtöd át magukat a jármû játékfájljait a ebbõl a modból, a saját térképed mellé(amit megint csak külön modként kezel a játék), csak kikötöd a HV mod használatát.

Axon
Gyönyörûek. A modhoz van csomagolva valamiféle pálya amin ki is lehet õket próbálni?

s1lkforrent
Hungarian Vehicles mod szépen gyarapodik, elért a hatos változatához.

A Toldi, Toldi II, Turán, Turán II, Nimród, Zrínyi2 jármûvek szépen le lettek modellezve.

MoW-ba, pl. a puskák lõ távját, hogy kell átírni? Megnöveltem a set/stuff/rifle/rifle pattern fájl bizonyos értékeit, de semmi változás nincs. Más modokból is megnéztem, hogy van átírva de úgyse mûködik.
Hellosztok.. régebben mikor játszottam a men of war gsm modjával lanba találtam egy olyan mapot amiben van nehéz gusztáv tudjátok a vasúti ágyú.. azóta sem találom meg.. kérlek segítsetek h mi a neve a mapba avagy lehet h a gsm egy régebbi verziójába volt meg??? :/
nekem nincs meg a men of war assault squad csak az elsõ men of war van meg
s1lkforrent
Men of War Assault Squad Battleship MOD

Mondjuk nincs kész, de legalább ilyenen is dolgoznak. Aztán lehet hajócsatázni.<#worship>

valaki eltudja küldeni a men of war stalker modot ?
köszi😊
youtubba írd be men of war editor tutorial és ott mindent megtalálsz
sziasztok hogyan használjam a pályaszerkesztöt?