2370
  • TomeKK 2Shae
    Detto, én még a Red Tide-al ki vagyok békülve egy f@sza kis küldetés pack a nem ép túl ismert orosz tengerész gyalogsággal. Viszont amit azóta művelnek a szériával az még viccnek is rossz.. Igaz csak a Vietnamtól vártam többet. Amúgy az AS-be van az a marhaság, hogy találat esetén a kezelő személyzet "kiesik" a tankból? :D
  • bgabor
    Azért nagy poén hogy így x év után is az alap Men of Warhoz kell fordulni, ha pályát akar csinálni az ember, mert a leszármazottaknak mind van valami kehéjük. Pl:Assault Squadban eszembe nem jutna modot csinálni, látva hogy a játékban hogy megbolondították a páncélosok sebzésrendszerét, tök véletlenszerű és irreális, mit mi lő ki.

Úgyhogy marad az alap MoW, amíg végre elő nem állnak egy rendes folytatással.
  • TomeKK 2Shae
    Természetesen megint van egy problémám a modolást illetően, FoW RealWar modjából szeretném az amcsi,angol és német ejtőernyős sisakokat át rakni MoW-ba v. egy modjába. 2 helyről tudok ahova be kell másolni a dolgokat az egyik az inventory\head\ a másik meg a Resource\set\stuff\ Játékon belül meg is vannak a sisakok csak éppen amikor egy emberhez adom őket akkor már csak egy piros felkiáltójel van a képük helyet. Az eredeti fájlok is csak ezen a 2 helyen találhatók meg.
  • s1lkforrent
  • csokikutya
    nagyon szépek az új katona modellek/skinek.. de hülyén néz ki ha alacsony felbontású texturákkal ellátott harcijárművek mellé rakjuk őket... arra jó lesz hogy as-be átrakjuk..
  • s1lkforrent
    Mint Speedwolf felhívta a figyelmet, a Vietnám editorja használható a játékhoz. Ahogy nézem sajnos a MoW egységkínálata köszön vissza, de az is erősen megvágva, mert minden ami nem német vagy ruszki azt kivágták a játékból(kivéve az ágyúkat, ott még a hajóágyúk is bent maradtak).
  • s1lkforrent
    Majdnem talált. Térképszerkesztőt tényleg nem mellékelnek, viszont van multi, 4(!) kemény pályával, CTF és Victory flag, csak ruszki és német oldalak, szvsz a kutya nem fog vele játszani. Kooperatív mód nincs!
    Maga a játék tényleg csak egy küldetéscsomagnak néz ki, a játékmenet egy az egyben Men of War, az egységek szintén, nem láttam még új egységet, de olyan szinten, hogy se az Assault Squadból, se a saját Red Tidejukból, minden alap MoW.
    A gyalogosok textúráin javítottak valamit, meg talán több lett a bloom(nem éppen előnyére), de grafika nem javult általában a MoW-hoz képest, AS-hoz képest meg vissza is lépett(ugye ott bütyköltek a shader kódon, szebb lett a megvilágítás, az árnyékok, és a víz is, plusz az egység modellek/textúrák cserélődtek, már ahol). Menű kinézetre teljesen Red Tide, de a játék irányítópanelja megint rendes MoW.
    Zenék, háát, MoW, talán kicsit variálva, hangok/egységhangok megint MoW-ból vannak bemásolva, ám új embereket találtak az átvezető animációk és küldetések bevezetőjének szinkronjához, csak az a gond, hogy az átlag magyar hobby szinkron csapat felháborodva vágna ganalyra ilyen gagyi alakításokat, egyszerűen mér gányabb, mint az eddigi részekben volt.
    És itt megemlíteném, hogy visszanézve a Vietnam zenéje egész tűrhető volt, és talán a szinkron sem volt annyira rettenet gyenge mint lenni szokott.
    A kampány 13 pályán hűzódik végig, van még 6 bónusz küldetés, és igen eléggé ilyen hazafias-nácidöngölős a dolog, és variációban sem érzem azt mint a Red Tide-nál, hogy ez igen, ez más mint az alap MoW(már csak az új egységek hiánya miatt sem), gyakorlatilag teljesen úgy néz ki mint ha a sima MoW-hoz biggyesztettek volna még egy ruszki kampányt, és néhány bónusz pályát.
  • bajsz
    Kb igen,de van multi és lan is! Kb inkább olyan mint az alap Men of war!
  • TomeKK 2Shae
    Zeke Wolff-nak van egy jármű packja egész igényes már a FoW-ban is használtam, persze azóta már összedobott pár verdát. Bár a későbbi modellek közül 1-2 konkrétan a Red Tide-ból lett koppintva.. A legutóbbi packot nem találom de majd még keresgélek.
    A StuG problémám megoldódott azóta.

Én nem rég ezt találtam, de túl sok új modell tényleg nincs mostanság.
    http://digitalmindsoft.eu/forums/showthread.php?9681-MoW-BS-3-AT-gun-unit
  • bgabor
    Megtudhatnám hogy melyik modell pakk, én is vadászok a men of warhoz készült új járművekre, de nemigen találok.

Javaslom ha a gyári stug hiba nem jön helyre, egyszerűen használd az alap MoW-ban lévő stugot. Nem nagy a különbség, azt pedig ugye könnyen át lehet írni, hogy az adott járműnek/fegyvernek mi legyen a jtáékban a neve. Átnevezed a Stug4-et Stug3-nak, azt jónapot. Játékosok 99%-a sose fogja kiszúrni a különbséget.

Én anno egy Korea modot tervezgettem, és ugyanígy csináltam a MoW beli M26 Pershingből M46 Pattont. Hiszen a két tank ugyanaz, csak az M46ban erősebb motor van. Átneveztem a játékban M46ra és kicsit átírtam a gyorsulási értékeit.
  • bgabor
    Ez a Condemned Heroes jól érzem hogy csak megint egy Red Tide jellegű cucc? "Hős szovjet katonák lenyomják a tróger nácikat 10 dögnehéz pályán keresztül, multi és editor nélkül" féle szutyok koncepció megint?
  • s1lkforrent
    Úgy néz ki a Condemned Heroes sikeresen meg lett szellőztetve, azt hiszem ez új világcsúcs, részletek a sarki virágboltban.
    Cserébe viszont ki lehet próbálni vásárlás előtt, hát ez is valami.(amit mindenképp megejtek, még szegény szerencsétlen Vietnámot is sikerült bezsákolni a karácsonyi Steam ajándékozási őrület után)
  • TomeKK 2Shae
    http://img819.imageshack.us/img819/250/stugerror.jpg

Szóvalegy model packból eddig sikerült minden járművet át rakni másik modba de a StuGIII és a StuH42-nél valami nem stimmel. Valaki valami ötlet?
  • TomeKK 2Shae
    Háát ahogy írták előttem is, jobb support kéne, azzal talán a modderek is könnyebben összedobnának ezt azt. Mert, hogy ilyen "3.rangú" nemzeteket nem fognak betenni a gémbe az biztos. Csak ez a állandó amcsi-orosz-német oldal már uncsi.
  • istikovacs76
    Én is szívesen néznék egy 39-es lengyel hadsereget a német ellen (gondolom páncéltörő puskásokkal:), és tks tankokkal), vagy egy francia-német vonalat (char b1-ekkel -ez volt a red tideban is).
    Vagy partizánokat (yugoslávokat), esetleg finneket.
    De ez már csak személyes álmodozás marad szerintem:)
  • TomeKK 2Shae
    Olaszok(és a Déli/Balkáni front)jöhetnek, azért a Semovente-k nem voltak olyan gagyik.
    Amúgy akár magyar, francia és lengyel egységek is nyugodtan lehetnének, ne csak mod formájába, főleg, hogy a Red Tide-ba ott voltak a franciáktól "adoptált" román talpasok is amik kb papír nehezéknek ha jók. De félek, hogy egy modern warfare lesz a vége..
  • istikovacs76
    Én a tiédet még kibővíteném az assault squad nemzetekkel:)
    német-orosz-japán-usa-brit, és talán egy olasz is jó lenne, a kis carro armato tankjaival. (ami szinte semmire sem jó, szinte csak gyalogság ellen)
    Jó lenne a 10-10-es misszió, a bónuszokkal. Nagyon hiányoltam az assaultban is a sok küldit, meg a vietnamban is.
  • csokikutya
    Az én álom Men of War folytatásom:D

Gem3 motor
    újragondolt kezelőfelület
    Látványosabb,szebb effektek/animációk/mozgásanimációk
    normális ai
    30+5 misszió:10-10 frakcióként és 5 bonus küldetés más nemzetekkel.
    coop/multi támogatás
    Normális support
  • TomeKK 2Shae
    Sztem ne is jöjjenek elő.
  • lee56
    WoW, hát ha ezt megcsinálják multi-s támogatással, de még ha csak coop lesz is benne, a MoW Vietnam készítői elbújhatnak szégyenükben :)
  • TomeKK 2Shae
    Ezt elnézve kedvem támadna játszani a Vietnamal csak, hogy az sehol nincs ilyen jó..
  • bgabor
    Egyszerűen döbbenetes ez a mod. Ha ez ilyen lesz, mint a képeken...
  • csokikutya
    A Vietnamról meg ne is beszéljünk, mert ciki mikor egy mod több lehetőséget nyújt mint az eredeti játék...
    moddb
    persze még csak készül de nálam már bizonyított is:D
  • csokikutya
    Sajnos egyre jobban látszik, hogy már csak a maradék pénzt akarják kifacsarni A MoW névből ahelyett hogy tovább fejlesztenék..
  • s1lkforrent
    Nos ez a mai médiából irányított világunkban teljesen megszokott dolog.
    Pl te hallottál Wargame: European Escalation nevű játékról? Azt például marhára nem reklámozták, nem csodálnám hogy ha RUSE eladásait sem produkálná.

Viszont ha a Condemned Heroes tényleg csak 14 single küldetésből fog állani, akkor nincs is mit rajta reklámozni.
    Egyébként hogy vannak összerakva az 1C-nél? MoW 24, és a Red Tide 22 küldetéséhez képest, Vietnámban már csak 10(+5 felárért..) volt, ebben meg 14 lesz mindenféle multi nélkül?
  • csokikutya
    Nincs is értelme promozni.. többe kerülne a reklámozása mint az előállítása:D
  • s1lkforrent
    Juj, el ne felejtsem, a Condemned Heroes 12-én fog megjelenni az 1C szerint, itthon a dobozos 6-7 ezer forint lesz, online meg valahol 30€ körül(Gamersgate-en adnak Red Tide-ot mellé ha valakit ez vígasztal). Több infó egyszerűen nincs, olyan harci kussban van mindenki, mintha meg sem jelenne idén, nem hogy 10 nap múlva.
  • s1lkforrent
    Patches Scrolls MoW patch oldalán szerencsét próbálhatsz, ott fityeg elvileg a magyar 1.17.5-ös patch is, amire talán rámegy a .1-es hotfix.
    Mondjuk az is egy megoldás ha a single pöcsölését hagyod a francba, és a multihoz meg egyszerűen letöltöd a Men of War Victory Day Edition multi kliensét ami alapból 1.17.5-ös, és úgy használod mint ha simán multiznál. Gyengébbek kedvéért ez _nem_ warez, anno az 1C adta ki promó célra, adtak hozzá ingyen egy pár napig működő Gamespy kódot amivel ki lehetett próbálni a MoW multiját, de a rendes játék örökös kódjával is kitűnően működik.
    Mondjuk ez nem túl magyar, de elvileg a nem magyar patch után az alapjáték sem maradna az.

Heh, most néztem, a menofwargame.com-on még mindig 1.11.3-as javítás van feltüntetve legfrissebként, mikor már akkor megjelent a legújabb(a senki által nem használt 1.18.6), amikor a honlapot összedobták..
    In Soviet Russian game plays with you!
  • Zoli105
    Hát a magyar verziójúval voltak gondok , de szerintem van megoldásrá ! Biztos tud itt valaki tippet adni ! (amúgy nem probáltad meg feltettni a z 1.11es és 1.16.4es és 1.17.5os patchet+ a hotfixet hozzá ? )---> bár lehet hogy ez hülyeség !
    Sziasztok!
    A kérdésem a játékkal kapcsolatban. Az 1.0.22.1 verzió az alapjáték és ezt kell patch-elgetni?
    Olvastam, hogy van olyan patch ami nincs magyarítva. Ha azt felrakom végleg elvész a magyar nyelvű felirat, vagy hogy van ez?
  • lee56
    Valóban nevetséges :)
  • s1lkforrent
    És te most halál komolyan azt gondolod, hogy egy normálisabban összeállított WWII Online majd bedönti az egész 2. VH-s piacot, ezen belül is pont a stratégiákat fogja leggyorsabban kinyírni?

• Sir Cryalot
    Röviden arról van szó, hogy lehet éppen szarral guritani (pl. MoW, world of tanks, stb) de érdemes ??

Nem ésszerűbb irányitható járműveket, gyalogságot pakolni egy 300*300 km-es területen zajló szimulátorba (ami nem árkád, mint a 10 éve lejárt lemez battlefield stbstb, vagy 300 méteres látótávval rendelkező iron front) ?!

-DE
    ittvan példának okáért:

• s1lkforrent
    Ahogy nézem a játék a repülésre helyezi a hangsúlyt, ha jobban megpatkolják, akkor még egy valósághűbb(azért nem túlságosan, ugye ez mmo, nem lehet ARMA-lódni)Battlefield is kijöhet a dologból. De ehhez mondjuk az ARMAII OA motoros Iron Front – Liberation 1944-nek és a Heroes and Generals-nak is lesz egy-két szava.

Egyébként gyönyörű, csodaszép, legjobb mmo lesz a világon, most már csak az a kérdés, hogy mi köze ennek a Men of War játékokhoz?
    Mármint a Wolfenstein: Enemy Territory sem vert oda a Blitzkrieg játékoknak, a Battlefield 2 sem szorította ki az Act of War-t, most miért is kellene ettől az MMO-tól félteni a Men of War sorozat jövőjét?

Én speciel sokkal jobban félek attól, hogy az 1C spórolásból valami gagyi félmegoldást fog kiadni a Men of War folytatása gyanánt.
  • Sir Cryalot
    Érdeklődésre tarthat számot az alábbi:

Varied PvP-experiences set in full-scale combat missions
    Multiple settings options allow advanced virtual pilots and beginners to enjoy playing the game together
    Rich PvE content: dynamic campaigns, solo missions, mission editor, and much more for single-player and cooperative gameplay

tehát:

PvE -> Player vs. enemy
    "mission editor" , ezen nincs mit magyarázni, ha csak azt nem, hogy állitólag értékesitheted a művedet,pénzért
  • Sir Cryalot
    "Today's Gaijin Entertainment is the biggest independent video games developer in Russia and an official partner of Activision, 505 Games, Microsoft, TopWare Interactive, SouthPeak Interactive, Sony Computer Entertainment, 1C Company, Apple Inc. and many others."

Gáborka. Nem az a "sufnituning" dolog van születőben amit megszokhattunk, az a dolog nyitja
  • bgabor
    Most hasra kéne esnünk? Kit érdekel? De most komolyan?
  • Sir Cryalot
    Nem wargaming játék a world of planes hanem gaijin, ami komolyabb cég, pl. Konami-val müködnek együtt ha az a név mond vmit, mert pl. egy olyan nevet mint a Konami, lejáratna egy "world of tanks" , de egy "order of war" is.
  • s1lkforrent
    Majd meglássuk ez a valóságban hogy megy, a World of Tanks-ból is készített gyönyörűen összeollózott videót a Wargaming.net, aztán a végén a játék úgy se néz(ett) ki, mint az Order of War amiből fabrikálták.(Order of War egyébként most 5€ Steam-en)
  • nono55
    köszi!

azt meg tudnátok még mondani, hogy ha én irányítom (vezetem) a tankot, akkor lehet-e rögzíteni valahogy a tornyot? mert miközben vezetem, néha nézelődök a mapon (van mikor mögém is) és a torony forog arra amerre az egeret viszem, jó lenne, ha fixre tudnám rögzíteni ilyenkor...