2370
-
raspoly88 #1850 ezt írja ki: -
raspoly88 #1849 helló!
szeretnék egy modból egy másik modba egységet átrakni!
nevezetesen a row2.9-ből a commanders of warbs egy t34/85-öt
eddig minden egység átmen és működött amit így raktam át csak eznem megnéztem hogy valami nem egyezik ami a rowban volt és ami a cowban van de minden ugyanaz! remélem tudtok segíteni mert már a cow-ot nagyon felturbóztam mindennel csak még ez kéne -
Gabor113 #1848 Ingyen Men of War: Red Tide a GMG-n.
Nem tudom, hogy meddig, úgyhogy jobb sietni.:) -
#1847 Úristen, csak nem portolták GEM2 motorra a Battlegroup42 modot? -
raspoly88 #1846 végre egy olyan játék ahol tényleg jól néznek ki a magyar tankok és vannak is benne ez k#rva jó lesz -
TomeKK 2Shae #1845 Passz, engem amúgy nem igazán érdekel, csak kellemetlen volt, hogy alapból se editor se modolás :/
Úgy,hogy marad a sima MoW. -
Zoli105 #1844 FIGYELEM !
Sziasztok, olyan embert keresünk aki ért az egységek exportálásához a játékba !
Fontos és sűrgűs lenne , mert piszokul el vagyunk maradva ! :/ az egységeket le tudjuk gyártani , csak valakinek be kéne exportálni !Aki ért hozzá minél előbb jelentkezzen !
http://www.moddb.com/mods/hungary-at-war
-
Zoli105 #1843 Hallottam róla mikor is jönki !? :D -
TomeKK 2Shae #1842 Amúgy lassan de készülget az editor a Vietnamhoz.
http://www.moddb.com/mods/vietnam-map-editor
-
#1841 Ha már úgyis megdöglött a MoW fórum hát spamolok nekrológot.
Sword of Justice - Az igazság kardja
magyar fejlesztésű stratégiai játék
Általános információk
- Átlátható számú egység, egyértelmű , a játékos felé kommunikált paraméterekkel.
- Nem előre szkriptelt pályák, A gép intelligens emberre jellemző döntéseket hoz.
- Nem csal a gép.
- Minden egység 3 kategóriában (védelem támadás irányítás) 6 szinten fejleszthető.
- Valódi szerep jut a parancsnoknak, akik alatt harcoló egységek számos előnyt élvezhetnek.
- A gyalogos egységek fedezéket keresnek
- Egységek lövésének pontossága, távolsága, nagyban függ az adott egység fejlesztéseitől.
- Manuálisan gombokkal is irányíthatóak az egységek , egérrel való célzással (TPS mód)
- Minden egységek van egy az életén kívül egy morál értéke, ami a harci helyzettől függ. A morál elfogyásával akár meg is futamodhat az adott egység.
- AZ egységek állapota (mennyire sérül) , vizuálisan megjelenik (füst pamacsok 70%HP, füst 60%HP, fekete füst + kis lángokkal 40%HP, lángok+ füst 10%HP)
- Javítható gyógyitható egységek, fejlesztésektől függően akár maguktól is visszamennek a bázisra javítani.
- Parancs késleltetés. Ez a körökre osztott játékokhoz hasonlóan, megadhatjuk egy egységnek hogy akkor mennyen a megadott pontra, ha erre globális parancsot kap, addig várakozik. A parancs kiadásakor minden egység elindul.
- Csoportos egységek mozgása, idomul a leglassabb járműhöz. Minden egységnek külön lehet állítani milyen harcmodort alkalmazzon.
- A kampány hadjáratot nem csak egyedül hanem egy másik emberrel cooperative is végig lehet játszani.
- Nincs nehézségi fokozat, a játékos szintjéhez igazodik a gép. Annál több pontot kap a játékos minél jobban játszik.
- Multi játékban a lobbi grafikus térkép alapján működik. Ha 2 nemzet játékosai játszanak egymással, a nyert nemzet globálisan egy pontot kap. Így látni melyik ország játékosai a legjobbak.
- Multi játékban egyszerre 4 ellenséges nemzet színeiben lehet egymással játszani.
- Minden játékos saját karakterrel jelenik meg amit a multi játékok során visz magával. Ez az avatár kapja a pontokat.
- Az egyjátékos mód is CSAK internet kapcsolat lehetősége mellett játszható , mivel a védelem egyik része az hogy bizonyos adatokat a játék csak online tud letölteni.
A játék célja, hogy ne unalmas játékok legyenek a piacon!
Vajon ez vagy a Chinvali lángokban fog hamarabb magyar megjelenést kapni? -
raspoly88 #1840 hello! valaki tudja hogy kell az egyságeket clonozni az editorban!
mert így nem tok semmilyen védekezős pályát csinálni -
#1839 Hehe, most jutottam el odáig hogy elolvassam az eSGés Vietnám cikket. Háát, a cikkíró vagy egy jámbor MoW fanatik, aki egy sufnikiadásban önálló kiegészítőkent árult Random Campaign Generator-t is megvenne 10k-ért már első nap, vagy a cikk volt funded by Cenega.
Tessék megkérdezni a hivatalos fórumon lévőket, hogy milyen pontszámot érdemel ez a "kiegészítő".
más:
Assault Squadhoz megérkezett a várva várt 1.97.7 peccs, éés szeressük. Nem hozott megváltást, nem hozta az összes mow bug kijavítását(pölö örök kedvenc mikor a muníciós teherkocsi nekimegy a lövegnek, az bemozdul, a kezelők meg kimúlnak), de hozott újításokat. Minimapon jobban lehet tájékozódni, ugyanitt a lövedékek megjelennek így jobban be lehet mérni hogy honnan tüzelnek rád(no meg komolyabb tűzharc közben jópofa Star Wars hangulata van), új ikonok, új modellek, bla-bla, szerintem egész jó lett, mármint ahhoz képest hogy normál esetben a MoW peccsek szigorúan csak bugfixről szólnak(vagy még arról sem), szóval végre igazi support került egy "of War" cím mögé(és csodák csodájára épp nem ruszkik/ukránok a fejlesztők, nahát ilyet.. hüm-hüm-hüm), szerintem böcsüljük meg olvtársak, és vegyük meg az új Bravo Pack DLC-t, mert a support vonat addig megy, amíg van fölös pénzük elégetni, már pedig az Men of War Assault Squad szerintem megérdemli, hogy egy jódarabig még foglalkozzanak vele.
-
TomeKK 2Shae #1838 Közbe találtam vidit erről, a conzolos G-link parancs megcsinálta.
Viszont vannak olyan szerelvények is amin homokzsákok vannak és a Red Tide-ba is ezeken voltak a géppuskák elhelyezve, meg csináltam én is úgy, de az emberek nem tudtak felmenni rá...
Az a láncos ikon az a lövegek vontatása, de én nem erre voltam kíváncsi,de azért kösz! -
#1837 Egy láncszem ikon jelenik meg ha közel viszed az egeret pl. az ágyúhoz. -
TomeKK 2Shae #1836 Járműveket/lövegeket a vonat platójához,hogy lehet rögzíteni? -
tttttom #1835 Helló!
Megtudnátok adni a ts ipjét a men of waros csapatnak? Újra lett húzbva a gép és elveszett sajna mindenem. :( -
raspoly88 #1834 mindenkit ölj meg és a küldetések majd adni fogják magukat!
ha elmész egy helyre majd mindig új küldi jelenik meg!
az őrnaszádot foglald el és azzal menj!
lesz olyan hely ahol vietnami civilek lesznek azokat akkor kezd el ölni amikor még sárgák mert úgyis elővesznek egy pisztolyt!
egy embert mindig hagy a hajóban, hogy fedezze a többieket akik a parton vannak. -
#1833 Igen
-
raspoly88 #1832 azon amelyiken folyók vannak és rizsföldek?
-
#1831 A vietkong oldalon a 2. pályát hogy lehet megcsinálni mit kell csinálni a találkozási pontnál?Segítségetek előre is köszönöm -
juno #1830 Mow Vietnammal már végigtoltam a komcsi oldalt csak utána engedi az Amerikait,tegnap este óta a másodikat nyomom a jenkikkel, a konvoj és a Heavy MG fészkek már megvannak, 04:43 és jön az orosz páncélos hadsereg....:) Elég durma már normálon is, tele csapdákkal, aknákkal minden, tiszta őserdő de legalább követi a történelmi vonalat, Nekem a páncélozott őrnaszádok tetszettek a legjobban, és a helik tényleg durvák, pikk pakk legyalulnak ha felhúzod valamelyiket...:) -
raspoly88 #1829 helló, editorban hogy lehet megcsinálni a szövetségeseket úgyhogy ne tudjam megölni és ők se tudjanak engem és ne támadják meg egymást? -
raspoly88 #1828 kösz -
istikovacs76 #1827 Ha gpá mögül kiszeded az embert, beugrik helyette egy másik. Azt hiszem három ember van összesen egy állásban. Azokat vagy lopakodós kézigránátdobós technikával, vagy a mesterlövésszel, de ott figyelni kell, ha kiszeded az mbert a gépágyú mögül, azonnal fedezék mögé kell menni, mert a másik kis ember beugrik és leszed:) -
istikovacs76 #1826 Huh sajnos arra nem emlékszem:) Nem mintha olyan sok pálya lenne:) 2x5 -
raspoly88 #1825 nem, a vietnamiak küldijére gondolok, nekem az usa még kisincs nyitva valamiért. de azért kösz.
a hidas pályáról beszélek -
istikovacs76 #1824 Ha az usa 3. pályáról beszélsz, ahol az elején az ellenséges snipert ki kell nyírni, az elég lutri.
Ha jól emlékszem,akkor a tisztának pont a túloldalán van, a fán. Nem látni a kis mocskot.
Én úgy csináltam,(kb 3456-odjára) hogy jó nagy ívben megkerültem a tisztást, mert a kis mocsok képes egmyás után 3 embert is leszedni.
azután "megrohamoztam" az egyik fát. Nem egyedül va, hanem egy ak47-es fickó, és egy géppuskás is védi. Ha elég közel vagy, az embereid kiáltanak, hogy "sniper" és leszedik. bár ekkor a többi embere nyit tüzet. Nehéz még easyn is emberveszteség nélkül megcsinálni.
Amúgy a pálya többi rész elég lightos. -
raspoly88 #1823 Valaki eljutott már a harmadik pályára?
Mert nekem nem megy mert tele van mesterlövészekkel akiket nem látok és ha közelebb megyek akkor sem.
Van erre valami taktika?
Mert én csinálom hogy oda megyek eldobok egy gránátot aztán elmegyek és aztán vissza, csak olyan érzésem van hogy mindig új ember terem ott akiket a géppuska mögül kilőttem. -
istikovacs76 #1822 Ez így van, ahogy írtad.
a nehézsége amint írtad, jó:9 Vagyis jó nehéz. Inkább olyan lopakodós, kinyírós. Volt egy-két pálya, mikor szerintem minden nagyobb örs elfoglalásánál mentettem egyet. Azután meg simán ledarált az általam nem észervett DShK gépágyú.
Kár ezért a játékért, úgy volt beharangozva, hogy a red tide "csak egy kiegészítő", az AS és aVietnam is önnálló játék.
Ez is elment volna a sima MoW egy modjának:) -
bgabor #1821 Hát, az biztos hogy nem sok munkájuk fekszik benne. A grafika egy picit tényleg jobb a MoW-nál, de ezen túl csak az új tereptárgyakat, fegyvereket, járműveket, textúrákat kellett megcsinálni, és az editorral összedobni tíz pályát(ez utóbbi megy a leggyorsabban).
Ez egy negyven-ötven fős fejlesztőcsapatnak egy havi munka, bugtalanítással, teszteléssel együtt. Ezt 30 euróért árulni tényleg pofátlanság.
Ha ehhez még hozzávesszük a pályák extrém nehézségét(normalon vért izzadnak még azok is, akik annó a fejlesztők előző játékát, a Red Tideot végigvitték), és az editor teljes hiányát, elég szegényes képet kapunk.
Pedig hogy vártam erre a játékra és az editorjára!
Egy kis szabadidőráfordítással ezekkel az egységekkel, fegyverekkel remek, élvezetes pályákat lehetne csinálni. Erre azt látom, hogy az options menüben még a szokásos 'Mods' fül is le van tiltva! -
istikovacs76 #1820 Hát, tartalom az nem sok van.
Egyébként ez a vietnam kicsit olyan, mintha te csináltad volna:)
A sima MoW-hoz a modod is jó, ez a vietnam kb hasonóan nehéz lehetett a készítőknek, mint amikor te csináltad a te mododat (bgabor mission pack).
Nem tudom, hogy mit fejleszettek a soma MoW-hoz képest, a grafika kicsit átfésült semmi extra. (legalábbis single-ban)
De nem sírok, legalább kijött valami új:) -
bgabor #1819 Ki a fenét érdekel a diretx10 meg 11? Az Assault Squad grafikája teljesen megfelelő. A baj nem ez, hanem az, hogy a tartalom hiányzik az új játékaikból, az AS és a Vietnam is ebbe döglött bele. -
istikovacs76 #1818 Jól látom ez még directx 9-es motor? Nekem egy sima MoW átfésülésnek látszik. Azért 2011-ben egy újnak modnott játékot már illene legalább dx10-el kiadni, ha nem inkább dx11-el. -
bgabor #1817 Nagyon remélem, mert ez így pályaszerkesztő nélkül, kevés és Red Tide nehézségű páyával nagyon gáz. -
#1816 Lehet hogy később valami csoda történik, mert miért ne, de..
(random betelefonáló)
- Hey any chance 1C made Vietnam compatiable with the GEM Editor?
(1C community felelgető)
- Wish I could help here, mate.
Due to the nature of the licence, it's unlikely. Vietnam was developed by the same studio as Red Tide and there was no editor for it either.
You can always hope that the community will hack it >.> Ahem, didn't say anything.
Egyszerűen gyönyörű. A haxra buzdítás(mint egyedüli alternatíva) meg rotflol szmájlit érdemel.
A licensz természete miatt? Mi van? Mintha kis sufni cégek állnának sorba a Bestway irodája előtt, küldetéscsomag készítésének reményében, és ukrán csinovnyikok szépen tételenként mérnék a MoW sorozathoz kapcsolódó jogokat és szellemi tulajdont a leendő hűbéreseknek.
F@szért nem tudják leboxolni cégen belül ezt az 1C-nél, hogy ha már új MoW játékot csinálnak, akkor szabad kezet kapjanak a fejlesztők a forráskódhoz(és deresre húzás terhe mellett teljeskörű supportot a Bestway részéről), illetve olyan, hogy liszensz kérdés még csak véletlenül se merüljön fel.
Mikor olvastam hogy az Assault Squad-ot úgy kezdte el a DMS fejleszteni, hogy hónapokig nem fértek hozzá a forráskódhoz(tehát addig kb úgy fejlesztették, mint egy modot) mert egyszerűen nem adták ki nekik, akkor kezdtem el gynakodni, hogy itt valami k@rv@ra nincs rendben a ruszki kiadó háza táján. -
TomeKK 2Shae #1815 Azért később még lehet kidobnak valami félig meddig hivatalos pályaszerkesztőt. Én nem bánnám. -
#1814 Ha megnézed a game.pak fájlt, csak 2x5 pálya van benne(persze ha megvetted a special edition-t valszeg több).
Egyébként tetszik, kellemesen-elborultan nehéz, látszik hogy a fanatikusoknak akartak hízelegni a játékkal(cserébe -mivel még tutorial sincs- az újoncok szophatják a cokit). Persze ahogy írtam anno, nem több mint egy mission pack, és sajnos kevesebb játékidő van benne mint a Red Tide-ban volt(coop mókázást hozzászámítva már ott lehet, ill tán több is, de végül is ugyanazon pályákról beszélünk, 10 pályában meg nincs annyi fantázia, hogy hónapokig el legyen valaki vele - ez nem Magicka).
Assault Squad után a kezelés és tán a kinézet is kicsit fura(tehát nem azt vitték tovább, hanem a sima MoW volt az alap), de azért annyira nem rossz, fanoknak kötelező, de 30 eurót per pillanat nagyon nem ér meg. -
istikovacs76 #1813 TPB-n is fent van. (thepiratebay) -
#1812 5-5 pálya van oldalanként, vagy mi? -
bajsz #1811 végig vitted ?
Mert azt kétlem!
Amúgy multi van COOP