Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.moddb.com/members/hungarocell
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Viszont legalább a MoW Assault Squad kap még peccseket, állítólag továbbra is elég jól fogy, multija is elég aktív, modderek sem henyélnek, lassan a Totaler Krieg is kijön.<#eljen>#eljen>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
A Digitalmindsoft új játékon dolgozik.. de milyenen!<#csodalk>#csodalk>
Assault Squad - Online is a turned based strategy game for your browser and mobile device. It's free2play and offers deep gameplay and the ability to create your own maps and scenarios.
A Best Way meg a poszt-ruszki apokaliptikus õrületet próbálja meglovagolni következõ játékában, amit a 1C Softclubbal csinálnak közösen, a GEM motor egy újabb változatával:
Mint a ruszki játékoknál általában, vagy kap nyugati portot, vagy nem. Addig lehet lesni a hivatalos weboldalt.
AZ ÖSSZES MEN OF WAR JÁTÉKOT ÉS DLC-T TARTALMAZZA!<#worship>#worship>
Ezen felül minden MoW játék kapott egy kövér -75%-ot. Ennyiért talán már a Vietnám és a Condemned Heroes is megéri. Akinek meg még nincs meg, az Assault Squad pedig kötelezõ!<#taps>#taps>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Nem klasszikus skirmish, de el lehet lenni vele. Azért tegyük hozzá, klaszikus C&C, vagy Company of Heroes féle AI-t írni a játékhoz nem nagyon lehet, még szkriptelni is macera a lehetõségek miatt.<#rolleyes>#rolleyes>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Hungarian Vehicles mod by zlatorg
Én azt hittem abbahagyja már a Toldi II-nél, miután a szlovák/román/cseh barát különítmény meglepte az urat a kéréseivel, de úgy néz ki mégis végigviszi, a Toldik/Turánok mellé várhatóan kapunk Zrínyit, Nimródot, és tán Botond teherautónk is lemodellezésre kerül általa.
http://www.moddb.com/mods/war-realism-mod/images/hungarian-vehicles#imagebox
A Community Map Pack igen jónak tûnt youtube-s videók alapján.
My Life for Freedom!
<#worship>#worship> MEGJELENT A GERMAN SOLDIERS MOD 7 <#worship>#worship>
Igaz, csak MoWAS-hoz, a MoW változat továbbra is 6.2-n tanyázik. Lehet nem is fejlesztik tovább.<#shakehead>#shakehead>
A defenzív nekem bejött, szóval embere válogatja kinek mi tetszik. Jó, hogy próbálnak valamit újítani, de nincs sok tartalék már ebben a formában a játékban.
My Life for Freedom!
My Life for Freedom!
My Life for Freedom!
75%-os leárazás a MoW játékokból és a DLC-kbõl.
Egyébként megéri a DLC-et megvenni? Sokan használják mondjuk a Mulit-packokat?
Még azt megkérdezhetném, hogyan kell a boltban vett MoWát steamen regisztrálni, próbáltam beírni a kódot a steambe de egyszerûen nem fogadja el.
Az Assault Squad-hoz kapható DLC CSAK multi és skirmish pályákat(map/mission) tartalmaz, minden plusz cucc ingyenes patch-ekben jön. Más kérdés, hogy az alapjáték(most már fõleg a GOTY változata) és a DLC-k eladásai határozzák meg hogy még meddig lesz támogatás a játékhoz.<#rolleyes>#rolleyes>
Az hogy pontosan mit tartalmaz a frissítés megtekinthetõ a DMS fórumának Patches topikjában
A javítást a Steam kapásból le fogja tölteni amint a DMS kiadja, ha pedig nem regisztráltad be a játékot oda, akkor lehet imádkozni hogy kiadó zavartassa magát, és még a (jövõ)héten elérhetõvé tegye a szervereirõl..<#rolleyes>#rolleyes>
Ezért mondtam hogy kvázi Steamworks-ös a játék, az 1C balfaszsága nem ismer határokat, ezt kerülendõ a népek meg a Steam-re szorultak.<#shakehead>#shakehead>
Csak azt szeretném kérdezni, hogy ezekhez a spéci egységekhez, hogy lehet hozzájutni? Le kell tölteni, meg kell venni valahonnan, vagy önmagától frissít a játék.

A másik meg, hogy most vagy 4-5 hónap után elõször találtam végre dobozos változatot a városban... És mivel nincs bankkártyám ezért Stemrõl csak akkor tudom megvenni, ha egyik haveromat megkérem amikor visszajön Pestrõl (nem gyakran jõn már vissza sajna)

Melyiket? Bármelyiket, majd a a Gamespy kódot beregeled Steam-re, mintha csak ott vetted volna.<#smile>#smile>
Namost ennek ára is volt, a DLC-k csak Steam-en voltak elérhetõk sokáig, és amikor máshol is meg lehetett õket venni(konkrétan más digitális boltokból), az csak az ugyanott vett alapjátékkal mûködött együtt. Magyarul a dobozos csak Steam-es regeléssel és ottani DLC vásárlással bõvíthetõ DLC-vel hivatalosan.
Nem hivatalosan meg tökmindegy elvileg egy virágbolti Game Of The Year változatba az alapjáték cd kulcsát bedobva simán lehet játszani a DLC-kel is. *És ha már goatee, sajnos a Steam továbbra is szarakszik a dobozos(és más digitális boltból vett) GOTY változatok beregisztrálásával, azaz jelenleg csak az alapjáték CD kulcsa regelhetõ Steamen, a GOTY még nem.<#shakehead>#shakehead>
Árak: úgy nézem itthon dobozos Men of War játékot már csak 5000 forintos Triology változatban lehet kapni(meg Condemned Heroest de az meg kell a fenének 6000-ért<#idiota>#idiota>), hát ennél olcsóbb szokott lenni a neten 1C akciókkor, mint említettem, pár hete volt mind Gamersgate-en, mind Amazonon hatalmas 1C akció, ahol a MoW játékokat pár száz forintért be lehetett szerezni. Ha szétnézel Steam Trades-en, vagy hasonló cserélgetõs oldalakon, akkor ha nem is ilyen olcsón, de 1-2 ezer forintnyi cseréért be lehet szerezni az Assault Squad-ot(ne feledd, nem kell giftben, kód is jó).
és végül a dobozos változattal is kompatibilissek a DLC-k?