2370
-
#1890 A Condemned Heroes megjelenési idejét sunyiban május 30-ra változtatták Amazonon február 24-ről. Ami mondjuk nem jelent sokat, mert tavaly az Assault Squad is laza 2 hónapos késéssel került a boltok polcaira a digitális megjelenés után, de mégis csak jelenthet valamit. -
cohors #1889 Hali! Hozzáértő emberkét kérdeznék...Ha az editorban indítom a game-t, menetközben hogyan lehet menteni. Ugyanis van egy pár mód, amelyik csak az editorban hajlanadó elindulni (F1-F2), a szokásos "mód" aktiválással nem. A save-load menüt azonban ekkor, nem tudom aktiválni. Mi a megoldás?... -
#1888 Hát nézd, ha azt nézem hogy a Men of War sorozat mellett(illetve a Graviteam-nek meg a Battlefront.com-nak megy még úgy ahogy, és a Company of Heroes lesz még folytatva talán) a többi WWII RTS franchise gyakorlatilag a fűbe harapott, még örülhetünk a rókabőr nyúzásnak.
Hol van már a Sudden Strike, a Blitzkrieg, a magyar Panzers/Afrika Korps és a tucat számra dobált pénzes modok kiegészítők ezekhez? -
#1887 Ezért csak szigorúan Steam akcióban szabad vásárolni, 5 euró elfogadható ár, annak, aki szereti a műfajt.
Ugyanakkor kifullad az egész játékmenet, lassan nincs több a szériában és a minimális hozzáfejlesztést se teszik hozzá a MoW küldetéslemezekhez. Nekem nagyon hiányzik a Vietnam-ba egy per soldier fov, ami mutatja a kitakarásokat egyértelműen. Valamint ilyen alap dolog, hogy két misszió között az inventory tartalmát a katonák megtarhatnák és egy coop mentés se lenne rossz dolog, ha már némelyik pálya idegesítően nehéz. -
#1886 Hát népek, én most kicsit odaszomorodtam a nagyvilágnak. Nem vártam világmegváltást, de gondoltam azért csak fejlesztenek valamit, azért még a Vietnám is eltér a sima játékmenetétől.
Találtam videót a Condemned Heroes bétájáról(ami ugyan 4 hónapos de valahogy sikerült elkerülnünk eddig egymást), és a látottak alapján ez egy totál egyszerű sima MoW küldetéslemez, és talán még annyi újdonság sem lesz benne, mint a Red Tide-ban.(hisz szárazföldi eszközökkel bőven el volt látva az alapjáték is)
Kíváncsi leszek az árára, ha olcsón adják nem feltétlen lesz ez rossz(hisz leszámítva a rókabőrnyúzást, egyik MoW játék sem látványosan rossz), de egy estleges 30 euró + 5 eurós DLC áron(amit mostanság szokott az 1C), hááááát.. -
#1885 2 csöcs! :D -
raspoly88 #1884
kicsit szórakoztam xD -
raspoly88 #1883 arra jó lesz hogy editorban játszogassak majd vele és átmásoljam az editor modomba -
Stief #1882 Van egy steames man of war vietnam giftem! Elcserélem más játékra!
Stief83 a steam profilom
üdv -
Zoli105 #1881 Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek!
no és egy vidid :D
Boldog Karácsonyt ! :D -
#1880 Jaj édes istenkém, légyszíves ne írogasd ki a kulcsodat, még ha nálad nem is működik, másnál még működhet..
más:
az 1C háza tájáról olyan infók csöpögnek ami arra enged következtetni, hogy a Men of War: Condemned Heroes nem is olyan sokára, 2012 első negyedévében(várhatóan február vége felé) megjelenik. Várható ára neten 20 font/30 euró/35 dollár körül alakul, én magyar dobozos kisker árnak 8000 forintra számítok.
Magáról a játékról nem tudtam bányászni semmit, de a Vietnám után nem nem reménykedem semmi jóban.
A Chinvali lángokban meg totál eltűnt a térképről, azt sem tudom fejlesztik-e még.
Valami olyan pletyi is volt hogy esetleg a Digitalmindsoft keze is benne lesz a MoW folytatásában, de a csapat garázscégből nemrég lett már komolyabban vehető stúdió(rendes irodaházba költöztek, embereket vettek/vesznek fel), ha mostanában kezdik el/folynak bele egy MoW 2-be, akkor az igen sokára lesz kész, ha és amennyiben egy vadonatúj motorra épülő tényleg igazi előrelépést jelentő játékot szeretne az 1C.
De nem tudom mennyire fog az 1C egy PC only rétegjátékba(ugye az orosz és német WWII homokosok, és a RTS kedvelők egy szelete csak a célcsoport) sok pénzt fektetni, szóval lehet hogy egy olcsóbbjános GEM3(ami Majesty 2-beli formájáben elvileg csak egy patkolt GEM2) alapú cuccot kapunk. -
lee56 #1879 Írja az 1C-nek email-t, nekem a gamespy bejelentkezéssel volt hasonló gond, újratelepítés után nem fogadta el a régi cd-kulcsot, levelezgettem párat és adtak újat --> [email protected] -
trens #1878 Üdv!Vettem ,egy gyári MOW-t,de rossz rajta a cd key.
Nem,ehhez a játékhoz van,ezt írja ki a program.Tud valaki segíteni?Cd kulcs,kellene.Nekem ezt adták:FHQZ-T9MY-K2MY-SDMJ
ELŐRE IS KÖSZI! -
#1877 http://www.gamersgate.co.uk/account/freegames
De nem nyílt a béta tesztelése, jelentkezni lehet rá, és vagy felvesznek vagy nem(viszont ha veszel tőlük egy valag játékot és eléred az 5-ös szintet akkor automatikusan bekerülsz). Maga a kínálat egyébként nem bő, nem is borzasztóan minőségi, de azért akadnak normálisabb játékok, és indítás után kemény egy-másfél perc reklám nézéséért cserébe ingyen kapod őket. Egyetlen hátrány, hogy a reklámok neten keresztül vannak vetítve, így legalább indításkor kell net elérés. Szerintem egész jó ötlet, az 1C a vackaival együtt a használhatóbb játékait is forintosíthatja, ha beindul a buli, akkor a későbbiekben a Red Tide, és a Faces of War is bekerülhet a szórásba. MoWAS még egy ideig nem kerül a MoW mellé a filléres kosárba, abból nem sokára lesz egy év játéka változat DLC-kel együtt azonos áron, az még tartja az árát. Vietnámot még jobban el tudnám képzelni, az ismereteim szerint 1C mércével is bukta lett, hamarosan megy MoW/RT mellé árazásban. -
raspoly88 #1876 és tudsz hozzá vmi linket? -
#1875 Kis érdekesség: Men of War és a Silent Heroes: Elite Troops of WWII is elérhető a GamersGate Freegames okosságán belül, így amikor jövő év eleje körül végre megnyitják mindenki elött, akkor kvázi ingyenessé válik ez a két játék.
Mondjuk már volt egy ingyé Men of War majd Red Tide akció a Green Man Gamingen, de ez várhatóan folyamatosan és bárkinek elérhető lesz. Azon felül hogy a GMG kliense egy hulladék, a GamersGate meg nem alkalmaz klienst, letöltöd a játékot direktben, és kliens nélkül azonnal játszhatsz. -
#1874 Nem tudja vki véletlenül, ogy tudnám átírni egy fegyver hatótávolságát? -
#1873 Mondjuk harmadik világháborús tankcsaták nem fognak készülni sajna, én speciel elborzadtam, hogy milyen kevés új egységet raktak a játékba, négy egész péncélos típust(M48, T54, M113, Type 63) bele tudtak gyömöszölni.
Az Assaul Squadhoz meg lassan érkezik az új patch, benne új egységek(BM-8-24 rakétalövöldözős T60 keverék biztosnak látszik), lesz mellé új skirmish pályacsomag(legalább 4 térképpel) DLC 4,5 euró körüli áron(amit már most kenhetnek a hajukra mert sokan nem fogják venni), éés valamikor a napokban várható. Igazából annyira nem rossz modell ez, aki támogatni akarja a DMS-t az szépen paypal gomb nyomkodás helyett DLC-t vesz, a többiek meg rendszeres peccseket és új tartalmat kapnak a játékhoz, legfeljebb pluszban töltenek pályákat, mint a régi szép időkben. -
bgabor #1872 Men of War:Vietnamhoz nemrég megjelent a hivatalos editor. -
Janesz0218 #1871 Ki játszana multiba a gsm 6 al?? -
#1870 24 órás leárazás a Steam-en - 75%-os akció minden Men of War játékra - most érdemes beszerezni a DLC-ket!
Ha valakinek van kedve csatlakozni skirmish (és online) csatákhoz, szívesen beugorhat - hard szint ellen, kell a segítség! :P -
Janesz0218 #1869 Hát ez fasza nagyon... gsm4 el meg a korábbi verzióival nem volt semmi gond.. ezzel megnemtok mit kezdeni -
bgabor #1868 A Mods mappát manuálisan kell létrehoznod a MoW főkönyvtárában. Utána a letöltött modokat ide másolod, majd a játékot elindítva a mod menüben aktiválod.
És igen, ha a dokumentumokban lévő profilodat visszamásolod, (az egész ottani könyvtárt), újratelepítés után nem kell majd újrajátszani. -
raspoly88 #1867 google fordító Sajnáljuk, de nem találtak megfelelő letöltések meghatározott feltételeknek. Javasoljuk, hogy próbálja ki a letöltési listához nem alkalmazott szűrő, böngészhet az összes rendelkezésre álló fájl. -
raspoly88 #1866 kicsit bugos :D -
Janesz0218 #1865 Feltettem a gsm6 ot de hibaüzit ír ki :S -
raspoly88 #1864 gsm6!!!!!!!!!!!!!!! -
Janesz0218 #1863 Hellosztok nemtok leszedni egy csapat módot ...(http://www.moddb.com/games/men-of-war/mods) ezt írja ki - We're sorry, but no downloads were found matching the criteria specified. We suggest you try the download list with no filter applied, to browse all available files.
Segítsetek pls... -
koliz #1862 http://www.moddb.com/mods/german-soldiers-mod-fields-of-honor/downloads/german-soldiers-mod-fields-of-honor-6-for-mowas1 -
TomeKK 2Shae #1861 Vagy keresel valami 100%-os save-t MoW-hoz, én amikor elakadtam a Red Tide-ba ezt csináltam. -
Armisael #1860 Köszi leszedtem a hun patcheket és 1.11.3-ig fel is megy, onnantól vissza megint nem a magyar patch is azt írja ki, hogy nem ehhez a verzióhoz való....
Mindegy egyébként a mod mappát azt minekünk kell létrehozni.
Megtaláltam a profilomat C/Felhasználó/...../my games/men of war
szóval ha ezt lementem és ha egy tiszta instalra bemásolom akkor az eddig megnyitott pályák ugye újra szabadok lesznek? -
HUNter Örni #1859 -Én innen húztam le a patch-t:http://www.patches-scrolls.de/men_of_war_desert_fox.php#11751
A Gugli se segített: Men of War: Assault Squad - magyarósítás -
Armisael #1858 Sziasztok volna pár kérdésem az alap MoW-al kapcsolatban. (eredetiben van meg)
- Normális az, hogy nincs mod mappám a játék könyvtárban vagy ezt nekem manuálisan kellene létrehozni?
- Miért van az, hogy egy patchet sem tudok felrakni mert amikor elindítom a filet akkor azt írja, hogy nem találja a játékot.
Végül sikerült egy patchet találnom ami tovább lép (outfront-v1.17.5C-editor_mp-international) De ez sem találja a játékot de legalább egy alternatív mappába kicsomagolja a filokat ahonnan bemásolhatom és felülírhatom a játékmappában lévőket. De a verziószám a menüben ugyanúgy marad 1.0.22
- És végül merre találom a játékbeli profilomat (játék mappájában nincs) csak azért mert még egy pálya és végigviszem a játékot, tehát minden pálya elérhető lett de ha egyszer törlöm a játékot és ha majd még egyszer felrakom a jövőben ha akarok egy bizonyos pályával játszani akkor ne kellejen még egyszer végigvinni az előtte lévő pályákat.
-
Zoli105 #1857 Hát ez jó kérdés ! Gugli mit dob ki erre ? -
HUNter Örni #1856 hali! a Men of War: Assault Squad - hoz van vhol magyarósítás?????????
-
#1855 -
TomeKK 2Shae #1854 Sehol se találom a FoW modokat, valami Realwar volt a neve, talán az egyik legjobb modocska a gémhez. De az oldalak mind behaltak,igaz nem is csodálom. -
raspoly88 #1853 sztem lehet mivel szinte teljesen ugyanaz a két játék -
TomeKK 2Shae #1852 MoW-ból MoW-ba még valszebb könnyebb.
Engem az érdekelne, hogy FoW modból lehetne-e átrakni esetleg egységeket/skineket stb. MoW-hoz? Volt olyan mod ami csak skineket rakott be a gyári skinek mellé, szóval nem volt megpiszkálva semmi. -
raspoly88 #1851 kész egy budapestes pálya, bár még az utakat befogom kicsit mocskolni szeméttel meg lyukkal
a házak sajnos ugyanazok mert nem találtam olyat ami jó lenne és ezen kívűl csak franci házak voltak azok meg nem nagyon illenek ideBudapest