Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ez a vietnam kicsit olyan, mintha te csináltad volna😊
A sima MoW-hoz a modod is jó, ez a vietnam kb hasonóan nehéz lehetett a készítõknek, mint amikor te csináltad a te mododat (bgabor mission pack).
Nem tudom, hogy mit fejleszettek a soma MoW-hoz képest, a grafika kicsit átfésült semmi extra. (legalábbis single-ban)
De nem sírok, legalább kijött valami új😊
(random betelefonáló)
- Hey any chance 1C made Vietnam compatiable with the GEM Editor?
(1C community felelgetõ)
- Wish I could help here, mate.
Due to the nature of the licence, it's unlikely. Vietnam was developed by the same studio as Red Tide and there was no editor for it either.
You can always hope that the community will hack it >.> Ahem, didn't say anything.
Egyszerûen gyönyörû.<#mf1>#mf1> A haxra buzdítás(mint egyedüli alternatíva) meg rotflol szmájlit érdemel.<#vigyor2>#vigyor2>
A licensz természete miatt? Mi van? Mintha kis sufni cégek állnának sorba a Bestway irodája elõtt, küldetéscsomag készítésének reményében, és ukrán csinovnyikok szépen tételenként mérnék a MoW sorozathoz kapcsolódó jogokat és szellemi tulajdont a leendõ hûbéreseknek.<#wow1>#wow1>
F@szért nem tudják leboxolni cégen belül ezt az 1C-nél, hogy ha már új MoW játékot csinálnak, akkor szabad kezet kapjanak a fejlesztõk a forráskódhoz(és deresre húzás terhe mellett teljeskörû supportot a Bestway részérõl), illetve olyan, hogy liszensz kérdés még csak véletlenül se merüljön fel.
Mikor olvastam hogy az Assault Squad-ot úgy kezdte el a DMS fejleszteni, hogy hónapokig nem fértek hozzá a forráskódhoz(tehát addig kb úgy fejlesztették, mint egy modot<#wilting>#wilting>) mert egyszerûen nem adták ki nekik, akkor kezdtem el gynakodni, hogy itt valami k@rv@ra nincs rendben a ruszki kiadó háza táján.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Egyébként tetszik, kellemesen-elborultan nehéz, látszik hogy a fanatikusoknak akartak hízelegni a játékkal(cserébe -mivel még tutorial sincs- az újoncok szophatják a cokit). Persze ahogy írtam anno, nem több mint egy mission pack, és sajnos kevesebb játékidõ van benne mint a Red Tide-ban volt(coop mókázást hozzászámítva már ott lehet, ill tán több is, de végül is ugyanazon pályákról beszélünk, 10 pályában meg nincs annyi fantázia, hogy hónapokig el legyen valaki vele - ez nem Magicka<#bee1>#bee1>).<#shakehead>#shakehead>
Assault Squad után a kezelés és tán a kinézet is kicsit fura(tehát nem azt vitték tovább, hanem a sima MoW volt az alap), de azért annyira nem rossz, fanoknak kötelezõ, de 30 eurót per pillanat nagyon nem ér meg.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert azt kétlem!
Amúgy multi van COOP
10 pálya per 30 euro, nincs multi, nincs mod támogatás(nincsenek custom pályák!), nincs pályaszerkesztõ, nincsenek irányítható légi egységek.
Legjobb Választás.<#banplz>#banplz>
Ugy hogy linkben nem tudok segíteni!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A bejelentés óta várom ezt a játékot, és az editorját. 😄
Semmi skirmish!
Végre valami ami történeten alapszik 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
http://www.moddb.com/members/hungarocell
Természetesen csak az editorban jelennek meg, a kész pályákon, amiket a játék alatt elindítsz, már nem láthatók.
msn címem:
[email protected]
Pz38(kicsit átdolgozva)
1
2
3
Messerschmitt Bf-109 G-6
1
2
Panzer IV D(még a torony hátsó része hiányzik, mert az egy F1-es PzIV azt hiszem)
1
2

A zenét én készítettem, a mapot meg leteszteltem pár katonával. Remélem tetszik.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105