Men of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, tartalom az nem sok van.
Egyébként ez a vietnam kicsit olyan, mintha te csináltad volna😊
A sima MoW-hoz a modod is jó, ez a vietnam kb hasonóan nehéz lehetett a készítõknek, mint amikor te csináltad a te mododat (bgabor mission pack).
Nem tudom, hogy mit fejleszettek a soma MoW-hoz képest, a grafika kicsit átfésült semmi extra. (legalábbis single-ban)
De nem sírok, legalább kijött valami új😊
Ki a fenét érdekel a diretx10 meg 11? Az Assault Squad grafikája teljesen megfelelõ. A baj nem ez, hanem az, hogy a tartalom hiányzik az új játékaikból, az AS és a Vietnam is ebbe döglött bele.

Jól látom ez még directx 9-es motor? Nekem egy sima MoW átfésülésnek látszik. Azért 2011-ben egy újnak modnott játékot már illene legalább dx10-el kiadni, ha nem inkább dx11-el.
Nagyon remélem, mert ez így pályaszerkesztõ nélkül, kevés és Red Tide nehézségû páyával nagyon gáz.

s1lkforrent
Lehet hogy késõbb valami csoda történik, mert miért ne, de..
(random betelefonáló)
- Hey any chance 1C made Vietnam compatiable with the GEM Editor?
(1C community felelgetõ)
- Wish I could help here, mate.

Due to the nature of the licence, it's unlikely. Vietnam was developed by the same studio as Red Tide and there was no editor for it either.

You can always hope that the community will hack it >.> Ahem, didn't say anything.
Egyszerûen gyönyörû.<#mf1> A haxra buzdítás(mint egyedüli alternatíva) meg rotflol szmájlit érdemel.<#vigyor2>
A licensz természete miatt? Mi van? Mintha kis sufni cégek állnának sorba a Bestway irodája elõtt, küldetéscsomag készítésének reményében, és ukrán csinovnyikok szépen tételenként mérnék a MoW sorozathoz kapcsolódó jogokat és szellemi tulajdont a leendõ hûbéreseknek.<#wow1>
F@szért nem tudják leboxolni cégen belül ezt az 1C-nél, hogy ha már új MoW játékot csinálnak, akkor szabad kezet kapjanak a fejlesztõk a forráskódhoz(és deresre húzás terhe mellett teljeskörû supportot a Bestway részérõl), illetve olyan, hogy liszensz kérdés még csak véletlenül se merüljön fel.
Mikor olvastam hogy az Assault Squad-ot úgy kezdte el a DMS fejleszteni, hogy hónapokig nem fértek hozzá a forráskódhoz(tehát addig kb úgy fejlesztették, mint egy modot<#wilting>) mert egyszerûen nem adták ki nekik, akkor kezdtem el gynakodni, hogy itt valami k@rv@ra nincs rendben a ruszki kiadó háza táján.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Azért késõbb még lehet kidobnak valami félig meddig hivatalos pályaszerkesztõt. Én nem bánnám.
s1lkforrent
Ha megnézed a game.pak fájlt, csak 2x5 pálya van benne(persze ha megvetted a special edition-t valszeg több).
Egyébként tetszik, kellemesen-elborultan nehéz, látszik hogy a fanatikusoknak akartak hízelegni a játékkal(cserébe -mivel még tutorial sincs- az újoncok szophatják a cokit). Persze ahogy írtam anno, nem több mint egy mission pack, és sajnos kevesebb játékidõ van benne mint a Red Tide-ban volt(coop mókázást hozzászámítva már ott lehet, ill tán több is, de végül is ugyanazon pályákról beszélünk, 10 pályában meg nincs annyi fantázia, hogy hónapokig el legyen valaki vele - ez nem Magicka<#bee1>).<#shakehead>
Assault Squad után a kezelés és tán a kinézet is kicsit fura(tehát nem azt vitték tovább, hanem a sima MoW volt az alap), de azért annyira nem rossz, fanoknak kötelezõ, de 30 eurót per pillanat nagyon nem ér meg.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

TPB-n is fent van. (thepiratebay)
Shep
5-5 pálya van oldalanként, vagy mi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

végig vitted ?
Mert azt kétlem!

Amúgy multi van COOP

s1lkforrent
Hát emberek az van hogy aki ettõl a cucctól várta a megváltást az csúnyán be@pta.<#idiota>
10 pálya per 30 euro, nincs multi, nincs mod támogatás(nincsenek custom pályák!), nincs pályaszerkesztõ, nincsenek irányítható légi egységek.
Legjobb Választás.<#banplz>

Nem baj, azért kösz, biztos hamarosan felkerül máshová is.

fent van akart lenni

Ncore.cc -fent vagy,de ugye az meghívós oldal!

Ugy hogy linkben nem tudok segíteni!

Shep
Na meglestem az elsõ pályát a vietnámiakkal. Egész hangulatos, némileg a Soldiersre emlékeztet ami számomra nagy pozitívum.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ember, linket nekünk azonnal! <#smile>

A bejelentés óta várom ezt a játékot, és az editorját. 😄

Shep
Köszi. Ez jó hír. Végre valami normális stratégia.

Igen rendes küldetés sorozat!

Semmi skirmish!
Végre valami ami történeten alapszik 😄

most töltöm egy 10perc és lent lessz !Megnéztem elmondom😄

Shep
Kijött a Vietnam. Esetleg valaki próbálta már? Milyen a single része, normálisan fel van építve, mint a régi részek ,vagy ilyen skirmish hülyeség ez is?

Elvileg szeptember 9.-én jelenik meg a Men ofWar Vietnam? Jól láttam az 1c oldalán?
Gratulállok A MOD brigának

nagyon jó! szép
mijki
Besároztam egy kicsit:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Pöpec és nincs rajta MG álvány? Akkor a parancsnok tankon belül van? Mert a FoW egyik modjába is így volt igaz ott csak akkor bújt elõ ha lõni kellet.
mijki
Új magyar tigrincs:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hello bgabor , köszi hogy szólsz ez amúgy eszünkbe se jutott mert rá vagyunk állva a GSM mod5re 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

csokikutya
egyébként szeva bgabor rég láttalak errefelé.

http://www.moddb.com/members/hungarocell

csokikutya
Pont most nézem, hogy a red tide egységeinek textúrázását és modellezését eléggé elnagyolták..

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Remélem tudod hogy a Red Tide egységei szabadon felhasználhatók bármilyen modban, így a Pz35t és Pz38t tankok is.

Remélem nem a lila, türkiz, sárga és zöld vonalakra gondolsz, mert azok nem véletlenül vannak ott. Azokkal lehet beállítani, mely részek legyenek bejárhatók az egységek számára és melyek nem, honnan kezdõdjön a pálya szélén lévõ fehér köd stb. Erre valók.

Természetesen csak az editorban jelennek meg, a kész pályákon, amiket a játék alatt elindítsz, már nem láthatók.

Üdv,multihoz keresnék embereket.Jelenleg a gsm moddal játszom(unk),sajna elég kevesen vannak,fõleg magyarok.
msn címem:
[email protected]

Szép munka. 😊

szépek
mijki
Itt van egy kis update.

Pz38(kicsit átdolgozva)
1
2
3

Messerschmitt Bf-109 G-6
1
2

Panzer IV D(még a torony hátsó része hiányzik, mert az egy F1-es PzIV azt hiszem)
1
2

mijki

nem lehet. nekem is kiszokott jönni. újra kell tenni az egész játékot. vagyis mindent ki kell törölni kivéve a modsot azt nem fontos. de a resource meg a többit ki kell asszem. nekem csak így tünt. de ezzel az a baj hogy minden eltûbik amit eddig csináltál úgyhogy csinálj egy biztonsági mentést.
mijki
Ezeket a rohadt csíkokat hogy kell eltüntetni?

Egész jól halad a munka. 😊

mijki
köszi

a landscap stamp road
mijki
Nah, leteszteltem egy mapot, remélem tetszik. A zenét én csináltam.

mijki
föld utat hol találok az editorban?

mijki

A zenét én készítettem, a mapot meg leteszteltem pár katonával. Remélem tetszik.

javaslom ebbõl a modból belelehetne rakni az orosz egyenruhákat http://www.moddb.com/games/men-of-war/addons/news-skins-red-army-and-us-army-v10
jó lesz
mijki

Koliz! Igen, (Men of War\mods\GSM Fields of Honor 5) és átmásolom az eredeti könyvtárakra a GSM könyvtárait, indítom és a loadingnál lefagy. Az editornál is ezt csinálja. Más módoknál nincs ilyen gondom, mûködnek rendesen. Ha nem másolom át az eredeti könyvtárokat a mód könyvtáraival, akkor csak az eredeti game indul el és nem a mód-é.
a soldiers mod egyik pályája ihletett belehet rakni egy védekezõd küldetést
Szép 😊gratulálok 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105