• s1lkforrent
    Továbbra sem értem mi a gondod az as sebzésmodelljével, modell bugok továbbra is akadnak _bizonyos_ új modellt nem kapott járműveknél(Sturmtiger ó hogy szeretünk), de semmi gond nincs a M5 Stuart vs Tigris helyzetekkel, amit anno nagyon panaszoltál.
    Az bizony előfordul hogy MoW-ból szalajtott pajtások előrontanak a veszett drága nehéz tankkal, és sírva szaladnak vissza a vanillához, mikor az ellen nem szégyelli APCR lövedékkel oldalba rondítani kiváló támadásuk, vagy csodálkozik, hogy a minden bokorban megbúvó gyalogosok AT gránát záporral jutalmazzák hősies közepes tank rohamját, no meg a megnövelt lőtávolságok és pontosság sem segíti az átszokást, de komoly gond nincs vele.

Ami azt illeti pont nekem voltak gondjaim most a Condemned Heroes próbájánál a sima MoW rendszerével, az Pz III J nagy pontosságú páncéltörő ágyúja olyannak érződött mint egy mozsárágyú, 40-50 méterre kellett megközelítenem azt a szerencsétlen Pak 35-öt hogy 4 találaton belül kilőjem, messzebbről egyszerűen nem akarta eltalálni, AP és HE között nem volt különbség.

Ehhez képest MOWAS coopban PaK 38-al(szintén 50mm-es L60 ágyú) 120 méterről snipingoltam 2 fontos brit ágyút, két lövésből működés képtelenné tettem AP-val, és 100 méterre is csak azért közelítettem, mert csak addig ér a repesz-romboló gránát, de a csökkentett pontosságú HE lövedék is 3 találatból lekapta a nem túl nagy céltárgyat.