2370
  • s1lkforrent
    Hát emberek az van hogy aki ettől a cucctól várta a megváltást az csúnyán be@pta.
    10 pálya per 30 euro, nincs multi, nincs mod támogatás(nincsenek custom pályák!), nincs pályaszerkesztő, nincsenek irányítható légi egységek.
    Legjobb Választás.
  • bgabor
    Nem baj, azért kösz, biztos hamarosan felkerül máshová is.
  • bajsz
    fent van akart lenni
  • bajsz
    Ncore.cc -fent vagy,de ugye az meghívós oldal!

Ugy hogy linkben nem tudok segíteni!
  • Shep
    Na meglestem az első pályát a vietnámiakkal. Egész hangulatos, némileg a Soldiersre emlékeztet ami számomra nagy pozitívum.
  • bgabor
    Ember, linket nekünk azonnal!

A bejelentés óta várom ezt a játékot, és az editorját. :D
  • Shep
    Köszi. Ez jó hír. Végre valami normális stratégia.
  • bajsz
    Igen rendes küldetés sorozat!

Semmi skirmish!
    Végre valami ami történeten alapszik :D
  • bajsz
    most töltöm egy 10perc és lent lessz !Megnéztem elmondom:D
  • Shep
    Kijött a Vietnam. Esetleg valaki próbálta már? Milyen a single része, normálisan fel van építve, mint a régi részek ,vagy ilyen skirmish hülyeség ez is?
  • istikovacs76
    Elvileg szeptember 9.-én jelenik meg a Men ofWar Vietnam? Jól láttam az 1c oldalán?
  • koliz
    Gratulállok A MOD brigának
  • raspoly88
    nagyon jó! szép
  • mijki
    Besároztam egy kicsit:

• TomeKK 2Shae
    Pöpec és nincs rajta MG álvány? Akkor a parancsnok tankon belül van? Mert a FoW egyik modjába is így volt igaz ott csak akkor bújt elő ha lőni kellet.
  • mijki
    Új magyar tigrincs:

• Zoli105
    Hello bgabor , köszi hogy szólsz ez amúgy eszünkbe se jutott mert rá vagyunk állva a GSM mod5re :D
  • csokikutya
    egyébként szeva bgabor rég láttalak errefelé.
  • csokikutya
    Pont most nézem, hogy a red tide egységeinek textúrázását és modellezését eléggé elnagyolták..
  • bgabor
    Remélem tudod hogy a Red Tide egységei szabadon felhasználhatók bármilyen modban, így a Pz35t és Pz38t tankok is.
  • bgabor
    Remélem nem a lila, türkiz, sárga és zöld vonalakra gondolsz, mert azok nem véletlenül vannak ott. Azokkal lehet beállítani, mely részek legyenek bejárhatók az egységek számára és melyek nem, honnan kezdődjön a pálya szélén lévő fehér köd stb. Erre valók.

Természetesen csak az editorban jelennek meg, a kész pályákon, amiket a játék alatt elindítsz, már nem láthatók.
  • Sanyesz5
    Üdv,multihoz keresnék embereket.Jelenleg a gsm moddal játszom(unk),sajna elég kevesen vannak,főleg magyarok.
    msn címem:
    [email protected]
  • tttttom
    Szép munka. :)
  • raspoly88
    szépek
  • mijki
    Itt van egy kis update.

Pz38(kicsit átdolgozva)
    1
    2
    3

Messerschmitt Bf-109 G-6
    1
    2

Panzer IV D(még a torony hátsó része hiányzik, mert az egy F1-es PzIV azt hiszem)
    1
    2
  • mijki

• raspoly88
    nem lehet. nekem is kiszokott jönni. újra kell tenni az egész játékot. vagyis mindent ki kell törölni kivéve a modsot azt nem fontos. de a resource meg a többit ki kell asszem. nekem csak így tünt. de ezzel az a baj hogy minden eltűbik amit eddig csináltál úgyhogy csinálj egy biztonsági mentést.
  • mijki
    Ezeket a rohadt csíkokat hogy kell eltüntetni?
  • tttttom
    Egész jól halad a munka. :)
  • mijki
    köszi
  • raspoly88
    a landscap stamp road
  • mijki
    Nah, leteszteltem egy mapot, remélem tetszik. A zenét én csináltam.
  • mijki
    föld utat hol találok az editorban?
  • mijki

A zenét én készítettem, a mapot meg leteszteltem pár katonával. Remélem tetszik.
  • raspoly88
    javaslom ebből a modból belelehetne rakni az orosz egyenruhákat http://www.moddb.com/games/men-of-war/addons/news-skins-red-army-and-us-army-v10
  • raspoly88
    jó lesz
  • mijki
    Moddb: Hungary at War
  • cohors
    Koliz! Igen, (Men of War\mods\GSM Fields of Honor 5) és átmásolom az eredeti könyvtárakra a GSM könyvtárait, indítom és a loadingnál lefagy. Az editornál is ezt csinálja. Más módoknál nincs ilyen gondom, működnek rendesen. Ha nem másolom át az eredeti könyvtárokat a mód könyvtáraival, akkor csak az eredeti game indul el és nem a mód-é.
  • raspoly88
    a soldiers mod egyik pályája ihletett belehet rakni egy védekeződ küldetést
  • Zoli105
    Szép :)gratulálok :)