Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyhogy marad az alap MoW, amíg végre elõ nem állnak egy rendes folytatással.
http://www.moddb.com/members/hungarocell
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Maga a játék tényleg csak egy küldetéscsomagnak néz ki, a játékmenet egy az egyben Men of War, az egységek szintén, nem láttam még új egységet, de olyan szinten, hogy se az Assault Squadból, se a saját Red Tidejukból, minden alap MoW.
A gyalogosok textúráin javítottak valamit, meg talán több lett a bloom(nem éppen elõnyére), de grafika nem javult általában a MoW-hoz képest, AS-hoz képest meg vissza is lépett(ugye ott bütyköltek a shader kódon, szebb lett a megvilágítás, az árnyékok, és a víz is, plusz az egység modellek/textúrák cserélõdtek, már ahol). Menû kinézetre teljesen Red Tide, de a játék irányítópanelja megint rendes MoW.
Zenék, háát, MoW, talán kicsit variálva, hangok/egységhangok megint MoW-ból vannak bemásolva, ám új embereket találtak az átvezetõ animációk és küldetések bevezetõjének szinkronjához, csak az a gond, hogy az átlag magyar hobby szinkron csapat felháborodva vágna ganalyra ilyen gagyi alakításokat, egyszerûen mér gányabb, mint az eddigi részekben volt.
És itt megemlíteném, hogy visszanézve a Vietnam zenéje egész tûrhetõ volt, és talán a szinkron sem volt annyira rettenet gyenge mint lenni szokott.
A kampány 13 pályán hûzódik végig, van még 6 bónusz küldetés, és igen eléggé ilyen hazafias-nácidöngölõs a dolog, és variációban sem érzem azt mint a Red Tide-nál, hogy ez igen, ez más mint az alap MoW(már csak az új egységek hiánya miatt sem), gyakorlatilag teljesen úgy néz ki mint ha a sima MoW-hoz biggyesztettek volna még egy ruszki kampányt, és néhány bónusz pályát.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
A StuG problémám megoldódott azóta.
Én nem rég ezt találtam, de túl sok új modell tényleg nincs mostanság.
http://digitalmindsoft.eu/forums/showthread.php?9681-MoW-BS-3-AT-gun-unit
Javaslom ha a gyári stug hiba nem jön helyre, egyszerûen használd az alap MoW-ban lévõ stugot. Nem nagy a különbség, azt pedig ugye könnyen át lehet írni, hogy az adott jármûnek/fegyvernek mi legyen a jtáékban a neve. Átnevezed a Stug4-et Stug3-nak, azt jónapot. Játékosok 99%-a sose fogja kiszúrni a különbséget.
Én anno egy Korea modot tervezgettem, és ugyanígy csináltam a MoW beli M26 Pershingbõl M46 Pattont. Hiszen a két tank ugyanaz, csak az M46ban erõsebb motor van. Átneveztem a játékban M46ra és kicsit átírtam a gyorsulási értékeit.
Cserébe viszont ki lehet próbálni vásárlás elõtt, hát ez is valami.(amit mindenképp megejtek, még szegény szerencsétlen Vietnámot is sikerült bezsákolni a karácsonyi Steam ajándékozási õrület után<#eljen>#eljen>)
Szóvalegy model packból eddig sikerült minden jármûvet át rakni másik modba de a StuGIII és a StuH42-nél valami nem stimmel. Valaki valami ötlet?
Vagy partizánokat (yugoslávokat), esetleg finneket.
De ez már csak személyes álmodozás marad szerintem😊
Amúgy akár magyar, francia és lengyel egységek is nyugodtan lehetnének, ne csak mod formájába, fõleg, hogy a Red Tide-ba ott voltak a franciáktól "adoptált" román talpasok is amik kb papír nehezéknek ha jók. De félek, hogy egy modern warfare lesz a vége..
német-orosz-japán-usa-brit, és talán egy olasz is jó lenne, a kis carro armato tankjaival. (ami szinte semmire sem jó, szinte csak gyalogság ellen)
Jó lenne a 10-10-es misszió, a bónuszokkal. Nagyon hiányoltam az assaultban is a sok küldit, meg a vietnamban is.
Gem3 motor
újragondolt kezelõfelület
Látványosabb,szebb effektek/animációk/mozgásanimációk
normális ai
30+5 misszió:10-10 frakcióként és 5 bonus küldetés más nemzetekkel.
coop/multi támogatás
Normális support
moddb
persze még csak készül de nálam már bizonyított is😄
Pl te hallottál Wargame: European Escalation nevû játékról? Azt például marhára nem reklámozták, nem csodálnám hogy ha RUSE eladásait sem produkálná.
Viszont ha a Condemned Heroes tényleg csak 14 single küldetésbõl fog állani, akkor nincs is mit rajta reklámozni.<#rolleyes>#rolleyes>
Egyébként hogy vannak összerakva az 1C-nél? MoW 24, és a Red Tide 22 küldetéséhez képest, Vietnámban már csak 10(+5 felárért..) volt, ebben meg 14 lesz mindenféle multi nélkül?
Mondjuk az is egy megoldás ha a single pöcsölését hagyod a francba, és a multihoz meg egyszerûen letöltöd a Men of War Victory Day Edition multi kliensét ami alapból 1.17.5-ös, és úgy használod mint ha simán multiznál. Gyengébbek kedvéért ez _nem_ warez, anno az 1C adta ki promó célra, adtak hozzá ingyen egy pár napig mûködõ Gamespy kódot amivel ki lehetett próbálni a MoW multiját, de a rendes játék örökös kódjával is kitûnõen mûködik.
Mondjuk ez nem túl magyar, de elvileg a nem magyar patch után az alapjáték sem maradna az.
Heh, most néztem, a menofwargame.com-on még mindig 1.11.3-as javítás van feltüntetve legfrissebként, mikor már akkor megjelent a legújabb(a senki által nem használt 1.18.6), amikor a honlapot összedobták..
In Soviet Russian game plays with you!<#idiota>#idiota>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A kérdésem a játékkal kapcsolatban. Az 1.0.22.1 verzió az alapjáték és ezt kell patch-elgetni?
Olvastam, hogy van olyan patch ami nincs magyarítva. Ha azt felrakom végleg elvész a magyar nyelvû felirat, vagy hogy van ez?
Nem ésszerûbb irányitható jármûveket, gyalogságot pakolni egy 300*300 km-es területen zajló szimulátorba (ami nem árkád, mint a 10 éve lejárt lemez battlefield stbstb, vagy 300 méteres látótávval rendelkezõ iron front) ?!
-DE
ittvan példának okáért:
Egyébként gyönyörû, csodaszép, legjobb mmo lesz a világon, most már csak az a kérdés, hogy mi köze ennek a Men of War játékokhoz?<#idiota>#idiota>
Mármint a Wolfenstein: Enemy Territory sem vert oda a Blitzkrieg játékoknak, a Battlefield 2 sem szorította ki az Act of War-t, most miért is kellene ettõl az MMO-tól félteni a Men of War sorozat jövõjét?<#conf>#conf>
Én speciel sokkal jobban félek attól, hogy az 1C spórolásból valami gagyi félmegoldást fog kiadni a Men of War folytatása gyanánt.<#rolleyes>#rolleyes>
Varied PvP-experiences set in full-scale combat missions
Multiple settings options allow advanced virtual pilots and beginners to enjoy playing the game together
Rich PvE content: dynamic campaigns, solo missions, mission editor, and much more for single-player and cooperative gameplay
tehát:
PvE -> Player vs. enemy
"mission editor" , ezen nincs mit magyarázni, ha csak azt nem, hogy állitólag értékesitheted a mûvedet,pénzért
Gáborka. Nem az a "sufnituning" dolog van születõben amit megszokhattunk, az a dolog nyitja
azt meg tudnátok még mondani, hogy ha én irányítom (vezetem) a tankot, akkor lehet-e rögzíteni valahogy a tornyot? mert miközben vezetem, néha nézelõdök a mapon (van mikor mögém is) és a torony forog arra amerre az egeret viszem, jó lenne, ha fixre tudnám rögzíteni ilyenkor...
Pár kérdésem lenne felétek, mert a multival akadnak problémáim. 😊
Men of War + Red Tide-al rendelkezem (eredeti), patch 1.98.8.
A multi listában alig tudok valahová csatlakozni, mert vagy eltérõ a verziószám vagy NAT-on hozták létre. Kérdésem, mi az a NAT?
Assault Squad is meg van, de ez virágbolti, lehet ezzel multizni? Egyáltalán érdemes megvenni? (ha igen hol?)
Kösz elõre is!
-és
"akkor meg azon menne a vita"
(75hz-re kéne állitani a monitort mert 25 fps)
Egyféleképp van esélye ennek a MOW cuccnak , ha megoldanák hogy böngészõbõl fusson, amit nem fognak megtenni, és akkor is az lenne hogy a modok jobbak lennének mint a saját verziójuk akkor és meg azon menne a vita. Szóval eléggé R.I.P. közeli a helyzet, Instinct meg egy tróger tréfamester még mindig.
Hát valami újítás azért tényleg ráférne, már Faces Of War óta ez az alap grafikai motoruk nem? Ráadásul a kistesója meg a Soldiers HoWW2-t mozgatta, szóval már abból rengeteg tapasztalatot begyûjthettek, és az még vénebb 😊
Akár tehetnék azt is(és nem tudjuk hogy nem-e éppen az történik-e most is), mondjuk a licensz az nem tudom honnan jönne, túl sok szabadon mászkáló RTS motorról nem tudok, a konkurensek meg hülyék lesznek odaadni, fõleg nem olcsón mint az 1C szeretné, akkor már inkább megcsináltatja az ukránokkal.
Games For Windows Live!-nak jobban örülnél?<#idiota>#idiota>
Az Assault Squad egy multi mod.. kiegészítõ, ezen nem tudtak spórolni, de a Red Tide multija megegyezne a sima MoW-éval, valszeg a Condemned Heores-nál is ez lesz a helyzet, az egyébként sem olyan népszerû coop miatt meg nem verték magukat plusz költségekbe.
Ez a kooperatív játék egyébként érdekes dolog, sima MoW-ban a legritkább esetben láttam futó meccset, Red Tide-ban nem volt, Assault Squadban direkt ráfeküdtek a dologra és igen népszerû lett(de ugye itt nem is sp pályákról van szó hanem erre lettek tervezve), a Vietnám multija úgy komplett bukás ahogy van, és úgy néz ki a Condemned Heroes-bõl megint kisajnálják.
Egyébként az Assault Squad sikere nem tudom mennyire Kramerék rátermettségén múlt, és mennyire azon, hogy a sima MoW-ot a multijával együtt jó ruszin szokás szerint néhány hónap alatt úgy otthagyták, mint a sz@rt, és egy tûrhetõ játékmód továbbra is bugos és teljesen kiegyensúlyozatlan maradt.
Mármint ha azt nézzük, az Assault Squad sem más, mint a MoW multija kicsit utána gondolva és rendesen belõve, néhány kiegészítéssel. És gondolom az sem hátrány, hogy folyamatosan megy a balanszolás, és a plusz cuccok(bármilyen kicsit legyenek is) hozzáadása, azaz a rendesebb nyugati terméktámogatás.<#rolleyes>#rolleyes>
Mondjuk ezek elég hülye indokok, fejleszthetnének már új motort is akár, vagy inkább licenszelnének egy normálisat 😊
Gamespy meg aztán abszolút nem hiányozna.
Amúgy abban a levélben a steamhez, pont arról volt szó hogy mennyire megtérült már az Assault Squad fejlesztése, hála a steamnek, nehogymár ezekután a licenszek fizetés legyen a fõ probléma...