4825
Crysis Warhead
  • DarkSector
    Ne etess már.
    Én komolyan kérdeztem.
    Minimum 16xx-es felbontás környéke lehet.
  • DarkSector
    Igen sokan azt hiszik, hogy a pachek csodát tesznek a játékkal, csakhogy pont ellenkezőleg.
    Csak annyit tesznek, hogy bizonyos részeket lebutítanak.
    Monnyuk elhomályosítanak a háttérből dolgokat, vagy a talaj részletességét szedik vissza, mind olyan dolog, amivel tudnak csalni, mert nehezen veszi észre az ember a játék hevében.
    Na ez a "ghost" mód már nem ez a kategória....sajnos ez nagyon is szemet szúr.
    Bár ez több játéknál is tapasztalható, pl a cod4-nél is.
  • KILLER2
    640x480
  • DarkSector
    Jah csak felbontást nem említetted.
  • DarkSector
    Jah csakhogy 1.2.1 az csak multis részeket javít az 1.2-eshez képest, ami részemről nem fontos.
  • HoReSz1975
    1.2.1 -es a legújabb Crysis Patch 1.2.1 Hotfix

Crysis v1.2 Patch - Crysis patch 1.2
  • HoReSz1975
    én még a sima Crysis -t nyomom - "F:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin64\Crysis.exe" -dx9, de így nem lehet ultra magasra állitani, csak Magasra(Játékosra), ez nem baj, mert minden magasra álitva dx9 - 50-70FPS - , ha az élsímitást is bekapcsolom 8x -ra, akkor 35 - 45 FPS.

Tetszik klassz... gyors, jó grafika így...
  • lac coo
    Me optimalizáták ! :D
  • DarkSector
    előtted építí fel a pályát, az a pach-ek, meg a kissebb butítások végett van.
    Warhead-nál nem emlékszem ilyenre.
    Meg crysis-nál is asszem míg nem tettem 1.2-es-re
  • grebber
    Ez a játék hibája nálam is ez van !
  • DarkSector
    igen azért tettem ""-jel közé, mert ahhoz hasonló érzése van az embernek.
    Nem akad, hanem belassul vagy mit csinál.
  • davidka003
    #3157-re ment.
  • davidka003
    Lag az internetes játéknál van.
  • neszoljalbe
    Sziasztok ! Az a gondom, hogy kb 2-3 méterrel előttem rakja ki a tárgyakat, vagyis csak akkor lesz olyan amilyen kéne legyen . Mi lehet a baj ? Olvastam, hogy volt még olyan akinek ugyan ez volt . Csúcs on játszom 1280*960 ban 8x os anizo val, ati 4850 em van 8.9 es catalistal olyan 21-25 fps átlag. Csak ez a játék csinálja ? Vagy van erre valami patch ? Sima crysis nem csinálja . Aki tud írjon , kössz .
  • HoReSz1975
    kiprobálom
  • Dtomka
    sziasztok!telepítés végén nekem is dátumellenörzést haj végre majd hibát jelez!mi lehet a gond?thx aki válaszol!
  • Snexi
    mért van az hogy sanboxba ha katonát rakok és kiakarom próbálni a mapot akkor kilép?
  • grebber
    A parancsikonnál a cél mezőben a Crysis.exe" mögé beirod: -dx9

Nekem ez most íg néz ki: "G:\Games\Crysis WARHEAD\Bin32\Crysis.exe" -dx9
    "-jel után egy szóköz.
  • DarkSector
    Telepítés végén lévő dátumhibára senki nem tud megoldást?
  • DarkSector
    1 kérdésem lenne.
    Vista-t érdemes feltenni. Szebb mintha XP-n húznád csúcsra a grafot?
  • pulti
    köszöntem
  • DarkSector
    Dehogynem. nem szaggat, hanem "laggol" pontossabban.
    Vedd vissza az elmosódást.
  • HoReSz1975
    hogyan rakod át a Crysis és a Crysis: Warheadet , hogy dx9 -be fusson
  • Lowosan
    akinek hd4850-e van az írjon már róla hogy fut,milyen beállításokon mennyi fps-t hoz
  • Pipör
    de rövid volt :(
  • zzeN
    én ott egy lépcsőn mentem fel, de ugrálva is meglehet:D
  • grebber
    Warsnál nemtudom azt még nem raktam fel.
    Warheadnél itt vannak: K:\Games\Crysis WARHEAD\Game\Localized\Video\
  • Prince23
    Aho, előbujik a szörny, ott mellett van egy üdülöhely vagy mi a szösz, na ott fel kell ugorjáá. erő mód!
  • pulti
    Üdv. elakadtam a légpárnás jármművel az óriás szörnynél ott merre hova tovább mert csak sziklák vannak. Thx
  • Snexi
    pontosan hol vannak az introk?
  • grebber
    Mert nem vagy leleményes azért!Töröld le az intro videókat és egyből a menü jön be!
  • Snexi
    a wars-ban miért kell mindig megnéznem az intrókat?
  • KILLER2
    Igen, az a baj, hogy újabban mindenki a látványra megy. Ami nem is lenne baj, ha azt nem csak a modellek terén fejlesztenék. A Crysis is tele van marhára részletes modellekkel, viszont a textúrák már nem olyan jók, de azért azokra sem panaszkodhatunk. A játékokban ezt a két dolgot nyomtaják, meg az árnyékokat, amik zabálják az FPSt. Ezek kellenek is a látványhoz, de sokkal jobb lenne, ha először inkább reálissá tennék a játékokat és ha már az jól megy, akkor jöhet az ilyen szintű grafika. Egy jó fizikával és szép, reális mozgásokkal sokkal jobb lenne egy játék, mint sokszázezer polys modellekkel meg mindenféle csillivilli szarokkal. Oldják meg, hogy az autók alján ne lógjon át a fű, hogy ne legyenek rángatózó emberek, hogy ne repüljenek át a tárgyak a falakon, hogy ne essünk olykor ki a pályából meg az egyéb hibákat, amik tönkreteszik az egész összképet. (ezek nem a Crysis hibái voltak, hanem úgy az átlag hibák, amik szoktak lenni)
  • grebber
    GCA 2008: Crytek's Yerli on gaming graphics' future

Ha valami atom angolos megtenné hogy a tömör véleményt lefordítja nekünk magyarra azt megköszönném!
  • grebber
    De ilyen amatőrségeket véteni.
    2008-ban vagyunk lassan 2009 azt még a testeken/tárgyakon átlógó tárgy problémát sem tudják megoldani ,de már a fotórealisztikusságot ugatják.
  • gduck
    Olyan program nem létezik (jó, a "hello world" kivétel) amiben nincs hiba!
  • Quki
    hát...optimalizáció terén ezt is elcseszték , ugyanúgy mint az elsőt...vagy az én gépem szar de nagyon...van olyan h úgy beszaggat mint a szar...csúcson járattatom dx9ben , 1024x768ban élsimítás nélkül...sőt a kártya is meg van húzva...és ennyi...hát beszarok komolyan...sőt...szaggatott mint állat és kibaszott az asztalra is , erre nem tudok mit mondani...
  • RoyalPredator
    DX10-en toljad, ne DX9en. az semmi :)
  • Neoncsoves
    omg, már lassan 1,5 éve fejlesztik szerintem azt is. 2010 környékén fog kijönni, az új CryEngine-nel..
  • Hedic
    csak kezdenék már el a második részt!