4825
Crysis Warhead
  • grebber
    Eladási lista - Nagy-Britannia - 38. hét

Heti PC-s TOP 10:

1. Warhammer Online: Age of Reckoning
    2. Spore
    3. Crysis: Warhead
    4. The Sims 2: Apartment Life
    5. S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
    6. The Sims 2: Double Deluxe
    7. Call of Duty 4: Modern Warfare
    8. World of Warcraft: Battle Chest
    9. The Witcher Enhanced Edition
    10. The Sims 2: Freetime
  • Prince23
    Na végigvittem nehéz fokozaton is.

Mondhatni, Pszicho kidobta egy szál gatyában az ezrdest az ellenség közé XD
  • DarkSector
    Nálam 30 és 40 fps között váltakozik.
    És ez a titka ennek a résznek, mert nem ingadozik, hanem leugrik 30-ra, azt utána fel 40-re, de nem pörög az fps jelző se le se fel. Vagyis amíg egy értékre ugrik, akkor addig nem változik, mig át nem vált a másikra.
    Ez érdekes.
    Kis állítgatás után így fut, ilyen minőség mellett!
    "Holnap teszek próbát új driverrel is."

Crysis Warhead videó
    Videó tulajdonságai:
    Felvétel: FRAPS (1680x1050, 60FPS)
    Konvertálás: Windows Movie Maker (720x576)

BEÁLLÍTÁSOK (DX9, XP SP2):

Felbontás: 1680x1050
    Élsimítás: KI
  • grebber
    Crysisnál a vista alatti dx10 vs dx9 modnál érdekes nem volt szinte semmi különbség itt meg konkrétan a fele fps-ben.
    Elég tré amit csináltak vele.
    Nem baj majd a Crysis 3-nál már csak csak sikerül nekik összedobni egy normális gamet!
  • norbi56
    Ok köszi akkor el is indítom és majd meglátjuk mi lesz.Köszi még 1x.
  • Gunner
    itt is dx10ben lejjebb kell vennem a beállításokat, lvl3as ccc-re. ha dx9ben nyomom akkor lvl5-ön min 32fps 1440x900ban, miközben semmi különbség nincs :)
  • grebber
    Crysisnál bevált módon átírtam a Warhead elérési útjánál a dolgot dx9-re és érdekes minden csúcson is megy rendesen.
  • DarkSector
    Senki nem tud segíteni?

Haver telepítette, és az végén amikor a csík fel kéne hogy menjen, 30%nál megáll, és valami dátumhibát ír ki.
    O_o
  • DarkSector
    Procinak nem mindegy.
  • DarkSector
    Én tunningoltam azt egyenlőre semmi. :P
  • bertino
    ja.
  • kirol
    Valakinél előfordult, hogy a tuningolt gépen hiába stabil, de kidobálja szabálytalan művelettel a Warhead?
  • Prince23
    Pedig pont az a lényeg, h a fizika és a hang legalább játékos beállításon legyen :)
  • Hellsing47
    hát..én nemtom, lehet én vagyok most ehhez hülye, de a hang az miben befolyásolja azt hogy hogyan fut a játék? :|
  • DarkSector
    Jah és azt érdemes megjegyezni hogy nem kell minden beállítást full max-ra tenni, hogy le ne maradj valamiről.
    pl hang, fizika alapból mehet átlagosra.
    az árnyékokat is vagy átlagosra vagy játékosra.

a többit csúcs-on lehet hagyni.
    azokon van a hangsúly.
  • DarkSector
    Háát hidd el hogy jobban fut.
    valszeg a géped szemetelődőtt tele.
    frissítsd a win és akkor jobbnak kell lennie.
  • DarkSector
    ha kell küldök utánaról mentést.
  • Seithennin
    OFF: az milyen durva hogy Media Markt ban volt 1 srác aki kilopta a kulcsokat még pár éve és eladta külön xD
  • mNzJean
    Ne fáradj a letöltéssel ,kérj mindjárt eredeti cd kulcsot ,ha kell az enyémet odaadom.
  • bertino
    keresd meg a boltban.
    még warezolsz is.

...

:D
  • Hedic
    van már normális warhead torrent file amit le lehet tölteni?
    linket please!
  • Seithennin
    programozási dolgok ezek, szóval nagyon 1xű en fogalmazva, a dx 10 tök mind1 milyen a látvány úgy működik elemi szinten hogy sokkal bonyolultabban számol stb stb így ha szebb ha nem többet "fogyaszt"
  • Seithennin
    egyébként én két módon toltam végig a sima Crysis-t 1. Simán ahogy kell, 2. Kóddal, és megkell mondjam Kóddal élvezetesebb volt, mert annyira filmszerű maga a játék hogy jobban élveztem hogy itt csak a storyra figyeltem és haladtam szépen előre nem kellett izgulni hogy meghalok e... Ettől függetlenül nem szeretek cheatelni de ez volt az 1. játék ahol miután kijátszottam láttam értelmét így is neki esni
  • grebber
    Akik próbálták már a Warhead benchmarkot azoktól kérdezem:

Nálatok is sokkal lassabb dx10 módban mint dx9ben??

Ez az én eredményem Fele annyi az átlag mint dx9ben!

De nem értem ez mitől van ha azt mondták hogy itt nem lesz dx10 cuccos hanem dx 9ben is ugyanaz lesz a látvány akkor mi a tököm lassítja dx10 módban ennyire?
  • peti71
    Az jóó, felteszem én is.
  • Nathan66
    nálam az az 5 néhol 15 is van:))
  • Seithennin
    egyébként igen, hatalmas a különbség a dx9 és dx 10 között nem véletlenül mondják hogy a dx 10 a következő generációt hozta el...
  • Seithennin
    egyébként a legfontosabb ebből a monitor a winyó és a hűtés ennek aztán nagy köze van ahhoz hogy hogyan is fut a game -.-
  • balee4
    Dx10-ben szebb, mint Dx9 alatt. Szal ami Dx9 alatt a csúcs, az kb Dx10 alatt a játékos. <-- most ez tényleg így van?
  • rvn
    Csa! Éppen a NASA nal vok látogatáson egy intel 74,2 GHZ meg egy 6x way tripla dupla csidara nv gt542 (65giga)meg 56G 6210MHZ rammal elindulna?
  • Prince23
    A Vezérlőpultban az nvidia ikon nektek is méregzöld szinű? megváltozott. olyan mintha a béta driver lenne fenn, mert annak volt ilyen sötétzöldes árnyalatú ikonja...
  • BIZ0906
    Lehet igen lehet nem. Kérdés minek? Ha sok pénzed van váó most van 3 VGA-d amit nem használ ki semmi. Az ár/teljesítmény mutatója egyszerűen sz@r.
  • Prince23
    Máskülönben elég lenne ha csak a vga-t írnák le, h milyen tipus. mit kell itt regélni és vagánykodni
  • bertino
    ha normálatlanok vagyunk, mit keresel még itt ? :D
  • lac coo
    Egy lemeztöredezetség-mentesítés ráférne akkor ! az takár hetente illik ha sokat töltesz-tárolsz-törölsz ....
  • Hedic
    ugytünik egyesek fére értik!most veszem meg ezt a gépet és csak kiváncsi voltam h ki mit mond!de látom h itt csak normálatlanok vannak,akik egy egyszerü kérdésre sem tudnak normálisan válaszolni!
  • norbi56
    Értem köszi egyb a winyó Sata2-es és augusztusban lett formázva azóta nem csináltam semmit rajta a tároláson kívül.Márkáját majd megnézem ha amiatt lehet.
  • Neoncsoves
    omg. sli mindig +30-40% gyorsulás. tehát akárhogy nézed gyorsabb SLI-ben
  • zzeN
    monitort, "hangszórót" minek kellett leírni...biztos több fps-t produkál ha 5.1-ed van:)
  • BIZ0906
    Csak az a gát hogy 1 GTX280 több fps-t produkál mint 2 vagy 3-om de gáz xD