Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Kezdjük, ott mit jelent a kótvány? :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Peetboy
Kótvány? Vegyél már videókártyát az új gépedbe, aztán játszál vele maxon, akkor majd más lesz a véleményed.
Nekem ha minden új alkatrész meg lenne a géphez, nem várnék, már vettem volna VGA-t és Crysisoznék.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Shep
Te mirõl beszélsz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HoReSz1975
ati kártyád van, abba nem lehet nvidia -s karit rakni asszem <#fejvakaras>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

+t -.-

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

probálam :)

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

GazCamp3r:
Próbáld ki a CPU Control progit... sztem az kell neked

warheadben 1366-os felbontáson jászhatatlan, pedig mindent játékosra tettem :S és vistám van

vízzel? :)

alaplapom tökéletes, minek cseréljem?

CroftManor
Mért cserélnéd le? A 4870 nem jó? Õ az Etalon jelenleg <#vigyor>

Nothing is True, Everything is Permitted

HoReSz1975
akkor alaplapot is cserélsz<#eplus2>

hogyan húztad fel a Q6600 -at 3800MHz -re, mivel hûtöd <#confused>
stabilan megy annyin <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Szted lecseréljem a kártyámat egy gtx280-ra? :S

Prince23
Akkor azért!

CroftManor
Asszem én is deltán játszok

gduck
Azt hiszem a nehézségi szinttõl függ! Én deltán játszottam: nem lehetett vezetés közben lõni, nem vette fel automatikusan a fegyvert ...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Õõõ... én is tudok. De például tegnap nekem se lõtt, csak ha átváltottam a kettessel. Dr mondom ma meg ugyan úgy lõ, és én meg közbe vezetek.
Lehet hogy valami bug.

CroftManor
Az hogy lehet hogy ez a srác tud a harmadik pályán a tankból is lõni?
Nekem scak úgy engedte hogy átváltottam a 2essel a fegyverhez de a kocsi megállt <#nemtudom><#rolleyes>

Prince23
És a karakteren is sokat dobott az a "hosszújelenet". Karakterarc. Jellemfejlõdéssel. Nehéz e szavakat írnom játékra, holott filmekre szokásos :D

Rage47
Én a jó zenét hiányoltam az átvezetõkbõl:/ Az ilyen "drámai" jeleneteknél azért nem ártana...
CroftManor
Ja, az a jelenet már szinte drámai, de sztem ez sokat dob a játék hangulatán, jól meglett csinálva, látni h magyarok csinálták <#vigyor>

Az egyetlen nagy baja a játéknak szeréntem hogy nem lehet kikapcsolni ezt a qrva autosavet :( Nélküle tök folyamatos lenne a gém... Faszért kell ez bele? <#rinya>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Prince23
A genfi egyezményt nagyon betartja Pszihó xD

Azon a részen én bögtem<#idiota>!

0blueman
"hadifogoly vagyok, Krump Li!"

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

Prince23
Jaja, beszéd nélkül is lehetett érezni Pszichó hazafiasságát. Azt ugyebár, jó tudni, h angol vagy angol származású xD De hogy hogyan lett tagja az amerikai Raptor egységnek... el kéne egy magyarázat rá...

grebber
Amúgy az a rész fasza volt amikor a hídon a konténernél jött a Koreai fõcsóka aztán meghalt a társunk most nem tudom a nevét nagyhirtelen és az a fájdalom düh átjött (megasztáros duma) és onnantól dühbõl írtottam a parasztokat<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Timber, Carlos!

Amúgy ezt a 4 évvel ezelõtti visszaemlékezéseket -Psycho, Nomad, O'Neill- miért raktátok bele? :)
Terveztek netán egy alienmentes Crysist? Az nagyon zsír lenne!

grebber
A Crysis végén szerintem a hajón nagyobb volt a harc mint itt a végén bár ha a bázisba épést veszszük alapnak akkor itt is volt csomo lény + katona.

bertino
jaja, bár mikor megláttam azt a sok dögöt az égben a toronynál, kicsit elgondolkodtam, hogy ez mind rám vár, vagy csak animácio ott fent ? <#banplz>
aztán beültem a páncélosba és visszamentem a hangárhoz nagy nehezen, de télleg nem volt hosszu a dolog és szerintem is sokkal feelingesebb volt, mint a sima crysis.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kandurex
hm, na igen, szerintem is halál unalmas volt az elsõ rész, mész és hent, semmi nem történik :/ én is 1 óra után leraktam... mondasz valamit, lehet akkor ki kellene próbálni ezt a warhead -et :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Ez amúgy nekem sokkal könnyebbnek tûnt mint az alap Crysis.Ezt is deltán meg azt is deltán toltam.
Itt is voltak nehéz részek,de összeséében könnyebb volt pláne a vége.

Encore
Én is végeztem vele. Az alap crysist nem szerettem egy órát ha játszottam vele, nagyon üresnek éreztem és nem volt semmiféle hangulata. A Warhead viszont egész jól sikerült, volt hangulata és magával tudott ragadni. A gépigény szerintem nem sokat változott csak a pályarészek lettek kisebbek ezáltal valamivel gyorsabb mint az alapjáték. A grafikában nem vettem észre változást de az alappal nem sokat játszottam lehet hogy csak azért nem látok minõségbeli romlást. A játékmenet jó, a szinkron zseniális, az M.I. jól végzi a dolgát, szóval meglepõ módon bejött, pedig az alapjátékra nagyon fújtam. A sokak által említett textura ráhúzást nem észleletem, egy valamit vettem észre, hogy a kisebb sziklákat a szemem elõtt rakja ki.
Kár, hogy rövid. A sima Crysisnál sokkal jobb.
grebber
Na végére értem én is bár nem ilyen végre számítottam.

balee4
Ja ezen dõltem én is, és még voltak ilyenek, jó arc ez O'Neill. :D És a magyar szinkron is jól passzolt hozzá.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
lol mekkora szöveg már:

-Azt a proteinnel hízlalt kurva annyát,ez is olyan Alien mint a többi?
-A fasz tudja zúzzuk le oszt jóvan!

gduck
Ezt elismerem, csak én nem találkoztam ilyennel csak az elsõ pálya elején 1x ;) Utánna nem, szal érdekes dolog... Valamivel biztos összefügg <#wave>

grebber
Éppen ez az hogy ezt az oltári fos hibát nem lehet figyelmen kivül hagyni mivel kurvára zavaró hogy mész ott egy bódé és csak az alap textúrázatlan része rajzolódik ki ,és csak ha közel mész akkor teszi rá a textúrát!

gduck
Érdekes ez a textúra mizéria, egyszer láttam ilyet (akkor is csak azért mert felhívtátok rá a figyelmemet) utánna nem! Sztem ha betölti a textúrát utánna nincs gond, de valószínûleg VGA memória függõ is lehet a dolog!

UI: érdekes hogy ilyennel foglalkoztok, én ilyet a játék hevében észre se veszek! Magával ragad a játék ,elveszek benne és ÉLVEZEM: azaz JÁTSZOK <#wave>

bordy
hát az eladásokról annyit hogy már most többen vannak a multiban is mint a sima crysisnál, és ez még csak nõni fog. pedig csak fél hetes a játék.

elvileg lesz sb is majd hozzá, csak még ülnek rajta ha jól értelmeztem.

egy idõ után itt is rád szólnak, menj csak tovább :)

Jaffa 2843
eddigis ez volt... kiusztál messzebb és megzabáltak a cápák.
énis csináltam egy elhagyhatatlan szigetet Editor-ba.. lehetett uszni max 15-20 métert a szigetröl és jöttek a cápák..

apropo ehhez a részhez nincs editor?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Dante73
Gondoltam, átúszok a szemben levõ szigetre, körülnézek.

Ajjaj, érzem, gond van....

Hoppá. halott ember vagyok...

Na, ezért nagyok a MAGYAR srácok! Elsõ részben, a fülemre szóltak, hogy elhagyom a területet, térjek vissza. Most csinálok, amit akarok, maximum felzabálnak a cápák....
Hatalmas!!! Gratula Srácok!

http://www.freetvmaci.info/

Ja az igaz egyépként most végeztem ki kb fél orája.. Elbirtam volna még1* ennyit,bár az idegen lényes részekér annyira nem vagyok oda,jobb szeretek a koreaiak ellen commandozni :D

KILLER2
Szerintem is. Csak sajnos nagyon rövid.

Töltsük le az internetet!

Mind 1 szerintem ez jobb lett minden tekintetben mint a sima..

KILLER2
Nyugi van bizony.

lac coo
Nyugi van .
Az én véleményem errõl a kótványról és az eladások nem hiszem, hogy összefüggésben állnak ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

KILLER2
Ez a tapasztalatom :)

lac coo
Ez a te gondolat meneted, de ok ...:)
Csupán az eladásokról volt szó ....

KILLER2
Õ mindig el van szédülve és Crysisról vele nem érdemes beszélni, mert szerinte szar minden szempontból és akinek tetszik, az hülye. Kb ez van. Õ rendíthetetlenül ezt gondolja és ezen senki és semmi nem változtathat. Nála a Crysis mindig is szar lesz.

lac coo
Hát ezt kétlem, de mindegy :)))))