4825
Crysis Warhead
-
Neoncsoves #3138 mondtam. rájöttek h a közönség nagyon fontos. nem úgy mint az alap Crysisnál h kiadták, eladtak belőle "keveset" és akkor le se szartak minket, fejünkhöz basztak 2-3 patchet azt jáccá'... -
#3137 ez elég biztató hogy törődni fognak a gamival. :) -
#3136 És csak gyűlnek és gyűlnek a hibák/bugok
Ezért mondtam hogy majd a 3. résznél már csak csak rendben lesz minden. -
#3135 Az előzmények alalpján felbuzdulva néztem meg ezt a jelenséget, mert a Crysis-ban vérzik a sapka és most megnéztem hogy a warhead-bam már kijavitották-e hát nem látok változást.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=4xEN2I92iS0
UI.: é készitettem -
#3134 Ezt a választ a dx10 kódban keressed vagy a Crytekes emberkéktől várj választ.
Mert valami nagyon elvan kúrva Crysisban nem volt különbség.
Erről Timber tudna mesélni de hát ők tuti az első pecset csiholják. -
Hedic #3133 de ha ugyanazok az efektek elérhetök DX9 alatt ami eddig DX10-ben volt akkor mi a különbség a kettö között? -
#3132 Sztem a 3. map a legjobb, ahavas légpárnás, s a zene is odaüt. -
#3131 ez nagyon jo része a játéknak -
#3130 Hát erre sajnos nemtudom a választ.Nekem Vista alatt dx10 ben volt szar hogy Highon (játékos) szinten is élvezhetetlenül akadt.De átettem dx9-re és csúcson játszható simán. -
#3129 Xp alatt mi lehet a megoldása? Mer nekem xp alatt se megy ennyivel mint neked, pedig a gépünk teljesetíménybe majdnem egyforma. Mi lehet a probléma? Legujjabb driver van fent -
#3128 Minden Csúcson:
-
#3127 Van dx10 része elhiheted hiszen akkor miről beszélnék.
Ha nem írod át az axét dx9-re akkor vista alatt automatice dx10 modba fut
és baszott lassú. -
Lowosan #3126 Másnak amikor megfordul a fickóval gyorsan olyankor nem szokott néha elég csúnyán beszaggatni? -
#3125 Lehet! ITT! -
#3124 Fullon egy faxa képet sikerült összehoznom!!!
-
zltn2 #3123 Natural mod
Ez egy mod a crysishoz, szebb mint a sima high, és nekem még több fpsem is van mint ha simán highra állitanék mindent, felraktam crysishoz és utánna innen:Electronic Arts\Crytek\Crysis átmásoltam a system.cfg-t a Warhead mappájába meg innen Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game a config mappát is átmásoltam, és HD3850-en 25-30 fps és szebb mint a High és 4-5fpsel több mint volt
-
#3122 vhol a telepitésnél belehet állitani h hová tegye fel a játékot? -
#3121 a wars-ban lehet valahol névszerint keresni a szervereket? -
ProEvoFan #3120 mi az a natural mod? írnál róla valamit? hogy kell feltenni? köszi -
zltn2 #3119 megnyomod a 0-s gombot és beirod: r_DisplayInfo = 1 -
#3118 Próbáljátok végigvinni a játékot ,lopakodva hangtompítóval.Kár ,hogy a játék nem jutalmazza ha nem úgy rambózod le az ellent ,hanem lopakodva csendben . Nekem tök bejön ,így végigvinni mégegyszer. -
#3117 jaja, map alá tesz be, ismert bug nagyon. nekem még nem volt. köv patchben biztos javítják majd, mert már telesírták ezzel a fórumot. -
#3116 Wars a mélyből:
-
#3115 ezt milyen progival listáztatod ki a játékban -
#3114 Nekem a sima Crysis megy Very High -on directx9 alatt kb.: 20-50 FPS között ugrál akció erősségétől függöen, a Crysis Warheadnak csak directx 9 -es része van, dx10 -e nincs asszem -
zltn2 #3113 1280x1024 minden High(játékos) +natural mod
-
#3112 Éppen ez a gond itt a Crysist nem csak én teszteltem dx9 és dx10 beállításokkal és ott nem volt szinte semmi különbség majdnem hogy fps-re pontosan megegyeztek a dx9 és dx10 eredmények.
Erre itt ez a Warhead fele a dx10 teljesítmény mint a dx9-é.Valamit elnéztek a fiúkák de nagyon. -
#3111 Tényleg igazad van directx 9 -re állitva csúcs beállitásokkal megy a Crysis nekem is... hát akkor tényleg gyatra ez a dx10 -
#3110 legalább lehet aprítani a koreaiakat ezerrel -
#3109 Crysis sem volt nehéz deltán ez meg még könnyebb sajnos.Más játékoknál sokkal de sokkal jobban érezni a könnyű és legnehezebb közötti szakadékot,de itt nincs ilyen kb.
Elsőre is deltán vittem ezt végig mivel máshogy nem kihívás mondjuk így sem :( -
ProEvoFan #3108 másodszor játszom végig a játékot, először nehéz fokozatban, most delta fokozatban nyomulok
hááát...delta fokozat is pite, most vagyok lent a bányában, eddig semmi problémám nem volt :K szerintem annyival nehezebb h lassabban gyógyulsz, a Gaus puskától 1lővésből ugyanúgy kinyiffannak azok a kék dögök, mint nehéz fokozatban
de még mindig nagyon tetszik a game:) -
#3107 Jaja eddig alapon volt tehát dx10 modban volt.De a bencmark után egyből dx9-re tettem mert ott átlag fps-em a fele volt dx10 modba a dx9hez képest! -
#3106 mé? eddig a dx10-el próbáltad? 10-15 fps-el kevesebbet add a dx9-hez képest. ez volt az első dolgom hogy megnézzem hogy érdemes e egyáltalán valamire is... :D -
#3105 Jajj de büszke vagyok állampolgárságomra :D
Lehet h volt már sry... egy kis értékelés -
#3104 Hát nekem Xp van fent, minden játékoson van és még úgyis akad :S:S Mi lehet a baj? Segítsetek pls -
#3103 Na csak felraktam az 1,1-et
Eredmény
DirectX 9.0c ENTHUSIAST 3X @ Map: airfield flythrough @ 8 1280 x 1024 AA 0x
==> Framerate [ Min: 16.08 Max: 38.66 Avg: 31.44 ]
-
#3102 Cél mezőben ez a kis kiegészítés "-dx9" gyorssá teszi a gamet nem is kicsit.
Eddig dx10 modban highon (játékos) akadt mint a rohadás.Ha dx9-re átteszem vista alatt akkor meg minden csúcson is simán játszható.Hát ennyi a tisztelt dx10-es faszságról -
Nagy01 #3101 Nah végre találtam egy értelmes beállítást:D.Minden csúcs/játékos közt kivéve a homályosítás vagy minek hívják az átlagoson van,és így van fps is meg k*rva jól néz ki:).
-
#3100 Hát végigvittem, de a repülős pofozkodós után én vártam, hogy jön még valami,és jött a vége.
tényleg nagyon rövid lett.
sztem 1-2 pálya kimaradt, talán letelt a fejlesztésre szánt idő.
De úgy gondolom, hogy más módon, újra kijátszom, aztán eladom.
jó lesz a zsé a Farcry 2 -re :-)))
amúgy meg aki elakad, az ne játszon semmivel, komolyan.
ahol komolyabb ellenség volt látható (a vége felé pl. tankok) ott kikerülő hadművelet volt, és az korábban is bejött. a NYÍL amerre mutat, néha oldalról kell közelíteni...
ez volt a SPOILER. -
sad1976 #3099 az biztos!neked is ilyen?már félig végigvittem a játékot így is!meg lehet ölni az ellenfeleket így is csak ki kell törni a nyakukat.robbantani is lehet.ja és ezt vehetjük bónusznak is így ugyanis nem tudnak megölni...az azért elég röhejes amikor a heli elkezd minket csirkével sorozni...