Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy nekem 4 gb ram, 8800 GT 512, E8200 Dual core és nem megy maxon csak ha leveszem 4x es re 16xq helyett az élsimítást vagy mit😛 ha az maxon van szaggat mint az állat
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
UI: az elõttem lévõ hozzászólásból semmi se igaz
16 bit -4xAA
extrán low grafika
talán eléri az 5 fps-t
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Feliratosan kiírja a neveket is...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://www.freetvmaci.info/
Na megjött a Crysis Warhead példányom. Nagyon jó lett, tényleg jobban fut mint az alapjáték. A magyar szinkron is zseniális. A Witcheré sokkal rosszabbra sikerült.
Az lenne a kérdésem, hogy a páncélos jármûvet hogyan tudom elpusztítani az elsõ küldetésben.
Nekem valahogy nem sikerül. A parton már elintéztem az embereket, de a jármûvel nem birok. Elõre is köszi a segítséget.
www.gportal.hu/bioshock
† R∑λL∑∑ †: maximum armor
Az a duma meg hogyaszongya: következõ rész a warhead eladási adatoktól függ <#action>#action>
Csodát nem lehet várni, ebbõl sem fogy sokkal több mint a crysisbõl, tudják ezt õk is. Szal ez a duma már eleve arra megy, hogy elõre magyarázzák miért is nincs újabb rész.
Egyébként olvastam valahol, hogy Cevat Yerli úgy nyilatkozott, várják már a következõ konzolgenerációt mint a messiást. A 2. részt talán sose látjuk viszont pécén.
Sõt saját szervert is tudok csinálni, belépni oda, csak máshova nem:S.
A végén mondom csak megnézem már kik voltak a szinkron színészek. De át hiába vártam már az utolsó takarítót, meg a patkány nevét aki a falakban él azt is leírták, kb. egy városra való embert felsoroltak de a szinkronszínészek sehol, egyedül a japó meg az angol hangok voltak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
UI: nem sértésnek szántam!
Netán a fejlesztõk biztos terveznek egy alienmentes crysist velük😄
Név: all gamer this, jelszó meg nincs(mármint a jelszó nem nincs, hanem nincs jelszó, értitek😄)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a gyengébbek kedvéért a 6GB az nem kell ehhez, hanem amennyit a játék igényel, asszem 2GB.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Zaszlofoglalgatas, tank, auto, helikopter, motorcsonak stb stb, akar egy jo battlefield is lehetne, de elmentek az agyatlan lovoldozes iranyaba, kar erte. Kicsit kesobb biztos letisztul a jatek, de az a hajszalnyi valami hianyzik szamomra belole, hogy fel oranal tovabb lekosson. A rombolas abszolut hianya a multiplayerben ami meg szembetuno.
Ha konnyen lehet modositgatni, akkor viszont lehet belole egy BF 3 is, ha valaki eleg kitarto 😊
szerintem
Más topicokban is meglett mondva, hogy fejezd be azt, hogy minden játékhoz beírod a konfigod. Próbáld ki és megtudod hogy fut. Hülye kérdések helyett meg visszalehetne olvasni, párszor már le lett írva, hogy milyen gépen hogy fut.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Bocs mindenkitõl de felbosszantott ez a kis agyament kölök!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi