Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a végén hogyan kell megölni a nagy szörnyet???

Seithennin
egyébként meg ha a sima verzió ment akkor a kiegnél szerintem birkaság kérdezni hogy menni fog e... ha meg még nem toltad az alapgémet akkor ne ezzel kezdj

Seithennin
Szerintem ezt tegyétek be a banner alá, és akkor itt mindenki megnézheti menni fog e neki

Amugy nekem 4 gb ram, 8800 GT 512, E8200 Dual core és nem megy maxon csak ha leveszem 4x es re 16xq helyett az élsimítást vagy mit😛 ha az maxon van szaggat mint az állat

gduck
sõt! még csak a 8800GT-hez se kell hasonlítani, csak picit viszaolvasni 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

ilyet lofasznak kérdez? ha az én 8800GT-mel megy csúcson, akkor neki is... csak vissza kéne olvasni

gduck
Úgy látszik ma 9600GT nap van <#zavart2> Picit visszaolvasol, megtalálod a választ <#wave>

UI: az elõttem lévõ hozzászólásból semmi se igaz

640x480
16 bit -4xAA
extrán low grafika

talán eléri az 5 fps-t

RNadal1203
szerintetek ezen hogy menne a game: 3306 Intel Core2duo e7200 2,53GHZ, 2GB ram HDD 360 GB,9600GT/512MB, ????

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Seithennin
nézd meg feliratosan is, Nomád mondja hogy hatástalanítottad a bombát mire Pszihó Látom haver neked elsõ a kötelesség vagy vmi ilyesmi...
Feliratosan kiírja a neveket is...

Jó játék ez, de már megõrít, 1 órája bojongok a bányás pályán, tudna valaki egy mentést küldeni a végérõl?<#help>

Atika :o)
es azt honnan szerezted azt a dll-t?? 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Sztem jó lett 😛 Bár nekem a vonatos résznél lett elegem 😄 Mert okés h itt ha rosszul ment akkor sírógörcsöt kap az ember, de akkor is ha nem ment xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bordy
nem tudom miért maradt le a kép basszus.

akkor így

bordy
😊

Shep
Az a te problémád 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

attól h "csõszerû" inkább "filmszerû" a játék... ezen kivül szerintem a multija egy rakás trágyadomb, 2x voltam képes 55ért küzdeni, azóta folyton felhackelem magam, mert faszom kivan hogy martyrdommal ölnek meg állandóan meg már mindenki 55ös, minden fegyver meg kieg a fegyókhoz, festés, stb... hát bassza meg egy rakás szar. itt legalább felmész 1 szeróra és kezdõdik a map akkor mindenki közlegény, és ha valaki tud játszani, hamar eléri az Ezredes vagy a Tábornok szintet... CoD4ben meg sokszor mozdulni sem lehet, mert sok balfasz GL+GRANYÓ+STUN+Martyrdom-.-

Dante73
Én meg attól kaptam sírógörcsöt. Szép-szép, viszont a szkripthegyek.... Itt van X ellen, legyaktad, körbenézhetsz. Ott nem. Vajon miért?... Talán, hogy ne tûnjön fel, csak elsõre szép, és valójában nem is 3D-s körülötted a világ?... Mennyire csõben haladsz? És sorolhatnám....

http://www.freetvmaci.info/

menj tamagotchizni<#wow3>

a cod4 utan sirogorcsom lett ettol a jatektol
Prince23
Összes c4-et? elég ha csak egyet rakunk rá, te :F

Ahol van az az edóvevõ, abban az épületben lesz egy rakétavetõ. azzal belelõsz, és kész. VAGY, lesz egy láda, amiben c4 van. felveszel amennyit tudsz, odamész a tankhoz, láthatatlan leszel, gyorsan rárakod az oldalára az összes C4-et, és elfutsz, majd felrobbantod.

Prince23
Sztem meg nem! Egyenrangúak, a witcheré is pont olyan jó mint a warheadé 😄

saxicola
Helló!

Na megjött a Crysis Warhead példányom. Nagyon jó lett, tényleg jobban fut mint az alapjáték. A magyar szinkron is zseniális. A Witcheré sokkal rosszabbra sikerült.
Az lenne a kérdésem, hogy a páncélos jármûvet hogyan tudom elpusztítani az elsõ küldetésben.
Nekem valahogy nem sikerül. A parton már elintéztem az embereket, de a jármûvel nem birok. Elõre is köszi a segítséget.

www.gportal.hu/bioshock

Crysis függõség elsõ jelei:
Kodi(WA): de eg kicsti neki kéne állni base assaultozni
Kodi(WA): nem kéne szombaton leégni
Kodi(WA): ez nagyon fontos meccs
† R∑λL∑∑ †: maximum armor
Kodi(WA): XD

Max. még egy rész lesz, talán...
Az a duma meg hogyaszongya: következõ rész a warhead eladási adatoktól függ <#action>
Csodát nem lehet várni, ebbõl sem fogy sokkal több mint a crysisbõl, tudják ezt õk is. Szal ez a duma már eleve arra megy, hogy elõre magyarázzák miért is nincs újabb rész.
Egyébként olvastam valahol, hogy Cevat Yerli úgy nyilatkozott, várják már a következõ konzolgenerációt mint a messiást. A 2. részt talán sose látjuk viszont pécén.

Ti meddig vártok a multiba mire felcsatlakozik egy szerverre? Mert nekem csúnya verzió van a Warból, de vártam már 20 percet is, semmit nem csinál. Mondjuk elvileg ugye nem jó a csúnya verziókú multi, mert kiírja hogy rossz cdkulcs, de nekem azt sem írja ki.
Sõt saját szervert is tudok csinálni, belépni oda, csak máshova nem:S.

Shep
Na a végére értem, hangulatos volt, a szinkron sokat dobott rajta, de túl lineáris.

A végén mondom csak megnézem már kik voltak a szinkron színészek. De át hiába vártam már az utolsó takarítót, meg a patkány nevét aki a falakban él azt is leírták, kb. egy városra való embert felsoroltak de a szinkronszínészek sehol, egyedül a japó meg az angol hangok voltak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

norbi56
Az alsó konfigomon 1280-ban sztetek h fog futni?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Prince23
Én meg azt remélem, h a crytek csinál egy elõzményt, alienmentes crysist!

gduck
Reméljük 😉 Gondolom nem ok nélkül voltak benne a kis visszaemlékezések 😉

Snexi
de nem nomád és pszihó hanem pszihó és o'neil

gduck
Te ennyire hülye vagy? Semmi baj azzal hogy warezolsz, de picit vegyél vissza magadból!

UI: nem sértésnek szántam!

Prince23
Az a rész 4 évvel ezelõtti akciójukra utal.
Netán a fejlesztõk biztos terveznek egy alienmentes crysist velük😄

Seithennin
Sziasztok! Most sikerült végigjátszani, és az lenne a kérdésem hogy a végén milyen bombáról beszélget a nomád meg a pszihó? mert én az 1. bõl semmi ilyesmire nem emlékszem😊 Köszi elõre is

Csináltam szervert gyertek(csak a sajátomba tudtam belépni)
Név: all gamer this, jelszó meg nincs(mármint a jelszó nem nincs, hanem nincs jelszó, értitek😄)

DarkSector
<#kuss>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Parancsolj tegnap nem tudtam idõm visszaírni, és most jutottam géphez.
a gyengébbek kedvéért a 6GB az nem kell ehhez, hanem amennyit a játék igényel, asszem 2GB.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát csak sötét vagy, mert az a neved teee sötét-.-".

DarkSector
Sötét az anyukád.

alma2
ja ez a warez topik, akkor teszem a masikba 😊

szerintem

alma2
hmm, a multiplayerben szinte van benne minden ami szem szajnak ingere.
Zaszlofoglalgatas, tank, auto, helikopter, motorcsonak stb stb, akar egy jo battlefield is lehetne, de elmentek az agyatlan lovoldozes iranyaba, kar erte. Kicsit kesobb biztos letisztul a jatek, de az a hajszalnyi valami hianyzik szamomra belole, hogy fel oranal tovabb lekosson. A rombolas abszolut hianya a multiplayerben ami meg szembetuno.
Ha konnyen lehet modositgatni, akkor viszont lehet belole egy BF 3 is, ha valaki eleg kitarto 😊

szerintem

Shep
Jó egy felfogásod van, de hát majd kinövöd remélhetõleg.

nem fog sokáig menni törttel... EA húzza a mézes madzagot, azt hiszi legalább a kis warezvérpistikben van annyi tisztelet h megveszik... :S

Esélytelen.

És hogy meg nem kérdezd még1x, a jelenleg lévõ összes game elfut a gépeden, sõt az elkövetkezõ fél évben kijövõ újabbak is valahogy. Szal majd jövõre kérdezd újra. <#idiota>

Lejött a Crysis Wars, de amikor regisztrálok azt írja ki, hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel:S. Ez mi lenne?

davidka003
Szerinted ki a faszt érdekel a konfigod? 3 off hsz egymás után gratulálok.
Más topicokban is meglett mondva, hogy fejezd be azt, hogy minden játékhoz beírod a konfigod. Próbáld ki és megtudod hogy fut. Hülye kérdések helyett meg visszalehetne olvasni, párszor már le lett írva, hogy milyen gépen hogy fut.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

bon
Minek kellen patch? Nekem megy a paul.dll bemásolása után.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sgtfathi
Ha legálább nem érted mi a lényege ennél a játéknál a megvétel fogalmáról legalább ne pofázz hülyeséget,maradj csöndbe és játszadozzál!!
Bocs mindenkitõl de felbosszantott ez a kis agyament kölök!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Atika :o)
64-bites patch mikorra varhato??? 😞

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>