Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Dx9ben futtatom amugy, 4gb rammal E8200 as proccal és 8800 GT vel 512
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Minimum fps azért ilyen mert csomószor van olyan mint amit már mondtam rendes játék közben is megáll a kép másodpercekre!
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Így megy a jó öreg 8800GTX-en <#vigyor>#vigyor>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Requirements:
Windows XP/Vista
Microsoft .NET Framework 1.1
Crysis WARHEAD (not included) <---- VICCES <#idiota>#idiota>
a többi alább csak konspiráció volt, és LÁM, bejött!
<#wave>#wave>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
de gondolom csak van valami megoldás?
ennyire láma nem lehetsz.
biztos lopott a game, és ha nem tudnád extra védelem van benne, tank ellen nem müxik a c4 és akna a lopott játékban, csak ez lehet a gond, tuti!! (ilyen volt anno a Settlersbe is, a molnár kenyér helyett disznót gyártott), ez a védelem is ilyen!
😄
megprobáltam azt is de ugy se nem pukant fel a kis mocsok!
rápakoltam 4 db c4et és felrobantottam de nem történt semmi
aztán megprobáltam azt is hogy lepakoltam a földre lagalább 8 db melé tettem olyan kis kerek bizgenyut és mikor fölégurult a tank akkor robantottam!akkor az történt hogy majdnem flborult!több ötletem nincs!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
rápakolok vagy 8 c4et és megs mocan a kis gedva
még a leges legelején vagyok.a tengerparton van egy háziko amit biztositani kell nem tudom hogy hogyen!jön az erösités pár mokusfácán azokat lesonkázom gyorsan de a tankal vagy valamivel gond van semivel nem tudm szétkapni a gépet!
valaki mentsen meg hogy most mit kell tennem!elöre is köszi
B terv jobbra felmész a lépcsõn a pihenõig és oldalról osztod õket
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Killer, teljes mértékben igazat adok neked. Értem én, hogy az emberek gyors kikapcsolódásra vágynak, nincs is ezzel baj, azzal már anál inkább, hogy elfelejtjük használni az agyunkat, ennek köszönhetõen lassan már csak zombik leszünk akiket a TV, meg a net irányít. Miért nincs pl. új commandos rész a régiek annyira jók voltak. Még szerencse, hogy ráakadtam a Helldorado-ra (valahogy kimaradt tavaly) és ebben szerencsére kell agyalni rendesen, nem csak megyek azt lövök van.
Na off vége.
Töltsük le az internetet!
BattleTag: kabel15#2672
Amúgy meg nem értem ,hogy lehet ebben a játékban elakadni? Volt már ezer játék ahol 10x bonyolultabb labirintusok voltak, ahol ráadásul nem csak 1 irányba lehetett menni és nem mutatta nyíl a falon, hogy merre, aztán az automatáról felugrok a födémben tátongó lyukon keresztül 1 szinttel feljebb is legalább másik 20 játékban szerepelt már szóval egy alapvetõen menj elõre lõdd le akit látsz játékban elakadni, hát nem tudom. Mondjuk nyilván a sok null IQ-s sorozat és JózsiBarát féle sók, nem éppen a gondolkodást segítik.
Töltsük le az internetet!
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Tudom nem egy értelmes kérdés de: MÉRT ILYEN RÖVID A JÁTÉK?? <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Köszönöm a segítséget!
Nekem a COD 4 és a Crysis Warhead is tetszik. A CoD 4-ben scriptelt jelenetek tömegét látjuk, de ez kell is a történetmeséléshez. Az egyik legjobb játék, amivel játszottam eddig. Ezt nem csak én gondolom így, hiszen rengetegen megvették.
A Crysis is jól szerepelt a kasszáknál, nagyon szép egy csak PC-re kiadott játéktól a 1,5 milliós példányszám.
www.gportal.hu/bioshock
<#banplz>#banplz>
crysis 2 remélem hosszabb lesz