Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rövid játék,rövid topik.<#hehe>

Eltûnt a "Népszerû témákból" a Warhead topik. Rá kéne húzni gyerekek. <#hehe>

Nathan66
na kipróbáltm én is és azt kell mondjam, hogy játszhatatlan csúcs on.. játékoson 2x aa val korrekt. de 4x aa val meghal és szanaszét szaggat az agész. szerintem nincs potimizálva ez. majd lesz hozzá patch és jobb lesz..

Shep
Hát mert egy az nincs csúcs géped, attól, hogy az ajánlottól jobb az nem jelenti azt, hogy maxon is jól kell futnia, valamint az FSAA igencsak eszi az fps-t.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seithennin
Kérdés srácok! Mitõl lehet hogy egy olyan konfigon ami jobb mint az ajánlott, nem fut maxon csak ha az FSAA levan véve 4xesre maxról? MInden más lehet csúcson az nem zavarja csak ez...
Dx9ben futtatom amugy, 4gb rammal E8200 as proccal és 8800 GT vel 512

Shep
Fele annyi fps DX10-ben ez komoly.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nekem így fut a teszt! DX10 és DX9 modban.

Minimum fps azért ilyen mert csomószor van olyan mint amit már mondtam rendes játék közben is megáll a kép másodpercekre!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Vistában is fenntvan a .net nemtom hanyas mégsem fogadja azt el.Feltettem a 3.5-öset de akkor sem jó.

köszi
gduck
Nekem fennt van a .NET Framework, úgyhogy nem tudom (nem néztem). Én csak a progi telepítettem fel!
Így megy a jó öreg 8800GTX-en <#vigyor>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Prince23
ööö ilyet még nem tapasztaltam. nem lehet h a játék fizikája lowon van? alcsony beállítás? ez csak tipp.

grebber
Mind a két exét fel kell installálni?

gduck
Ha valaki esetleg BENCHmarkolni akar 😄

Requirements:

Windows XP/Vista
Microsoft .NET Framework 1.1
Crysis WARHEAD (not included) <---- VICCES <#idiota>

Seithennin
dehogy.. nekem sem bolti és még is mûködik...

Frank99
persze, az hogy vedd meg!

a többi alább csak konspiráció volt, és LÁM, bejött!

<#wave>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

mondasz valamit hogy nem egészen tiszta uton jutott hozám a játék😊)))
de gondolom csak van valami megoldás?
Frank99
egy aknát tettem alá, elsõre rágurult, és annyi...
ennyire láma nem lehetsz.
biztos lopott a game, és ha nem tudnád extra védelem van benne, tank ellen nem müxik a c4 és akna a lopott játékban, csak ez lehet a gond, tuti!! (ilyen volt anno a Settlersbe is, a molnár kenyér helyett disznót gyártott), ez a védelem is ilyen!

alápakoltam mindent amit csak lehet de nem robban fel!nem tudom mit csesztem el de nem utálnák meg senkt ha segitene
😄
vagy az eleén nem szbad hogy észrevegyenek?
Snexi
rakj alá aknát,belefog tolatni

köszi az infot!😊))))))))))
megprobáltam azt is de ugy se nem pukant fel a kis mocsok!
rápakoltam 4 db c4et és felrobantottam de nem történt semmi
aztán megprobáltam azt is hogy lepakoltam a földre lagalább 8 db melé tettem olyan kis kerek bizgenyut és mikor fölégurult a tank akkor robantottam!akkor az történt hogy majdnem flborult!több ötletem nincs!
Zsoltika 007
Fel is kell robbantani! Nem csak rátenni. 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

az se lenni jo
rápakolok vagy 8 c4et és megs mocan a kis gedva
Prince23
C4 vagy raksivetõ!

szia mindenki!léci valaki mentsen meg.egy csepet elakadtam és sehogyan se nem tudok tovább jutni!
még a leges legelején vagyok.a tengerparton van egy háziko amit biztositani kell nem tudom hogy hogyen!jön az erösités pár mokusfácán azokat lesonkázom gyorsan de a tankal vagy valamivel gond van semivel nem tudm szétkapni a gépet!
valaki mentsen meg hogy most mit kell tennem!elöre is köszi
A terv beülsz a tankba ( jobb oldalt ) és aprítod õket géppityuval

B terv jobbra felmész a lépcsõn a pihenõig és oldalról osztod õket

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Shep
Tudod, hogy szó la mondás akinek nem inge ...

Killer, teljes mértékben igazat adok neked. Értem én, hogy az emberek gyors kikapcsolódásra vágynak, nincs is ezzel baj, azzal már anál inkább, hogy elfelejtjük használni az agyunkat, ennek köszönhetõen lassan már csak zombik leszünk akiket a TV, meg a net irányít. Miért nincs pl. új commandos rész a régiek annyira jók voltak. Még szerencse, hogy ráakadtam a Helldorado-ra (valahogy kimaradt tavaly) és ebben szerencsére kell agyalni rendesen, nem csak megyek azt lövök van.
Na off vége.

KILLER2
Nem akarok senkit leszólni ezzel, de az emberek akárhogy is nézzük, hülyülnek. Ezt nagyon jól mutatják a játékok. A legegyszerûbb hentelõs játékokban is egyre többen akadnak el. kezd eltûnni az emberekbõl a logika és a kitartás.

Töltsük le az internetet!

"Mondjuk nyilván a sok null IQ-s sorozat és JózsiBarát féle sók, nem éppen a gondolkodást segítik." Azért még piszkálni nem kellene.

kabel15
Amúgy ha rövidnek érzitek kezdjétek újra a leg nehezebb szinten! És röktön nem lesz olyan rövid!

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Na 100% <#vigyor>

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Azért ilyen rövid, mert kicsik a pályák, túlságosan lineárisak, kevés az ellen stb. stb.

Amúgy meg nem értem ,hogy lehet ebben a játékban elakadni? Volt már ezer játék ahol 10x bonyolultabb labirintusok voltak, ahol ráadásul nem csak 1 irányba lehetett menni és nem mutatta nyíl a falon, hogy merre, aztán az automatáról felugrok a födémben tátongó lyukon keresztül 1 szinttel feljebb is legalább másik 20 játékban szerepelt már szóval egy alapvetõen menj elõre lõdd le akit látsz játékban elakadni, hát nem tudom. Mondjuk nyilván a sok null IQ-s sorozat és JózsiBarát féle sók, nem éppen a gondolkodást segítik.

Shep
Próbáld már meg még egyszer, nem lehetsz ilyen nulltájékozódású, és sokkal nagyobb élmény lesz ha magadtól jutsz át azon a pályán mintha egy mentést folytatnál.

KILLER2
A Crysis sem volt hosszú, ez meg csak egy kiegészítõ. Ez persze nem ok rá, szerintem is lehetett volna sokkal (mondjuk 2x-3x) hosszabb, de ez a kérés olyan, mint az, hogy miért kék az ég. Csak erre még tudományos magyarázat sincs. Ennyi lett, azt kész. Ennyi erõvel kérdezhetnénk azt is, hogy miért ilyen árnyalatot kapott a játékban a fû és hogy a napsugarak miért olyan hosszúak, amilyenek, ha be vannak kapcsolva.

Töltsük le az internetet!

Gunner
mert nagyon okos kisfiú voltál, mindenen átrohantál,mellékküldiket kihagytad és mindenre elsõre rájöttél és biztos cheateltél meg megnézted elötte egészet youtube-on h mit hogy kell

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Colton
Hello!

Tudom nem egy értelmes kérdés de: MÉRT ILYEN RÖVID A JÁTÉK?? <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Gunner
meg azoknak akik fél percenként elakadtak h mit kell csinálni <#hehe>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

ha valaki jáccik 2600 xt -vel.irja már le,hogy hogy megy vele a game

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

gduck
Úgy látszik én vagyok egyedül, akinek nem volt rövid a játék <#nyes>

<#idiota> nekem mégse megy, nemtom mér <#idiota> ha valaki küldene egy mentést a legvégérõl/a következõ pálya legelejérõl, az megoldaná a gondomat <#heureka>

saxicola
Helló!

Köszönöm a segítséget!
Nekem a COD 4 és a Crysis Warhead is tetszik. A CoD 4-ben scriptelt jelenetek tömegét látjuk, de ez kell is a történetmeséléshez. Az egyik legjobb játék, amivel játszottam eddig. Ezt nem csak én gondolom így, hiszen rengetegen megvették.
A Crysis is jól szerepelt a kasszáknál, nagyon szép egy csak PC-re kiadott játéktól a 1,5 milliós példányszám.

www.gportal.hu/bioshock

Shep
Hogy lehet egyáltalán ott eltévedni? Mikor a gyengébbek kedvéért még nyilak is mutatják merre kell menni.

Frank99
ez azért van, mert nincs még mindig házigazda, aki az ilyen öntelt majmot kib*ssza innen a sunyiba, ha már van külön warez topic!
<#banplz>

azért mondtam... 😊

Szega87
eredetileg trilogiának szánták, de mivel sikeres lehet több lesz belelõ, lásd lentebb linkelt gamepodd cikk

ez csak egy "epizód" volt... a Crysis 2 a fõtörténeti szálat fogja folytatni. Olyan mint egy regény. Toldi is. Van benne pár epizód, de igazából folytatja a fõszálat... Ennyi

kb 5-10 percig ott kell tökölni. raksivetõvel spórolj, elõször mindig a nagy dögöket vadászd le, és mindig legyél mozgásban. mert ha az a kis szar ugrik és eltalál 1bõl halott vagy. ajánlom figyelmedbe a quick save-t (F5)

nem valami hosszú ez a játék arra jó, hogy a crytek növelje jövedelmét😊
crysis 2 remélem hosszabb lesz

Szega87
van egy olyan rész ahol a bányába akar psycho bejutni a Delta csapattal, de a hideg miatt a frozen paradise valley megviccelte a c4et, fel kell tartani az idegeneket, elején kevesen, végén meg m,ár kurva sokan jönnek, van skuló meg fegyver dögivel, de mindig meghalok! Mit kell csinálni, hogy túléljem vagy hogy bejussak a bányába?

Prince23
A kisérleti fegyverrel. Cloak engage + konténerekhez menj fedezékbe, ennyi! és csak a fõszörnnyel foglalkozz.