4825
Crysis Warhead
  • Timber
    Kálmán 7/7 ... ne nézd meg ha keresgélni akarod őket!
  • gduck
    LOL Nem találtam meg, Delta fokozaton a régészkedés kimaradt ;)
  • Timber
    Kalman 1/7 :)
  • Timber
    a link lemaradt :)
  • Timber
    Ti megtalaltatok mar? :)
  • Seth
    Na én még csak most próbáltam ki. Meglepetésemre a magyar szinkron nem olyan bődületesen rossz, szokható.Ami viszont feltűnt az a grafika. Most az én memóriám rossz, vagy ez tényleg kicsit csúnyább? Nem olvastam róla semmit, szóval lehet említették vhol,hogy butítanak rajta, hogy gyengébb gépeken is fusson? Az alap mondjuk nálam medium-on fut jól, de sokkal szebb volt mint ez szintén médium beállítások mellett.
  • gduck
    Ez a táp bőven elég lesz! Ment pü-ben is ;)
  • The Protector
    Ide is beírom.Táp 4850hez Gaiward
    ACP 115V
    Voltage 230V

DC OP +3,3v +3v +12v1 +12v2
    18A 28A 18A 18A
    Peak 25A 30A 20A 20A
  • The Protector
    A Polgár Jenő hivatalba.
  • Timber
    Nagyon egyszeru. Tolass oda 1m kozelre es fordulj meg! :)

Amugy az kizart dolog mert en nem tudom! De majd megkerdezem a Jenot a hivatalban! :)
  • Shep
    Hát igen ez egy jó táp, nekem is ilyen van.
  • Shep
    Na ha visszatértél elárulhatnád, hogy lehet az 1m-el előttünk feltűnő apró tárgyak problémáját megoldani :)
  • The Protector
    AB Power switching supplie
    Max 455W
    Peak 505W
  • mikiking
    de ha géphez alapbol adtak a tápot,nem te vetted hozzá külön,akkor szar tápod van.ami egy hd 4850 eshez nem elég..tapasztalat..nekemis uj tápot kellett venni,bár nem drága
  • gduck
    Leveszed a ház oldalát és elolvasod mi van a matricára írva ;)
  • The Protector
    Everestben esetleg megtudom nézni?
  • The Protector
    Vmi gagyi szar.
  • gduck
    A tápod márkája? Mert egy "gagyi" 450-es táp már 350-nél elfüstöl! EZ hiába 400W, a ma létező összes single GPU-s rendszert elviszi, mert valóban bírj a 400W terhelést :D
  • Timber
    Szabin voltam :) Kisebbik lanyom szoktattam be a bolcsibe :)
  • The Protector
    :)Azt én is tudom.Csak nem akarok pofára esni mikor beszereljük haverokkal akik kivánsiak lesznek rá .Felnyommom maxra,talán még pár simítást és szaggat.Mellesleg csak 1024x769ban futtatnám.Így talán jobban menne.Mellesleg elég nagy reményt fűűzök egy 40+os karihoz.Szal nem akarok beégni.Mástól is kéérdezetm de egy 455-ős táp elég hozzá nem?
  • tmisi
    Jobban fog menni az tuti.
  • The Protector
    Vki írna h egy 4850-en h fut a game?Olyan karit tervezek venni.Ha számít a GAINWARD gyártótól.
    Mellesleg nekem a 8600GT-nmindent a 2.ra állítva 15-50fps-ig produkált.Sok helyen nagyon jól ment de még így is volt hszaggatott.Nagyon elbaltázták.Mellesleg a shader de főleg az árnyék lassítja a játékot mint malackát a szembeszél.
  • BiG G
    igen... és még másik párezer emberét is átadhatja, haha :)
  • gduck
    Hali! Régen jártál erre Add át a csapatnak a gratulációmat, nagyon jól sikerült a game!!!
  • Toroco
    Kalmant nem találtam, vagy nem tudom. de a felirat az elindult
  • Jaffa 2843
    göncölröl lemaradt 1 csillag :)
  • bordy
    kicsit jobban megfigyeltem az eget.

balra a Göncölszekér és jobbra a fényesebb pont pedig a Vénusz ha minden igaz.

• Timber
    es mond... Kalmant megtalaltad? :) Mert ha nem akkor bizony meg nem jatszottad vegig! :)
  • grebber
    Nem lehet tudni mikor lesz újabb rész.2010 előtt nemigen hacsak nem lesznek jók a bevételek és gondolnak egyet és kiadnak majd ilyen rövidke részeket mint ez a Warhead.
  • Toroco
    Végig játszottam. elég rövid lett. nemtudni mikor lesz folytatása? Addig is végig tolom nehéz, meg max fokozaton is.
  • Sarapetike
    sziasztok elindul a játék mikor uj játékot inditok lemegy a bevezetö video utána fekete képernyö és semmi valami megoldás ?
  • Freddycom
    Én Freddy_HUN néven játszom, nemes egyszerűséggel.
  • Quki
    hát érdekes ez a játék...nagyobb harcban megzabál 1,5 giga memóriát is...meg is látszik a játékmeneten :S ráadásul az exe hibát észlelve kilép egy ilyen nagyobb háború után...amúgy meg mindaddig míg ilyen kisebb nagyobb harcok vannak koreaikkal az vajsimán megy...
  • Neoncsoves
  • KILLER2
    Mostantól játszok a Crysis Warsal is, szóval ha lát valaki...az mittomén mit csináljon, lényeg, hogy tudja, hogy ki vagyok. Most (meglepő módon) KILLER2 néven játszok, de lehet, hogy majd elécsapok valami [HUN] jelzőt, hogy megismerjenek honfitársaim.
  • DarkSector
    Ez jogos.
    De eddig más fps-nél nekem volt maxon fps elég.

Bár itt nem lesz soha 80 meg 100 fps, de annak sem örülnék, ha visszabutítanák csak ez miatt.
  • Snexi
    teljesen egyetértek
  • dronkZero
    Na látod, ez egy jó kérdés. A laggtól vibráló emberek, meg a rángatózó járművek már eleve beletesznek egy olyan gikszert a látványba, hogy onnantól már nemigen érdekel, hogy milyen textúra van a hegyen...

Egyébként majdnem alapszabály, hogy multis FPSnél kötelező a minimum grafika. Kivéve, ha anélkül is megvan a 60-100 fps...
  • DarkSector
    És olyan szép is?
  • KILLER2
    Ja igen, még1 kérdés. A Warsban miért nincs motion fblur? Levettem közepesre, de nincs semmi, pedig azért csak nem dísznek van ott az a gomb.
    Meg ez a pályaalól indulás nagyon idegesítő, elég gyenge egy hiba.
    Viszont nagyon jó lett az összes többi része, amit módosítottak a fegyvereken, azt jól tették. Csak én az oldalra dőlést hiányolom a játékból, de így legalább közelebb került az ütés gombja a WASD-hoz.