4825
Crysis Warhead
-
rcsaby #3379 Valaki megirhatná mi lehet a baj,most kezdtem el játszani vele.Legelején mikor a part felé kell menni,és atávcsövet elöször kell használni.Elöször elszinesedett a kép,és a fömenüben is alig lehetett elolvasni valamit.De még legalább ki tudtam lépni a játékbol.Másodszorra ugyanitt megállt a kép,és már a windowsba sem tudtam kilépni.Harmadszor megprobáltam a beállitásokon változtatni,és közben kikapcsot a gép.Ilyen a komfigom.P5KC INTEL CORE 2 QUAD Q9550 2,83GHZ 3Gb DDR3 ENGTX260 896MEGA XILENCE 480W.A táp kevés,valaki megirhatná hogyha nagyobbra kell cserélni.Most vettem és jo leene ha futna rendesen.Elöre Is kösz. -
TomBond #3378 Az mitől lehet hogy nekem ma kék volt a vér, és ha meghaltam akkor is kék képernyőt kaptam, a menü előtt? Eredeti a játék.
Az aláírásomban lévő konfigon milyen beállításokat javasoltok grafikailag. -
Hát öregem, nagyon jó lett. 

A zene meg egyszerűen tökéletes. Gratula. -
Neoncsoves #3376 Grat, nekem tetszik:) -
csináltam egy kis wars szösszenetet :) -
Azért, mert a gyári intel szar, csapágyas volt és visított, mint a kismalac... másrészt nemrég vettem és nem értem még rá foglalkozni tuningal, sok a dolgom mostanában, meghát készül az új videóm is. -
Micsoda? Béka gyüjtögetés is van a gameben? Lsüllyedtek ilyen gagyi szintre? -
mikiking #3372 neked minek a proci hütő,ha nem huzol kicsit sem a procin ?? nem kötekedésnek mondom. -
BIZ0906 #3371 Kicsit gáz :S -
Szerintem amiket említenek hibák azok nem jelentéktelenek főleg ez a 2méterre jelenik meg előttem a textúra szindróma. -
Készülőben: Crysis warhead videóm
-
Amúgy a bannerben lévő Scofield-szerű képződmény sztem rohadtul nem hasonlít a játékban szereplő Psychora. :D Először nem is tudtam, h a DVD cover őt akarja ábrázolni. -
Ez ugyanaz a hiba.
Válts felbontást, mind1 mire, majd vissza arra, amivel játszol. Valószinű, nem egy helyen tárolja a felbontási beállításokat, és a kettő közt ellentmondás van. 2-3 alkalom után a hiba megszűnik. -
TYAMA #3366 Sziasztok!
Lenne néhány problémám a játékkal.
1: a menübe nem lehet rámenni a egyjátékos mod se a beállitásokra semmire csak ugy hogy 10 cm rel arébb egerészek ez miért van?
2: elinditom a játékot betolti 82% ig kilép és kiirja A KÉPERNYÖ ILLESZTÖ NEM VALASZOLT ÉS UTÁNA ALLT HELYRE ez mitöl van?
A segitséget elöre is köszönöm! -
állat a banner
-
Neoncsoves #3364 még tudsz vele játszani:) -
Mennyi van még hátra a játékból, ha a Paradise Lost(asszem ez a címe,de paradise van benne^^) pályán vagyok és már említették hogy vmi vonatot kéne elérnem? -
Ezt mondtam én is #3143 ;)
Na mind1, a lényeg hogy nagyon élvezetes a játék ;) Bár az is igaz, hogy most már a multi van terítéken ;) -
Senki nem ketli, hogy vannak hibak. Nincs olyan jatek a piacon amibe ne lehetne hibat talalni :)
Csak azert azt allitani, hogy a hibamentesebbsegre nem torekedtunk az mokas. Vannak dolgok amik annyira jelentektelen hibak, hogy nincs ertelme belemenni a pillango-hatas miatt... -
Most komolyra fordítva a szót: nem sok játék után belefuttotam pár hibába (nem grafikai), grebber gondolom erről beszélt ;)
Ettől függetlenül nekem nagyon bejött a játék, csak miután régebben sokat teszteltem DVD firmwaret, meg pár béta játékot is, ilyeneket akaratlanul is észreveszek :D -
Sot direkt raktak bele uj hibakat! :) -
Nomámeg, aztapaszta! Fordított nap volt?
lac coo +
grebber -
vélemény
-
Ilyet persze tudnak bele rakni,de hogy a még hibamentesebbségre törekedtek volna azt nem! -
Ez a békagyüjtögetős dolog elég kreatív és ötletes !!!
Grat a készítőknek... !

-
SPOILER lehet ^^, EZT kapod -
van ertelme... amolyan Pokemon feeling :D Gyujtsd ossze mind! :) -
Sponnyabob #3353 De ezeknek a békáknak mi értelme kapok értük vmit vagy csak ugy keresgélem és kész? -

Akkor én nem félek
-
a 3db 1 pontot ado IP cime lenyomozva nemsokara Jay es Csendes Bob megkeresi oket kifejezven koszonetunket az elfogulatlan oszintesegert. Annyit kernenk toluk, hogy mig lancfureszes... akarom mondani finom belga pralines koszono osztagunk odaer bucsuzzanak el a szeretteiktol :o) -
Hát igen, ez felháborító :) -
Ez negatív diszkrimináció
A warezesek többet kapnak!
-
jaja nállam is négyes mert tuti végigtolom még párszor, de nem éltem át azt a katarzist mint a Crysis végén, ugyhogy 4 pont:) -
hát erre is 4-est adok, itt most azért mert előttem nő ki a fű, hálósodig fel a homokzsák és ezek társai miatt. rövidséget nem nem rovom fel mert elvégre egy kiegészítőről van szó. más bajom nincs vele.
gondoltam hogy kalóz ficsör ez a csirke dolog :D -
ha megvetted a jatekot akkor sehogy :D -
szavazas? :D Nekem is szabad? :D -
Engem is érdekelne :D -
human8 #3342 ÁÁÁ gyerekek...
Végigtoltam...és nagyon jó a magyar szinkron..
Fleischmann doktor, és Max Chery óvadékügynök a Jackie Brown-ból...
Kedvenceim..., bár Pszichó hangja kicsit, hogyismondjam, túl öreg a karakterhez képest...de nagyon nagy...meg a game is nagy..szebb is, jobb is...bár nem megy jobban mint az alap...de le kalappal...össze van rakva...nagyon jó részek vannak... -
És, hogy lehet előcsalni ezt a fícsört? -
Hát ez állat, na elindulok békákat keresni :) -
LOL
Azt hiszik bug :D pedig feature! :)