4825
Crysis Warhead
-
#3218 utolsó előtti mondatban az "egy" az "ez" akart lenni. -
#3217 Egyszerű.
Már legelőszőr túllőttek a célon.
Túl nagy és túl részletes grafikát hoztak létre.
Csakhogy közben rájöttek, hogy ezt még nem tudják a mai felhasználók többsége futtatni, ezért nem a játékot írták újra, hanem visszavesznek a grafikai részletességből.
Ez nem gond, mert később ha jönnek durvább hardware-ek, akkor majd egy a motor több évig kihúzza majd, mindenféle változtatások nélkül.
Szerintem ez nem akkora tragédia. -
#3216 De nem értem én ezeket a Crytekes arcokat ,hogy miért csak ilyen fos zavaró dolgok árán tudnak gyorsítani ezen.
Ezekből 2 dologra tudok következtetni amik adják magukat a dolgokból:
-1. Ennyire csira fos ez a Cryengine 2
-2. Crytekes srácok nem tudják mi is az az optimalizáció.
Ez majd kiderül ha kijön a többi Cryengine 2-es game mert szok szemre szebbek mint a Crysis és ha ott jól fog futni akkor a 2-es dolog az érvényes.
PL UE3-nál amit le tudok vonni hogy azzal az engine-el csakis a készítők tudnak igazán bánni/kihozni belőle a maxot.
-
#3215 Jah...mint ahogy meséletm a pachek is így működnek, csak warheadben nem csak a távoli dolgok homályosabbak. -
#3214 Ahogy most tolom másodszorra azt veszem észre mintha a távolabbi dolgok sokkal homályosabbak elmosottabbak lennének mint a sima Crysisban gondolom ez is hoz némi gyorsulást. -
#3213 Nekem a fagyos részek nagyon nem jönnek be. -
#3212 Megfagyva bár, de még törve nem
Akit buldózernek hívtak
Na kik vannak itt?
-
#3211 nekem is ugyanúgy szar volt amikor feltettem a drivert szal valami gebsza csak van... 640x480 és 16 bit re átált telepíté után és catalyst controll centerem sem volt de biztos én basztam el valamit 3x...
-
#3210 kössz szépen mindenkinek mindent, fejezzétek be a veszekedést semmi értelme!! -
#3209 Nem tudok mindent én se, de ha valami nem megy akkor nem a gyártót szidom.
Fikázza az ATI drivert közben meg ő cseszett el valamit.
"am nemtom mért kell neked itt kötekedni ha nem segítesz"
Megmondtam, hogy honnan tudja letölteni a driver cleanert. Ez elég nagy segítség. Ilyen hülye kérdést feltenni, hogy honnan töltöttél drivert.
Vajon honnan szokás tölteni? Persze, hogy a gyártó honlapjáról.
-
#3208 nemtom én ezt tettem fel magamnak... de ha van újabb akk linkeld pls -
#3207 nálam nem :) kicsit bonyolultabb volt és úgy nézem nála is ugyanez van...
am nemtom mért kell neked itt kötekedni ha nem segítesz akkor hasznosabb ha csöndben maradsz. Tudom te mindig tudsz mindent mert te pro vagy -
#3206 Júj de ősrégiit linkeltél szegénynek! -
#3205 Te tényleg egy igazi vagy.
Google minek van? Keress rá, hogy driver cleaner és első találat lesz.
Egy driver felrakáshoz nem kell lángelmének lenni. Kétszer katt az ikonon és felrakja amit kell. -
#3204 driver cleaner -
domy75 #3203 Helló, szerintetek mi lehet a probléma? Elsőre elindul a játék, tökéletesen játszok, kilépek majd mikor újra indítanám már csakis ablakban hajlandó elindulni, ha bent a játékban átteszem hogy "teljes képernyő" akkor már el sem indul. Driver le driver fel és utánna megint indul, de csak elsőre! Vista SP1-HD4870-8.9 catalyst! Ja és a játék eredeti! -
#3202 driver cleanert is be tudnád linekli!!
bocs a sok hsz-miatt, azt értelmetleneket lehet törölni!! -
#3201 nicsmit -
#3200 kössz kifli -
#3199 lehet b***d+, de azért jöttem ide hogy segítsenek rajtam nem azért hogy leugassanak!!
nem lehet mineki lángelme!! -
#3198 driver cleaner egy kis programami mindent letakrít csak kiválasztod azt hogy ati és utána letakarít mindent
drivert meg amd oldaláról szedtem le
catalyst 8.9 -
#3197 "Jah és 8.5 driver van fenn!!(azért mert az új sz*r!)"
LOL. Max te vagy a béna. Szerinted ha szar lenne akkor kiadta volna a gyártó? Nálam is a legújabb van fönt és semmi gond. -
#3196 ahha, mi ez a driver cleaner ??
meg tod adni a drivered linkjét, ahonnan letöltötted??!!
jah és sp3 van fenn!! -
#3195 nemtom nekem is ilyen szarul indult először de mégegyszer elindítottam az installt és utána jó lett csak vissza kelett állítani a felbontást -
#3194 ma próbáloztam driver frissítéssel és valamilyért szar csak 4 bites szín meg 800*600-as kép nem tom miért, jah és télleg most jutott eszembe hogy 8.6+hotfix van fenn, ha az új driver le nem törölte a hotfixet, szerinted?? -
#3193 am nekem semmi bajom nincs az újabb driverekel 8.9 tökéletesen megy. Ha biztosra akarsz menni szedj le mindent vezérlőpultból és utána driver cleanerel takaríts le mindent és utána tedd fel -
#3192 8.6-ot tedd fel meg hotfixet ha nem akarod az ujabb drivereket felrakni vagy csak a hotfixet link -
BIZ0906 #3191 Nekem is akad de az én karim HD 2600 XT 256Mb ami ugye hát elég karcsú de szerintem neki is csak a memoria hiányzik mondjuk egy 512Mb és 256Bit lenne már menne szerintem ja meg nekem is 2Gb a memó. Ugyhogy lehet kéne még bele dobni 1-2Gb-t. -
BIZ0906 #3190 Az elég gáz mert a 8.5-mél még nem is volt 4850 xD -
#3189 Hali!!
Lenne egy apró de annál inkább bosszantó kérdésem!!
Az lene, hogy akad a game, nem veszélyesen de azért mégis bosszantó
egyilyen géptől, és a grafika is eléggé lenn van!!
Gép adatok:
E8400
Hd4850
2gb -ram (erre tippelek hogy kevés)
Jah és 8.5 driver van fenn!!(azért mert az új sz*r!)
Ha valaki tudna benne segíteni miért van, azt nagyon megköszönném! -
#3188 a warhead-ben hol találom a katonákat,épületek stb.?
akinek megvan az alap az megnézné hogy van e C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Libs mappája? -
#3187 Jah ugyanaz mint nálam, akkor "frankó néro". -
#3186 1680*1050 -en megy 22" moncsin -
#3185 Faxa lett a beállítás ahhogy visszanézem így a képet. -
#3184 Nekem XP-n DX9-ben aránylag jól fut ilyen minőségben.
Vista-n is ilyen, vagy lehet ennél szebb?
-
#3183 Igazán szép képek, gyögyörű gamma ez. -
#3182 Jah egy tesztnél 30fps-t ment a GX2 19xx-ban.
Ez szerintem az egyik legjobban sikerült kártya a piacon.
58-70 ezer környékén lehet venni, és ennél max a GTX280, meg a 4870x2 jobb, ami 2x ennyibe kerül!!!!
Én is ilyen karit tervezek venni. -
#3181 Hát úgy látszik, hogy azért ment nekik könnyen az a optimizálás, ahogy írták, azaz hogy ha 30 FPS alá ment, elkezdtek optimizálni, mert akkor ott nem programozók ténykedtek a kódban, hanem kicsit átírták a CVARokat, hogy később tegye ki az éles textúrákat és a részleteket. -
#3180 Jóvanna, persze,hogy nem komolyan mondtam. nem gyenge kártyáról van szó, szerintem is 1600 felett van. -
#3179 Crysisban nem tapasztaltam ilyen előttem 3 métere megjelenő textúrákat.