4825
Crysis Warhead
-
#3258 konzolból hogy lehet mapot inditani? -
#3257 Kiváncsi leszek mit beszéltek róla ....?! :D -
#3256 akkor akár vissza is térhetünk a warheadhez. -
#3255 lényeg, hogy az alap GT nagyon szar.. Ennyit akartam volna mondani. -
#3254 bocs, rosszul néztem Golden Sample:) -
#3253 háát most mégis rövidítik a linkben amit adtál, meg te is rövidítve írtad.
-
#3252 A golden Sample-t ki szokták írni végig nem rövidítik.. ez gyárilag tuningolt verziója a sima GT nek... -
#3251 Jah mosmá vágom...a golden sample rövidítése... -
#3250 Akad -
#3249 jah van már olyan hogy 9600GT GS???!!!
bocs ezt nem tudtam. -
#3248 van a Gainward-nak egy 9600GT és egy 9600GT GS kártyája. A GS 700/1000, az alap GT, (ami nekem van) meg 650/900. Én ezt a sima GT-t húztam 710/1000 ig. -
#3247 -
Rodman6 #3246 Kiegészítésnek nem volt rossz, ennek is köszönhető a rövidsége. A Crysis 2 majd valamikor 2010-ben jelenik meg a fejlesztők szerint moziszerű játékról lesz szó. Majd egy Geforce 20900 GTX-el végigtolom. -
#3245 Nah én is végigtoltam a gamet, nagyon jó, főleg ezzel a szinkronnal, atom nagy élmény, csak ajánlani tom mindenknek!! -
#3244 gs gyengébb mint gt! -
#3243 Igen, de nem mindegy mit veszel le, és mennyivel lesz rondább. -
#3242 nna, végigtoltam Csúcson újra a gammát no AA val ugyan, de végig tűrhetően vitte. A 9600GT hez képest nem rossz teljesítmény. Mondjuk GS szintre tuningolva hozza csak ez a szintet. Alap órajalen szart sem ér az egész kártya... -
#3241 hmm, akkor nálam történt valami. hajnalban még jó volt pedig. -
wednes #3240 Ja, mint valami munka lenne az irodában, hogy na végre kész van, befejeztem. :) -
#3239 Nekem van vagy 200 ..... -
#3238 másnál vannak serverek? mert nálam most jelenleg 1db-ot nem listáz ki. -
#3237 Egyébként úgy tetszik mikor 1 nyomi beírja hogy na ezzel is végeztem. Könyörgöm nem azt jelenti 1 játék kijátszása hogy a legkönnyebb módban örökélet meg összes fegyó kóddal tolod. Hanem az amikor végig tolod a legnehezebb módot is mindent felfedezve kiélvezve, és kód csak akkor jöhet ha már legalább 1x végigtoltad... és ha már annyira ismered a pályákat a nehéz mód végigjátszása után hogy unod na akkor játszottad ki, mint én a CoD részeket hogy már azt is tudom hol jön a katona és hány darab stb -
#3236 Mert nem ismeritek az ESC billentyűt -
#3235 Én így elsőre a Skyes mod feliratot hiányolom a HUDról. -
#3234 manapság azt sem lehet biztosra tudni...
példának okáért: crysis map + warhead motor :) -
#3233 De ez nem a wareadból van. -
wednes #3232 Kipróbáltam a játékot.
A gépem AMD X2 5400+ BE 2.8Ghz (egyenlőre alapon)2*1GB RAM, HD 3850 512MB, 17" CRT, Vista 32bit.
1024*768 minden beállítás átlagos (medium), no AA, AF, DX10-ben épphogy elfutott, illetve akadozott azért közbe. És természetesen volt egy hibám, hogy csak 60Hz-en ment a monitor bármit is csináltam.
Aztán olvastam valahol, hogy a DX10 okozza a 60Hz-et. Ezért elindítottam DX9-es modba és minden rendbe volt. Ráadásul a játék erőre kapott. Átlagos beállítással nagyon jól futott. Úgyhogy adtam neki pár Játékos beállítást is. Így azért már néha néha megakad. De játszható a játék.
Szal DX9 alatt a medium-high jobban fut mint DX10nél a medium beállítás.
A játék meg tetszik. Nem is tolom olyan gyakran, hogy kitartson egy ideig. :)
-
#3231 Gondolom bele volt piszkálva az editorral ! Valószínüleg .... -
daneelolivaw #3230 ez most miért bug? egyszerűen megadták magukat :D -
#3229 Nekem volt olyan,, hogy a parton felrobbantottam a házat, a lemezek belerepültek a vízbe, de csak pattogtak rajta, nem tudott belesüllyedni. -
gsg16 #3228 üdv!végig játszottam,nagyon tetszett,de én hoszabbra számítottam.én nem vagyok túlságosan jó játékos,de kb 4 óra alatt végig játszottam. -
#3227 irtozatos bugok a Crysisben:
-
#3226 röviden:
minél több mindent leveszel annál gyorsabb lesz és rondább. -
#3225 Én ahhogy birizgáltam, annyit tudok, hogy élsimítást nem szabad bekapcsolni, mert az egyenlőrre megöli a gépeket.
Mint baloldalt látható, az árnyékok leszedése sokat jelentett, a fizika számítása is levett a proci váláról egy kis terhet.
Jobboldalt pedig az utófeldolgozás, illetve effectek minősége is jelentős teher a vga-nak, amibe természetessen beletartozik, hogy a látvány romlik, mégpedig jelentőssen.
jobb allul pedig a hang egy cseppet a procit hagyja lélegezni, valamint a mozgás elmosódás, ami szinte lelasítja szó szerint a játékot, ha valakinek nincs felső kategóriás vga-ja, ezt természetessen érdemes kikapcsolni, ami viszont nem jár minőségbeni romlással.
Többi viszont nem érdemel szót.
-
#3224 az a baj, nem látunk bele a programba, nem látjuk mögötte azt a hatmillio kódot és nem tudjuk min bukik a sebessége a játéknak.
majd ha mindezt ismerjük (soha napján ) vagy legalábbis biztos forrásbol származo infokat kapunk rola, hogy konkrétan mi az oka annak, hogy így fut a crysis és Warhead, akkor lesz értelme szidni őket, vagy legalábbis mogorván nézni rájuk.
Sajnos addig csak találgathatunk, de lehet, hogy abszolut más miatt van ez a szenvedés. -
Rodman6 #3223 Még egy felspécizett AGP alapú gépen is elfut egész látványosan ha az árnyékolás funkciót minimálra vagy közepesre vesszük le (csakúgy mint az első rész). Sok láma siránkozik hogy ez nem fut, az meg szaggat - kicsit meg kellene ismerkedni a videókártya driver beállítási lehetőségeivel, plusz a bios beállítási lehetőségével. A WarHead amúgy jó, csak az a baj hogy 4 óra alatt ki lehet játszani. Bár ez várható volt mert szinte a sima Crysis is még most jött ki. -
#3222 Jó biztos minden motoron van mit csiszolni mindig, de most ez van ezt kell szeretni vagy utálni.
Viszont nekem az új Nvidia driver is nagyon sokat segített. -
#3221 Nem mondod .... -
#3220 Minden csak akarat kérdése -
#3219 Nem hiszem el, hogy nem tudnák megoldani úgy hogy ne legyenek ezek a zavaró dolgok + mellette rendesen fusson.