4825
Crysis Warhead
  • David1 2
    hello nekem az lenne a kérdésem hogy az első vagy második pályán (nem tudom)van egy nyaralórészleg amely központjában van a KNH bázis.Amikor megynyomom a TAB-ot az van kiírva hogy pusztítsam el a KNH bázist meghogy tartsam vissza az ellentámadást.Hát én nem láttam eddig ellentámadást.Viszont találtam bombákat a bázison de nem tudom hova kell rakni(már mindenhova raktam de hiába :( ).Tudtok segíteni mert ez egy nagyonjó játék (szerintem és jó lenne végigvinni mint az 1.-t)
  • Shep
    Hát rengetegen, meg a bányában is.
  • bordy
    én 2 esetben lövök le helit.
    1. engem üldöz
    2. miután kipakolta a katonákat és megy el.
  • DarkSector
    vagy beírod a konfigba, hogy bla-bla-bla.....(kérésre leírom ha kell), akkor nem kell spórolni a rakétavetővel, és nem kell választani, hogy melyik fegyvert vidd magaddal.
  • fixpont
    De jobb ha a raketavetot tartalekoljuk a kovetkezo palya elejere, amikor a hangszalagot kell keresni, ugyanis az a palya ugy kezdodik egy helikopter szall el a fejunk felett, ami 6 darab piros sapkas kommandost hoz a helyszinre, de ha lelojuk a raketavetovel akkor nem tudja kitenni a katonakat, azzal a hattal is kevesebb, es az a palyan nincs mar tobbet szukseg a raketavetore.
  • DarkSector
    Énsem értem.
    ki akadt el?
  • DarkSector
    Az hogy az ajánlott gépigény régen az első részben, meg itt sem azt jelenti, hogy fullon tudod pörgetni.
    régi részhez simán kellettek quad procik, meg sli vga-k.
    Itt van kis enyhítés, de azért ekkora nem.
  • fixpont
    Nem ertem miert akadnak el ennyien az elso palya vegen, 3 fele keppen is ki lehet nyirni a jarmuvet, raketaveto, c4 vagy tanyerakna!
  • Shep
    Lassan ideje lenne legalább 1x megnézni a Wars-t is, a Crysist is 1x próbáltam multiban, még a Kék Wars demoval is többet játszottam :)
  • gduck
    Csak a kemény mag maradt :D Az "egy év alatt 1000 játékot játszok" arcok eltűntek ;)
  • peti71
    Rövid játék,rövid topik.
  • tmisi
    Eltűnt a "Népszerű témákból" a Warhead topik. Rá kéne húzni gyerekek.
  • Nathan66
    na kipróbáltm én is és azt kell mondjam, hogy játszhatatlan csúcs on.. játékoson 2x aa val korrekt. de 4x aa val meghal és szanaszét szaggat az agész. szerintem nincs potimizálva ez. majd lesz hozzá patch és jobb lesz..
  • Shep
    Hát mert egy az nincs csúcs géped, attól, hogy az ajánlottól jobb az nem jelenti azt, hogy maxon is jól kell futnia, valamint az FSAA igencsak eszi az fps-t.
  • Seithennin
    Kérdés srácok! Mitől lehet hogy egy olyan konfigon ami jobb mint az ajánlott, nem fut maxon csak ha az FSAA levan véve 4xesre maxról? MInden más lehet csúcson az nem zavarja csak ez...
    Dx9ben futtatom amugy, 4gb rammal E8200 as proccal és 8800 GT vel 512
  • Shep
    Fele annyi fps DX10-ben ez komoly.
  • grebber
    Nekem így fut a teszt! DX10 és DX9 modban.

Minimum fps azért ilyen mert csomószor van olyan mint amit már mondtam rendes játék közben is megáll a kép másodpercekre!
  • grebber
    Vistában is fenntvan a .net nemtom hanyas mégsem fogadja azt el.Feltettem a 3.5-öset de akkor sem jó.
  • koimre
    köszi
  • gduck
    Nekem fennt van a .NET Framework, úgyhogy nem tudom (nem néztem). Én csak a progi telepítettem fel!
    Így megy a jó öreg 8800GTX-en

• Prince23
    ööö ilyet még nem tapasztaltam. nem lehet h a játék fizikája lowon van? alcsony beállítás? ez csak tipp.
  • grebber
    Mind a két exét fel kell installálni?
  • gduck
    Ha valaki esetleg BENCHmarkolni akar :D

Requirements:

Windows XP/Vista
    Microsoft .NET Framework 1.1
    Crysis WARHEAD (not included) <---- VICCES
  • Seithennin
    dehogy.. nekem sem bolti és még is működik...
  • Frank99
    persze, az hogy vedd meg!

a többi alább csak konspiráció volt, és LÁM, bejött!

• fishh
    mondasz valamit hogy nem egészen tiszta uton jutott hozám a játék:))))
    de gondolom csak van valami megoldás?
  • Frank99
    egy aknát tettem alá, elsőre rágurult, és annyi...
    ennyire láma nem lehetsz.
    biztos lopott a game, és ha nem tudnád extra védelem van benne, tank ellen nem müxik a c4 és akna a lopott játékban, csak ez lehet a gond, tuti!! (ilyen volt anno a Settlersbe is, a molnár kenyér helyett disznót gyártott), ez a védelem is ilyen!
  • fishh
    alápakoltam mindent amit csak lehet de nem robban fel!nem tudom mit csesztem el de nem utálnák meg senkt ha segitene
    :D
  • fishh
    vagy az eleén nem szbad hogy észrevegyenek?
  • Snexi
    rakj alá aknát,belefog tolatni
  • fishh
    köszi az infot!:)))))))))))
    megprobáltam azt is de ugy se nem pukant fel a kis mocsok!
    rápakoltam 4 db c4et és felrobantottam de nem történt semmi
    aztán megprobáltam azt is hogy lepakoltam a földre lagalább 8 db melé tettem olyan kis kerek bizgenyut és mikor fölégurult a tank akkor robantottam!akkor az történt hogy majdnem flborult!több ötletem nincs!
  • Zsoltika 007
    Fel is kell robbantani! Nem csak rátenni. :D
  • fishh
    az se lenni jo
    rápakolok vagy 8 c4et és megs mocan a kis gedva
  • Prince23
    C4 vagy raksivető!
  • fishh
    szia mindenki!léci valaki mentsen meg.egy csepet elakadtam és sehogyan se nem tudok tovább jutni!
    még a leges legelején vagyok.a tengerparton van egy háziko amit biztositani kell nem tudom hogy hogyen!jön az erösités pár mokusfácán azokat lesonkázom gyorsan de a tankal vagy valamivel gond van semivel nem tudm szétkapni a gépet!
    valaki mentsen meg hogy most mit kell tennem!elöre is köszi
  • madmanic
    A terv beülsz a tankba ( jobb oldalt ) és aprítod őket géppityuval

B terv jobbra felmész a lépcsőn a pihenőig és oldalról osztod őket
  • Shep
    Tudod, hogy szó la mondás akinek nem inge ...

Killer, teljes mértékben igazat adok neked. Értem én, hogy az emberek gyors kikapcsolódásra vágynak, nincs is ezzel baj, azzal már anál inkább, hogy elfelejtjük használni az agyunkat, ennek köszönhetően lassan már csak zombik leszünk akiket a TV, meg a net irányít. Miért nincs pl. új commandos rész a régiek annyira jók voltak. Még szerencse, hogy ráakadtam a Helldorado-ra (valahogy kimaradt tavaly) és ebben szerencsére kell agyalni rendesen, nem csak megyek azt lövök van.
    Na off vége.
  • KILLER2
    Nem akarok senkit leszólni ezzel, de az emberek akárhogy is nézzük, hülyülnek. Ezt nagyon jól mutatják a játékok. A legegyszerűbb hentelős játékokban is egyre többen akadnak el. kezd eltűnni az emberekből a logika és a kitartás.
  • jaraid
    "Mondjuk nyilván a sok null IQ-s sorozat és JózsiBarát féle sók, nem éppen a gondolkodást segítik." Azért még piszkálni nem kellene.
  • kabel15
    Amúgy ha rövidnek érzitek kezdjétek újra a leg nehezebb szinten! És röktön nem lesz olyan rövid!