4825
Crysis Warhead
-
#3098 De ezek H51N csirkék. -
#3097 Amúgy érdemes ide visszalátogatni, mert folyamatosan frissítik ;) -
#3096 ez nem hihetetlen.
ez microsoft. -
#3095 link -
#3094 Hát de ilyen idiótaságot, hogy fent van a 2.0 ez meg nem megy csak régebbivel, áááááááá hihetetlen -
#3093 én egyszerűen csak 1.1-et leszedtem mikrofoséktól, 20mb az egész. felnyomtam azt annyi. win még updatelte. -
#3092 Windows Update alól telepítsed ;) (de csak ha eredeti a windows!) -
#3091 Inkább nem bencsmárkolok, a NET-es szarok meg mondjanak le. -
#3090 -
sad1976 #3089 nem eredeti a game !gondolom azért van ez.. -
sad1976 #3088 valakinek van olyan a gameban,hogy csirkét lő ki skuló helyett ?és a gránát helyett is azt dobál?persze az ellenfél is csirkével lövöldöz....nagyon gáz mert ugye a csirke nem öl embert -
#3087 cry 1-et abba is hagytam annál a lebegős pájánál:Daz nem jött be ez sokkal jobb még így is h rövid.Am ehhez nincs valami pályaszerkesztő amihez nem szükséges modellezni? -
#3086 Gratulálok a készítőknek! Sokkal jobban tetszett, mint az Crysis. Én elég sokat tötymörögtem vele talán azért, mert a legnehezebb fokozaton játszottam végig... Imádom, hogy nincs célkereszt! Sokkal realisztikusabb a dolog. A grafikára egy rosz szavam nem lehet. Minden maxon volt, nem tűnt fel hogy néha lement 25 alá az fps. Sokkal inkább lekötött a játék. Úgy döntöttem, végigjátszom mégegyszer, kizárólag pisztollyal... :) Esetetleg sotival, mert azt most egyszer sem használtam... Ami bosszant, az az, hogy soha nem kell takarékoskodni a municióval, nincs igazán rákényszerítve az ember a takarékoskodásra. -
tmisi #3085 Akkor tedd fel az 1.1-et sőt mindet, SP1-et a 2-hőz, a 3-at, stb.
A NET-ek visszafelé nem kompatibilisek, mind kell! -
#3084 Én még mindig nem tettem fel, mert akartam néhány cuccot félholt windowsos gépembe, ami úgy tűnik, hogy nem lesz, szóval asszem, hogy a 7végén mászik fel az új windows és vele együtt a Crysis Wars is. Eddig nem akartam telepítgetni rá pár napra, de nem húzom tovább, megyek, azt reszkessetek multisok! (vagy majd én reszketek tőletek :)) -
#3083 Hi all:)
Én eredetin játszom remélem vannak akik megveszik mert eddig csak 5 magyart találtam:D
én CRYHUN néven játszok mp-n álltalában első vagyok xD -
#3082 azért nem kéne lelőni a végét mindenki elött... van aki nem játszotta végig... nehéz használni ami nincs? -
#3081 Hát ez a tesztelő program egy idióta, Net Framework 2.0 van a gépen, de ez a hulladék mindenáron az 1.1. akármennyit keresi és nem indítja el a telepítést, hát rohadjon meg. -
#3080 no én is nyomattam egy benchet.
-
#3079 Mivel melléktörténet, meg kiegészítő féleség... jóhogy rövid. ez nem a cry' 2. pont jó, látványos is, hangulatos is, legalábbis cry 1-hez -
#3078 Jó ez a játék cask nagyon rövid ma de 11-kor tartottam ott ahol Oneill lezuhant most meg már kijáccottam elég rövid volt:( -
#3077 mert félreértett sztem, mivel te pont hogy dícséred hogy a játékélmény az első neki nem a graf ő meg azt hitte hogy ezzel lehúzod:P -
peti71 #3076 De eszembe jutót, de te mért kötekedsz azt mát nem tudom.. -
#3075 Hát nem tudom nálam az új driverrel sincs egy tizednyivel sem több fps, ugyanúgy megy mindegyikkel, játszható és kész :) A magyar szinkron meg szerintem nagyon jó, tegnap elkezdtem újra angolul, de olyan gagyinak tűnik az angol a magyar után :) -
#3074 Az nem jutott eszedbe, hogy pénze nincs rá, és ezért kényszerűségből játszik vele minimumon.
Gondolom ha tudna fejleszteni, akkor ő sem minimumon nyomná. -
#3073 LOL
-
Neoncsoves #3072 ez igy van -
#3071 Szerintem is jó játék lett , sokkal jobb a sebzésrendszer az előzőhöz képest , végre "nagyjából" realisztikus a fegyverek sebzése. Picit tényleg rövid ,de kárpótol érte a látvány és a magyar szinkron . És ami még említésre méltó a stáblistában jó pár magyar nevet láttam , szerintem egy ilyen nagyszabásu játéknál erre is büszkék lehetünk. -
#3070 a legujabbat használja és ha kicsit utána olvastok akkor jééé ott van alul neki hogy gainward 96 gt... -
#3069 Melyik verziót használod a driverből? -
#3068 Mien karid van? nvidia mien? -
#3067 még egyszer elkezdtem az új driverrel. Annyival gyorsabb lett vele, hogy csak az árnyékok vannak játékoson, a többi mind csúcson és 4x FSAA (eddig, az előző driverrel, ha 2x FSSA-ről 4Xes-re tettem elkezdett brutálisan szaggatni). Most a 4xAA-t is korrektül bírja. Az alap Crysis is sokkal gyorsabb lett ezzel a driverrel. Nvidia -
TomDantes #3066 Nekem is minimumon fut...ha már itt tartunk. És egész jó a szinkron,és egész jó a játék is. Az alap Crysis nem volt ilyen jó...sokszor unalmas, meg idegesítő.
De a Warhead remek FPS lett, csak hogy rövid, azonban ezt újrajátszanám.
Az alap Crysist azt meg nem.
-
peti71 #3065 Minden tiszteletem a tied, a játékosok azon ritka példányához tartozol kiknek nem csak a grafika számít.. -
#3064 Szerintem szenzációs lett. Sajnos nekem nagyon gyenge gépem van és csak minimális beállítással megy, de legalább nem szaggat, és nem töltöget játék közben. Szerintem kicsit rövid, de szinkron első osztályú. A hangulat minden egyben van. -
#3063 A Steam-es eladási listát vezeti :D -
#3062 Végre híresek leszünk. eljött a mi időnk is xD
-
#3061 Jah egy tipp.
Jobb ha lementitek a képet a gépetekre, miután 2x rányomtatok, és úgy nézitek meg. -
#3060 Hát ez elég rövidke játék lett. -
#3059 Új driver-t gyors megnéztem még, és valóban durvább.
Vagy legalábbis most maxon aránylag jól pörög.
Már nem akadozva, hanem egy hangyányit, mintha lassan fordulna, talán az elmosódás miatt. Videót felvenni már meg sem próbálok...
Viszont a látvány megnyerő lett!
Crysis Warhead Full (XP-n)!