2509
Prince of Persia: Prodigy
  • sanyi150
    "Hogy vetted rá a játékot, hogy menjen a Logitech gamepaddal? Nekem is az van."

A beállításokban külön minden funkcióra be kellett állítani az gamepad gombjait.
  • Pio
    Az ilyeneket legközelebb szerintem [ spoiler] és [ /spoiler] közé, mert szerintem most szereztél néhány ellenséget :D
  • Pio
    Mondjuk én előre tudtam, hogy hány bogyót kell összeszedni, úgyhogy nem stresszeltem magam miatta. A harmadik képesség előtt kellett pluszba foglalkoznom vele úgy háromnegyed órát és a negyedik előtt talán 20 percet, szóval nem olyan vészes. Miután megtisztult egy terep érdemes "gyalogszerrel" elhagyni úgy, hogy közben azért amit látsz azt összeszeded és nem teleporttal és máris összegyűlik a bogyók fele és annál csak egy kicsivel kell több a limithez.

A másik felével is egyetértek. Amíg az ugrabugránál 100%ig jó ötletnek tartottam ezt a megmentősdit, addig a harcnál tényleg kissé fura, de főleg az elején, amikor még nem olyan rutinos az ember így is el tud húzódni jó sokáig 1-1 harc, hát még ha mindig újra max HPról kezdhetnéd... De ott tényleg fura ez a megoldás.
  • wendi1106
    Nah meg ha már 1 kicsit síránikoztam akkor még el kell mondanom hogy nekem a befejezés nem tetszett annyira – Egész végig a palackban lévő szellem ellen tevékenykedtük és a végen meg piff ott vagyunk ahol a part szakad a végére mégis csak kiszabadul - de azért kíváncsi vagyok hogy fogják folytatni :D
  • wendi1106
    Hát azért ne mond hogy nincs a játékba idő húzás :D csak mert én az elején attól rettegtem hogy azokból a fényes gömbökből ( nem tom a rendes nevüket) nem fogok tudni eleget gyűjteni szal én a játék feléig lelkiismeretesen gyűjtögettem őket (amíg mind a 4 Elika skill meg nem lett :D ) és hát azokért elugrabugrálni nem pár perc hidd el. Ami zavart engem 1 kicsit az az volt hogy a harcba nem lehet meghalni de tulajdon képen ott is van valamilyen checkpoint rendszer mert ha sokadjára is rossz gombot ütünk le akkor vissza healeli az ellent az előző állásra vagy én nem tom de az tény hogy van valami ilyesmi :D (azon kívül hogy a bossok tudják magukat healelni). Amúgy nagyon hangulatos game :)
  • armageddon666
    igen... szal azért ez szánalmas XDDDD
    am eltartott egy kis időbe míg rájöttem hogy mit kell csinálni -.- "How much would you sacrifice?" vagy mi amit mond... szal én csak csapkodtam az illúziókat mire már 5dszörre mondta, aztán mondom, áh, feláldoznám az életem is érte!!!!!4négy és leugrottam xD és működött :D
  • Pio
    Ezek után sok értelme volt spoilerbe raknom... :S
  • Shep
    Köszönjük a spoilert.
  • davidka003
    Akkora lol, hogy egy full lineáris játékban mindenki elakad. Kis gondolkozással simán végigvihető. Talán elkéne olvasni amit ír a játék és akkor nem lenne elakadás. pl a Kőgólemnél írja, hogy fegyverrel nem tudod megsebezni, használd a környezeted. Egyértelmű, hogy lekell lökni.
    Vagy mikor Elikából 3 van. Akkor is ír valami olyasmit, hogy bizonyítsd be a bizalmad. Ebből is rá lehet jönni, hogy lekell ugrani és Elika megment.
  • royaltom
    Köszönöm!
  • Pio
    Spoilerbe írom, hátha más magától akarja kitalálni:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugorj le a toronyból és az igazi Elika jön, hogy megmentsen
  • royaltom
    sziasztok!
    Most ott tartok hogy ki kell nyírni a rózsaszínruhás nőt,a harmadik platformnál vagyok legfölül és ez a pöcs megsokszorozta elikát és egy csomó ilyen hologramm szerűség van belőle azokkal mit kell csinálni?
    A válaszokat előre is kösz!
  • Pio
    Jajj, ugyan, ugyan, tudhatnád, hogy sokkal jobb az, ha a játék csakazértis újrajátszat veled időhúzásból olyan részeket, amiket már meg tudtál csinálni, mint az, hogy csak az előtted álló kihívásokra kell koncentrálnod :D

Megjegyzem a jó öreg PC-s játékok szinte mindegyikében bármikor lehetett állást menteni és a konzolok miatti visszafejlődés eredménye volt a checkpointos rendszer. Én örülök, hogy a játék igyekszik visszahozni a régi rendszert, ráadásul ötletes módon (bár szerintem az idővisszapörgetés azért ötletesebb volt).
  • Pio
    Dicséretes a Ubisoftnak ez a politikája, hogy a nagy neveiket is bizonyos időközönként teljesen megújítják és nem húzzák le ugyan arról a 120. rókabőrt is. Persze nyilvánvaló, hogy - mint minden ilyen helyzetben - itt is vannak olyanok, akik a rókabőrt jobban szeretik, jobban hozzászoktak.
  • armageddon666
    első részeket hasonlítsd össze szerintem ne a legutóbbiakat.
  • wendi1106
    Amúgy ha nem tűnt volna fel a csaj (Elika) mindig a legutóbbi biztonságos helyre visz vissza mintha a checkpoint is ezt csinálná nem ? csak itt gyakrabban ment „Elika” XD
    A kombókról meg csak annyit hogy a WW és a TT –ba tényleg billó sok kombó volt de minek ??? én használtam vagy 3-at amit tudtam fejből meg azt ami jött, ugyan olyan egér és bill szétverés volt az egész. Sztem ez a rész simán jobb lett mint az előzőek a párbeszédek Elikával meg felidézték benem a SoT-os beszélgetéseket
  • MrAndree
    A PoP 3D és a Sands of Time között se volt több hasonlóság mint a TTT és a PoP 2008 között. Márpedig a 3D és a SoT között eltelt 4 év, a TTT óta pedig eltelt 3 év. Most lemegy ez a trilógia, gyanítom utána megint 2-3 év kapunk egy teljesen más újragondolást. És ez így jó.
  • armageddon666
    volt tétje annak, hogy ha leesel akkor baszhatsz 2 percet + amennyivel hátrébb a checkpoint, míg itt meghalsz...nem, nem halsz meg... ott a csaj... megment... és legközelebbi helyre visszarak... néha még jobb is volt hogy visszarakott, direkt ugrottam le, hogy ne kelljen visszagyalogolni, szal azért ez így gáz...
  • armageddon666
    a classic Prince of Persia és a SoT között "kicsit" több idő telt el mint a SoT és e között....
    Ha ez lehet Prince of Persia, ennyi erővel Assassin's Creed is lehetett volna.
  • Shep
    Hát az előző részekben olyan látványos, kombókkal teli csaták voltak, hogy még. Itt meg van pár ilyen Venom ivadék meg a csaták nagy része arról szól, hogy hogyan kell szétverni az egér gombjait. Nem azt mondom ,hogy rossz játék, de én többet vártam.
  • Pio
    Az előző részekben néha várni kellett arra, hogy betöltsön a játék, ha meghaltál, emiatt sokkal változatosabb volt a játékmenet :D
  • Atkamon
    Ugrabugra, repülés, néha egy-két puzzle, harc... Miért, eddig mi más volt az előző részekben?
  • Shep
    Végig az lesz, hogy 5 perc ugrabugra, néha egy kis repülés utána egy szörny megölése és minden kezdődik előröl? Megtisztítottam már pár helyet, de az amit eddig láttam meg sem közelíti az eddigi részeket a grafikát leszámítva, mert az nagyon jó.
  • JackSparrow88
    ja bocs már rájöttem csak be kellett zárni a rács mögé xd
  • JackSparrow88
    Nekem az a boss nem megy amelyik egy börtönbe van asszem és hiába ütöm-vágom, nem megy le az energiája sehogyse. Ezt h kell kinyírni?
  • Pio
    Nekem elég volt a kép, megválaszoltam a kérdést :)
  • Atkamon
    sikerült olyan képet csinálnod, amiből egyátalán nem derül ki, hogy mi az:D
  • Pio
    Elikával lehet csaktámadást kezdeményezni ellene.

Van még olyan, amelyik ha jól emlékszem kék, azt csak karddal lehet elkezdeni csépelni és van egy olyan, amit alul/hátul burokként véd a feketeség, annak meg csak a karmokkal lehet nekiesni.

Ha megvolt a kezdőütés természetesen azzal csépelheted, amivel akarod, csak az a lényeg, hogy minden kombó az adott ütéssel kell, hogy kezdődjön.

Sima mezei ellenségeknél úgy működik, hogy a harc elején felveszi a 3 közül valamelyik állapotot és mindig abba tér vissza, a bossok viszont majd váltogatni fogják.
  • Empty
  • Empty
    Ezt, hogy lehet eltenni láb alól?

• Cyberdevil
    Én is végigtoltam tegnap este. Hááááát, még mindig nem a kedvenc játékom, de el kell ismerni h annyira nem rossz. Ha a folytatásban továbbfejlesztik, nehezítenek rajta, meg elfelejtik ezeket a színes köröket akkor király game lesz. A másik meg, ezek a corrupted bossok. A nő bossnál Elika igencsak ltört lesz vagy milyen. A warrior meg olyan mint a régi Prince. :D
  • wendi1106
    HY a warriort nem lehet kinyírni, tulajdon képen a legvégén sem általunk fog az örök vadász mezőre lépni :) - a lényeg az akár mikor találkozol a warriorral csak le kell lökdösni a mélybe, amúgy bizonyos időközönként ezt a módszert tanácsolja/ordítozza Elika is XD
  • Master Rick
    Hi all! a warriort(nagy böhöm kék lény) az első fertile groundnál, hogyan kell kinyírni? mert nagyon sokat ütöttem, de az élete egy centit sem ment le...
  • lac111
    Így jár az ember, ha gyorsabban olvas mint gondolkodik.
    Oda van írva zárójelek közé: "Nem mintha ezzel bármi ilyen gondom lenne"

A következő részre gondoltam, mert előfordul, hogy az elkapkodják..
  • Pio
    Egyféle befejezése van a játéknak.

Persze ha akarsz kiléphetsz azután, hogy Elika holttestét letetted az oltárra, de aztán ne lepődj meg, ha a folytatásban élni fog :D
  • Atkamon
    Ez az egész Prince of Persia már nem csak egy bizonyos játék, vagy trilógia, ez egy egész világot foglal magába. A lényeg, hogy a sok akrobatika, az arab világ, a fejtörők, és egy kis harc legyen benne. Ezen túl aztán már azt találnak ki bele a fejlesztők, amit akarnak, és nyugodtan nevezhetik Prince of Persiának.
  • wendi1106
    Halli all

hány féle vége van a játéknak mert öhmmm szal én a végén kiengedtem a szellemet a palackból :D esetleg van valami másik féle vége is a sztorinak?
  • klart
    te miről beszélsz?nincs összecsapva:|
  • lac111
    Sikerült végre nekem is befejezni. Nagyon tetszett a játék, abszolút hangulatos, biztos hogy megveszem, de a vége??! Fasza meg minden, de hogy hagyhatták itt abba a történetet? Kb. mintha WW-nél előjönne a kredit a Wraith Maszkos résznél... :D áááááá Remélem azért nem csapják össze a következő részt(nem mintha ezzel bármi ilyen gondom lenne), inkább várok 2-3 évet, de az nagyon sok idő. :S
  • MrAndree
    Te nem, de voltak akik igen. Egyébként meg csak úgy értem, hogy mindegyik PoP generáció között igen jelentős különbségek voltak, attól még ugyanúgy PoP volt mindegyik. Ez egy újabb változat aminek a hangulata vagy bejön valakinek vagy nem annyira, attól még PoP mert minden megvan benne amitől egy játék PoP /mászkálás, csapdák stb./. Hogy hangulatilag is az-e az már más kérdése, szerintem az is bőven megvolt.