Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segítsetek plz
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
Xfire szerint 10 óra volt.
Majd magyarul is végigviszem mert nem értek semmit!
Next PC upgrade: 2022
Mar kivurol fulyom a palyakat 😄 De nem lelhet megunni!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Amit nagyon hiányoltam a csókjelenet, vagy valami hasonló, hiszen több utalást is tett már mindkettõ érzéseikrõl. A végén már szinte csak ezért nyomattam a gombot mint az állat, hogy hátha lesz valami. Nem lett.😞
Armageddon-nal teljes mértékben egyetértek, remélem a következõ részben eszközölnek majd némi változtatást a harcban.
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
Why so serious?
Nah, ahhoz képest hogy miylenre számítottam, egész szórakoztató a játék, de számomra továbbra sem érdemli meg a Prince of Persia nevet, hangulatban oylan mint valami anime játék. már nem is emlékszem miket nyomtam, de az egyik szörnynél beleütöttem, majd felütöttem, itt felugrottam és beleütöttem (1) aztán a csajt odadobtam (2) õ beleütött egyet (3) majd belevarázsolt (4) végül én leütöttem (5)
5 cselekvés történt a levegõben, röhelyes!
Olyan ez a játék, mint egy csili vili barbi mese egy kicsi csihi-puhival!
Jó a játék mert szórakoztató, de hogy ez nem prince of persia az biztos!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nothing is True, Everything is Permitted
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Én most jöttem rá, így második végigvitelkor, de nem mindíg jön sösze, eddig scak kétszer sikerült.
Nothing is True, Everything is Permitted
Így ha kijön magyarl majd végig kell vinni még1x hogy értsem is mirõl szól a game 😞
Én nem, nem idegesítenek a VGA papaméterek. 😊
Ami miatt a vége felé sûrûbb lesz a harc az a bossok tényleges megölése, azok a "zónák" elsõsorban a harcról szólnak, illetve a legvégén...
Szóval van benne jó sok harc. Az elején én is kevésnek éreztem.
Történet nem nagy szám, viszont ahogy azt vezetik... Párbeszédek a 'herceg' és Elika között ^^ nagyon jók... a vége marhára tetszett... Hogy Elika meghal, azt kb. a 3. Corruptednél már lehet sejteni. De ami utána jött... az hihetetlen volt... Ahogy kivittük a testét, leraktuk az oltárra, és hallottuk Ahriman hangját, láttuk a múltat mit tett Elika apja, és... megismételtük 😊 saját kezûleg, nem lescriptelt, nekünk kellett... Bár nem mondta hogy csinálni kell, éreztem... Ahogy hirtelen csendes lett a 'herceg', a bánatát/elszántságát lehetett érezni... Megszerette Elikát... Vissza akarta hozni, és végül vissza is hozta 😊
Na kiírtam magamból szerintem...
A Prince of Persia névvel még mindig nem értek egyet, többet nyújtott mint amire számítottam, bár nem számítottam sokra. Hozta a minõséget, de szerintem lehetett volna jobb is... (A harc... A HARC...)
Creditset meg ne várjátok végig, semmi nincs a végén... 10 percet minimum bambultam elõtte... (nem amúgy nem... wireless füles volt rajtam xD)
@
PSN ID.: Beegabor
Illetve van még egy speciális rész, akkor egy a falból nyíló ketrecbe kell belelökni.
Alapvetõen nem parás ez a gyûjtögetés. Amikor elhagyod a zónát "nyitott szemmel" tedd esetleg némi kerülõúton és akkor nagyjából meg is leszel. Nekem a 3. spell elõtt kellett viszonylag többet és a második elõtt egy minimálisat "farmolni".